W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozzi ja wierzę w prorocze sny! 🍀🤞🏻🤞🏻
Rozzzzi lubi tę wiadomość
-
A u mnie dziś 34dc, dalej cisza i @ brak 🙄 wg aplikacji 15dpo, wg mnie nie więcej niż 12dpo 🤔 zrobię jutro rano test jak będzie czysto, niech już to się wszystko rozjaśni...
moonflower lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Czekam do piątku kochane, narazie muszę się skupić na pracy i ogarnąć pare spraw. ❤️
Jeśli @ nie przyjdzie to testuje. Jem tylko słodkie wszystko inne mi nie leży 🙈 Codziennie na śniadanie, obiad i kolacje tosty z nutella. Przybędzie mi pewnie kilogramów.. Ale, że na wakacje nie jadę to nie muszę mieć bikini body 😅 normalnie pewnie już miałabym zapas testów w domu, ale tym razem jestem dość spokojna i cierpliwa. No, bo przecież nie udawało się jak chciałam to czemu teraz miałoby się udać 🤷🏻♀️PustynnyKwiat lubi tę wiadomość
-
san95 wrote:Czekam do piątku kochane, narazie muszę się skupić na pracy i ogarnąć pare spraw. ❤️
Jeśli @ nie przyjdzie to testuje. Jem tylko słodkie wszystko inne mi nie leży 🙈 Codziennie na śniadanie, obiad i kolacje tosty z nutella. Przybędzie mi pewnie kilogramów.. Ale, że na wakacje nie jadę to nie muszę mieć bikini body 😅 normalnie pewnie już miałabym zapas testów w domu, ale tym razem jestem dość spokojna i cierpliwa. No, bo przecież nie udawało się jak chciałam to czemu teraz miałoby się udać 🤷🏻♀️
Mam tak samo, w piątek będę testować akuratnie będzie 14 dni po ovitrelle, ale ja też bym tylko slodkie jadła teraz 🤣🤣🙉🙉 nie wiem normalnie też mam zapas testów, a teraz zostawiłam sobie jeden który czeka na piątek 🥹🤣san95 lubi tę wiadomość
-
Ale dziewczyny gratulacje dla was dwóch kreseczek 🥹🥹🥹 tak miło się czytaz że chociaż komuś się z Was udaje ❣️ no wiadomo reszta kochane dalej ciśniemy 💥
Miminka, Chantelle lubią tę wiadomość
-
PustynnyKwiat wrote:Mam tak samo, w piątek będę testować akuratnie będzie 14 dni po ovitrelle, ale ja też bym tylko slodkie jadła teraz 🤣🤣🙉🙉 nie wiem normalnie też mam zapas testów, a teraz zostawiłam sobie jeden który czeka na piątek 🥹🤣
Tost z szynka bleee, z nutellą mniam 🤣
Ja ogólnie jestem przerażona aż chyba jutro zmierzę sobie tempke z ciekawości. No, ale ogólnie dopisuje mi humor, a to dziwne jak na chwile przed okresem i po rozstaniu 😅 trzymam za Ciebie kciuki, a sobie mówię, że PMS przyjdzie do mnie trochę później niż zwykle. Powinnam już płakać i się wzruszać, a mnie wszystko bawi 😅 -
Czekajac_nacud wrote:
Gratuluję! Cudowny kropeczek🥰Czekajac_nacud, PustynnyKwiat lubią tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
san95 wrote:Nie wytrzymam dziewczyny serio 🙈
Dzisiaj dostałam pytanie: Ej Ty nie jesteś w ciąży? Bo jakoś promieniejesz.. Uwzięli się na mnie i mi wcale nie pomagają takim gadaniem.. 🙈 byle wytrzymać te max 5 dni i wszystko się rozjaśni. 🫣
Nie robisz testu? Ja bym zmysły postradała 🙈 -
3majcie kciuki za wyniki Starego- zmobilizował się i zapisał SAM na badanie nasienia!!! Jutro z rana ma 😄
Wrzucę jak tylko będę mieć wyniki- liczę na pomoc w interpretacji 😁
san95, Niaha, Kasia111, Miminka, Biedronka@, Polaya, Zosis, Ominoki, Lipcowa, Chantelle, Emka06, Putka2022 lubią tę wiadomość
-
Ja się pytam DZIE TEN BIALEEEEEK?!
Jutro wystawiam list gończy 🤠
Chantelle, Kasia111, Emka06, moonflower lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️
AMH 2,2
regularne cykle, potwierdzone owulacje
jajowody drożne
hormony w 3 dc ✅
krzywe glukozowa i insulinowa ✅
histeroskopia, CD138 ✅
TSH 1,05 (Euthyrox)
🙋🏻♂️
teratozoospermia- morfologia 1% 👎🏻
pozostałe parametry wysoko ponad normy✅
fragmentacja ✅
posiewy✅
hormony ✅
brak żpn
Po 22cs:
02.2024 IVF 2x❄️
I FET 22.05.2024👎🏻
II FET 18.06.2024 ✨
6dpt ⏸️ betaHCG 24,7 mIU/ml, prog 25,2 ng/ml
8dpt betaHCG 89,9 mIU/ml, prog 29,2 ng/ml
10dpt betaHCG 248,3 mIU/ml, prog 31,7 ng/ml
27dpt zarodek z bijącym ❤️
niskie ryzyka, NIPT- dziewczynka 🌸🩰💕
-
Hej wam w końcu znalazłam chwilę. Czy ankieta już była czy mam szanse jeszcze ? Z góry sorki nie nadrobię was*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hejka, u mnie dzisiaj niestety biało. Patrząc na to, że to 12dpo to nie daję sobie szans na cokolwiek w lipcu. Pozostaje mieć nadzieję na sierpień.
Ewiwi ankieta działa do jutra, łap link https://forms.gle/6oYs5ZNe3SZNCHXb7 👍
Miłego dnia ❤️ -
Niaha, Ominoki to wejdziemy w nowy miesiąc z petardą
Niaha, Ominoki lubią tę wiadomość
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
Dziękuję za życzenia 😍 Nie testowałam, wstałam o 5 na siku, zresztą czuję, że nie ma potrzeby nic sprawdzać. Ale to nic, niedługo kolejna szansa 😉Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
Chantelle wrote:O masz! Byłam w tym samym miejscu rok temu. Współczuję postanowienia decyzji, bo jedna i druga sprawa jest ważna w życiu. Musicie to na spokojnie przemyśleć z mężem. Ja postawiłam na starania. Minął rok - ani dziecka, ani pracy. W końcu od lipca zostałam zatrudniona, ale u mnie jest zupełnie inna sytuacja, bo to rodzinny biznes, więc w każdej chwili będę miała wsparcie i zastępstwo.
No wlasnie tego sie obawiam, ze jak wybiore starania to bede sie meczyla w aktualnej pracy dlugo jeszcze, bo nie bede mogla zajsc w ciaze
Zastanawiam sie tez czy zmienic prace i dalej sie starac i po prostu co ma byc to bedzie… sama juz nie wiem, mam kompletny mętlik w glowie 🤯11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5)