W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Norka01 wrote:Kurcze u mnie już trzeci dzień jak się dobrze czuje. Mdłości zniknęły. Chyba znowu nic z tego nie będzie ☹️
Blondyna.B, Kajucha95, nat, DeLaCruz, Norka01, Wojcinka, Zagadka919 lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ja przyznam szczerze, że też nie mam typowych objawów o których się mówi w ciąży - mdłości /wymioty, ale jednak 30% kobiet ich nie odczuje całą ciążę.
Jedynie lekki ból piersi czy więcej śluzu .
Może wasz organizm się przyzwyczaił już i lepiej znosi wzrost bety. Trzeba być dobrej myśli. Ja też czekam na wizytę we wtorekmam nadzieję że wszystko będzie ok i będzie już ❤️
@lucy skoro twoja bezobjawowa jest w porządku to mam nadzieję że to samo będzie ze mną !
Norka01, Lucy91 lubią tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Stres w ciąży, nawet nie jakaś trauma nie jest zdrowy. W stresie wtdzielają się hormony nieporządane ani dla mamy ani dla dziecka. wiadomo, że nie sprawi to od razu, że coś złego się wydarzy, ale ja jak panikowałam w ciąży to trochę odpuściłam, jak się dowiedziałam, że ciągły stres w ciąży może wpływać na nerwowość i płaczliwość dziecka w okresie niemowlęcym :p
Ale ja jestem zdecydowanie team panika i trudno mi było wyluzować, długie starania, 2 razy krwawienia i IP, tona leków jak teraz myślę - niepotrzebnych.
A objawy faktycznie, nasilają się, maleją, a często w pewnym momencie znikają zupełnie! Mi wymioty przeszły w 15 tyg ciąży, jak musiałam leżeć po krwotoku i zasugerowali, że wymioty powodują niepotrzebne skurcze. Więc nie wiem na ile to było w głowie, że się przestawiłam i skończyłam randkować z kiblemKajucha95 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Kajucha95 wrote:Ja mialam w weekend plamienia, a dzień przed pół dnia wymiotowałam. Może to właśnie przez to "napinanie" brzucha
mam wizytę dopiero za tydzień w piątek, juz sie nie mogę doczekać 🙈🙈💕
Plamienia w ciąży się naprawdę często zdarzają. Warto jednak monitorować, czy wszystko okOj tak, czas do wizyty się tak dłuży, potem na wizycie wszystko ok, jeden dzień spokoju bo zaraz coś nowego u mnie się pojawiało w głowie i znowu 2 tygodnie czekania
Kajucha95 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mam już wyniki, wszystko ok
Teraz tylko muszę wytrzymać do poniedziałku 🙈celina550, Blondyna.B, Kajucha95, KaJa, Axon, Czytoto, Norka01, Wojcinka, Minka, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Mam już wyniki, wszystko ok
Teraz tylko muszę wytrzymać do poniedziałku 🙈
Super!
A co w poniedziałek, bo nie pamiętam? 🤔👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:Super!
A co w poniedziałek, bo nie pamiętam? 🤔Kajucha95, Axon, celina550, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 🙂 wczoraj byłam na pierwszej wizycie potwierdzającej ciąże . Według usg jestem w 8 tygodniu (7+0). Termin mam na 24 marca. Martwię się, ponieważ wyszło że moje endometrium jest nierównomierne … Dostałam luteinę , progesteron i mnóstwo witamin. Następną wizytę mam 13 sierpnia i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Czy któraś z Was miała taką sytuacje? Bardzo się martwię …
-
Wojcinka chciałam tylko napisac ze zainspirowałas mnie i jak mi sie skonczy @ to cisne na basen. Mam w planie zeby troche to poluzowało moją głowę może a i przy okazji bedzie to aktywnosc przy IO. Jak czesto Ty chodzilas? Bedziesz kontynuowac w ciazy?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Drdczs wrote:Cześć dziewczyny 🙂 wczoraj byłam na pierwszej wizycie potwierdzającej ciąże . Według usg jestem w 8 tygodniu (7+0). Termin mam na 24 marca. Martwię się, ponieważ wyszło że moje endometrium jest nierównomierne … Dostałam luteinę , progesteron i mnóstwo witamin. Następną wizytę mam 13 sierpnia i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu. Czy któraś z Was miała taką sytuacje? Bardzo się martwię …
-
N_a wrote:Wojcinka chciałam tylko napisac ze zainspirowałas mnie i jak mi sie skonczy @ to cisne na basen. Mam w planie zeby troche to poluzowało moją głowę może a i przy okazji bedzie to aktywnosc przy IO. Jak czesto Ty chodzilas? Bedziesz kontynuowac w ciazy?
i oczywiście w ciąży nawet na pół dnia nie przestałam 👍 nie chodzę tylko jak idę do pracy na loty bo wtedy po prostu nie mam jak 😉
Basen jest super i każdej polecam!N_a, Axon lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
06/03 - 315g Szczęścia 🩷 151 bpm
02/04 - następna wizyta 🤞
17/03 - połówkowe 🤞
-
Dziewczyny wy mi tu nie szalejcie z tymi panikami że z waszymi ciążami coś nie gra!
Coma beta 29 w 10dpo to bardzo dobry wynik! Czekam z niecierpliwością na przyrost który na pewno będzie prawidłowy 💛
Axon i Norka przychodzące i odchodzące objawy kompletnie o niczym nie świadczą! Wszysyko na pewno jest ok 💛 nie martwcie się na zapas 😘DeLaCruz, Iskra444, Axon lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
06/03 - 315g Szczęścia 🩷 151 bpm
02/04 - następna wizyta 🤞
17/03 - połówkowe 🤞
-
Kajucha95 wrote:Mam wyniki cytologii, grupa 2 i jakieś zapalenie się przyplątało
może też dlatego te plamienia od czasu do czasu. Ale nic mnie nie boli, nie szczypie, dziwnie
Wojcinka - wreszcie głos rozsądku 😁😁😁Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Kajucha95 wrote:Mam wyniki cytologii, grupa 2 i jakieś zapalenie się przyplątało
może też dlatego te plamienia od czasu do czasu. Ale nic mnie nie boli, nie szczypie, dziwnie
Kajucha95, Natis, Wojcinka lubią tę wiadomość