W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow dziewczyny ile piszecie 😃 po ciszy znowu kreseczki przy poniedziałku,trzymam kciuki za piękną betę i przyrosty. Gratulacje ❤️
Ja jestem zaraz przed owulacją, także łącze się myślami z tymi z Was, które też wchodzą w ten etap cyklu, gdzie towarzyszy nadzieja, że tym razem się uda 😊MałaMi*, MamaMagda89, Kajaa93 lubią tę wiadomość
-
Cześć, wyłączyłam w tym cyklu myślenie. Nie miałam do tego głowy zwłaszcza ze na monitoringu w 14 Dc nie było jeszcze po owulacji. Owulacja w 19 Dc ale nawet nie wiem czy się wystrzeliliśmy czy nie mimo to od 22 Dc jestem na duphastonie i luteinie. Wczoraj test zaczęłam się nakręcać zrobiłam test owu wyszedł prawie pozytywny zauważyłam tez krew przy szyjce. Dziś 27 Dc i 8 dpo myślicie ze to już @? Tyle się już staram i dalej nie wiem co i jak. Każdy cykl zaskakuje mnie bardziej 🙄😂
-
Ja tez chyba owulacja na dniach, w czwartek mam monitoring i mam zamiar wziąć duphaston od owulacji.
No liczę na ten cykl, co tu kryć. Jak się nie uda to w następnym robimy od nowa badania nasienia i ja chce zrobić hsg.MamaMagda89, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
@coma może się okaże tak jak u Iskry że będzie 🤰 i nie trzeba robić żadnych dodatkowych badań 🤭 no kto wie. Owulka przed tobą więc działaj i trzymamy kciuki. Najgorzej później czekać na @ już po owulacji 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 07:57
coma lubi tę wiadomość
20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Ja jestem już jakieś 6dpo i zero objawów 🤯🤯🤯 totalne nic. Trochę może jakby były cycki bardziej wrażliwe że dwa dni temu ale nawet nie mam sobie co dopwiadac żeby się cieszyć i nastawiać na pozytyw 😭
Już na serio wolę jednak jak mnie gdzieś zakłuje czy zaboli żeby sobie historię do tego dopowiedzieć 😂20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
celina550 wrote:Dziewczyny, wyniki ANA:
W badanej surowicy stwierdzono obecność przeciwciał przeciwjądrowych o typie święcenia ziarnistym z dodatnimi strefami chromosomowymi w mianie 1:160.
0-160 wynik ujemny
>160 wynik słabo dodatni
Co to, co z tym? 🤔
No ja pisałam ze samo Ana to nic nie mówi, to jest taki graniczny wynik i większość lekarzy pewnie Ci powie żebyś powtórzyła za pół roku, a jak masz jakieś hashimoto to w ogóle to oleja.
Jeśli masz jakieś objawy ze strony układu immunologicznego to możesz zrobić sobie badanie ana3 i będziesz wiedziała z która choroba tkanki łącznej to się może wiązać.
A badalas coś jeszcze? Bo ten wynik to nie zmienia nic w leczeniu niepłodności, badalas anty toczeń, antykardiolipinowe przeciwciała?
To ty pytałaś ostatnio o mutacje z testdna? Czy ktoś inny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 08:03
-
Nat, nooooo to czekanie po owu najgorsze, ja to 8 dpo już mysle tylko o testach 😂
Ja to zawsze takie 6-7 dni po owulce mam tak, ze mi niedobrze - ale to w cyklach kiedy się udało i kiedy się nie udało 😂 ale i tak czekam aż mi będzie niedobrzenat lubi tę wiadomość
-
MamaMagda89 wrote:Dzień dobry z rana
oczywiście nie wytrzymałam i ponownie zrobiłam test... dziś 12 dpo
mam lekkie mdłości od jakichś 3 dni
myślałam, że dziś druga kreska będzie już ciemniejsza... także już nie wiem czy mogę się już trochę cieszyć czy jednak nie 🤔
Dla wszystkich dziś testujących życzę wyraźnych drugich kresek! Niech los nam sprzyja
MamaMagda89 lubi tę wiadomość
-
coma wrote:No ja pisałam ze samo Ana to nic nie mówi, to jest taki graniczny wynik i większość lekarzy pewnie Ci powie żebyś powtórzyła za pół roku, a jak masz jakieś hashimoto to w ogóle to oleja.
Jeśli masz jakieś objawy ze strony układu immunologicznego to możesz zrobić sobie badanie ana3 i będziesz wiedziała z która choroba tkanki łącznej to się może wiązać.
A badalas coś jeszcze? Bo ten wynik to nie zmienia nic w leczeniu niepłodności, badalas anty toczeń, antykardiolipinowe przeciwciała?
To ty pytałaś ostatnio o mutacje z testdna? Czy ktoś inny?
Jeszcze w toczeń nie wchodziłam, to pierwsze badanie w tym kierunku.
Bardziej bym weszła w reumatoidalne zapalenie stawów, bo już kilka osób mi to sugerowało 🤔
To nie tylko o niepłodność chodzi mi w badaniach, generalnie o stan mojego zdrowia 😉
Zrobię podstawowe rocznicowe, choć nie podejrzewam (ile już nie podejrzewałam? 🤦) i to ANA3.
Wyniki mutacji 21.07👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Mi proszę wpisać 🙈.
Rozowo sie robi wiec sie rozkreca. Do poludnia będzie. 👍23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
MamaMagda89 wrote:Dzień dobry z rana
oczywiście nie wytrzymałam i ponownie zrobiłam test... dziś 12 dpo
mam lekkie mdłości od jakichś 3 dni
myślałam, że dziś druga kreska będzie już ciemniejsza... także już nie wiem czy mogę się już trochę cieszyć czy jednak nie 🤔
Dla wszystkich dziś testujących życzę wyraźnych drugich kresek! Niech los nam sprzyja
U mnie dziwnie, piersi bola prawie tydzien, nie wiem dokladnie, ktory dpo... Zamowilamsobie testy ciazowe, te jtore polecalyscie wczesniej. Wzięłam 10 sztuk, przy 15 wzwyz bym chyba sikala 2 razy dziennie 🤣
Poki co nasikalam dzis na pinka strumieniowego i bialo 🙄 ale jeszcze chyba czas do okresu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 09:02
-
nick nieaktualnyMi apka mówi, ze dziś przewidywany dzień rozpoczęcia kolejnej miesiączki ale jakoś jej nie czuje. 31dc, owulak z rana na peak. Zastanawiam się czy to 31 dc czy jednak 10 nowego bo w 21 pojawiło się plamienie na 4 dni, które obstawiałam na wynik albothylu bo też nie podejrzewałam, że tak krótko by trwał cykl. Owu raczej nie było albo jest dopiero teraz
https://ibb.co/H2syqY3
Jaśniejszy z wczoraj, ciemniejszy dziś ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 09:20
-
Dziewczyny podpowiedzcie. Jakie na początek badania robili Wasi mężczyźni?2021 -Starania o pierwsze 👶🏻🥰
19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
22.02.2022- beta 3752,6💞🥺🥺
24.02.2022- beta 7111,7 💞🥺😍
28.02.2022- dzidzia 4,5mm, mamy ❤
14.03.2022- dzidzia 17,1mm ❤
13.04.2022- I prenatalne, dzidzia 6.67cm 🎀🤰🏻💞
09.05.2022- babyBOY! 160g szczęścia💙
01.06.2022- badania połówkowe 350g szczęścia 💙
16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
Cudzie trwaj! 🥰😊
👰-24 PCOS? IO
Fertistim, PregnaStart, Euthyrox 37.5, Glucophage,Wit.D, Wit.B12
🤵-26 Fertistim, Wit.D, MACA, NAC, Q10, Wit.B12, Wit.C, Cynk, Selen
4lata po 👰🤵
👫+🐕 -
conte wrote:Mi apka mówi, ze dziś przewidywany dzień rozpoczęcia kolejnej miesiączki ale jakoś jej nie czuje. 31dc, owulak z rana na peak. Zastanawiam się czy to 31 dc czy jednak 10 nowego bo w 21 pojawiło się plamienie na 4 dni, które obstawiałam na wynik albothylu bo też nie podejrzewałam, że tak krótko by trwał cykl. Owu raczej nie było albo jest dopiero teraz
https://ibb.co/H2syqY3
Jaśniejszy z wczoraj, ciemniejszy dziś rano -
MamaMagda ja bym na twoim miejscu przede wszystkim pojechała jutro na betę, a test możesz oczywiście i tak przy okazji zrobić testy masz bezdyskusyjnie pozytywne więc warto chyba sprawdzić przyrost trzymam kciuki!
Odmeldowuje się do pracy, nie obrażę się jak jutro znowu będę musiała nadrabiać 10 stron z min 2 pozytywami 😉💛