W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozzzzi wrote:Hejka dziewczyny, pamiętacie mnie? Mam nadzieje hihi🥰😁 forum odpuściłam jakoś pod koniec maja gdzie test wyszedł negatywny. Stwierdziłam ze mam dość, ze musi mi głowa odpocząć za dużo o tym myślałam i gadałam.
W maju piękna owulka potwierdzona monitem i nic z tego, o dziwo w czerwcu znowu przyszła owulka to znaczy wiecie śluz zauważyłam i wgl, ale było mało przytulania…bardzo mało, bo w maju to dziennie przez płodne 😬😬
Wczoraj w nocy miałam sen dwie tluste krechy na teście ciążowym, oczywiście zaraz myśl ze to jakis znak, a sikne se dla sportu co mi tam była godzina 12:00
Patrze a tam dwie kreski 😱😱😱 jedna blada różowa No ale jest se myśle Boże nie wierze, zaraz czytałam na necie opinie o testach check and go, No i pisały babki ze oszukuje itp to już jakoś nadzieje mi opadły, ale jechałam do rosska żeby kupić testy na rano, No i dziś siknelam znowu z porannego moczu. Zobaczcie…
Ps. Sorry ze tak z buta weszłam, ale nie mam komu sie wygadać, mój M jeszcze nic nie wie nie chce mu robić przykrości jak by to nie było to…
Gratuluję.❤️ Cudowne wieści 😍
Oby się ten worek kresek rozwiązał i wysypał na całego.. 🤞🤞
Ja już wiem, że z tego cyklu nici i czekam na 🐒
Wg mojego lekarza mam subkliniczną niewydolność ciałka żółtego. Dostałam luteine pod język dwa razy dziennie od 12dc przez 14dni i tak przez max 3 miesiące. Jak się w tym czasie nie uda to powtórka poziomu progesteronu i HSG.
Zapytałam czy nie zablokuje sobie owulacji jak będę brać od 12dc to powiedział, że jedynie mogę ją sobie wspomóc, bo ona przygotuje cały organizm a w szczególności jajniki i macicę do tej owulacji więc.. czekam na 🐒 i kolejne testowanie wypadnie w moje urodziny 3 sierpnia. 🤞🤞🤞
Tule za wszystkie biele i 🐒.
Rozzzzi lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:właśnie ogladałam Twój wykres! Piękny skok!! u mnie ma byc jod jutra minimum do wtorku po 27 stopni! Oby w Bieszczadach też taka pogoda się utrzymała, to opalę dupke na skwarek 😍😎
Jeszcze nie skok na miarę moich możliwości, ale po takim maratonie stary musiał coś zasiać!🤭🤞🏽
Baaardzo zazdroszczę Ci takiej pogody! Ja to od razu dupe olejkiem bym smarowała i plackiem leżała cały dzień😂☀️moonflower lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Rozzzzi! Piekne kreseczki! Lev na betę. Nawet dziś bym poszła, bo w weekend to różnie w laboratorium bywa. Gratki! ❤
Uff. Dotrwalysmy do piątku. Jutro już weekend! Testowałam wczoraj nowy żel i jestem na razie zadowolona. Oby nam pomógł! Zobaczymy. Staram się już nie nastawiać na lipiec, ale to silniejsze ode mnie. Mam za to jazdy hormonalne przez stymulacje 😭ale jutro już ostatnie dawki.Rozzzzi lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Jeszcze nie skok na miarę moich możliwości, ale po takim maratonie stary musiał coś zasiać!🤭🤞🏽
Baaardzo zazdroszczę Ci takiej pogody! Ja to od razu dupe olejkiem bym smarowała i plackiem leżała cały dzień😂☀️ -
Dziękuje dziewczyny❤️ co do bety to jutro pójdę jednak i zrobię tez proga. W ‚moim’ labo wyniki są w ten sam dzień nawet w soboty
Angi90 , Hach, Miczka, Putka2022, Kasia111 lubią tę wiadomość
-
Rozzzzi wrote:Dziękuje dziewczyny❤️ co do bety to jutro pójdę jednak i zrobię tez proga. W ‚moim’ labo wyniki są w ten sam dzień nawet w soboty
ja czekam na wyniki, odświeżam stronę labu jak pojebana... nie ważne że owulacje miałam potwierdzoną i tak naprawdę nic nowego mi te wyniki nie wniosa... Grażyna świruje , robi fikołki na moim mózgu i nakłania mnie do takich działań...
Nie chcę zapeszać tego jutrzejszego wyjazdu bo zwykle w takich chwilach coś sie lubi pojebać i musimy zostać w domu... ale tak marzę o tych bieszczadach 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 10:48
-
moonflower wrote:Kurde @Miczka niech się wypowiedzą mądrzejsze głowy ale wydaje mi się, że jednak możesz przyblokować... w którym dniu masz owulacje zwykle?
Około 13-14 dnia cyklu. Powiedział, że luteina w okresie okołoowulacyjnym już jej nie zablokuje -
moonflower wrote:Właśnie najgorsze takie domysły...💏 2014
👦2015
💔2017 poronienie samoistne
🧑2019
Starania o 3 maleństwo 💖 (od 7.2022)
💁♀️ 28
-niedoczynność tarczycy
- poza tym wszystko ok
*letrox 75, vita-miner prenatal -
Pare dni temu wieczorem zaczął mnie strasznie bolec żołądek ale to strasznie aż mi nie dobrze było trzymało mnie to może z pol h, a mój małż może ciąża a ja No na pewno 🫢😬 ale później w sumie jak przestało to tez pomyślałam ze może to jakis objaw
-
Bambi92 wrote:Emka, ale przecież miałaś monitoring owulacji i pękało?
Ja się czasami zastanawiam, czy to nie alergia coś miesza w tych naszych staraniach. W końcu to układ immunologiczny. Dzisiaj ja od rana kicham jak szalona 🙈Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Putka2022 wrote:Emka, a byłaś u fizjo uroginekologicznej? U mnie właśnie też jest problem że spięciem mięśni i fizjo naprawdę potrafi zdziałać cuda.
Butterfly23 wrote:Zdrowe zęby to podstawa. Także to warto też sprawdzić przy staraniach.
Ja też jestem cała pospinana. Wyciągam rano rękę po termometr, mięsień mi się blokuje w ramieniu i boli okrutnie.Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Rozzzzi wrote:Hejka dziewczyny, pamiętacie mnie? Mam nadzieje hihi🥰😁 forum odpuściłam jakoś pod koniec maja gdzie test wyszedł negatywny. Stwierdziłam ze mam dość, ze musi mi głowa odpocząć za dużo o tym myślałam i gadałam.
W maju piękna owulka potwierdzona monitem i nic z tego, o dziwo w czerwcu znowu przyszła owulka to znaczy wiecie śluz zauważyłam i wgl, ale było mało przytulania…bardzo mało, bo w maju to dziennie przez płodne 😬😬
Wczoraj w nocy miałam sen dwie tluste krechy na teście ciążowym, oczywiście zaraz myśl ze to jakis znak, a sikne se dla sportu co mi tam była godzina 12:00
Patrze a tam dwie kreski 😱😱😱 jedna blada różowa No ale jest se myśle Boże nie wierze, zaraz czytałam na necie opinie o testach check and go, No i pisały babki ze oszukuje itp to już jakoś nadzieje mi opadły, ale jechałam do rosska żeby kupić testy na rano, No i dziś siknelam znowu z porannego moczu. Zobaczcie…
Ps. Sorry ze tak z buta weszłam, ale nie mam komu sie wygadać, mój M jeszcze nic nie wie nie chce mu robić przykrości jak by to nie było to…
Pamiętam, pamiętam! Gratulacje 😍😍😍Rozzzzi lubi tę wiadomość
-
U mnie po monicie wiadomości takie, że brak pęcherzyka dominującego, ale do owu jakieś 5-6 dni. Widzimy sie ponownie w czwartek na podglądzie, powinnam być tuż po, albo tuż przed. Jak nie pyknie nic z owulką to pierwsze stymulowanie w sierpniu.
Grunt, że jest plan 🤞🏻
Zmykam laseczki na weekend 😎🍹🌞
@Moon też zamierzam być frytką 😁
PS. Mój doktorek taki opalony, że aż miło było popatrzeć 🤣🙈moonflower, Incognitka, Angi90 , Cukruś lubią tę wiadomość
-
Angi90 , moonflower, Paprota9418, Incognitka, Margo2023, KarolinaAnastazja, Lipcowa, Cukruś, Ominoki, gattina, Jagodecka, Miczka, Kasia111, Lani lubią tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Dzień dobry 😊 Tule za biele na teście Kochane. Rozzzzi gratuluję i trzymam kciuki✊😊
BOŻE! Dziś wgl jaki miałam sen😱 Śniło mi się że wykonałam test ciążowy pink hehe a tam dwie tłuste krechy, zaraz poszłam do mojego i na ucho powiedziałam że jestem w ciąży ale żeby tym razem nikomu nic nie mówił i zaczekał aż potwierdzimy ciążę u lekarza 😂😂Rozzzzi lubi tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
bialy_wilczek wrote:Dzień dobry 😊 Tule za biele na teście Kochane. Rozzzzi gratuluję i trzymam kciuki✊😊
BOŻE! Dziś wgl jaki miałam sen😱 Śniło mi się że wykonałam test ciążowy pink hehe a tam dwie tłuste krechy, zaraz poszłam do mojego i na ucho powiedziałam że jestem w ciąży ale żeby tym razem nikomu nic nie mówił i zaczekał aż potwierdzimy ciążę u lekarza 😂😂Rozzzzi, bialy_wilczek lubią tę wiadomość
-
Hope 🤞 za plan 🍀 Mam nadzieję, że w czwartek miło się zaskoczysz ☺️
Miminka! No jest w końcu!👏 witamy Piczora 😎
Tak sobie pomyślałam, że może Tobie rosną większe pęcherzyki zanim pękną, jak u Cukruś 🤔Hope..., Miminka, Cukruś lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀blastka 4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm, krwiaka brak
12t6d CRL 6,65 cm prenatalne ⌚
28/11 wizyta ⏳
PTP 20.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
moonflower wrote:Który to u Ciebie dc?? Zobacz wyżej @Rozzzzi wyśniła te krechy 🥰
Moon nie mam pojęcia który to dc po sytuacji z czerwca nic kompletnie nie oznaczałam w kalendarzu. Czekam grzecznie na małpę 😄👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰