W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
My właśnie myśli o kupnie oczyszcza, tym bardziej, że Kraków miasto smogu...
Co do zachwytów męża to też za 1 razem jak zauważył to mu mowę odjęło na chwilę i mówi "ej cycki Ci urosły" i teraz zachwytom nie ma końca. Czekam na wzrost libido xD
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Kajucha95 wrote:Mój mąż chce żebym chodzila bez stanika 🤣 i ciągle mi zagląda pod bluzkę 🤣 szkoda, że później zostaną z tego dwa flaczki
😊Izi, Kajucha95 lubią tę wiadomość
-
Natis wrote:Po dzisiejszej konferencji (koleżanka mi wysłała) bo ja TV nie oglądam 😅 to się zastanawiam czy w ogóle będzie Nam to potrzebne bo zaraz zobaczycie znów Nas zamkną w domach 🤷♀️
Dobrze wiedzieć bo ja nie oglądam 🙈
starania od 09.2020
1cs - 5cs "na luzie"
5 cs 11 cs "z pomocą lekarza"
12 cs „wakacje od pomocy medycznej„ - wymazy przed hsg zrobione -> ureaplasma species pozytywny->antybiotyk
10.08.2021 ⏸️ beta hcg 721; progesteron 45,6
12.08.2021 beta hcg 1773
26.08.2021 1 wizyta, 6 mm, mamy serduszko
Ona 28l. 👰♀️ (z 03/04.21) anty tg <0,9✅; anty tpo 0,3✅; kortyzol 7,13⚠; tsh 0,94✅; ft3 3,35✅; ft4 0,78✅; torbiele niegrozne na tarczycy od wielu lat takie same (usg co roku); homocysteina 5,9✅; d3 44✅; b12 462✅; amh 3,96✅, estradiol 49,5✅, lh:fsh 6,6:10 ❌; prolaktyna 15,78✅
supl: LittleMe, EPA + DHA, D3
-
Iskra444 wrote:Niekoniecznie, ja karmiłam 2lata i cycki mam (przed ciaza tez) nadal fajne. Wiadomo ze nie tak jędrne jak w wieku 19lat ale do flaków czy obwisłych im daleko 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 14:47
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje, ze będą wyglądać po karmieniu dobrze, to chyba moje największe zmartwienie "pociazowe". Brzuch to wiadomo, da się zrzucić ale z cycksmi już jest małe pole do manewru 🙈 mi się marzy kiedyś powiększyć, ale póki co budżet nie przewiduje takich atrakcji 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 14:56
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
A ja się martwię.. pępkiem. Jedna z nielicznych rzeczy, które lubię to mój pępek i ponoć on się zmieni... xD
annaanja lubi tę wiadomość
-
Ahaha mój brzuch już nigdy nie wrócił do formy i nie mam na myśli tłuszczu ani obwisłej skory także nie wiemy co nas czeka dziewczyny
-
Iskra444 wrote:Niekoniecznie, ja karmiłam 2lata i cycki mam (przed ciaza tez) nadal fajne. Wiadomo ze nie tak jędrne jak w wieku 19lat ale do flaków czy obwisłych im daleko 😉
U mnie podobnie, karmilam 1.5 roku dokladnie a po karmieniu wrocily do swojego rozmiaru B/C, moze wieksze biusty sa bardziej narazone.
Pamietam jak w 2 dobie dostalam nawal z rana, do dzis zaluje ze zdjecia nie zrobilam 🤣 -
Marbella wrote:U mnie podobnie, karmilam 1.5 roku dokladnie a po karmieniu wrocily do swojego rozmiaru B/C, moze wieksze biusty sa bardziej narazone.
Pamietam jak w 2 dobie dostalam nawal z rana, do dzis zaluje ze zdjecia nie zrobilam 🤣
Ja mam 75E normalnie wiec myśle ze to geny albo nie wiem co 🙈
Lucy mi tez brzuch szybko zszedł ale zrobił mi się tluszczak który został niestety a rozstępów nie miałam cała ciąże aż do (chyba) 38tc i teraz jestem tygrysem 😂
A to już chyba nie geny bo mojej mamie wszystkie zniknęły w ciągu roku -
Ja bardziej sie pilnuje ze smarowaniem ale z mojego researchu wynika, ze wystarczają po prostu lepsze balsamy, niekoniecznie takie specjalne ciążowe. Jest kilka składników na które warto zwrócić uwagę i tyle, ale jak maja być rozstępy to bedą, mogą być bardziej zadbane po prostu. Można po ciąży zrobić jakieś zabiegi na ciało, ale najbardziej skuteczne można dopiero po skończeniu karmienia, a to już za późno, wiec generalnie za bardzo nie mamy na to wpływu. Ja mam kilka drobnych rozstępów z okresu dojrzewania, wiec chyba mam skłonności, moja mama nie ma.starania od 09.2020
1cs - 5cs "na luzie"
5 cs 11 cs "z pomocą lekarza"
12 cs „wakacje od pomocy medycznej„ - wymazy przed hsg zrobione -> ureaplasma species pozytywny->antybiotyk
10.08.2021 ⏸️ beta hcg 721; progesteron 45,6
12.08.2021 beta hcg 1773
26.08.2021 1 wizyta, 6 mm, mamy serduszko
Ona 28l. 👰♀️ (z 03/04.21) anty tg <0,9✅; anty tpo 0,3✅; kortyzol 7,13⚠; tsh 0,94✅; ft3 3,35✅; ft4 0,78✅; torbiele niegrozne na tarczycy od wielu lat takie same (usg co roku); homocysteina 5,9✅; d3 44✅; b12 462✅; amh 3,96✅, estradiol 49,5✅, lh:fsh 6,6:10 ❌; prolaktyna 15,78✅
supl: LittleMe, EPA + DHA, D3
-
Kajucha95 wrote:Dziewczyny, a smarujecie się już czymś na rozstępy? Ja praktycznie odkąd wiem raz dziennie lub co drugi dzień się smaruje, ciekawe czy coś to da 🙈
Kajucha95 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Iskra444 wrote:Ja nie bo w pierwszej ciąży smarowałam i wuja dało 😂
Iskra444 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Ja długo dochodziłam do tego żeby pogodzić z moim ciałem, z tymi rozstępami, tłuszczakiem, ogólnie tym ze jednak już wyglądam inaczej. Najbardziej mnie bolał zakup stroju jednoczęściowej (żeby zakryć brzuch) i ostatnio (przed zajściem chyba 2mies) mąż mówi do mnie ze on nie wie dlaczego ja ten jednoczęściowy strój kupiłam i czy myśle ze na płazy same miss chodzą 😂😂😂 bo jemu to się bardzo podobam 😍 także No walić to, jak po drugim brzuch zejdzie to kupuje bikini obojetnie ile rozstępów
Jakoś to ze „nie mam tylka” szybciej zaakceptowałam niż ten brzuch nieszczęsny 😂😂😂
Ps jutro mamy 8 rocznicę ślubu ❤️❤️❤️ I nie myślałam ze to mozliwe, ale układa nam się świetnie i nie mogę wyjść z podziwu gdzie i jak do tego doszło, ze się poznaliśmy i takie dzieciaki (ja miałam naście jak się poznaliśmy) się tak szczęśliwie dobrały 😅🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 20:06
Wojcinka, Kajucha95, Axon, annaanja, Minka, Norka01, Liseuek lubią tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Ja długo dochodziłam do tego żeby pogodzić z moim ciałem, z tymi rozstępami, tłuszczakiem, ogólnie tym ze jednak już wyglądam inaczej. Najbardziej mnie bolał zakup stroju jednoczęściowej (żeby zakryć brzuch) i ostatnio (przed zajściem chyba 2mies) mąż mówi do mnie ze on nie wie dlaczego ja ten jednoczęściowy strój kupiłam i czy myśle ze na płazy same miss chodzą 😂😂😂 bo jemu to się bardzo podobam 😍 także No walić to, jak po drugim brzuch zejdzie to kupuje bikini obojetnie ile rozstępów
Jakoś to ze „nie mam tylka” szybciej zaakceptowałam niż ten brzuch nieszczęsny 😂😂😂
Ps jutro mamy 8 rocznicę ślubu ❤️❤️❤️ I nie myślałam ze to mozliwe, ale układa nam się świetnie i nie mogę wyjść z podziwu gdzie i jak do tego doszło, ze się poznaliśmy i takie dzieciaki (ja miałam naście jak się poznaliśmy) się tak szczęśliwie dobrały 😅🤭
Gratulacje! 😁 Zdarzają się i takie pary, chociaż mój pierwszy poważny związek nie przetrwał, jak tak myślę po znajomych, to wszystkie pary się poznały raczej juz "później"Iskra444 lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙