W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszłam się w końcu zameldować ☺️
U mnie już końcówka 🐵 (5dc) czekam na wątek sierpniowy, żeby zacząć działać i rocznicę świętować w dwupaku 🥳
Moje gratulacje dla zafaloskowanych 😍
Kasia111, Beige, balbina28, Czekajac_nacud, iskierka✨ lubią tę wiadomość
04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Cukruś wrote:Dziewczyny, które mają ten voucher od forum w którym dniu robicie? Bo jest od 2-5 dc max 7 dc.
I nie wiem czy robić 2dc czy 3 dc po prostu. Czy to ma jakieś znaczenie
Edit. A tam nie było, żeby być w trakcie miesiączki? 🤔 To może lepiej w drugim dniu, bo u mnie np. potrafi trwać trzy dni intensywnie albo tydzień siąpić
Incognitka wrote:Przyszłam się w końcu zameldować ☺️
U mnie już końcówka 🐵 (5dc) czekam na wątek sierpniowy, żeby zacząć działać i rocznicę świętować w dwupaku 🥳
Moje gratulacje dla zafaloskowanych 😍
Mam długie cykle, więc na sierpniowe testowanie się nie załapięWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2023, 18:20
08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
Ominoki wrote:Kiedy macie rocznicę? Ja rocznicę będę miała z okresem, ale na urodziny będę chyba testować 😅
Mam długie cykle, więc na sierpniowe testowanie się nie załapię
Ja pójdę na spokojnie w 3 dc w czwartek bo jutro chce odpocząć bo 1 dzień mam zawsze straszny i taki też był dzisiajOminoki lubi tę wiadomość
👱♀️
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne, kariotypy
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 24/01/2025 badanie nasienia po zabiegu + HBA
obecnie 22 cs
🔜 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF -
U mnie plamienie jednak sie rozkrecilo takze przyszla malpa 😅 Ale pierwszy raz w zyciu wogole niebolesna 🤩 to chyba zasluga diety, bo od 6 tyg jestem na diecie srodziemnomorskiej, z niskim ig i przeciwzapalnej. Takze jesli macie problemy z bolesnymi miesiaczkami to bardzo polecam (oczywiscie na przyszlosc, bo teraz trzymam kciuki aby kazda z was nie miala @ przez najblizsze 9 miesiecy 🤫).
U nas to byl dopiero 1 cykl staran i w sumie ciesze sie, ze jednak sie nie udalo, bo dostalam pare dni temu oferte pracy od konkurencji na o wiele atrakcyjniejszych warunkach niz moje obecne 🙈 Tylko teraz tez mam zagwozdke czy zastopowac ze staraniami czy nie? Prace mialabym zmienic od 1 wrzesnia i poczatkowo miec umowe o prace na okres probny 3 msc, a pozniej przedluzona na czas nieokreslony. I zastanawiam sie czy w takim razie teraz w sierpniu odpuscic starania? Jesli tak to czy tylko na sierpien czy moze jednak dluzej? Nie chcialabym miec w przyszlosci problemow z zusem z wyplata macierzynskiego, a naczytalam sie ze potrafia sie niezle przyczepic.. plus jesli zaszlabym w ciaze i kiepsko sie czula i ciagle chodzila na L4 bedac na umowie probnej to pracodawca moglby sie zrazic i mi jej nie przedluzyc.. juz sama nie wiem co o tym myslec.
Z jednej strony juz rok temu ustalilismy z narzeczonym, ze zaczniemy sie starac w lipcu i jestesmy na to mocno nastawieni, a z drugiej wpadla mi teraz ta super oferta pracy.. 🤔😩11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Ominoki wrote:Kiedy macie rocznicę? Ja rocznicę będę miała z okresem, ale na urodziny będę chyba testować 😅
Mam długie cykle, więc na sierpniowe testowanie się nie załapię
28 😍Ominoki lubi tę wiadomość
04.2023 💔8tc
18.12.2023💔19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
12.2024 ⏸️ Grudniowy cud💫🌈
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
san95 wrote:Nie wytrzymam dziewczyny serio 🙈
Dzisiaj dostałam pytanie: Ej Ty nie jesteś w ciąży? Bo jakoś promieniejesz.. Uwzięli się na mnie i mi wcale nie pomagają takim gadaniem.. 🙈 byle wytrzymać te max 5 dni i wszystko się rozjaśni. 🫣
A który teraz masz dpo? -
Wrazluwa, u mnie póki co bez większych rewolucji żołądkowych. Czasami mnie zemdli, ale głównie wtedy, gdy jakiś zapach mi się nie spodoba.
Ale humor mam od wczoraj taki, że ludzie mi schodzą z drogi. Oczywiście tylko nie mój wspaniały mąż z którym miałam dzisiaj największą aferę w życiu 😂
Teraz ja leżę w sypialni, a on gra. I tak od 10 rano 😂
W ogóle wszystko sprawia, że chce mi się płakać. Oglądam jakiś głupi program i beczę.
Czekajac_nacud, ale super 🥹❤️
Też już nie mogę się doczekać mojego serduszka ❤️Czekajac_nacud lubi tę wiadomość
👩🏻+🧔🏻= ❤️ 2017
👩🏻+🧔🏻= 💍 13.08.2020 Oświadczyny w Rzymie ❤️
👩🏻+🧔🏻= 🐶 22.07.2022 Psynek ❤️
👩🏻+🧔🏻= 💒 16.09.2022
Starania o pierwsze dziecko od początku 2022 roku.
Leczenie w klinice:
05.2023 - 1cs Letrozol
06.2023 - 2cs Letrozol+Ovitrelle
15.07 ⏸️ 🥹❤️
17.07 - 41,9 mlU/ml ❤️
19.07 - 88,5 mlU/ml ❤️
03.08 - pierwsza wizyta, 4mm, jest serduszko 🥳
26.10 - dziewczynka? 🥺🩷
15.11 - 372g pięknej dziewczynki, witaj Jagna ❤️
17.01 - 1650g 🥰
19.02 - Nasz największy cud, Jagusia 🩷 34+6, 2790g, 51 cm.
👩🏻 28l.
AMH - 4.01
Sono-hsg - Jajowody drożne ✅
🧔🏻 36l.
Morfologia nasienia 1%
Badanie USG jąder w porządku 💪🏻
-
tetyda wrote:Wrazluwa, u mnie póki co bez większych rewolucji żołądkowych. Czasami mnie zemdli, ale głównie wtedy, gdy jakiś zapach mi się nie spodoba.
Ale humor mam od wczoraj taki, że ludzie mi schodzą z drogi. Oczywiście tylko nie mój wspaniały mąż z którym miałam dzisiaj największą aferę w życiu 😂
Teraz ja leżę w sypialni, a on gra. I tak od 10 rano 😂
W ogóle wszystko sprawia, że chce mi się płakać. Oglądam jakiś głupi program i beczę.
Czekajac_nacud, ale super 🥹❤️
Też już nie mogę się doczekać mojego serduszka ❤️
Kochana przytulam. Co do humoru to tez mi blisko. Faceci tego nie zrozumieją 🥵.
A jak chce ci się płakać to płacz 😘 to jest w porządku 😘08.06.2019 👩❤️👨
31.08.2019 💍
31.12.2023 👰♀️🤵♂️
28.05.2023 💔 5cs
03.07.2023 Beta 12,3 mlU/ml
zostań ze mną kwiatuszku 🌺
05.07.2023 Beta 40,3 🥹
10.07.2023 Beta 493 🥹
20.07.2023 2 mm człowieczka z czynnością serduszka ❤️
10.08.23 2,4 cm człowieczka ))
26.10.2023 Całe 320g miłości
Zuzia się urodziła 11.03.2024 3370 g 55 cm
2025 - cel - rodzeństwo dla Zuzi -
Ja tez jestem strasznie płaczliwa z byle powodu płacze, masakra 😭 wczoraj było ok a dziś znowu mam jakis dołek i tak na zmianę 🙄
-
Dziewczynki, nadrobiłam Was troszke 😃
BialaSasanka gratuluje!!! 😍 piękne dwie krechy 😁
Ominoki mnie mój też czasami doprowadza do szału macicy 😅 taka juz ich juz natura i życie im nie miłe 🥴
San... co by się nie działo to pamiętaj, że jesteś super silną babką 💪 trzymam kciuki, aby potoczyło się wszystko po Twojej mysli ❤️
Czekajac_nacud bardzo się cieszę! Kropeczku, rośnij! 🥰
Wioleta91 jaki malutki człowieczek 😍😍😍
Ja dzis po pracy poleciałam szybciutko na bete... 1212,9 🥹🥹🥹 nie za dużo? 🙈 w piątek było 119,7, ale wg kalkulatora w normie 🤔
Kasia111, Czekajac_nacud, san95, Ominoki, moonflower, Putka2022, Wioleta91 lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Kasia111 wrote:Chantelle jak tam po kanałowym?
No muszę przyznać, że najadłam się strachu! Łapy spocone, od razu prosiłam o znieczulenie, a jest git 😁 W sierpniu mam już tylko odbudowę zęba. Nic nie boli, jestem zadowolona 🙌🏼✨ 2 cs
Długa przerwa w staraniach…
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
klaudia_23 wrote:U mnie plamienie jednak sie rozkrecilo takze przyszla malpa 😅 Ale pierwszy raz w zyciu wogole niebolesna 🤩 to chyba zasluga diety, bo od 6 tyg jestem na diecie srodziemnomorskiej, z niskim ig i przeciwzapalnej. Takze jesli macie problemy z bolesnymi miesiaczkami to bardzo polecam (oczywiscie na przyszlosc, bo teraz trzymam kciuki aby kazda z was nie miala @ przez najblizsze 9 miesiecy 🤫).
U nas to byl dopiero 1 cykl staran i w sumie ciesze sie, ze jednak sie nie udalo, bo dostalam pare dni temu oferte pracy od konkurencji na o wiele atrakcyjniejszych warunkach niz moje obecne 🙈 Tylko teraz tez mam zagwozdke czy zastopowac ze staraniami czy nie? Prace mialabym zmienic od 1 wrzesnia i poczatkowo miec umowe o prace na okres probny 3 msc, a pozniej przedluzona na czas nieokreslony. I zastanawiam sie czy w takim razie teraz w sierpniu odpuscic starania? Jesli tak to czy tylko na sierpien czy moze jednak dluzej? Nie chcialabym miec w przyszlosci problemow z zusem z wyplata macierzynskiego, a naczytalam sie ze potrafia sie niezle przyczepic.. plus jesli zaszlabym w ciaze i kiepsko sie czula i ciagle chodzila na L4 bedac na umowie probnej to pracodawca moglby sie zrazic i mi jej nie przedluzyc.. juz sama nie wiem co o tym myslec.
Z jednej strony juz rok temu ustalilismy z narzeczonym, ze zaczniemy sie starac w lipcu i jestesmy na to mocno nastawieni, a z drugiej wpadla mi teraz ta super oferta pracy.. 🤔😩
O masz! Byłam w tym samym miejscu rok temu. Współczuję postanowienia decyzji, bo jedna i druga sprawa jest ważna w życiu. Musicie to na spokojnie przemyśleć z mężem. Ja postawiłam na starania. Minął rok - ani dziecka, ani pracy. W końcu od lipca zostałam zatrudniona, ale u mnie jest zupełnie inna sytuacja, bo to rodzinny biznes, więc w każdej chwili będę miała wsparcie i zastępstwo.✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Dzisiaj dostałam pytanie: Ej Ty nie jesteś w ciąży? Bo jakoś promieniejesz.. Uwzięli się na mnie i mi wcale nie pomagają takim gadaniem.. 🙈 byle wytrzymać te max 5 dni i wszystko się rozjaśni. 🫣
O matko! 🙈✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Chantelle wrote:No muszę przyznać, że najadłam się strachu! Łapy spocone, od razu prosiłam o znieczulenie, a jest git 😁 W sierpniu mam już tylko odbudowę zęba. Nic nie boli, jestem zadowolona 🙌🏼
O no to super, bo mnie po czwartkowym kanałowym dopiero dzisiaj przestało boleć -
Kasia111 wrote:O no to super, bo mnie po czwartkowym kanałowym dopiero dzisiaj przestało boleć
Serio? 🤯 Moja dentystka wspomniała, że przez kilka dni mogę czuć ten ząb, ale na razie spokój.✨ 2 cs
6 👧🏼 35 👩🏽 42 👨🏼
🐈 + 🐈⬛ -
Gratuluję kresek i pięknych widoków na usg! 🤩
Tulę mocno za wredne @ - to ostatnie w tym roku 😊
Mamausia podziwiam Twojego Męża za odwagę 😊 taka rozmowa na pewno nie była dla niego łatwa ale chociaż wiesz na czym stoicie. Mój Mąż też ostatnio powiedział, że mimo że bardzo chce zostać tatą to też fajnie Nam jest we dwoje i on trochę boi się, że jak pojawi się dziecko to on pójdzie w odstawkę, bo u wielu jego kumpli tak było 😊 także oni chcą się czuć dla Nas ważni w relacji 😊
San ja na Twoim miejscu zrobiłabym test albo betę bo ta niepewność rozłożyłaby mnie na łopatki. My będziemy wirtualnie trzymać Cię mocno za rękę ❤️ jeśli wynik będzie pozytywny to wierzę, że podejmiesz najbardziej słuszną dla siebie decyzję ❤️ rozwiązania tej kwestii są różne, wybierzesz dla siebie odpowiednią - pamiętaj, że życie po ewentualnym pozytywnym teście nie skończy się, a będziesz miała czarno na białym 😊iskierka✨, Mamausia lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj dostałam pytanie: Ej Ty nie jesteś w ciąży? Bo jakoś promieniejesz.. Uwzięli się na mnie i mi wcale nie pomagają takim gadaniem.. 🙈 byle wytrzymać te max 5 dni i wszystko się rozjaśni. 🫣Polaya, san95 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️