" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:U mnie mała aktualizacja - jutro czeka mnie laparoskopia z histeroskopia 🧐
Niech robią co chcą, już mi wszystko jedno oby skutecznie 🤭😅🌺Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Ogoorkowa to chyba najmniejszy Kropeczek forumowy ❤️ Poszłaś naprawdę najwcześniej, jak się dało coś zobaczyć )
A co z doktorkiem nie tak? Mało rozmowny?
Lipcowa i co będziesz czytać?
MerryCherry- bo ja wiem, że Ciebie ten temat interesuje: gadałam dziś z moim reumatologiem, mówił, że nie widzi u mnie wskazań do encortonu, mam na spokojnie brać Plaquenil i znaleźć poradnie położniczą, która prowadzi pacjentki reumatologiczne. To jest chyba nie takie proste, ale zadzwonię do szpitala, jak będzie serduszko, bo jak nie tam to nie wiem gdzie takich speców szukać.
Natosia co się niedobrego dzieje?
EwelinaNowa czytałam rano Twój wpis, ale nie miałam wtedy, jak odpowiedzieć- jesteś super dzielną babką i macie tyle miłości z mężem w sobie, że czuję, że tuż tuż los Wam wynagrodzi ❤️Ogoorkowa, EwelinaNowa 😊, MerryCherry lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
Wg owu i bety wychodzi 4+6/4+7
Niestety tylko taki termin był w luxie, ale za darmo to nie marudzę... wiem,że jest w dobrym miejscu i skonsultowałam wszystkie leki I suple dupka kazał zwiększyć do 3x1 ,a to w sumie ważne jest
No mało rozmowny ,liczyłam na większy entuzjazm 🤣 może miał gorszy dzień, bo miałam wrażenie,że bardziej się cieszył jak złapaliśmy owulacje przy pcos niż teraz 😅 -
Natosia wrote:mam dzisiaj tak zły dzień,że mam tylko ochotę siedzieć i płakać...
cieszę się chociaż Waszymi dobrymi wieściami. -
nick nieaktualnyagentka93 wrote:Ogoorkowa to chyba najmniejszy Kropeczek forumowy ❤️ Poszłaś naprawdę najwcześniej, jak się dało coś zobaczyć )
A co z doktorkiem nie tak? Mało rozmowny?
Lipcowa i co będziesz czytać?
MerryCherry- bo ja wiem, że Ciebie ten temat interesuje: gadałam dziś z moim reumatologiem, mówił, że nie widzi u mnie wskazań do encortonu, mam na spokojnie brać Plaquenil i znaleźć poradnie położniczą, która prowadzi pacjentki reumatologiczne. To jest chyba nie takie proste, ale zadzwonię do szpitala, jak będzie serduszko, bo jak nie tam to nie wiem gdzie takich speców szukać.
Natosia co się niedobrego dzieje?
EwelinaNowa czytałam rano Twój wpis, ale nie miałam wtedy, jak odpowiedzieć- jesteś super dzielną babką i macie tyle miłości z mężem w sobie, że czuję, że tuż tuż los Wam wynagrodzi ❤️ -
Ooo ja 4+5 wg, chodz z owu chyba wychodzi mi starsza. Też liczę że zobacze jutro kropkę ❤
Ogoorkowa, Spencer, RoZyCzK4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny oszalalyscoe z tym pisaniem 😅. Ale nadrobiłam,jestem dzielna. A tymczasem u mnie coraz bliżej do miesiączki,plamienia już weszły "na grubo". I teraz tak sobie myślę co nie zagrało ..albo mnie testy oszukały albo już nie wiem co. Nie ma opcji żeby owulka była 21 DC. Na bank była wcześniej 🤷🤷. Prawda jest taka ,że testowałam od 12 DC Facelle a ja ich nie ogarniam 😂. Może wtedy był jakiś Pik. Dopiero od 18 DC zaczęłam testować Domowym laboratorium i 19 DC pokazały mi mega Piczora😡. Mój mały móżdżek nie ogarnia tego wszystkiego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2023, 18:40
WłaśnieŻeTak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLipcowa wrote:U mnie mała aktualizacja - jutro czeka mnie laparoskopia z histeroskopia 🧐
Niech robią co chcą, już mi wszystko jedno oby skutecznie 🤭😅🌺Lipcowa, Pfry lubią tę wiadomość
-
Ogoorkowa wrote:
Edit: doczytałam, który to tc bardzo wcześnie, ale dobrze, że wiesz co masz robić i jakie leki brać 🍀🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2023, 19:26
Ogoorkowa lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Natosia co się dzieje? 🥺
Ogoorkowa następna wizyta będzie lepsza ☺️ szpital póki co jest ok 😉 zapisałam wszystkie Wasze propozycje ale nie zdążyłam kupić ani wypożyczyć żadnej 😑 może na l4 nadrobię ☺️
M94 gdzieś w okolicach 8 ☺️ także mam nadzieję, że popołudniu będę w miarę kontaktować 😉
Pfry znieczulenie ogólne ☺️ oby szybko poszło, chciałabym być już po 😉
MerryCherry a myślałaś o monitoringu cyklu? ☺️Ogoorkowa, M94 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Natosia co się dzieje? 🥺
Ogoorkowa następna wizyta będzie lepsza ☺️ szpital póki co jest ok 😉 zapisałam wszystkie Wasze propozycje ale nie zdążyłam kupić ani wypożyczyć żadnej 😑 może na l4 nadrobię ☺️
M94 gdzieś w okolicach 8 ☺️ także mam nadzieję, że popołudniu będę w miarę kontaktować 😉
MerryCherry a myślałaś o monitoringu cyklu? ☺️Lipcowa lubi tę wiadomość
👱♀️31l 👱♂️30l
21.10.2016 Bartosz 👶
23.12.2022 Miłosz 👼 poronienie septyczne 7tc 💔 (brak wad genetycznych)
24.03.2023 ⏸️ 15/16dpo hcg 206,6 🥹
29.03 hcg 3354,4 przyrost 205%
03.04 5w3d pęcherzyk ciążowy 1,07cm x 0,31cm z zarodkiem 🌈
26.05 prenatalne 13w5d 7,8cm dziewczynki 🌸 - ryzyka niskie 🥰
18.07 połówkowe 21w2d 409g zdrowej księżniczki 💝
12.09 III prenatalne 29w0d 1,4kg dziewczynki 🩷
11.11.2023 godz. 11:11 Lilianka 2800g 52cm 🥰 37tc
-
nick nieaktualnyLipcowa wrote:Natosia co się dzieje? 🥺
MerryCherry a myślałaś o monitoringu cyklu? ☺️
Jedno jest pewne...skrócił mi się w końcu cykl i to jest dobre. Może Nac zadziałał, może Fertistim,albo po prostu odstawienie Encortonu🤷rozalaa, Paucia, Lipcowa, Natosia lubią tę wiadomość
-
Lipcowa trzymam kciuki za jutrzejsze zabiegi! Po nich jest L4? Wybacz, ja nieobeznana w tej dziedzinie
Niuska też idziesz jutro do lekarza? Który u Ciebie tc wychodzi?
Agata ale super lekarz, że tak szybko odpisał
Agata1992 lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
MerryCherry wrote:Dziewczyny oszalalyscoe z tym pisaniem 😅. Ale nadrobiłam,jestem dzielna. A tymczasem u mnie coraz bliżej do miesiączki,plamienia już weszły "na grubo". I teraz tak sobie myślę co nie zagrało ..albo mnie testy oszukały albo już nie wiem co. Nie ma opcji żeby owulka była 21 DC. Na bank była wcześniej 🤷🤷. Prawda jest taka ,że testowałam od 12 DC Facelle a ja ich nie ogarniam 😂. Może wtedy był jakiś Pik. Dopiero od 18 DC zaczęłam testować Domowym laboratorium i 19 DC pokazały mi mega Piczora😡. Mój mały móżdżek nie ogarnia tego wszystkiego.
Przepraszam ale „piczor” wchodzi od dziś do mojego słownika 😂❤️
MerryCherry, Lipcowa, Jagodecka, samantka lubią tę wiadomość
-
Ogorkowa ❤️❤️❤️ gratuluję 🥰
Ogoorkowa lubi tę wiadomość
-
EwelinaNowa 😊 wrote:Podziwiam Cię za Twój spokój 😊
Tylko spokój może mnie uratować ❤️Nowanna, Paucia, MonikaMonia, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:U mnie mała aktualizacja - jutro czeka mnie laparoskopia z histeroskopia 🧐
Niech robią co chcą, już mi wszystko jedno oby skutecznie 🤭😅🌺Lipcowa lubi tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:Tak, idę w następnym cyklu bo już mi ręce opadają. Normalnie "Cyklowe Z Archiwum X"😅😂. W rolach głównych : napalona na ciążę Grażyna 😆.
Jedno jest pewne...skrócił mi się w końcu cykl i to jest dobre. Może Nac zadziałał, może Fertistim,albo po prostu odstawienie Encortonu🤷
Monitoring moim zdaniem to najlepsze wyjście ☺️ będziesz miała praktycznie czarno na białym 😉MerryCherry lubi tę wiadomość
-
Stysia16 wrote:Lipcowa trzymam kciuki za jutrzejsze zabiegi! Po nich jest L4? Wybacz, ja nieobeznana w tej dziedzinie
Niuska też idziesz jutro do lekarza? Który u Ciebie tc wychodzi?
Agata ale super lekarz, że tak szybko odpisał
Po laparo jest na pewno tydzień albo dwa ☺️