W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukruś wrote:Dam znać na pewno bo będę chciała się też Was doradzić czy wyniki są oki.
Estradiol, LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron, Glukoza, Insulina, Anty TPO, Anty TG, FT3, FT4, morfologie
I 380 zł pyklo 🫣
TSH robiłam w styczniu i w maju więc stwierdziłam, że nie robię teraz
No to sporo krwi Ci upuścili. Mam nadzieję, że badania będą okej 🥰
Taa, niestety to kosztuje. Część z nich internisty może przepisqc na NFZ. -
Putka2022 wrote:Cześć, życzę miłego dnia
Jedziemy dziś w odwiedziny do teściowej, a zawsze jak stamtąd wracamy to jest kłótnia. Trzymajcie kciuki, żeby atmosfera jednak napięta nie była 🙃
Mamy chyba tą samą teściową xD powodzenia xP
@KarolinaAnastazja - ale to, że jak z tym aloesem? => -
Mój luby teraz w sobotę wyjeżdża na seminarium bokserskie 🥲 niby ok, bo sobie odsapniemy od siebie, ale jak sobie pomyśle, że z soboty na niedziele mam spać sama to aż mnie skręca. Mam to samo coś stuknie, puknie to już mam zawał 🫣 żeby mi nie było aż tak smutno to śpię sobie w jego koszulce na jego poduszce 😅
-
hahaha może to się wyda dziwne co napiszę, ale my ze starym jesteśmy ze sobą 24h... w dzien nie osobiście ale jednak na telefonie, popołudniu już razem...
i ja lubię jak od dzwonu (bo może 1x do roku) jedzie gdzieś na noc, albo ja jade 😂😂😂
normalnie wtedy odpoczywam od niego psychicznie 😅😅😅😅😅 i myślę że to działa w dwie strony jednaksan95, Angi90 , Niaha lubią tę wiadomość
-
@Kil, ostatnio wyczytałam, że aloes cudem na wszystko. A ja czytać czytam różnie rzeczy w Internecie i często jest tak, ze testuje i sprawdzam.
Jeżeli chodzi o aloes, to od kilku lat używam na oparzenia słoneczne na wakacjach, jakieś ranki po goleniu-aloes, opuchlizna-aloes, sucha skóra-aloes, na włosy jako odżywka- aloes, no i poszło na cerę
Po umyciu buzi (ja mam mydełko z Bandi-też polecam), kładę aloes do wchłonięcia na noc, później nakładam też krem z bandi
ot tyle z procedury
Kil lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:hahaha może to się wyda dziwne co napiszę, ale my ze starym jesteśmy ze sobą 24h... w dzien nie osobiście ale jednak na telefonie, popołudniu już razem...
i ja lubię jak od dzwonu (bo może 1x do roku) jedzie gdzieś na noc, albo ja jade 😂😂😂
normalnie wtedy odpoczywam od niego psychicznie 😅😅😅😅😅 i myślę że to działa w dwie strony jednak
Raz do roku to nawet chyba wskazane 🤣
My tez nie wyjeżdżamy bez siebie za często. Teraz start jedzie i myślę, ze dobrze nam to zrobi. Pojedzie robić to co lubi, wyładuje się trochę, a ja ze spokojem sikne sobie na test 🤣moonflower, Wron Kraa, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
san95 wrote:Raz do roku to nawet chyba wskazane 🤣
My tez nie wyjeżdżamy bez siebie za często. Teraz start jedzie i myślę, ze dobrze nam to zrobi. Pojedzie robić to co lubi, wyładuje się trochę, a ja ze spokojem sikne sobie na test 🤣san95 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z czerwcowego wątku !
Bardzo Wam dziękuję, za każdą wspólną chwilę, wsparcie, zaangażowanie w każdy problem. Za pocieszanie, wspólne ojojki, jak i kopniaki kiedy człowiek nie potrzebnie panikował 😅
Angi, Niaha, Niesia, Moon, Hope jesteście mega skarbnicami wiedzy, z Wami na koniec świata!
Cukruś będzie mi brakowało Twojego panikowania na każdym kroku.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, niech ten miesiąc będzie Wasz. Trzymajcie kciuki za czerwcowe brzuchy i zaglądajcie do Nas cioteczki 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 12:21
Cukruś, Agness13, moonflower, Hach, Niecierpliwie,, Putka2022, Kil, Paprota9418, Hope..., Marti27, S.Roszpunka, Lipcowa, Mart768, Dara, Miminka, Angi90 , Niesia90, Niaha lubią tę wiadomość
-
moonflower wrote:hahaha brzmi to jak dobry plan 😂😅🤩
No, a jak! Skoro on już stracił nadzieje i mówi, że zaraz temp mi spadnie i przyjdzie okres to jest poza konkursem testowania w sobotę 🤣 chociaż nie ukrywam, że i ja powoli nastawiam się na negatywny test 😜 może przynajmniej mniej zaboli jak faktycznie tak będzie 😜 -
Wioleta91 nudnej ciąży! Będę do Ciebie zaglądać 🫶💟
Wioleta91 lubi tę wiadomość
👱♀️ 25L
AMH 7,9
• 2x fertistim • glucophage XR 1500 mg •
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA
❔️ANA3 - histony graniczny (+) 🔜 reumatolog
✖️ 2023 - 2x stymulacja CLO
12/2023 klinika
02/2024 sonoHSG - lewy niedrożny
✅️ 03/2024 laparoskopia - lewy jajowód odklejony od otrzewnej + oba jajowody drożne
✖️ 7x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle (2x pęcherzyk pękł bez ovi)+2 cykle z estrofem 11-13 dc
✅️11/2024 CD138 i CD56
🧔 28L
• suple zalecane od androloga •
❌️ morfologia 0%
✅️badania hormonalne
✅️ 06/2024 fragmentacja DNA 14%
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
🔜 01/2025 badanie nasienia po zabiegu
obecnie 20 cs -
Hej dziewczyny. Małż robił dziś badanie nasienia. Plemniorów dużo, wszystkie parametry w normie, ale morfologia 2%. Fragmentacja i HBA wyniki piękne.
Ja dziś idę na usg zobaczyć jak wygląda sytuacja po stymulacji letrozolem.
Jeżeli chodzi o przebywanie z mężem, to my też jesteśmy ze sobą non stop na tel jak w pracy, ale co kilka dni ja jestem sama 24h i bardzo sobie to doceniam. Mam czas na nadrobienie zaległości serialowych 😂 i uważam, że to nam bardzo dobrze robi, potrafimy zatęsknić za sobą i w ogóle 🥰
Trzymam kciuki Cukruś za wyniki, oby wszystko było ok.
Miłego dnia ☀️Pingwinek, Angi90 lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
ooo widzę że dziś więcej nas pędzi na monitoringi! @Butterfly23 ja też po letrozolu, zobaczymy czy co urosło, dzis 11dc
o mamuniu jak ja czasem potrzebuje częściej takich 24h!! on nie rozumie mojego zamiłowania do Bridgertonów czy The Crown😂😂 i musiałam oglądać w doskokach 😅😅 dobrze że Dexter jest naszym wspólnym zamiłowaniem i Sukcesja bo przecież bym się załamała (tyle sezonów i odcinków że z doskoku bym do końca życia oglądała...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2023, 12:46
Butterfly23 lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Rozumiem, ja też nie lubię spać jak Starego nie ma. A ma ileś nocek z rzędu i potem wraca na dniówki? Ile musisz przetrwać?
U nas największy hardkor to chyba na 6 nocy Starego nie było 5, tylko u niego to też wiązało się z tym, że pracował 24h, czasami wracał potem na dzień do domu, a czasami nie. Teraz na szczęście zrezygnował z pogotowia na lato, więc wychodzi jakieś 6-7 nocy w miesiącu, ostatnio nigdy pod rząd.Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Wioleta91 wrote:Dziewczyny z czerwcowego wątku !
Bardzo Wam dziękuję, za każdą wspólną chwilę, wsparcie, zaangażowanie w każdy problem. Za pocieszanie, wspólne ojojki, jak i kopniaki kiedy człowiek nie potrzebnie panikował 😅
Angi, Niaha, Niesia, Moon, Hope jesteście mega skarbnicami wiedzy, z Wami na koniec świata!
Cukruś będzie mi brakowało Twojego panikowania na każdym kroku.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, niech ten miesiąc będzie Wasz. Trzymajcie kciuki za czerwcowe brzuchy i zaglądajcie do Nas cioteczki 😍
Wiolka będziemy do Was zaglądać! Gratuluje miana nowej prowadzącej wątek czerwcowy!!
Cioteczka Moon będzie doglądać czerwcowych dzieciaczków - albo lutowo-marcowych raczej 😍😍Wioleta91 lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Dam znać na pewno bo będę chciała się też Was doradzić czy wyniki są oki.
Estradiol, LH, FSH, Prolaktyna, Testosteron, Glukoza, Insulina, Anty TPO, Anty TG, FT3, FT4, morfologie
I 380 zł pyklo 🫣
TSH robiłam w styczniu i w maju więc stwierdziłam, że nie robię teraz -
moonflower wrote:ooo widzę że dziś więcej nas pędzi na monitoringi! @Butterfly23 ja też po letrozolu, zobaczymy czy co urosło, dzis 11dc
o mamuniu jak ja czasem potrzebuje częściej takich 24h!! on nie rozumie mojego zamiłowania do Bridgertonów czy The Crown😂😂 i musiałam oglądać w doskokach 😅😅 dobrze że Dexter jest naszym wspólnym zamiłowaniem i Sukcesja bo przecież bym się załamała (tyle sezonów i odcinków że z doskoku bym do końca życia oglądała...)
No i właśnie o tym mówię 🤣 też oglądam Bridgertonów i The Crown 😍
Trzymam kciuki za monitoring 🍀🤞🏻moonflower lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Emka06 wrote:Pisałam wyżej, że alergię mam nie tylko na sierść, więc kicham nawet przy yorku jak mnie poliże Dawno temu alergolog proponował mi odczulanie, ale od znajomych osób, które się na to zdecydowały słyszałam słabe opinie na temat skuteczności i to mnie zniechęciło. A teraz w czasie starań chyba nie chciałabym się decydować na taki krok. Gdyby alergia powodowała jakąś wysypkę, puchnięcie itd. to bym rozważyła, ale mam tylko katar, więc da się przeżyć. Odkąd się wyprowadziłam z domu i nie mieszkam z psem to alergia praktycznie mi nie dokucza (jedynie maj/czerwiec, kiedy pylą trawy 🤧). Ubolewam, że nie mogę mieć pieska w domu, ale wierzę, że za niedługo ktoś inny wypełni nasz dom 🥰
Jasne, rozumiem. Chciałam tylko podsunąć jakis pomysl, żeby nie musiała rezygnować z psiaka jeśli go chcesz. No ale w sumie odczulanie nie na każdego działa 🤷♀️
Mam nadzieję, że niedługo w Waszym domu zagościsz tupot malutkich stopek 👶👣👣Emka06 lubi tę wiadomość
-
Uwaga. Zalpost.
Ech, wariuje. Już od wczoraj czuje lekkie bóle w jajniku. Od rana boli mnie podbrzusze i jajniki, razem z delikatnymi bólami w krzyżu, jakbym miała zaraz dostać 🐒 a małpa dopiero zapowiadana na niedzielę. W piątek, sobotę i niedzielę prawie całe dnie przespałam, bo byłam mega senna! Ale zwaliłam to na pogodę, bo byka gwaltowana zmiana.
I co? I oczywiście wmawiam sobie ciążę 😅 testu nie robie. Boję się porażki. I obiecałam sobie, że będę testować albo w dniu spodziewanej miesiączki albo jak się będzie spozniac.
-
Beezi właśnie wczoraj o Tobie myślałam na którym wątku nam zostałaś bo byłam ciekawa co u Ciebie
Wróciliśmy z Meksyku było cudownie ! Ja się zakochałam i na pewno jeszcze tam wrócę 😍😍😍
Z Afryka narazie nic nie wiem. Dopiero pojechał pierwszy projekt w tym roku zobaczymy..
Jak tam u was ? 😍😍😍 jak się ma mały człowieczek w Twoim brzuszku ?
Ja mojego małża sama czasem wypycham gdzieś z kumplami.. oni potrzebują w jakieś ryby czy inne grzyby w męskim gronie.
Wtedy tez przytulam się do jego poduszki i chodzę w jego bluzach ale jaki jest potem 🔥🔥 z tej tęsknoty -
Hach wrote:Uwaga. Zalpost.
Ech, wariuje. Już od wczoraj czuje lekkie bóle w jajniku. Od rana boli mnie podbrzusze i jajniki, razem z delikatnymi bólami w krzyżu, jakbym miała zaraz dostać 🐒 a małpa dopiero zapowiadana na niedzielę. W piątek, sobotę i niedzielę prawie całe dnie przespałam, bo byłam mega senna! Ale zwaliłam to na pogodę, bo byka gwaltowana zmiana.
I co? I oczywiście wmawiam sobie ciążę 😅 testu nie robie. Boję się porażki. I obiecałam sobie, że będę testować albo w dniu spodziewanej miesiączki albo jak się będzie spozniac.
Każda z nas tak chyba ma.. 🙈 ja tez siebie ciąże wmawiałam za każdym razem. Ostatnio to byłam pewna, że w niej jestem. Lądowanie twarde 🙈 teraz gdyby nie ta beta z krwi która mnie ostudziła trochę to też pewnie już wmawiałabym sobie, że w ciąży jestem, bo bolą mnie sutki, a przecież nigdy nie bolały. Głowa staraczki to jest coś nie do ogarnięcia. Nie testuj, poczekaj 😘Hach lubi tę wiadomość