W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie u gin. Jak wiecie (lub nie) jestem świeżo po biochemicznej. Byłam dzisiaj podejrzeć co i jak i przy okazji skonsultować te wyniki na trombofilię. No i owulacja powinna być na dniach 🥳 stawiam na niedzielę bo dziś pęcherzyk ma 18mm. Z tego samego jajnika co poprzednio. Co do pai1 to zaleciła mi acard a od ewentualnej kreski na teście clexane.
I któraś z was chciała wiedzieć czy krwawienie po cb traktowane jest jako miesiączka i obiecałam spytać- no więc tak, to jest generalnie traktowane jak miesiączka.KaJa, Blondyna.B, Iskra444, Izi, nat, Anettaa, Vivian, Nayax, abrakadabra, annaanja, Agnuka, Gizmo 11, Kajucha95 lubią tę wiadomość
-
Horienmedical owulacyjne strumieniowe to ja chyba trafiłam na jakąś pechową partię. Z 10 testów z pudełka w zeszłym miesiącu zużyłam 7, nie pokazały mi piku (a owu była bo zaszłam), 2 w ogóle się nie wybarwily (żadnej kreski nie było, nawet kontrolnej) a te które się wybarwily to po długim czasie, jakieś 7 minut. Także ja osobiście ich nie polecam, za to jestem fanką facelle strumieniowych.
-
Milam, super że organizm szybko wrócił do formy i owu sie zapowiada😍 teraz tylko jak najwiecej seksów😁
milam, Izi lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualnynat wrote:Ja jeżeli będę mieć jakiekolwiek 'objawy' to pewnie zatestuje w okolicach 20
Blondyna , Vivian - u was podobnie chyba co nie ?
No ja się zapisałam na 23, czyli dzień przed terminem @. Mam nadzieję że wytrzymam ale znając mnie to raczej zatestuje wcześniej 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2021, 14:35
-
Gratuluje nowych kreseczek! Super, że lipiec się rozkręca;-)
Ja dzis bylam ma powtórce bety, 56 mlu/ml, przyrost ładny;-)Izi, Axon, Ivanka93, Dominika96, Anettaa, Blondyna.B, MałaMi*, tylko_czytam, Iskra444, Nayax, milam, Marbella, Norka01, DeLaCruz, Kimberly, Paulina1106, annaanja, MartiWa85, Vivian, Zagadka919, Agnuka, Kajucha95, Wojcinka, Niebieska Gwiazda, MartiMarti, Sendi94, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
milam wrote:Axon a jak u ciebie?
Izi, milam, Ivanka93, annaanja, Vivian, Agnuka lubią tę wiadomość
-
Axon wrote:U mnie troche lepiej, mniej juz kłuje brzuch, tylko ciagle sikam 😂 w ciagu dnia troche łapią mdłości ale nie wymiotuje wiec jest ok. I mam wrażenie że mam juz ogromny brzuch i wszyscy to widza, a nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy, ale jestem szczupła i wszyscy mówią ze ostatnio schudlam wiec to w mojej glowie. 😂 Nie można przecież mieć brzucha w 5 tyg 😂
-
Anettaa wrote:Ja z córką miałam brzuch jak balon.. tzn taki wzdety trochę i jak zawsze chodziłam w sukienkach bluzkach dopasowanych. Tak tu zaraz spodnie i luźna bluzka 😂są i spodnie takie najlepiej nie jeansy.. a też jestem szczupła 😂
-
Axon wrote:U mnie troche lepiej, mniej juz kłuje brzuch, tylko ciagle sikam 😂 w ciagu dnia troche łapią mdłości ale nie wymiotuje wiec jest ok. I mam wrażenie że mam juz ogromny brzuch i wszyscy to widza, a nikomu jeszcze nie powiedzieliśmy, ale jestem szczupła i wszyscy mówią ze ostatnio schudlam wiec to w mojej glowie. 😂 Nie można przecież mieć brzucha w 5 tyg 😂
-
Hej dziewczyny, podczytuje na biezaco, gratuluje nowych kresek 😀
U mnie chyba 5dpo, nie jestem pewna czy cos z tego bedzie, bo malo w tym miesuavu staran 😑 co do informowania męża o dniach plodnych to u nas musze poinformowac, bo tak spontanicznie to by w ogole nie wyszlo, maz pracuje do poznych godzin nocnych i jak nie przypilnuje to nie ma 🤣🤣
choc ten miesiac byl bez testow, owulacje tylko przypuszczam. Moze takie zluzowanie cos da. Zobaczymy w przyszlym tygodniu 🙄 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny