W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrii trzymam kciuki za betke, Niesia90 ja tam widzę co nieco!! siknij może za dwa dni!
Dziewczynki dziś jestem niedostępna... rozstrzygamy ważny przetarg!!! trzymajcie kciuki!!
bialy_wilczek, Wron Kraa, Chantelle, Cukruś, Marti27, Hope..., Butterfly23, iskierka✨, Angi90 , Emka06, Niaha, Miminka, Lipcowa, balbina28 lubią tę wiadomość
-
Również witam się z Wami 🙋🏽♀️
Zimno, szaro, buro i ponuro… ☔️ …dlatego gorąca kawa już w mej dłoni ☕️ https://ibb.co/ZKbZsPB
Dziś miałam taką niespodziankę od Pani, z którą zabrałam się do pracy. Zrobiła dla mnie całą blachę pasztetu z cukinii 🥹🤤 Dziewczyny, jeszcze ciepłe to jadłam! No palce lizać 😋
Miłego dnia 😊
KarolinaAnastazja, Paucia, bialy_wilczek, Niesia90, Marzycielka, Lipcowa lubią tę wiadomość
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Chantelle wrote:Również witam się z Wami 🙋🏽♀️
Zimno, szaro, buro i ponuro… ☔️ …dlatego gorąca kawa już w mej dłoni ☕️ https://ibb.co/ZKbZsPB
Dziś miałam taką niespodziankę od Pani, z którą zabrałam się do pracy. Zrobiła dla mnie całą blachę pasztetu z cukinii 🥹🤤 Dziewczyny, jeszcze ciepłe to jadłam! No palce lizać 😋
Miłego dnia 😊
Jeju jaki butik i cudna kiecka! chętnie zerknę na stronę jak jakoś macie z butikuPaucia, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Chantelle wrote:Również witam się z Wami 🙋🏽♀️
Miłego dnia 😊
Jaka przepiękna sukienka, zdradź nam gdzie kupiłaś 😍Chantelle lubi tę wiadomość
20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
Termin: 29.07.2024 -
Cukruś słonko, odpisałam Ci na dinusiowym. Wyniczki są dobre tylko morfologia do poprawy, bardzo podobnie jak u nas, ale po tej końskiej dawce supli oprócz morfo wszystko nam się jeszcze bardziej poprawiło. Dorzuć mężowi jeszcze soczek pomidorowy i olej z czarnuszki, to płynne złoto jest I wszystko będzie cacy
Cukruś lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczynki!
Powoli was nadrabiam, przewinęły mi się jakieś kreseczki wiec gratulacje i trzymam kciuki za bety✊🏻
Niesia tez coś widzę, szkoda ze nie masz możliwości lecieć na bete 😬
Byłam spuścić krew na bete, za tydzień pierwsza wizyta u gin 🫢Chantelle, Angi90 , bialy_wilczek, Niaha, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
KarolinaAnastazja, Milcia2397 - no właśnie nie ma żadnej strony. To butik teściowej, która rozkręciła swój biznes, ale przeszła na emeryturę kilka lat temu i jest już tym zmęczona. Na razie jestem zatrudniona, ale chcę to przejąć i wtedy pewnie wprowadzę zmiany. Sprzedaż internetową również, ale to wszystko powoli.
Sukienka z Massimo Dutti 😊 Niestety tym razem nie z naszego butiku 🙃✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Niesia90 wrote:Hej dziewczyny u mnie dużo się dzieje ale opisze Wam później bo przychodzę z historia inna i pytaniem.
Dziś rano dla sportu zrobiłam sobie test jakiś noname o czułości 10, coś się na nim tliło ale żadne zdjęcie tęgi nie złapało więc postanowiłam dorobić pinka 10 na którym nie było nic! Gdy szlam wyrzucić wpadł mi w ręce doz, który od razu po zrobieniu coś tam miał, teraz powiedzcie czy doz ma kreskę fabryczna? ( tak wiem dosikam to, ale doz mialam tylko 1szt 😑)
Zrobiłam jeszcze Nord i elektroniczny do monitora na którym wyszło brak ciąży ale test jako pasek ma blada kreskę.
Na tym zdjęciu od góry świeży elektroniczny i nord, dwa pozostałe już Wyschnięty po czasie ale na noname widać chociaż to co widziałam wczesniej:
Edit.
Nie wiem ile dpo jest. Ale ok 8-10 bo odpuściłam mierzenie temp na wakacjach
No ewidentnie na każdym jest kreska. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞 -
Niesia90 wrote:Hej dziewczyny u mnie dużo się dzieje ale opisze Wam później bo przychodzę z historia inna i pytaniem.
Dziś rano dla sportu zrobiłam sobie test jakiś noname o czułości 10, coś się na nim tliło ale żadne zdjęcie tęgi nie złapało więc postanowiłam dorobić pinka 10 na którym nie było nic! Gdy szlam wyrzucić wpadł mi w ręce doz, który od razu po zrobieniu coś tam miał, teraz powiedzcie czy doz ma kreskę fabryczna? ( tak wiem dosikam to, ale doz mialam tylko 1szt 😑)
Zrobiłam jeszcze Nord i elektroniczny do monitora na którym wyszło brak ciąży ale test jako pasek ma blada kreskę.
Na tym zdjęciu od góry świeży elektroniczny i nord, dwa pozostałe już Wyschnięty po czasie ale na noname widać chociaż to co widziałam wczesniej:
Edit.
Nie wiem ile dpo jest. Ale ok 8-10 bo odpuściłam mierzenie temp na wakacjach💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
Edit.
Nie wiem ile dpo jest. Ale ok 8-10 bo odpuściłam mierzenie temp na wakacjach
Ejj 😯 widzę delikatne kreski na prawie każdym teście 🤩 o kurcze, zdecydowanie do dosikania. Mocno trzymam kciuki 🤞🤞❤️ -
Cześć dziewczyny!
Karolina, metformina w cyklu nie zmieniła mi nic.
Devana, kciuki za badania!🤞
Landrii,kciuki za betę ✊🍀
Niesia!!!!!😱 Coś tam się tli kochana! Boziuuuu! Zaciskam 🤞 za rozwój sytuacji!🍀🍀🍀
Co za historie! Całuję palucha, aż mnie zabolało 🫣
Moonflower, nasza bizneswomen 🤞🤞wszystko będzie pięknie 🙌
Rozzzi, za hiper piękną betę ✊🍀❤️
Przepraszam, nie będzie mnie, (chyba że na jakiś pozytywny teścik to zawsze!😅)bo to ostatni dzień przygotowań naszych wyjazdów, mam dużo ogarniania. Z dobrych info, słuchajcie jeden telefon wczoraj i moja sprawa w PUP już zrobiła kroczek do przodu 🤯 Kosmos! Czeka mnie zapierdol od poniedziałku 💪
Z innej beczki...no kurde temperatura dziś 36,41° nie zachwyca wcale😔 pomimo skoku i bólu owu myślę, że to jakiś bezowulacyjny cykl, prawa strona mogła nie dać rady... Staram się nie myśleć o tym, zwłaszcza teraz, ale wiecie jak jest....Rozzzzi, Devana lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Landrii wrote:Tak, jestem po becie, czekam na wyniki. Nie nastawiam się bo mnie brzuch boli jak na okres i od 3 dni mam wydzieline lekko podbarwioną krwią. Jak dostanę okres jutro na lotnisku to się zabije
Ogromnie będę trzymała kciuki za pozytywny wynik 🤞❤️ -
Widzę tak, duża objętość próbki, pH, aglutynacja, lepkość wszystko ok, bardzo mało okrągłych główek - duży plus 👍 Bardzo ładny ruch, dużo plemników w całości, na czerwono zaznaczona jest ilość w 1 ml , czyli one się rozchodzą w całości, jest mniejsza koncentracja w 1 ml, ale w całości wygląda to pięknie, więc ja bym się nie przejmowała. Morfologia 4% bardzo ładnie, ale można nad nią jeszcze pracować poprzez suple, tak żeby było więcej dobrych jakościowo plemniczków 😉 całościowo, bardzo dobrze to wygląda 🍀👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Angi90 wrote:Widzę tak, duża objętość próbki, pH, aglutynacja, lepkość wszystko ok, bardzo mało okrągłych główek - duży plus 👍 Bardzo ładny ruch, dużo plemników w całości, na czerwono zaznaczona jest ilość w 1 ml , czyli one się rozchodzą w całości, jest mniejsza koncentracja w 1 ml, ale w całości wygląda to pięknie, więc ja bym się nie przejmowała. Morfologia 4% bardzo ładnie, ale można nad nią jeszcze pracować poprzez suple, tak żeby było więcej dobrych jakościowo plemniczków 😉 całościowo, bardzo dobrze to wygląda 🍀
Dzięki wielkie za odpowiedź! Badania były robione co prawda jakoś pół roku temu i od tego czasu partner je zdrowiej, bierze witaminy także teraz może być jeszcze lepiej No zobaczymy jak to wyjdzie z tym staraniem się..Angi90 lubi tę wiadomość
11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Claire wrote:Cukruś słonko, odpisałam Ci na dinusiowym. Wyniczki są dobre tylko morfologia do poprawy, bardzo podobnie jak u nas, ale po tej końskiej dawce supli oprócz morfo wszystko nam się jeszcze bardziej poprawiło. Dorzuć mężowi jeszcze soczek pomidorowy i olej z czarnuszki, to płynne złoto jest I wszystko będzie cacy
Dziękuję kochana 💟🫶👱♀️
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne, kariotypy
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 24/01/2025 badanie nasienia po zabiegu + HBA
obecnie 22 cs
🔜 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF -
Niesia trzymam kciuki!!
Ja po USG, pęcherzyk 24x27mm na prawym jajniku, endometrium 8mm, wygląda wszystko super, więc nadal nie wiem skąd te plamienia 🤷🏻♀️moonflower lubi tę wiadomość
-
Kasia111 wrote:Niesia trzymam kciuki!!
Ja po USG, pęcherzyk 24x27mm na prawym jajniku, endometrium 8mm, wygląda wszystko super, więc nadal nie wiem skąd te plamienia 🤷🏻♀️
A od kiedy masz plamienia i jak wyglądają? Udostępnisz wykres?11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Landrii wrote:Tak, jestem po becie, czekam na wyniki. Nie nastawiam się bo mnie brzuch boli jak na okres i od 3 dni mam wydzieline lekko podbarwioną krwią. Jak dostanę okres jutro na lotnisku to się zabije
Nie pisałaś wcześniej o plamieniach... Przykro mi