W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
parenka wrote:Wysyp bolków 😁😁💛
To jeszcze trzeba wysyp pozytywów!
U mnie młody (prawie 2latek) dziś mizial mój brzuch i mówił że dzidzius. Nie wiem skąd on to wytrzasnął, bo nie akcentowaliśmy na tym, może pare razy się pytałam kogo chce - braciszka czy siostrzyczkę 😂😂😂 już myślałam ze to znak, ale jednak wyczuwam szyjkę dość nisko, mimo że miękka. ehhh
Może też jest coś na rzeczy? 😅parenka, Moniika, Gorzkax33333, karm3lka, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
U mnie to ciężko powiedzieć z jakiej pozycji bo każdej jest po trochu w trakcie i nie pamiętam na jakiej sie skończyło 😂 ale pamiętam, że było w kuchni raz więc może to to🤔😂
parenka, Puszka09, Ultra-Dżasta, 910608 lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Rudakostka wrote:Mój mąż wczoraj mnie zagiął,😂😂😂 ja czekam na niego gotowa na wieczorne fiku Miku😂😂😂 a on do mnie: nie dziś! Co dwa dni! Plemniki muszą się zregenerować, czytałem o tym
Dobrze gada 👍 moje koleżanki 4ctak w ciążę zaszły...przytulanki co 2 dni i pyk po miesiącu ⏸parenka lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
A jak zrobic 🐶 z prostymi!? Toż to... Sztywno haha nie wiem 😅
parenka, MMimi, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
29 lat
30.12.21 - histeroskopowe usunięcie przegrody macicy
➖Trombofilia-niedobór białka S 38%
➖MTHFR hetero, PAI-1 hetero
➖Kir tylko 2DS2
➖ krótka faza lutealna
🎁Cykl z aromkiem+Ovitrelle; accofil+clexane+acard+luteina
17/06 hcg 14,26 🍀
30/06 (5+1) pęcherzyk ciążowy 5,2 mm 🍀
06/07 (6+0) 3mm z bijącym serduszkiem 💗
14/07 (7+1) 1,1 cm Fasolki 💓
27/07 (9+0) 2,3 cm Misia🧸,odklejenie trofoblastu
02/08 (9+6) 3,08 cm Dzidzi 😍
17/08 (12+0) 6,1 cm Malucha 💙
14/09 (16+0) będzie Marcelek 🎈
12/10 (20+0) Mały waży 337g 🥰
17-21/10 szpital- skurcze i skrócenie szyjki
02/11 (23+0) 535g Maluszka 🤗
15/11 (24+6) 700g ☺️
07/12 (28+0) 1150g Szczęścia 💜
21/12 (30+0) 1465g Szkraba ❤️
02/01 (31+5) 1865g Chłopczyka 💚
15-20/01 szpital-hipoglikemia
21/01 (34+3) 2400g 💪🏻
04/02 (36+3) 2936g 🤩
05-10/02 szpital
23/02/2023 na świat przyszedł nasz Marcelek 💙🎈🧸
planowana CC w 39+1 -
nick nieaktualny
-
Luna96 wrote:Ponoć u kobiet z tylozgieciem macicy -🐶
A przy standardowym ułożeniu-misjonarska .
Z kolei ja mam wrażenie, że najgłębiej jest na 🐴🐎🏇🤣
Parsknęłam śmiechem jak to przeczytałam. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Edit. Musiałam sprawdzić co to te konie 🤷♀️ i wyskoczyło mi, że na jeźdźca 🤦♀️. No tak, brawo, kuwa, ja. 😂🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 18:59
parenka, Blondyna.B, Puszka09, karm3lka, Koniczynka31, Itka, Kasik85, Vivian lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Myszka wrote:Dziewczyny, pytanie techniczne dla dziewczyn którym udało się zajść w ciążę w jakiej pozycji? Czytałam że klasyczna najlepsza. Serduszkowałyście w dzień owulacji czy przed?
Myszka , karm3lka lubią tę wiadomość
-
karm3lka wrote:Pewnie ze dołączę o ile nabiorę pewności że była owu a u ciebie ja temp.?
Dzisiaj był spadek. Zobaczymy jak będzie jutro. Robiłam jeszcze dzisiaj owulki ale kreska już bladsza. Jak dzieci pójdą spać to jeszcze tak dla pewności męża zaciągnę w ciemny kąt pokoju 💕
Myszka wrote:Dziewczyny, pytanie techniczne dla dziewczyn którym udało się zajść w ciążę w jakiej pozycji? Czytałam że klasyczna najlepsza. Serduszkowałyście w dzień owulacji czy przed?
1 ciąża: nie wiem kiedy ❤️ i jak bo aż tak nie obserwowalam cykli. Ale wydaje mi się, że było to przed owulacją ze dwa dni. Jest córka 👱♀️
2 ciąża: pozycja klasyczna (boczna), serduszkowalismy ❤️ codziennie. I czuję że było to w dniu owulacji. Jest syn 👱♂️
Jak będzie za 3 razem się okaże 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 19:00
Myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wam powiem tak, nie wazne jaka pozycja. Co ma wlecieć to wleci, nawet zatrzymywanie ejakulatu w pochwie np kubeczkiem jest bez sensu moim zdaniem. Wiadomo kazda z nas ratuje sie jak moze, próbuje nowych technik, jakiś wspomagaczy. Jednak seks warto uprawiać tak jak jest miło, wygodnie, a nie mechanicznie. Jak jest problem jakiś w płodności to zadna pozycja nie pomoze, ani kubeczki, ani świece po seksie.
Gdzieś czytałam, ze dobrym wspomagaczem dla plemnika jest orgazm u kobiety. Wiemy juz, ze orgazm nie jest najwazniejszy i mozna mieć świetny seks bez orgazmu, sama nie miałam orgazmu nigdy dopóki nie kupiłam swojego pierwszego wibratora ale przejde do sedna
Warto połączyć przyjemne z pozytecznym, jeśli juz partner jest po to warto dokonczyć samemu (lub dojść drugi/kolejny raz) dzięki gadzetowi jaki lubicie czy tez za pomocą partnera, własną, np przez stymulację łechtaczki. Orgazm pomaga plemnikowi dopłynąć tam gdzie trzeba. I to juz prędzej pomoze niz jakaś konkretna pozycja.parenka, Koteczka82, Myszka , Mgdra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przyszły wyniki posiewow Męża.
Dwa wyniki są dla mnie czytelne- w jednym jest napisane, że brak wzrostu flory beztlenowej, a w drugim, że brak wzrostu grzybów drozdzopodobnych,ale ten trzeci...nie wiem jak to zrozumieć. Macie ogromną wiedzę,może któraś pomoże zinterpretować jego badanie posiewu bakt.?
Dodatkowo podrzucam wyniki ogólne badania nasienia.
Jakie planujecie jeszcze badania przed wizytą u specjalisty,która ma 19.11?
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Ja tylko nieśmiało (Landiola, dziękuję, a sumie to mój M dziękuje❗), zamówiłam 🐧🙈
karm3lka lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnyKremówka wrote:A jak zrobic 🐶 z prostymi!? Toż to... Sztywno haha nie wiem 😅
A u kobiet z tyłozgięciem macicy pozycja na pieska moze przysporzyć bólu. Ja tak mam, moja kolezanka z pracy kupiła facetowi nakładkę na penisa, bo miał po prostu bardzo długiego przez co bardzo ją bolało przy tyłozgięciu. Ta nakładka blokowała jakby głębsze wejście penisa aby zapobiec bólowi. -
nick nieaktualnycelina550 wrote:Ja tylko nieśmiało (Landiola, dziękuję, a sumie to mój M dziękuje❗), zamówiłam 🐧🙈
A dziewczyny, które nie chcą od razu wydawać stówki na taki gadzet to jest z tej samej firmy za ok 25-40zł taki gadzet na próbę, działa na takiej samej zasadzie. Jest na kilkanaście uzyć, nie ma mozliwości naładowania ale jeśli ktoś nie chce ryzykować ze się nie spodoba i kasa w błoto to fajna opcja
https://n69.pl/satisfyer-one-night-stand-jednorazowy-bezdotykowy-masazer-lechtaczki-rozowyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 19:09
-
nick nieaktualny
-
Ladinola wrote:Suuuuper! Cieszę się, ze wam się podoba! I kochana śmiało! Nie ma czego się wstydzić, jesteśmy ludzmi i mamy prawo do przyjemności, seks to ludzka sprawa i w sumie nie tylko.
A dziewczyny, które nie chcą od razu wydawać stówki na taki gadzet to jest z tej samej firmy za ok 25-40zł taki gadzet na próbę, działa na takiej samej zasadzie. Jest na kilkanaście uzyć, nie ma mozliwości naładowania ale jeśli ktoś nie chce ryzykować ze się nie spodoba i kasa w błoto to fajna opcja
https://n69.pl/satisfyer-one-night-stand-jednorazowy-bezdotykowy-masazer-lechtaczki-rozowyUltra-Dżasta lubi tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
nick nieaktualnymyszajda wrote:to 🐧może się nie spodobać? 🤫😅 poleciłam kilku koleżankom i statystyki to 100% zadowolenia 🤭
-
nick nieaktualnyJezuuuu ten pingwinek to jest sztos, mam ochotę przetestować pozostałe gadżety satisfyer i czekam na BF
Miałam po raz pierwszy wytrysk z pingwinkiem właśnie 🙈 po pierwszym razie! Od razu po miałam ochotę zamówić go wszystkim koleżankom hahha
Sorry za emocjeUltra-Dżasta lubi tę wiadomość
-
parenka wrote:Ja tez uważam ze nie ma co kochac się mechanicznie tylko dla starań i pewnie w następnym cyklu zapomnę o kubeczku, ale jeśli będę pamiętać to spróbować muszę, bo to już po fakcie, nie zepsuje nastrojów 😂
Ja też czekam na 🐧 może dostanę na święta bo wspominałam mężowi po dyskusjach w ostatnim wątku 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 19:28
parenka, Natka2, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
nick nieaktualnyparenka wrote:Jezuuuu ten pingwinek to jest sztos, mam ochotę przetestować pozostałe gadżety satisfyer i czekam na BF
Miałam po raz pierwszy wytrysk z pingwinkiem właśnie 🙈 po pierwszym razie! Od razu po miałam ochotę zamówić go wszystkim koleżankom hahha
Sorry za emocje
Mogę polecić genialny lubrykant przy staraniach :
https://secretdelivery.pl/system_jo_actively_trying_lubrykant_dla_par_starajacych_sie_o_dziecko_120_ml.html -
nick nieaktualnyLadinola wrote:Nie zamykaj się na jednej firmie! Są tez inne świetne i budzetowe, ja to teraz oglądam się za pulsatorem od funfactory ale kurcze trochę drogi gips.
Mogę polecić genialny lubrykant przy staraniach :
https://secretdelivery.pl/system_jo_actively_trying_lubrykant_dla_par_starajacych_sie_o_dziecko_120_ml.html
Dzięki za polecenie lubrykantu, my tylko próbowaliśmy conceive plus 3 lata temu, ale chyba nie czułam jakiejś większej zmiany 🙊 ale chętnie przetestuję ten z linka