W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_2 wrote:Dziewczyny pytanie za 100pkt.
Czy przy staraniach seks codziennie czy robic przerwy 1 dniowe dla lepszej jakosci nasienia?
Nie wiem czy to mit czy nie.
My robimy co drugi dzień bo w zeszłym cyklu tak zaskoczyło, a jak robiliśmy codziennie to nic się nie działo. Ale mąż nie badał nasienia, a częstotliwość seksu może być od tego zależna. Niektórzy mają zalecenia konkretne od lekarza kiedy się bzykać. -
Czy przy staraniach seks codziennie czy robic przerwy 1 dniowe dla lepszej jakosci nasienia?
Nie wiem czy to mit czy nie.SandraMaria, Izi, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Sylwia_2 wrote:Nigdy nie badaliśmy nasienia.
Na razie zrzucam wszystko na stres i trochę wiek.SandraMaria lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy to mit czy nie.
My to codziennie chyba że nie ma chęci wtedy robimy przerwę
Dwa razy u nas zadziałało teraz liczę, że 3 raz też się udało tym sposobemKajucha95 lubi tę wiadomość
-
MamaMagda89 wrote:Dzień dobry z rana
oczywiście nie wytrzymałam i ponownie zrobiłam test... dziś 12 dpo
mam lekkie mdłości od jakichś 3 dni
myślałam, że dziś druga kreska będzie już ciemniejsza... także już nie wiem czy mogę się już trochę cieszyć czy jednak nie 🤔
Dla wszystkich dziś testujących życzę wyraźnych drugich kresek! Niech los nam sprzyja
💗 Oby nam dalej ciemniały kreski i beta rosła.
Kiedy robisz betę?MamaMagda89 lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Kajucha95 wrote:Wyników bety dalej nie ma... Oszaleje 🙈
A w jakim laboratium robiłaś. Czasem wyniki dopiero są wieczorem około 20...
A betę robię jutro i mam nadzieję że też w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 12:34
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za ciemniejące kreseczki i bety Ja wczoraj robiłam test i biło a to już 12 dpo także czekam cierpliwie na @ i kolejny cykl. Chyba zacznę w końcu mierzyć temperaturę i będę brac olej z wiesiołka. Temperaturę mierzycie też w czasie @? Czy dopiero jak się skończy?
-
MamaMagda89 wrote:A w jakim laboratium robiłaś. Czasem wyniki dopiero są wieczorem około 20...
A betę robię jutro i mam nadzieję że też w piątek
No to trzymam kciuki. Ja mam nadzieję, że też powtórzęMamaMagda89 lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Kajucha95 wrote:Diagnostyka
No to trzymam kciuki. Ja mam nadzieję, że też powtórzę
W diagnostyce jakos 14/15 sa wyniki zazwyczaj powodzenia !!!Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj kupiłam na próbe owulaki z Action( 5 szt jakos 10 zl kosztuje )zrobilam z ciekawosci jeden, dzisiaj mam 9dc a w czwartek ide na monitoring . Zobaczymy czy sa owulki w ogole po odstawieniu anty w marcu …
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2021, 12:54
Kajucha95, MamaMagda89, MałaMi*, Axon lubią tę wiadomość
-
Ja mierze temperaturę codziennie rano przez cały cykl. Wtedy ładnie na wykresie widać wszystko.
Staram się też nie robić większych ostrepow czasowych w pomiarach niż 30/45 minut.
Też czytałam że ogólnie co godzinę temu rośnie rano o jakieś 0.1 stopnia więc jak macie większy odstęp to warto dodać trochę do pomiaru20+5 --> połówkowe, 350g, ALICJA
24+4 --> 700g
29+6 --> USG 3 trymestru --> 1380g
36+2 --> 2500g
-
Kajucha, trzymam kciuki za bete✊ w diagnostyce u mnie wyniki są najwcześniej o 16ej ale np wczoraj były dopiero ok 20ej. Jak jest dużo osób jakiegoś dnia to czasami te wyniki są późno a u mnie czasami na 7 rano jest już z 30 osób 😳 ale mam nadzieję, że u Ciebie będą jak najszybciej😊
Kajucha95 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Dziewczyny jestem po wizycie u ginki i jest pęcherzyk owulacyjny czyli owu po prostu się przesunęła prawdopodobnie po szczepieniu 😄😄 doktorka powiedziała że śluzu płodnego jest dużo owu dziś lub jutro 😄
06.08. prawdopodobnie hsg .Kajucha95, MamaMagda89, anka, Blondyna.B, Izi, MałaMi*, Nayax, nat, Vivian, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvanka93 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie u ginki i jest pęcherzyk owulacyjny czyli owu po prostu się przesunęła prawdopodobnie po szczepieniu 😄😄 doktorka powiedziała że śluzu płodnego jest dużo owu dziś lub jutro 😄
06.08. prawdopodobnie hsg .Ivanka93 lubi tę wiadomość
-
Ivanka93 - ja chcę widzieć tu Twoje dwie kreski!
Im Was mniej będzie ze mną w sierpniu tym będę szczęśliwsza (wolę odwiedzać Was na ciążowym wątku!)Ivanka93, Blondyna.B, Lucy91 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20