W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Mi apka mówi, ze dziś przewidywany dzień rozpoczęcia kolejnej miesiączki ale jakoś jej nie czuje. 31dc, owulak z rana na peak. Zastanawiam się czy to 31 dc czy jednak 10 nowego bo w 21 pojawiło się plamienie na 4 dni, które obstawiałam na wynik albothylu bo też nie podejrzewałam, że tak krótko by trwał cykl. Owu raczej nie było albo jest dopiero teraz
https://ibb.co/H2syqY3
Jaśniejszy z wczoraj, ciemniejszy dziś rano -
nick nieaktualnyNo właśnie też mi się wydaje, ze wcześniej nie było owulacji, później odpuściłam mierzenie temp bo albothyl nie pozwalał a jak wróciłam do mierzenia to było cały czas 36,6. Poprzedni cykl był bezowulacyjny i obstawiam, ze ten też
sikałam w sobotę i dziś, biała biel więc już więcej nie sikam. Seksów też było mało bo tylko od 7 do 10 dc a jeśli bezowulak to wiadomo
Coś się rozsypało u mnie w cyklach. Czekam na tą @ żeby już zacząć leczenie ale nie wiem kiedy to nastąpi i czy spieprzy mi urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 09:40
-
Sylwia_2 wrote:Dziewczyny szukam wlasnie na allegro testy o których mówiłyście testeo
lepsze strumieniowe czy płytkowe?
Napiszcie jeszcze jakie owulacyjne kupujecie na allegro?
Wczoraj w rossmannie nie widziałam tych z domowego laborartorium
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-horien-medical-opakowanie-50szt-10433686777
https://allegro.pl/oferta/plytkowy-test-ciazowy-1-szt-bardzo-czuly-10mlu-ml-10662417553
Owulacyjne jak mówiłam super mi się sprawdzają a ciążowych tych jeszcze nie sprawdzałam dopiero za kilka dni 😉SandraMaria lubi tę wiadomość
-
Hej dawno mnie nie było, większość czytam i śledzę 😃 gratuluje dziewczyny z całego serca 😘😘
Ja mówiłam ze nie robię testów tylko czekam na okres, okresu nie ma a na teście biel 😖😖😖😖😫😤🤯 w sumie to mąż mi kazał zrobić 🥺 przez ten duphaston i luteinę po owulacji zawsze mi się wszystko przesuwa - przynajmniej ja tak myśle ze to przez to. Nie mam żadnych objawów na miesiączkę niestety 👎 jutro jadę na rezonans i w poniedziałek do endokrynologa. Ale ale powiem wam ze po dostinexie prolaktyna spadła mi z 28 na 4,45 🙌🙌🥇🏆 ale tsh mam 2,1 👎 a miałam już dawkę zmieniona i miało być ok. Jakie badania proponujecie do zrobienia? Mąż robił rok temu fragmentację i morfologię - 3%. Może on tez coś powinien brać co mu nie zaszkodzi na poprawę nasienia jeszcze? Ja mam badania ostatnio porobione, ale może są badania o których nie słyszałam? Co wy robiliście? Na pewno testosteronu nie robiłam nigdy - nie wiem w sunie za co odpowiada u kobiet 🤭 -
Ja dzisiaj 9dpo, zrobiłam test sobie z rana na rozgrzewkę przed testowaniem od 10 dpo, clearblue wyszedl jakiś cień, nie wiadomo w sumie co to jest, ciężko nazwać, zrobiłam dwa inne z Allegro co nakupowalam sztuk 20, wyszły negatywnie wiec cos tam to oczywiście jakiś błąd testowy w tym clearblue, ponadto jakoś brzuch mnie zaczął bolec jak na okres wiec spodziewam się niczego ponownie w tym cyklu 🤷🏼♀️
-
Sylwia_2 wrote:no i nie wytrzymałam i zrobiłam test biało jak po vizirze u Chajzera
no nic. Testów juz nie mam więc nie będzie korcić.
Zawsze po seksie w okolicy @ śluz lekko na różowo jest podbarwiony, a teraz nic - dzisiaj 29dc. Dzisiaj / jutro powinna byc @
A ile masz dpo?
-
nick nieaktualnyMilkana wrote:Ja dzisiaj 9dpo, zrobiłam test sobie z rana na rozgrzewkę przed testowaniem od 10 dpo, clearblue wyszedl jakiś cień, nie wiadomo w sumie co to jest, ciężko nazwać, zrobiłam dwa inne z Allegro co nakupowalam sztuk 20, wyszły negatywnie wiec cos tam to oczywiście jakiś błąd testowy w tym clearblue, ponadto jakoś brzuch mnie zaczął bolec jak na okres wiec spodziewam się niczego ponownie w tym cyklu 🤷🏼♀️
Ból brzucha nie jest wyznacznikiem, to taki objaw który pojawia się i na @ i na ciążę ☺️Milkana lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy to możliwe ale jest 35 d.c a ja mam śluz płodny. Nie miałam go od wieków 😂 tej cykl jest mega dziwny.Starania o pierwsze 👶 od sierpnia 2020
•PCOS (jajniki drobnopęcherzykowate, brak owulacji) 😒
•IO- pod kontrolą ✓
•Niedoczynność tarczycy- pod kontrolą ✓
PAI-1 homo ❌
Obecny Kir 2DS1 reszty ds brak 🤷🏻♀️
•07.2021- 06.2022 ➡️ 9 cykli stymulowanych.
•08.02.22- laparoskopia- lewy jajowód ➖, prawy➕
•07.2022 przygotowania do ivf
01. 09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro.
14.09.2022 punkcja-> 10 komórek -> 5 zapłodnionych 🥚
14.09.2022 krwotok z obu jajników. Operacja ratująca życie.
20.09.2022 mamy tylko jednego zarodka 4BA 🥺
Przerwa w staraniach do 06.2023 😞
On 🧔31 lat
Ruch postępowy 28% -> 47 % ✔️
Morfologia 8%-> 16% ✔️
Koncentracja 35,7 -> 55 mln/ml
Poprawa po korzeniu maca -
Milkana wrote:A ile masz dpo?
no własnie nie wiem
nie badałam w tym cyklu.
Cykle mam 29/30 dniowe, zazwyczaj owulacja była koło 17dc. Ale w ostatnich cyklach nie sprawdzałam. Nawet w zasadzie nie wiem czy owulacja była bo temperatury tez nie badałam. ten cykl to na żywioł no i tak naprawde bez zabezpieczeń dopiero od 18/19dc więc na logikę szans nie ma
Zawsze sie łudze bo w pierwszej ciąży pozytywny test wyszedł mi dopiero 31/32dc i to był w zasadzie cień -
Lidia wrote:Nie wiem czy to możliwe ale jest 35 d.c a ja mam śluz płodny. Nie miałam go od wieków 😂 tej cykl jest mega dziwny.
MamaMagda89, MamaMagda89 lubią tę wiadomość
-
Kajucha95 wrote:Dziewczyny jak wstawić tu zdjęcie? 🙈 Zrobiłam test i widzę cień cienia...
Pokazuj 😁