W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Dziewczyny jest news.
Mój powtórzył nasienie po 3mies
Morfologia z 0% skoczyła na 5%
Aglutynacji brak.
Objętość poniżej normy i pH ale to nic.
Jestem spokojna
Co zmielismy, chyba niewiele. Nie wiem co pomogło. Po prostu powtórka badania.Kitka_87, Nona lubią tę wiadomość
Mutacja genu m1ap u męża
Biopsja mtese 09.2021(3 słomki)
14.10.22 punkcja
7 komórek 7 plemników ♥️
15.10 3 komórki zapłodnione
19.10 transfer (odwołany, zarodki zatrzymały się 18.10)
04.2024 inseminacja nasieniem dawcy -
Nona ale jakieś suple wlaczyliscie, nie? Dajesz nadzieję że wyniki mogą się zmienić w krótkim czasie 😀
Mój zaczął brać profertil witaminę c, jeść orzechy brazylijskie. Niedługo zrobimy powtórkę badania. Mam nadzieję że parametry też skocząNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyKochane przenosze sie na grudzien, ale bede zaglądać 😍
Owu dopiero byla wczoraj... chce wytrzymać z testem do 14dpo. Czyli dopiero 1.12 😊 bylby piekny prezent slubny 😁
Kitka trzymam kciuki i za pozostale dziewczyny też 🤞✊😘Kitka_87, justyna1719, boo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie biel vizira, a do tego zaliczyłam wielki upadek... temperatury na wykresie 😒 z 36,78 do 36,52... Jest nad poziomą kreską, z resztą jak chcecie to zerknijcie sobie, ale nadzieja też u mnie upadła.
Mam tylko nadzieję, że nie oznacza to nagłej @ 🙈, bo bardzo mi zależy, żeby przyszła do mnie po 25 dniach czyli w środę. W grudniu mam ważne badanie akurat w dniach przed @ i nie chciałabym, żeby mnie ta wredota pozbawiła wizyty, na którą czekam długo.
Dziękuję mimo wszystko za Wasze kciuki - cieszę się, że mi kibicujcie 😘😘😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 06:56
-
Kitka_87 wrote:Dziewczyny u mnie biel vizira, a do tego zaliczyłam wielki upadek... temperatury na wykresie 😒 z 36,78 do 36,52... Jest nad poziomą kreską, z resztą jak chcecie to zerknijcie sobie, ale nadzieja też u mnie upadła.
Mam tylko nadzieję, że nie oznacza to nagłej @ 🙈, bo bardzo mi zależy, żeby przyszła do mnie po 25 dniach czyli w środę. W grudniu mam ważne badanie akurat w dniach przed @ i nie chciałabym, żeby mnie ta wredota pozbawiła wizyty, na którą czekam długo.
Dziękuję mimo wszystko za Wasze kciuki - cieszę się, że mi kibicujcie 😘😘😘
Kitka_87, to teraz trzymam kciuki żeby @ przyszła i nie pokrzyzowala Ci planów 😉
A w następnym cyklu do ataku, misja dzidzia! 💪😍Kitka_87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia przyjść to przyjdzie tylko wyjątkowo chciałabym ją ujrzeć później jak wcześniej 😅
Będziemy działać 😘🤞
Póki co ogarniam się, bo jedziemy niedługo na badanie nasienia męża skoro wyszła biel.
Wiem, że mąż się trochę stresuje "oddać tam na miejscu" próbkę. Dziewczyny, których mężowie byli w takich klinikach - do przeżycia? 🙈😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 07:33
-
Nona wrote:Dziewczyny jest news.
Mój powtórzył nasienie po 3mies
Morfologia z 0% skoczyła na 5%
Aglutynacji brak.
Objętość poniżej normy i pH ale to nic.
Jestem spokojna
Co zmielismy, chyba niewiele. Nie wiem co pomogło. Po prostu powtórka badania.Nona lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Camarilla wrote:U mnie starania zawieszone do końca roku.
Mój miał być juz dzisiaj po operacji w domu a operacja się nie odbyła. Totalny syf w szpitalu i nie rozumiem jak to wszystko funkcjonuje. Od środy praktycznie nie je. Dzisiaj nie jadł i nie pił 12 godzin bo znów przwlozyli godzinę operacji.
Finalnie info zw termin wyznacza w poniedziałek.
Nie rozumiem jak ten system funkcjonuje od tyłu lat bez poprawy. Nie mam żalu do lekarzy bo są świetni, pielęgniarki też ale zarządzanie i finansowanie szpitali publicznych to dno.
Ojej to serio oni są niepowazni... Tak człowieka traktować i zwodzic... Nasza służba zdrowia...
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
Kitka_87 wrote:Dziewczyny u mnie biel vizira, a do tego zaliczyłam wielki upadek... temperatury na wykresie 😒 z 36,78 do 36,52... Jest nad poziomą kreską, z resztą jak chcecie to zerknijcie sobie, ale nadzieja też u mnie upadła.
Dziękuję mimo wszystko za Wasze kciuki - cieszę się, że mi kibicujcie 😘😘😘Kitka_87 lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
Kitka_87 wrote:Lalia przyjść to przyjdzie tylko wyjątkowo chciałabym ją ujrzeć później jak wcześniej 😅
Będziemy działać 😘🤞
Póki co ogarniam się, bo jedziemy niedługo na badanie nasienia męża skoro wyszła biel.
Wiem, że mąż się trochę stresuje "oddać tam na miejscu" próbkę. Dziewczyny, których mężowie byli w takich klinikach - do przeżycia? 🙈😁
Mój mąż nie miał, ale czytałam że może "oddać próbkę" w samotności lub ze wsparciem partnerki 😂🤭 -
Dziękuję mimo wszystko za Wasze kciuki - cieszę się, że mi kibicujcie 😘😘😘
Kurcze to faktycznie z temp. slabo... Coś jak na zlosc te siodemki nie chciały być dla nas szczęśliwe ... Jeslj to spadek na @ to pewnie do srody nie doczeka. Sprawdzaj sobie może szyjke to bd widziala po sluzie przy szyjce kiedy może być małpisko. A taki ładny wykres miałaś -
Justyna1719 wrote:No niektórym już kilka dni przed @ może tempka spadać więc spokojnie 😘😘 no mi @ przeszkodziła w tym cyklu... Przyszła o jeden dzień później... W poniedziałek miałam mieć usg a będę jeszcze plamić... Ale mam nadzieję że Tobie pojawi się według planu 😊
Justyna, ja byłam u gina, jak spóźniała mi się @ i wyszło tak, że w końcu przyszła i byłam u niego w ostatni dzień i jeszcze trochę plamilam. A, że miałam jeszcze wyniki badań to chciałam, żeby na nie zerknął i pojechałam. A on, że zrobimy usg, mówiłam, że to ostatni dzień @ i plamie trochę, a on, że to nic i szczęście, że mi to usg zrobił, bo się okazało, że mam sporą torbiel na jajniku. Także myślę, że w ostatni dzień @ to spokojnie by Ci usg zrobili 🙂Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
lorinka9191 wrote:Justyna, ja byłam u gina, jak spóźniała mi się @ i wyszło tak, że w końcu przyszła i byłam u niego w ostatni dzień i jeszcze trochę plamilam. A, że miałam jeszcze wyniki badań to chciałam, żeby na nie zerknął i pojechałam. A on, że zrobimy usg, mówiłam, że to ostatni dzień @ i plamie trochę, a on, że to nic i szczęście, że mi to usg zrobił, bo się okazało, że mam sporą torbiel na jajniku. Także myślę, że w ostatni dzień @ to spokojnie by Ci usg zrobili 🙂
Miałam zrobić jeszcze Amh i prolaktyne... Ale mnie przeziębienie rozłożyło... I nie chce żeby przez to wyniki wyszły źle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 08:14
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
🧫 04.11 IN VITRO
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
👶3dpt - prog 41
👶9dpt 120,7
*AMH 2,35
*FSH 6,36
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitka_87 wrote:Lalia przyjść to przyjdzie tylko wyjątkowo chciałabym ją ujrzeć później jak wcześniej 😅
Będziemy działać 😘🤞
Wiem, że mąż się trochę stresuje "oddać tam na miejscu" próbkę. Dziewczyny, których mężowie byli w takich klinikach - do przeżycia? 🙈😁
Mój mówił że to jest dość nie fajne jak sobie pomyślisz że masz to zrobić w tym pokoiku gdzie tylu przed Tobą to robiło -
nick nieaktualnyWiem Doomi i teraz się właśnie martwię, że zawita mi dziś jeszcze lub jutro 😔 Trzymajcie kciuki, żeby chociaż przyszła w poniedziałek. To już mi dużo da 🙏🙏🙏 Tak mi zależy na tym badaniu, muszę je mieć, a @ mnie dyskwalifikuje wówczas 😣
Ja szyjki nigdy nie badałam i może to głupio zabrzmi, bo to mój organizm przecież, ale ja tam nie lubię wkładać palcy. Globułki dopochwowe to trauma dla mnie była, a męczyłam je pół roku 😣😣😣
Wykres się zapowiadał super, ale jak już wszystkie tutaj wiemy to nie gwarancja udanego cyklu niestety. Poczekam tutaj do @ i wpadam na grudzień.
Jeśli macie jeszcze siłę to dziś potrzymajcie kciuki za badanie mojego męża 🤞🤞🤞
Nona - Twój post jest bardzo optymistyczny, powodzenia życzę 🤞🍀
Camarilla - żenada! Przykro mi, że Was tak przesuwają, to nie jest w porządku 😔
Dziękuję Dziewczyny za słowa wsparcia, jesteście niezastąpione 💚 -
Justyna1719 wrote:O kurde a ja już odwołałam ☹️ i przeliczyłam na za tydzień ☹️
Miałam zrobić jeszcze Amh i prolaktyne... Ale mnie przeziębienie rozłożyło... I nie chce żeby przez to wyniki wyszły źle...
Na amh nie ma wpływu dzień cyklu♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Kitka_87 wrote:Lalia przyjść to przyjdzie tylko wyjątkowo chciałabym ją ujrzeć później jak wcześniej 😅
Będziemy działać 😘🤞
Mój był łącznie 4 razy i miłe to nie jest. Pokoik taki czerwony, TV, pisemka... Trzeba do tego podejść jak do badania i tyle. Mój wolał sam, a ja potem jak głupia się go pytałam czy o mnie myślał... 😁😎
Ostatecznie zaszłam w ciążę przy pogorszeniu wyników więc tym razem odpuszczamy i co będzie to będzie!
Powodzenia! 😉 -
Kitka mi dziewczyny na innym wątku polecaly na iść z partnerem.
Podobno można też załatwić sprawę w domu ale nasienie trzeba dowiezc do 45 min.
Nie wiem czy każde klinika tam ma ale jeżeli stres go zżera to może jakiś hotel w pobliżu załatwiłby sprawę 😊♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
nick nieaktualnySkrzydlata to podstawowe pytanie i odpowiedź musi być twierdząca 🤣🤣🤣
Camarilla jadę z nim właśnie, ale mamy trochę kilometrów do celu, więc dostarczenie próbki "z domu" odpadało, także mogę tylko wesprzeć męża na miejscu 😝🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 09:03