W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laseczki!
Ja mam wizytę jutro ale dopiero o 18.20.
Natis nie dzownila do mnie z potwierdzeniem, może dopiero jutro zadzwoni 🤔
A do Ciebie dzownila?
Z OM termin mam na 9 kwietnia i raczej tak będzie 😊
Co do brzucha to ja się dziś też czuje jak w 5 miesiącu, tak mnie wywaliło, a jeszcze wczoraj chyba pisałam, że brzucha nie ma 🤦♀️Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
Szyszka90 wrote:Hej Laseczki!
Ja mam wizytę jutro ale dopiero o 18.20.
Natis nie dzownila do mnie z potwierdzeniem, może dopiero jutro zadzwoni 🤔
A do Ciebie dzownila?
Z OM termin mam na 9 kwietnia i raczej tak będzie 😊
Co do brzucha to ja się dziś też czuje jak w 5 miesiącu, tak mnie wywaliło, a jeszcze wczoraj chyba pisałam, że brzucha nie ma 🤦♀️
Tak dzwoniła. A może ona zostaje dla Ciebie po godzinach? I dlatego nie dzwoniła? Pytałam się jej o koszt wizyty ciążowej to odpowiedziała mi że normalnie 220zł,czasem Pani doktor decyduje że 150zł,ale ona nie wie od czego to zależy. 😆Styczeń 2021 - laparoskopia, histeroskopia, drożność.
Jajowody drożne ✅
Endometrioza III stopnia.
Lipiec 2021 - zmiana lekarza, cykl udany ❤️
Heparyna 0,4
Acard 75 💊
Euthyrox 37,5
Luteina + dupek 😏
16 CS - LIPIEC 2021 ⏸️
31.07.2021 - beta - 27,7 🌸
02.08.2021 - beta - 111,5 🌸
17.08.2021 - mamy zarodek i serduszko ❤️
02.09.2021 - 1,82cm człowieczka ❤️
14.09.2021 - mamy 3,45cm 😍
25.09.2021 - I prenatalne, 5,3cm bobasa 👶, na USG brak zastrzeżeń, wyniki z krwi dobre, ryzyka niskie. 😍
28.10.2021 - 16+6 wizyta kontrolna - raczej dziewczynka 🧒
27.11.2021 - 20+6 💖 370g LAURA 💖
09.01.22 - 27+0 💖 1022g 💖
21.01.22 - 28+5 💖 1306g 💖
07.02.22 - 31+2 💖 1710g 💖
22.02.22 - 33+2 💖 2017g 💖
-
Heeej. Wizyte mam na 9 a od 5 nie śpię.
Boję się chyba złych wieści...
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Dziewczyny, powodzenia na wizytach i czekam na wieści✊😍
Blondyna.B, Wojcinka, Lucy91 lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Lucy91 wrote:Heeej. Wizyte mam na 9 a od 5 nie śpię.
Boję się chyba złych wieści...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2021, 07:07
Lucy91, Izi, KaJa lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach dziewczyny! Trzymam mocno za wszystkie kciuki 🤞💛
Blondyna.B, Lucy91, Izi lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny! Czekamy na dobre wieści i jesteśmy dobrej myśli.
Jeśli chodzi u mnie o cere to jest super. Nigdy nie miałam w tak dobrym stanie 😍 mam nadzieję ze juz tak zostanie
Co do brzucha to stanelam wczoraj ma wagę i kolejne 2 kg do przodu.. jestem zalamana...😭
Już usłyszałam opinie ze widać że jestem w ciąży, a byłam wtedy w sukience oversize.. plus jedna osoba, raczej niechcacy ale powiedziała, że w pierwszym trymestrze to kobieta wyglada bardziej na zapuszczoną niż w ciąży bo ten brzuch nie jest jeszcze taki typowo ciążowy. I niby nie było to personalnie do mnie ale jakoś mnie dotknęło.. 😥annaanja lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny!!!
Czekamy na wiesci
Axon nie przejmuj się tym zupełnie! Ja co prawda waga na minusie ale mi szwagierka wczoraj powiedziała ze tego brzuszka to już nie wciągnę
A co do tekstu koleżanki to słabo ze powiedziała „zapuszczone”, ale rzeczywiście - tych początkowych brzuszków zazwyczaj się nie bierze za ciąże ale za podwójny kebab 😂
Niestety ale dla ciąży niejako „poświęcamy” swoje ciała. Tylko czesc z nas usłyszy ze ciaza nam służy i szczerze to ja mam to gdzieś, liczy się tylko jedno - rośnie w nas nowe życie ❤️
Ps ale nie popieram zapuszczania się, żeby nie było 🙈Blondyna.B, Axon, annaanja lubią tę wiadomość
-
Ja tam osobiście czuję się "brzydsza" w ciąży.
Przed ciąża cerę miałam ładna, a teraz mam jakieś wypryski (na szczęście na razie mało). Włosy też mi się gorzej układają, ale myślę że to ma związek z moim dość kiepskim odżywianiem się przez ost 2 tyg.
Mam nadzieję że jak mój apetyt wróci do normy to i cera i wlosy znowu się porpawia
Ogólnie moja bratowa jest fotografką i robi dużo sesji ciążowych to na prawdę dziewczyny tylko promil kobiet wyglda w ciąży jak panie w TV i też wymaga to dużo Photoshopa 🙈 a 1 trymestr to już w ogóle chyba dość przegrana sprawa w większości przypadków 🤪
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Ja tez wyglądam strasznie, założyłam dziś bluzkę z baskinką zeby moc odpinac guzik w jeansach na luzie.
Ale w 1 ciąży miałam przepiękne włosy. Ja ogólnie mam bardzo długie blond włosy, ale w ciąży były jakieś takie lśniące i gęste, No cudowne. Potem wypadły 😂 -
Ja pamiętam jak ładnie w ciąży poczułam się dopiero w drugim trymestrze jak brzuszek był bardziej okrągły, nie miałam tylu dolegliwości. Wtedy wszyscy mówili że ciąża mi służy a na początku to każdy pytał czy chora jestem bo cera szara, zmęczenie na twarzy. Ja się nie przejmuję opiniami innych ale Axon w pełni rozumiem że mogłaś czuć się urażona
Axon lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Ja już dawno przeszłam na wątek sierpniowy a zaraz wrześniowy, ale dalej was troszkę podczytuje i trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na same dobre wieści ☺️Blondyna.B, Axon, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty! Dzisiaj czytam na bieżąco, nie mogę sobie odmówić, tak czekam na wiadomości od Was 😄
U mnie wizyta jutro po 20 😳 nie mogę się doczekać 😃 co do samopoczucia to mdłości dalej brak, piersi bolą delikatnie tylko przy dotyku ale za to spałabym cały czas, padam o 21 ale wstaje o 5-7 i w ciągu dnia jeszcze drzemki. I od wczoraj wieczora coś zgaga delikatnie daje znać.
I badałam TSH wczoraj 1,32 💪
Tak wiec miłego dnia i samych wspaniałych wiadomości ❤Blondyna.B, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
No to mamy dzień wizyt!
powodzenia i wielu pozytywnych wzruszeń
Ja to zawsze przy @ się czułam totalnie nieatrakcyjna przez wypryski, teraz czuję się przez te krostki okropnie...jeszcze nigdy nie miałam problemu z plecami, mam dużo bluzek na ramiączka, a teraz szukam tylko, która zakryje wysyp na plecach. Mam wrażenie jeszcze, że rano jakby jest to mniej widoczne, a im później tym bardziej. Staram się myśleć, że to wina hormonów i że jak minie szok, zmęczenie i przyjdzie pewność, że to ciąża to zadbam jakoś bardziej pod ciążę o cerę chociaż wątpię, że u mnie coś pomoże...
A jestem taaaka zmęczona...
-
coma wrote:Ja tez wyglądam strasznie, założyłam dziś bluzkę z baskinką zeby moc odpinac guzik w jeansach na luzie.
Ale w 1 ciąży miałam przepiękne włosy. Ja ogólnie mam bardzo długie blond włosy, ale w ciąży były jakieś takie lśniące i gęste, No cudowne. Potem wypadły 😂
Mi się właśnie wydawało że wygladam ok bo cera super, moglabym bez makijażu spokojnie chodzić ale jak uslyszalam ze widac ze jestem w ciazy i to nie przez brzuch to sie troche zalamalam. I ta waga..
Co do odpinania guzika usłyszałam wczoraj patent na gumke do wlosow. Przeplatasz przez dziurke i zapinasz guzik na nią. Koleżanka mowi ze przechodziła tak do 5 miesiaca 😁 ja bede testować bo mnie wszystkie guziki uwierają 😁coma lubi tę wiadomość
-
Ogólnie latem chyba łatwiej wyglądać dobrze w zaawansowanej ciąży 😂 ja pamietam ze cały ten okres z dużym brzuchem chodziłam w letnich sukienkach w kwiatuszki i klapkach 😂
A jesienią/zima to kicha, jak założy się sweter oversize, leginsy i parke to taka wielka Buka bez kształtu 😂N_a, Szyszka90 lubią tę wiadomość