W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaAnastazja wrote:DZIEŃ DOBEREK! 🌸
Jako, że spisane zostały wszystkie propozycje na wątek sierpniowy- Zapraszam do głosowania !!! 😃😃
CHO NA GŁOSA!
➡️https://forms.gle/6oYs5ZNe3SZNCHXb7🌸
GŁOSOWANIE ODBYWA SIĘ DO 27.07.2023 (CZWARTEK)PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Piękne kreseczki, gratulacje Mamo 🥹❤️
BiałaSasanka lubi tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
13.02 kolejna wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Hejka kochane ❤️
Gratuluje nowych ⏸️❤️
@Lipcowa trzymam kciuki tak mocno.. 💕
@Moon dwa złote jaja, na bank Tobie przeznaczone są te bliźniaki 🫶🏼
@Bialy_wilczek Wzruszyłam się na maxa i mocno gratuluje 💕
@Niesia za Ciebie tez nadal trzymam kciuki!! ❤️
Ja muszę wam coś napisać.. zanim stary mi napisał, że mnie zostawia.. rano jeszcze ❤️.. był to 11.07 a 14.07 normalnie czułam, że mam owulacje, płodny śluz, libido poszybowało... Nie mierze temp, nic nie robię w sumie. Nawet suple odstawiłam i jakoś tak nie wiem dziwnie się czuje.. jestem na maxa zmęczona, kłuje mnie w środku, śluzu gęstego na maxa dużo.. Teoretycznie zaraz powinnam dostać @, a cholernie się boje, że jej nie dostanę… Bo wiecie, ciąża to moje marzenie, ale nie w takiej sytuacji i nie z takim człowiekiem. Nie mam odwagi robić testu. Czekam na tą małpę i mam nadzieje, że lada moment przyjdzie…bialy_wilczek, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Czekajac_nacud trzymam mocno kciuki za wizytę 🤞✊🥰🥰
Czekajac_nacud lubi tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
san95 wrote:Hejka kochane ❤️
Gratuluje nowych ⏸️❤️
@Lipcowa trzymam kciuki tak mocno.. 💕
@Moon dwa złote jaja, na bank Tobie przeznaczone są te bliźniaki 🫶🏼
@Bialy_wilczek Wzruszyłam się na maxa i mocno gratuluje 💕
@Niesia za Ciebie tez nadal trzymam kciuki!! ❤️
Ja muszę wam coś napisać.. zanim stary mi napisał, że mnie zostawia.. rano jeszcze ❤️.. był to 11.07 a 14.07 normalnie czułam, że mam owulacje, płodny śluz, libido poszybowało... Nie mierze temp, nic nie robię w sumie. Nawet suple odstawiłam i jakoś tak nie wiem dziwnie się czuje.. jestem na maxa zmęczona, kłuje mnie w środku, śluzu gęstego na maxa dużo.. Teoretycznie zaraz powinnam dostać @, a cholernie się boje, że jej nie dostanę… Bo wiecie, ciąża to moje marzenie, ale nie w takiej sytuacji i nie z takim człowiekiem. Nie mam odwagi robić testu. Czekam na tą małpę i mam nadzieje, że lada moment przyjdzie…
Kochanie, życie płata różne figle.. ja w ciąże z synem zaszłam w momencie kiedy teoretycznie rozstałam się z jego ojcem, jednak później ze względu na ciąże zostaliśmy razem, wzięliśmy ślub a jednak małżeństwo po kilku latach się rozpadło... mamy jednak z tego związku cudownego Synusia! Mój były mąż jest super tatą, choć dla mnie był toksykiem, jednak dla syna przewartościował swoje życie, i teraz z całego serca mu życzę żeby sobie je ułożył z inną kobietą, myślę że życie go doświadczyło na tyle że dostrzegł swoje błędy z naszego związku i już drugi raz ich nie popełni bo jest ich świadomy.
Dlatego w pełni rozumiem Twój strach, nieistotne jaki będzie finał ego cyklu jesteś wspaniałą kobietą i czy dane Ci jest zostać mama teraz czy w przyszłości na pewno odnajdziesz się w tej roli 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2023, 11:58
-
bialy_wilczek wrote:Czekajac_nacud trzymam mocno kciuki za wizytę 🤞✊🥰🥰Marzec 2023 CB
Maj 2023 CB
Czerwiec 2023 CB
10.07 ⏸️
12.07 19.98 ❤️
25.07 pierwsza wizyta, mam 2 mm, jest czynność serduszka ❤️
18.08 mamy 2.17 cm ❤️
08.09 5.54 cm Szczęścia❤️
29.09 Helenka 💗
20.10 11.57 cm zdrowej Dziewczyny ❤️
10.11 połówkowe 469 g zdrowej Helenki 💗
01.12 694 g Naszej Żabci🥰
22.12 Słoneczko rośnie ❤️
09.01. USG 3 trymestru 1565 g Helenki ❤️
30.01 Skrzacik rośnie 🥰
20.02 2500 g Helenki ❤️
12.03 Helenka ma już 3200 g 🥰
17.03.2024 9.00 Cesarzowa Helenka jest z Nami 3380 g i 54 cm ♥️
15.08.2023 Nasz Dzień 💒
-
Mamausia wrote:(...)Jego marzeniem na 40 urodziny to nie pozytywny test ciążowy tylko więcej chwil razem we dwoje ,ale mam tyle żalu ,ze aktualnie nie mam ochoty i nie potrafię zrozumieć… 😞
pozwalam sobie napisać bo w końcu swoim postem otwierasz się na komentarze...
za uczciwość (ze swojej strony! i oczywiście wszystko co napiszę jest subiektywne — wiadomo!) Twojego Męża należy Mu się 🫂 (od Ciebie naturalnie!) bo powoduje Nim starch: od 5 lat w Waszym łóżku śpi Córka a to jest Mężczyzna/Mąż, zatem On MUSI być na 1szym miejscu a nie jest😬 pomyśl jaki stres(!) musiał przeżywać zanim Ci opowiedzial o swoich obawach... druga strona medalu wygląda tak że w Małżeństwie potomstwa unikać nie można (powtórzę: to moja opinia!) zatem współżycie poza dniami płodnymi😬 ...no nie-ko-nie-cznie...
czy możemy nazywać się zgraną drużyną tylko wówczas gdy gramy tak jak "ja chcę" a gdy nasz partner widzi coś inaczej to już "nie gramy do tej samej bramki"?
dla mnie fragm Twojego posta który cytuję zawiera wszystko (i to Ty go napisałaś czyli te słowa oddają 100% tego co masz w głowie i sercu!);
niezrozumienie z powodu braku radości z prezentu który podoba się Tobie a nie(!) Jemu...
pozwoliłam sobie przeczytać ten post swojemu Mężowi i poprosiłam o komentarz — pierwsze co przyjdzie Mu na myśl jako Mężczyźnie (mój Marido skończył 40r.ż. w lutym) i na te dwie rzeczy zwrócił uwagę — uczciwość i stres Twojego Męża oraz Twoje oczekiwania...
sama piszesz że jesteście drużyną od zawsze zatem może warto przyjrzeć się sobie — czy to może ja przestałam grać drużynowo..?
mam nadzieję że nie odbierzesz tego jako ataku (bo nim nie jest i zapewniam o swoich uczciwych intencjach!). oczywiście że "łatwo mi powiedzieć" gdy spr nie dotyczy mnie ale właśnie dzięki temu osoba stojąca z boku ma możliwość szerszej perspektywy zupełnie na chłodno i bez emocji (które bywają kiepskim doradcą).
ja przede wszystkim wyeksmitowałabym z Waszego łóżka Córę i pokazała Mężowi że jest dla mnie najważniejszy! I jestem pewna — pokazały mi to wieloletnie doświadczenia z parami i małżeństwami — że gdy każdy wróci na "swoje miejsce" w domu i w Twoim sercu — skutki tych posunięć mogą Cię naprawdę zaskoczyć ❣️
ściskam 🤗 wtorkovoHach, Angi90 lubią tę wiadomość
🧔🏼Mąż 40 l ❌️ 🪱🪱🪱❓️
👩🏼🦰moì 40 l ✅ owulacje, etc. wszystko si qu'a la font 😁
I 🤰✝️ Faustynka 👼🏼
II 🤰❤️ 17maj'05 Wiktoria 👧🏼
III 🤰✝️ Daniel 👼🏻
IV 🤰✝️ Rita 👼 -
moonflower wrote:Kochanie, życie płata różne figle.. ja w ciąże z synem zaszłam w momencie kiedy teoretycznie rozstałam się z jego ojcem, jednak później ze względu na ciąże zostaliśmy razem, wzięliśmy ślub a jednak małżeństwo po kilku latach się rozpadło... mamy jednak z tego związku cudownego Synusia! Mój były mąż jest super tatą, choć dla mnie był toksykiem, jednak dla syna przewartościował swoje życie, i teraz z całego serca mu życzę żeby sobie je ułożył z inną kobietą, myślę że życie go doświadczyło na tyle że dostrzegł swoje błędy z naszego związku i już drugi raz ich nie popełni bo jest ich świadomy.
Dlatego w pełni rozumiem Twój strach, nieistotne jaki będzie finał ego cyklu jesteś wspaniałą kobietą i czy dane Ci jest zostać mama teraz czy w przyszłości na pewno odnajdziesz się w tej roli 😘
Wiem, że płata różne figle.. I wiem, że ludzie dla dziecka potrafią przewartościować życie i coś zmienić.. Tylko, że jeśli on nie chce ze mną być i miałby być ze mną dla dziecka to ja takiego życia bym nie chciała.. Kocham go mimo tego wszystkiego co mi zrobił i powiedział, ale jeśli okazałoby się że jestem w tej ciąży i nawet nie bylibyśmy razem to wiem, że nigdy w 100% się nie uwolnię z tej „relacji”, bo jakaś musiałaby być. Narazie nie chce o tym myśleć. @ ma przyjść między 28, a 30 i chyba mam nadzieje na to, że przyjdzie.
Jestem gotowa by nią zostać i wiem, ze mimo wszystko stanęłabym na wysokości tego zadania 🫶🏼 ale.. wolałabym jeszcze nie teraz. To nie jest ten najlepszy czas 🫣
-
san95 wrote:Wiem, że płata różne figle.. I wiem, że ludzie dla dziecka potrafią przewartościować życie i coś zmienić.. Tylko, że jeśli on nie chce ze mną być i miałby być ze mną dla dziecka to ja takiego życia bym nie chciała.. Kocham go mimo tego wszystkiego co mi zrobił i powiedział, ale jeśli okazałoby się że jestem w tej ciąży i nawet nie bylibyśmy razem to wiem, że nigdy w 100% się nie uwolnię z tej „relacji”, bo jakaś musiałaby być. Narazie nie chce o tym myśleć. @ ma przyjść między 28, a 30 i chyba mam nadzieje na to, że przyjdzie.
Jestem gotowa by nią zostać i wiem, ze mimo wszystko stanęłabym na wysokości tego zadania 🫶🏼 ale.. wolałabym jeszcze nie teraz. To nie jest ten najlepszy czas 🫣
-
moonflower wrote:Bycie z kimś ze względu na dziecko to nie jest dobre rozwiązanie. Bardziej chodzi mi o to że można być dobrymi rodzicami osobno. Lepszymi niż byłoby sie razem.
Zawsze chciałam, żeby moje dziecko miało pełną rodzine, bo ja takiej nie miałam i widzę skutki do dziś.
Niech się dzieje wola nieba. Co by się nie działo dam sobie radę. Dzięki Moon 🫶🏼moonflower lubi tę wiadomość
-
san95, ale musisz mieć mętlik w głowie i tyle emocji… moonflower dobrze napisała. W każdym razie życzę Ci tego, czego Ty sama sobie życzysz w tym momencie ♥️🍀 Życie jest bardzo nieprzewidywalne. My staraliśmy się o dziecko pół roku. Wróciliśmy z wakacji i ja też chciałam odejść. Stwierdziłam, że to chyba nie to. Masz! Zaszłam nagle w ciążę 🙃 Żyćko kochane, żyćko ✌🏼
Dziewczyny, melduję się pod gabinetem stomatologicznym. Za chwilę leczenie kanałowe 🤯😣😩 Aż mi się wszystko w brzuchu przewraca! Do tego tak mnie dziś mdli od PMS…san95 lubi tę wiadomość
✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
[QUOTE=Amunicja
Rozzi
To co? Gratulujemy syna! 😉[/QUOTE]
Myślisz ze to sen proroczy? Hmmm mój sen z dwiema kreskami na teście sie sprawdził.😁 ale nie ważne czy syn czy córka ważne ze zdrowe🥰
Amunicja lubi tę wiadomość
-
Chantelle wrote:san95, ale musisz mieć mętlik w głowie i tyle emocji… moonflower dobrze napisała. W każdym razie życzę Ci tego, czego Ty sama sobie życzysz w tym momencie ♥️🍀 Życie jest bardzo nieprzewidywalne. My staraliśmy się o dziecko pół roku. Wróciliśmy z wakacji i ja też chciałam odejść. Stwierdziłam, że to chyba nie to. Masz! Zaszłam nagle w ciążę 🙃 Żyćko kochane, żyćko ✌🏼
Dziewczyny, melduję się pod gabinetem stomatologicznym. Za chwilę leczenie kanałowe 🤯😣😩 Aż mi się wszystko w brzuchu przewraca! Do tego tak mnie dziś mdli od PMS…
Oj tak… mętlik straszny jest 🫠 z jednej strony bardzo chce, a z drugiej wiem, że to nie jest ten czas. Tak samo miała moja przyjaciółka. Rozstawała się z facetem, a on wychodząc powiedział: i tak do mnie wrócisz, bo jesteś w ciąży. I co? Miał racje 🙈 dziś mają 2 dzieci, cudownych dzieci, a oni są super parą. Nie mniej jednak ja chyba w taką zmianę już nie wierze.. 🤷🏻♀️ ale dziękuje za te słowa ❤️
Trzymam kciuki.. Nigdy nie miałam wiec nie wiem jak to jest, ale będzie dobrze! ❤️
Chantelle lubi tę wiadomość
-
Czytam wasze odpowiedzi o facetach i się uśmiecham pod nosem 😉 to zabawne, że nawet narzekając na ich zachowania, to wydźwięk wypowiedzi jest optymistyczny. Oni chyba po prostu muszą tacy być a my kochamy ich z całym tym inwentarzem 😂
Za kilka dni mamy rocznicę ślubu, ósmą. Wyczytałam, że ósma to spiżowa/blaszana. Zawsze staram się dać mu coś na pamiątkę, nawiązującego. Więc teraz zamówiłam nieśmiertelnik (w końcu kawałek blaszki z napisem).
Na blaszce będzie grawer POMIMO WSZYSTKO 🤣
I taka geneza tego tekstu.
Kiedyś leżymy, o czymś gadamy, oglądamy jakiś film i mąż do mnie mówi:
- kocham cię, wiesz? Pomimo wszystko
- pomimo ku*wa co?! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
San wierzę, że odnajdziesz się w każdej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2023, 13:26
Chantelle, Putka2022 lubią tę wiadomość
08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
San, trzymam kciuki za Ciebie, wiem jak to jest byc w toksycznym zwiazku i jak trudno z niego sie otrzasnac, ale uwierz mi z dnia na dzien bedzie coraz lepiejRozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
San 😘 mocno trzymam za ciebie kciuki, że poukładasz sobie wszystko i będziesz szczęśliwa. Niezależnie jaki będzie wynik testu to dasz sobie radę, bo kobieta petarda z Ciebie! Mam nadzieję, że to tylko PMS, a jeśli siedzi tam kropeczek to przecież taki wyczekany i już przez ciebie ukochany... Będziesz super mamą teraz, czy za jakiś czasStarania od 01.2022
👩🏼 👱🏼♂️ 29l.
04.2022 cp 💔
09.2022 6t 💔
01.2023 cb 💔
27.07 nieśmiałe ⏸ 🥺🤞
18.08 7mm człowieka z ❤️🥺
05.09 2.65cm glutka ❤️
30.09 7.19cm pięknego chłopca 💙
27.11 410g bobasa 💙
29.01 1518g misia 💙
25.03 3400g maleństwa 💙
06.04 witaj na świecie synku 😘❤️ -
aldonaviktoria wrote:witaj,
pozwalam sobie napisać bo w końcu swoim postem otwierasz się na komentarze...
za uczciwość (ze swojej strony! i oczywiście wszystko co napiszę jest subiektywne — wiadomo!) Twojego Męża należy Mu się 🫂 (od Ciebie naturalnie!) bo powoduje Nim starch: od 5 lat w Waszym łóżku śpi Córka a to jest Mężczyzna/Mąż, zatem On MUSI być na 1szym miejscu a nie jest😬 pomyśl jaki stres(!) musiał przeżywać zanim Ci opowiedzial o swoich obawach... druga strona medalu wygląda tak że w Małżeństwie potomstwa unikać nie można (powtórzę: to moja opinia!) zatem współżycie poza dniami płodnymi😬 ...no nie-ko-nie-cznie...
czy możemy nazywać się zgraną drużyną tylko wówczas gdy gramy tak jak "ja chcę" a gdy nasz partner widzi coś inaczej to już "nie gramy do tej samej bramki"?
dla mnie fragm Twojego posta który cytuję zawiera wszystko (i to Ty go napisałaś czyli te słowa oddają 100% tego co masz w głowie i sercu!);
niezrozumienie z powodu braku radości z prezentu który podoba się Tobie a nie(!) Jemu...
pozwoliłam sobie przeczytać ten post swojemu Mężowi i poprosiłam o komentarz — pierwsze co przyjdzie Mu na myśl jako Mężczyźnie (mój Marido skończył 40r.ż. w lutym) i na te dwie rzeczy zwrócił uwagę — uczciwość i stres Twojego Męża oraz Twoje oczekiwania...
sama piszesz że jesteście drużyną od zawsze zatem może warto przyjrzeć się sobie — czy to może ja przestałam grać drużynowo..?
mam nadzieję że nie odbierzesz tego jako ataku (bo nim nie jest i zapewniam o swoich uczciwych intencjach!). oczywiście że "łatwo mi powiedzieć" gdy spr nie dotyczy mnie ale właśnie dzięki temu osoba stojąca z boku ma możliwość szerszej perspektywy zupełnie na chłodno i bez emocji (które bywają kiepskim doradcą).
ja przede wszystkim wyeksmitowałabym z Waszego łóżka Córę i pokazała Mężowi że jest dla mnie najważniejszy! I jestem pewna — pokazały mi to wieloletnie doświadczenia z parami i małżeństwami — że gdy każdy wróci na "swoje miejsce" w domu i w Twoim sercu — skutki tych posunięć mogą Cię naprawdę zaskoczyć ❣️
ściskam 🤗 wtorkovo
Na wstępie absolutnie się o nic nie obrażam😊
Po to napisałam ten psot by poznać subiektywne zdanie każdej z Was.
Sprostuje dwie rzeczy- córka śpi z nami od około 2 lat i zaczęła dlatego,ze było Tatuś Tatuś Tatuś i tak zostało. Skoro dał przyzwolenie to myślałam ,że jest Ok ale okazało się,że nie myślał ,że to bedzie trwało tak długo i nie wiedział co z tym zrobić. Mała zasypiała u siebie i w nocy znajdowała się u Nas,a nikt nie mial sił na wynoszenie ,bo i tak po chwili wracała.
Drugie to ,że moze niezgrabnie napisałam i bez zrozumienia😊 kochamy się regularnie i niezależnie od dnia cyklu średnio co 2/3 dni- oboje mamy raczej mocne temperamenty 🤭 Dopiero teraz będziemy rezygnować z seksu w okolicach dni płodnych i dlatego pisałam,ze zanim mi powiedział czułam,ze cos sie dzieje skoro nie miał ochoty na bliskość,która jest u Nas norma.
Także bedzie odwrotnie kochamy sie tak jak kochaliśmy ,a rezygnujemy z seksu w dniach płodnych. U nas seks nigdy nie był traktowany jako nagroda czy warunek czegokolwiek w relacji , a juz na pewno nie seks tylko w dni płodne😊
Za pozostałe sugestie i spostrzeżenia dziękuję❤️
👩🏼 37 lat 🧔🏻41 lat
👦🏼👧🏼 bliźniaki 2012
👧🏻 córeczka 2019
6.12.23 II 10dpo - beta 10 ,dobre przyrosty
21.12.23 usg puste jajo
4.01.24 indukcja - poronienie 💔beta 52965
08.05.2024 II - 11dpo beta 23
10.05.2024 beta 98💚progesteron 52,80ng
16.05.2024 - beta 2464
22.05.2024 - 1 usg 'tylko' pęcherzyk ciążowy
24.05.2024 - beta 26709
28.05.2024 wizyta mamy wyczekane ❤
11.07.2024 I prenatalne 7,5cm zdrowego bobasa
10.01.2025 Planowane cc , Czekamy na Ciebie Synku
-
Nataliii wrote:San 😘 mocno trzymam za ciebie kciuki, że poukładasz sobie wszystko i będziesz szczęśliwa. Niezależnie jaki będzie wynik testu to dasz sobie radę, bo kobieta petarda z Ciebie! Mam nadzieję, że to tylko PMS, a jeśli siedzi tam kropeczek to przecież taki wyczekany i już przez ciebie ukochany... Będziesz super mamą teraz, czy za jakiś czas
Dziękuje kochana ❤️
Właśnie u mnie zero PMS, w pracy słyszę, że jakoś tak „błyszcze”, ze mam super humor i w ogóle jest fajnie. Mam tu przyjaciela, który zawsze wie kiedy zbliża się @, bo jestem niemiła i się wkurzam w sekundę 😂 a teraz mówi, że jest w szoku, bo się uśmiecham, bije ode mnie takie glow 😅 może PMS się opóźnia, ale serio czuje dziwny wewnętrzny spokój i radość 😳moonflower lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Dziękuje kochana ❤️
Właśnie u mnie zero PMS, w pracy słyszę, że jakoś tak „błyszcze”, ze mam super humor i w ogóle jest fajnie. Mam tu przyjaciela, który zawsze wie kiedy zbliża się @, bo jestem niemiła i się wkurzam w sekundę 😂 a teraz mówi, że jest w szoku, bo się uśmiecham, bije ode mnie takie glow 😅 może PMS się opóźnia, ale serio czuje dziwny wewnętrzny spokój i radość 😳Ominoki lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pomału rozsyłamy Wam nieśmiałe wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Przedstawiam 2 centymetry mojego szczęścia 😍
Gratuluję wszystkich kreseczek ❤️ i trzymam kciuki za testujące ❤️Amunicja, Zosis, Cukruś, Nataliii, Niaha, Angi90 , Chantelle, bialy_wilczek, Emka06, Czekajac_nacud, iskierka✨, Eniana, xMartaa, ELka, Zuzanna99, Kasia111, balbina28, Incognitka, Putka2022, BiałaSasanka, Ominoki, gattina, M_arcysia, tetyda, Hach, Miminka, Paucia, Lipcowa, Wron Kraa lubią tę wiadomość