W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
coma wrote:beta 29, ale test dziś jaśniejszy wiec chyba po ptokach
Beta jest ładna jak na taki dpo 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2021, 09:22
-
coma wrote:Ja to jestem raczej pesymistką, juz zaczynam myśleć co dalej badać...
-
Coma na razie nie myśl tylko poczekaj do powtórki, moja przyjaciółka miała na tym etapie 34 - to niewielka różnica będzie co ma być i tak naprawdę nie masz wpływu ale negatywne myślenie to nie jest dobry pomysł
Ja melduje ze byłam w labie oddać krew na badania 😁Blondyna.B, Kajucha95, Axon, Natis, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
coma wrote:beta 29, ale test dziś jaśniejszy wiec chyba po ptokach
To przecież jeszcze nie świadczy o najgorszym. Będzie dobrze! ✊✊💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
nick nieaktualny
-
Norka01 wrote:Kurcze u mnie już trzeci dzień jak się dobrze czuje. Mdłości zniknęły. Chyba znowu nic z tego nie będzie ☹️
Iskra444, Kajucha95, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:Oficjalnie zgłaszam 🙈
U mnie @ przyszla wczoraj takze na jednym wozku jedziemy dalej 🙊DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka wrote:Ja nie polecam pisać kobietom w ciąży, ze taki stres szkodzi bo wg badań wcale tak nie jest, dopiero jakaś trauma moze zagrozić zdrowej ciąży a po co potem ktoś ma mieć wyrzuty sumienia że może zaszkodził ciąży stresowaniem się. A co do baru objawów zgadzam się, wśród znajomych większość miała takie fale lepszego i gorszego samopoczucia
Dla mnie ciąża to też jeden wielki stres i to do połowy a i tak staram się po prostu cieszyć że się udało -
nick nieaktualny
-
Norka01 wrote:Ja się nie stresuje. Po dwóch stratach już jestem przygotowana na wszystko. No, ale będę zawiedziona jak znowu nie wyjdzie, bo to będzie oznaczało większe problemy niż krzepliwość. Wizyta we wtorek, może do tego czasu coś wróci 😐
jeszcze ze 3 tyg i mozna kupic detektorNorka01 lubi tę wiadomość