Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
Odpowiedz

W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰

Oceń ten wątek:
  • Siasi Ekspertka

Wysłany: 12 listopada, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piernicze dziewczyny to ja też spróbuję z leżeniem chociaż ciężko bo od razu marzę żeby iść się podmyć, poprzytulać i iść spać 😅 Ale posłucham Was może przyniesie szczęście haha. Dam znać w przyszłym cyklu

Finch11, Slava, Pokahontaz26, Darrika, Belia lubią tę wiadomość

🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
    ✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, odzywam się po krótkiej przerwie weekendowej ;) musiałam chwilę wywietrzyć głowę i czuję się lepiej.

Rano przeleciałam wątek w miarę możliwości i zostawiłam lajki, tyle tu postów że do każdego się nie odniosę, ale gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek i pięknych bet - takie super informacje zawsze w cenie 😃

Za biele i małpy oczywiście przytulam. U mnie właśnie się 🩸 zaczyna, chyba można już zaznaczyć ;)

Mam dziś wizytę u endo bo mi się leki kończą. Zapisałam się do innego niż ostatnio. Tylko mam zgryz, bo badania TSH mam świeże zrobiłam sobie tydzień temu. Ft3 i Ft4 wydawało mi się że też mam jakoś z zeszłego miesiąca a tu klops, pomyliło mi się. Mam wyniki ale z lipca 🙄 leki cały czas te same od lutego, niczego nie zmieniałam. Myślicie że wizyta z samymi świeżymi wynikami TSH ma sens..?

👫 29 & 29
    ▪️starania na luzie od 01.2024
    ▪️z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG
    ▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji

🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
    - łagodna oligospermia (10,61)
    - niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
    - morfologia 0% 😑

stymulacja Lametta + Ovitrelle 💉 + duphaston + utrogestan

🔹1 cs - LUF
    🔹2 cs - lametta + ovitrelle
    potwierdzona owulacja ale nic z tego ❌
    🔹3 cs - lametta + ovitrelle ❌
    🔹4 cs⏳

suple:
    Fertistim, Sanprobi IBS, Prenatal Uno, Omega 3, Laktoferryna, NAC 1200 (5-9 dc)
  • Podrożniczka Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to będą jaja jak teraz po tym masowym leżeniu na brzuchu będą same dwie kreski na teście 🙃🙃

Siasi, Slava, cysterka95, Kinia92, Pokahontaz26, Darrika, Chochlik12, Mała.mi 93, Pacynka, almost.there, Ilka96, Olo323, dailydamn, Olisska lubią tę wiadomość

👧 2021 (16 cs)
    starania o rodzeństwo od 02.2024
  • Siasi Ekspertka

Wysłany: 12 listopada, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    Dzień dobry, odzywam się po krótkiej przerwie weekendowej ;) musiałam chwilę wywietrzyć głowę i czuję się lepiej.

Rano przeleciałam wątek w miarę możliwości i zostawiłam lajki, tyle tu postów że do każdego się nie odniosę, ale gratuluję dziewczyny dwóch kreseczek i pięknych bet - takie super informacje zawsze w cenie 😃

Za biele i małpy oczywiście przytulam. U mnie właśnie się 🩸 zaczyna, chyba można już zaznaczyć ;)

Mam dziś wizytę u endo bo mi się leki kończą. Zapisałam się do innego niż ostatnio. Tylko mam zgryz, bo badania TSH mam świeże zrobiłam sobie tydzień temu. Ft3 i Ft4 wydawało mi się że też mam jakoś z zeszłego miesiąca a tu klops, pomyliło mi się. Mam wyniki ale z lipca 🙄 leki cały czas te same od lutego, niczego nie zmieniałam. Myślicie że wizyta z samymi świeżymi wynikami TSH ma sens..?

Myślę że wizyta ma sens. Masz jakieś różnice w TsH między ostatnim badaniem a tym najświeższym? Lekarz wolałby miec pewnie komplet świeżych badań ale weź wszystko co masz. Jak wynik TsH się różni to pewnie każe poszerzyć o ft3 i ft4 a jak podobny do ostatniego to może mu to wystarczy

🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
    ✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
    ✅ szczęśliwa żona
    💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
    ✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
    ⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń"
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika poproszę o przełożenie testowania na 22.11 💛

Darrika lubi tę wiadomość

27 i 29 lat <3

Podejrzenie PCOS (wcześniej długie i nieregularne cykle 35-50 dni)

starania "na luzie" od 07/2024
    z pomocą medyczną od 10/2024
    10/24 Ovitrelle + progesteron besins 200 ❌
    11/24 Aromek+ Ovitrelle+progesteron besinna 200 ⏰

WYNIKI:

-witamina B12 479 pg/ml
    -kwas foliowy 12.70 ng/ml
    -TSH 1.82
    -witamina D 65,8 ng/ml
    -AMH 4.99 ng/ml
    -insulina 7.7
    -glukoza 80
    -SHGB 82.60
    -badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
    - wyniki nasienia partnera dobre

- Ureaplasma w trakcie leczenia

często nawracające infekcje - w poprzednim cyklu leczone Escherichia coli, Candida, Streptococcus
  • Slava Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3erin wrote:
    Tak, to dobry pomysł. Tym bardziej, że jak sama wspomniałaś w DE między 15.12 a 06.01 nic się nie wydarzy. Ja na początku starań myślałam, że jeszcze w 2024 urodzę HA HA HA 😂

Taaak, wolne musi być! No ja tak samo, jeszcze mi jedna przyjaciółka wróżyła, że od razu zajdę 😅 w sumie zaszłam na kilka dni ale miałam nadzieję, ze nie to miała na myśli. 😅

Laski ja też mam tyłozgiecie i miałam zalecenie leżeć na boku? Spróbuję też na brzuchu, w sumie czemu nie 🫣

I mam przyklejony lewy jajnik do macicy i jest trudno dostępny tak samo, ale żaden lekarz mi nie powiedział że to może być endomenda a jak czytam po internecie to może faktczynie być skoro ona upośledza komórki jakowe, co by w sumie wskazywało na zaniżone amh i mimo tego że mam po 2-3 pęcherzyki nigdy z lewego żaden nie załapał. To te z prawego który jest już na wygaśnięciu załapywały.

Julia jak coś to mam ciągle zapisane żeby się dopytać w piątek o podbicie ciałka żółtego żeby był lepszy prog, zapytam też o te leżenie na brzuchu.
    No i o to przyklejenie jajnika co to oznacza i czy nie implikuje endometriozy.

Julia24, 3erin lubią tę wiadomość

Ona 34l: AMH 1,27, LUF
    On 34l: ok 👌
    Starania od 04.2024
    Cykl 1 cb
    Cykl 2 ❌
    Cykl 3 i 4 Luf
    Cykl 5 Ovi ❌
    Cykl 6 IUI (6.09),Ovi, prog ❌(17.09)
    Cykl 7 Lametta 1x2.5 (5-9dc), Ovi, Prog , cb
    Cykl 8 Lametta 1x2.5 (5-9dc), zakaz starań 3 pęcherzyki ❌
    Cykl 9 Lametta 1x2.5 (5-?dc), NAC 4-9dc 600
  • Slava Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja_Pati wrote:
    Hej dziewczyny

@locus bardzo mocno tulę🫂

Aż mi głupio teraz o tym pisać :(

Dziś robiłam kolejny test i jest trochę mocniejsza kreska, nadal to do mnie jakos nie dociera, chyba dopiero wizyta sprawi że uwierzę że to jednak prawda, umówiona jestem dopiero na 25.11, 30.11 mąż ma urodziny o chciałam mu zrobić prezent ale chyba nie wytrzymam tyle 😶

https://ibb.co/Hdb1PZW

Miałam Wam napisać co takiego robiłam w tym cyklu co mogło pomoc w zapłodnieniu :)
    Po każdym stosunku na okolo 1.5/2h aplikowałam sobie kubeczek menstruacyjny, wyczytałam to kiedyś tutaj (nie mogę teraz tego znaleźć) dużo dziewczyn pisało że w cyklu kiedy tak robiły udało się 🌱. Nie wiem ile w tym prawdy ale może faktycznie coś w tym jest, duży plus też tego że nic nie cieknie w drodze do toalety 🙈

Wiecie co jest też dla mnie dziwne że mój 4 latek ma wylew miłości do mnie, ciągle się przytula tak jak by coś wyczuwał.

Pięknie 😊 gratuluję 🥳

Starania od 04.2024
    Cykl 1 cb
    Cykl 2 ❌
    Cykl 3 i 4 Luf
    Cykl 5 Ovi ❌
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Myślę że wizyta ma sens. Masz jakieś różnice w TsH między ostatnim badaniem a tym najświeższym? Lekarz wolałby miec pewnie komplet świeżych badań ale weź wszystko co masz. Jak wynik TsH się różni to pewnie każe poszerzyć o ft3 i ft4 a jak podobny do ostatniego to może mu to wystarczy

No właśnie coś się różni - poprzednio 1,77 teraz 2,12. Pluję sobie w brodę, że wcześniej tych badań nie sprawdziłam ;p

Ale pewnie faktycznie pójdę, może dostanę jeszcze zalecenie jakichś innych badań przy okazji.

Siasi lubi tę wiadomość

👫 29 & 29

- morfologia 0% 😑

🔹1 cs - LUF
    🔹4 cs⏳

suple:
  • Slava Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podrożniczka wrote:
    No to będą jaja jak teraz po tym masowym leżeniu na brzuchu będą same dwie kreski na teście 🙃🙃
    Tutaj jest tyle porad na forum, że noszę się ostatnio z zamiarem zrobienia jakiegoś pliku w excelu z podziałką na dni cyklu kiedy co brać, co jest lekiem co suplementem, zrobić arkusz na naturalne starania, arkusz na starania ze wsparciem hormonalnym, jakie są najczęstsze dawki leków itp, arkusz z IVF itd arkusz z badaniami jak mamy na pierwszej stronie, żeby to był otwarty plik i można go było edytować ale żeby wiedza była w jednym miejscu. Ale to może za jakiś czas bo póki co sobie zbieram ale to by trzeba było w kilka osób i z kimś kto jest obcykany w IVF bo ja nie jestem w ogóle 😅

Siasi, Podrożniczka, almost.there, Olo323 lubią tę wiadomość

Starania od 04.2024
    Cykl 1 cb
    Cykl 2 ❌
    Cykl 3 i 4 Luf
    Cykl 5 Ovi ❌
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha ale temat z tym leżeniem, zapowiada się eksperyment grupowy 🙈

Pokahontaz26, grazka0022, Podrożniczka, Nadziejka26, Darrika, Siasi, Mała.mi 93, Ilka96, Olo323, dailydamn, Karolove lubią tę wiadomość

👫 29 & 29

- morfologia 0% 😑

🔹1 cs - LUF
    🔹4 cs⏳

suple:
  • Loraa Ekspertka

Wysłany: 12 listopada, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Taaak, wolne musi być! No ja tak samo, jeszcze mi jedna przyjaciółka wróżyła, że od razu zajdę 😅 w sumie zaszłam na kilka dni ale miałam nadzieję, ze nie to miała na myśli. 😅

Laski ja też mam tyłozgiecie i miałam zalecenie leżeć na boku? Spróbuję też na brzuchu, w sumie czemu nie 🫣

I mam przyklejony lewy jajnik do macicy i jest trudno dostępny tak samo, ale żaden lekarz mi nie powiedział że to może być endomenda a jak czytam po internecie to może faktczynie być skoro ona upośledza komórki jakowe, co by w sumie wskazywało na zaniżone amh i mimo tego że mam po 2-3 pęcherzyki nigdy z lewego żaden nie załapał. To te z prawego który jest już na wygaśnięciu załapywały.

Julia jak coś to mam ciągle zapisane żeby się dopytać w piątek o podbicie ciałka żółtego żeby był lepszy prog, zapytam też o te leżenie na brzuchu.
    No i o to przyklejenie jajnika co to oznacza i czy nie implikuje endometriozy.
    Pytaj, pytaj 😀 Czekam na odpowiedź co Ci powie

• Pokahontaz26 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi wrote:
    Ja piernicze dziewczyny to ja też spróbuję z leżeniem chociaż ciężko bo od razu marzę żeby iść się podmyć, poprzytulać i iść spać 😅 Ale posłucham Was może przyniesie szczęście haha. Dam znać w przyszłym cyklu

To mówił mi lekarz, że kobiety tak mają, żeby szybko iść się umyć, żeby było czyściutko, a to nie jest w staraniach takie dobre 🤷🏻‍♀️ ja byłam uczona i tak robiłam od zawsze, żeby zawsze po iść siusiu i wtedy się ogarniałam, więc ciężko było mi się przestawić, żeby jednak leżeć 🥴 trzymam kciuki za eksperyment zbiorowy 😄 będę zaglądała jak wyniki 🤞🏼

Podrożniczka, Nadziejka26, 3erin, almost.there, Ilka96 lubią tę wiadomość

• onalola Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżenie na brzuchu zostawiam na przyszły miesiąc, teraz już trudno. Ja leżę z nogami do góry , tak po prostu. Leżę jak to mówiła też mama ginekolog żeby leżeć i się przytulać. W miarę możliwości się przytulam. W 1 ciążę zaszłam po oglądaniu filmu o Wisłockiej. I leżałam, i tez zrobiłam to co tam mówili,czyli żeby kobiecie było dobrze również , po mężczyźnie 😅

2 cs 🤞
    21.11 Beta 6,01 mIU/ml prog 4,59 ng/ml
    23.11 Beta 14,77 mIU/ml prog 4,99 ng/ml
    25.11 Beta 39,94 mIU/ml prog 7,79 ng/ml 🙌
    27.11 Beta 157,33mIU/ml prog 9,89 ng/ml 🙌
    02.12 Powtórka wedle zaleceń doktora

Wizyta 10.12 🤞
    Pregna start
    Wit D 2 000 j
    Pregna DHA
    Magnez
  • Olisska Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również mam tyłozgiecie macicy więc witam w klubie 🙏🏻
    Aż spróbuję w tym cyklu też z tym leżeniem na brzuchu, nogi w górze już przerabialiśmy 🤣 dam znać w grudniu czy to coś dało 😆 może akurat nam się uda tym sposobem zazielenić grudzień i zakończyć szczęśliwie rok 😅

Co do HSG bo tutaj ktoś pytał… ja miałam robione na NFZ, w pierwszy dzień robili mi biocenozę, na drugi dzień miałam badanie, tylko ja miałam robione pod RTG

Darrika, Kinia92, almost.there, Ilka96, Olo323, Ona_39 lubią tę wiadomość

2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs

•niedoczynność tarczycy
    09.24 - TSH 3,09
    11.24 - TSH 1,26 🙌

09.24- HSG oba jajowody drożne

Aktualnie 11cs o rodzeństwo 🙌
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zwykle leżę na boku, z ręcznikiem między nogami 😅 kiedyś przy pierwszych staraniach to nogi w górze haha chociaż wiem, że to mit i placebo, ale spróbuję z ciekawości na tym brzuchu. Ja akurat tyłozgięcia nie mam, ale spróbować nie zaszkodzi 🤭

Kurde ja się dzisiaj tak czuje, masakra, mam dzisiaj coś luźniej w pracy więc zrobiłam sobie drzemkę 40 minut, zerk energii, głowa boli, brzuch boli, leje się ze mnie jak z kranu, zostały mi 2 podpaski więc muszę jechać na zakupy. Odebrać mooda za godzinę muszę, a mąż w pracy na popołudniu, więc chyba wkada dzisiaj bajki 😅

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

9 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
    🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    Glukoza + insulina homa ir❌️ IO

Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)

27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh

🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
    🔜04.12 wizyta u gina
  • Chochlik12 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również niestety teraz jestem na końcówce płodnych, więc testy od przyszłego miesiąca raczej, ale to by było cudne jakby nam się poudawało 🤣

Ilka96 lubi tę wiadomość

11cs o pierwsze maleństwo 👶🏻

👧🏻 28
    PCO

👦🏼 26
    💦 25mln (11,09 w ml) odważnych, lecz nieco słabych żołnierzy o morfologii 2%
    🏃‍♂️ i ruchliwości A=1% 😭 A+B=6%, A+B+C=17%,
    👩‍❤️‍👨 chcących się związać z komórką jajową tylko 43% (HBA),
    🧬 fragmentacja chromatyny 84%

➡️ 🥗 dalsza diagnostyka, dobra suplementacja i zmiana trybu życia
    __
    „ As you do not know the path of the wind, or how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Bible, ‭‭Ecclesiastes‬ ‭11‬:‭5‬ ‭

I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️‍🔥
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olisska wrote:
    Ja również mam tyłozgiecie macicy więc witam w klubie 🙏🏻
    Aż spróbuję w tym cyklu też z tym leżeniem na brzuchu, nogi w górze już przerabialiśmy 🤣 dam znać w grudniu czy to coś dało 😆 może akurat nam się uda tym sposobem zazielenić grudzień i zakończyć szczęśliwie rok 😅

Co do HSG bo tutaj ktoś pytał… ja miałam robione na NFZ, w pierwszy dzień robili mi biocenozę, na drugi dzień miałam badanie, tylko ja miałam robione pod RTG

To by było super, bo zazieleniony grudzień byłby miła odmiana od listopada, który słabo wypada na tle października. Ale chyba musi być jakaś równowaga, że październik wyjątkowe wow, listopad tak se, no to musi być grudzień znowu szczęśliwy ❤️

Siasi, Olisska, Ilka96, Olo323 lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

9 cs!🤞⏳️do kwietnia

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
    🔬08.24 - usg piersi✅️cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    Glukoza + insulina homa ir❌️ IO

Nadwaga - dieta i ruch (do tej pory -6 kg)

27.11 endo konsultacja ➡️dieta, dieta, dieta za 3 mc kontrola glukoza, insulina, tsh

🔜03.12 prog + estradiol 8 dpo
    🔜04.12 wizyta u gina
  • 3erin Ekspertka

Wysłany: 12 listopada, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuję i ja leżeć na brzuchu! 😎

Slava, Kinia92, Pokahontaz26, Olo323 lubią tę wiadomość

🙋🏻‍♀️37
    🙇🏻41

10 cs
    ⏸️ 19.11 (19DPO)
    👩🏻‍⚕️ 04.12

Start Marzec '24
    Biochem w 1cs i 7cs
  • Slava Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny chyba pierwszy raz odkąd jestem na forum mam jakiś konkretny pomysł na tytuł wątku:

W grudniu leżymy na brzuchach w sierpniu mamy dzieci w pieluchach 🤱

Nie jestem poetką 🤣😅
    Nie no dobra, nie kasuję 🤣

Finch11, cysterka95, Lula9, Darrika, Julia24, Loraa, Kinia92, Olisska, Podrożniczka, Pacynka, 3erin, almost.there, karczoch321, Jasmin1517, Kirby, Mała.mi 93, Revolutionary , NinaB, Chochlik12, kitka_, Ilka96, Belia, Nava, Pokahontaz26, Olo323, dailydamn, Olalexa, Izkawik, Karolove, Katarena, Runnerka, Paula6432, Nayeli, Mimi🌸 lubią tę wiadomość

Starania od 04.2024
    Cykl 1 cb
    Cykl 2 ❌
    Cykl 3 i 4 Luf
    Cykl 5 Ovi ❌
  • Finch11 Autorytet

Wysłany: 12 listopada, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Dziewczyny chyba pierwszy raz odkąd jestem na forum mam jakiś konkretny pomysł na tytuł wątku:

W grudniu leżymy na brzuchach w sierpniu mamy dzieci w pieluchach 🤱

Nie jestem poetką 🤣😅
    Nie no dobra, nie kasuję 🤣
    😂😂😂😂😂😂

Slava lubi tę wiadomość

27 i 29 lat <3

Podejrzenie PCOS (wcześniej długie i nieregularne cykle 35-50 dni)

starania "na luzie" od 07/2024
    z pomocą medyczną od 10/2024
    10/24 Ovitrelle + progesteron besins 200 ❌
    11/24 Aromek+ Ovitrelle+progesteron besinna 200 ⏰

WYNIKI:

-witamina B12 479 pg/ml
    -kwas foliowy 12.70 ng/ml
    -TSH 1.82
    -witamina D 65,8 ng/ml
    -AMH 4.99 ng/ml
    -insulina 7.7
    -glukoza 80
    -SHGB 82.60
    -badania na toxoplasme/ wzw typu C/ wirus różyczki/ cytomegalowirus ✔️
    - wyniki nasienia partnera dobre

- Ureaplasma w trakcie leczenia

często nawracające infekcje - w poprzednim cyklu leczone Escherichia coli, Candida, Streptococcus
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ