" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
rozalaa wrote:Będę mierzyć w nast cyklu bo fajna sprawa, widać ładnie że po owu jest, ale ni cholery nie testuje przed datą okresu, przysięgam, zapiszcie to gdzieś, sama sobie screena zrobię i będę się tego trzymać jak małpa gałęzi 😂
Jagodecka, rozalaa, Pieskowo, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Nowanna wrote:
U nas w zeszłym miesiącu było dzień przed pikiem i dzień po i w sumie zaskoczyłoNowanna lubi tę wiadomość
8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻:
25.04 - 12 dpo - Beta 37,40, Progesteron - 27,20,
27.04 - 14 dpo - Beta 150,90, Progesteron - 31,43,
29.04 - 16 dpo - Beta 403,60,
02.05 - 19 dpo - Beta 1090,30, Progesteron - 21,91,
04.05 - 21 dpo - Beta 1710,10, Progesteron - 21,33,
08.05 - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy 🍀
15.05 - 3 mm dzidzia i ❤️
29.05 - 1,89 cm 🦄 (8w2d)
26.06 - 6 cm
30.06 - 6,5 cm ryzyka niskie i na 80% 👦🏻💙
27.07 - wizyta 🍀
01.2023 - CB 💔
Historia z forum 02.2018:
Beta: 14 dpo - 189, 16 dpo - 382, 20 dpo - 1830, 24 dpo - 7300 -
MerryCherry wrote:Plamienia to pewnie przed miesiączką,albo zagnieżdżenie. .to jest loteria 🤷😂.
Zawsze się zastanawialam kim mogą być takie trole...
Podejrzewam że to jakaś laska która nie dostała odpowiedzi,no bo nie chce mi się wierzyć że to jakiś facet.
Wyobraź sobie, ze w pierwszej ciąży miałam plamienia w domniemanym czasie okresu przez pierwsze trzy miesiące 🥴 wiec takie plemienie to rzeczywiście może być wszystko 🤷🏼♀️
Nic dziwnego ze się tak pozno dowiedziałam ze jestem w ciąży heh
MerryCherry lubi tę wiadomość
🙋♀️ 36 lat, PCOS, IO, AMH 16
🙋♂️ 37 lat, badanie nasienia👍
👫 11.2005
💍 01.2014
👧 09.2015 zdrowa córeczka
Starania na serio od 2022
12 stymulacji letrozolem ❌
IVF 07.2024 I stymulacja Rekovelle
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
IVF 12.2024 II stymulacja Gonal F
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
"Nie poddawaj się, a szczęście cię odnajdzie.." -
Dziewczyny, miałam straszny zjazd.
Ogólnie mamy problemy ze sprawami spadkowymi po Babci i kiedy przeczytałam wiadomości od kuzyna to najpierw mroczki przed oczami, potem drętwienie lewej ręki i lewej częsci twarzy, oczucie otumanienia, bóle w klatce piersiowej. Czyli klasyczny mój nerwicowy atak paniki. Ciśnienie miałam całkiem nieźle. Mama przyjechała mi z tabletkami na nerwy, poszłam spać.
Dramat.
I mdli mnie, ciągle mnie mdli.
Najgorzej, jak rodzina kłóci się o kasę. Ciągle byłam mediatorem, ale po tylu miesiącach dzisiaj mnie to przerosło.2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Natosia wrote:Dziewczyny, miałam straszny zjazd.
Ogólnie mamy problemy ze sprawami spadkowymi po Babci i kiedy przeczytałam wiadomości od kuzyna to najpierw mroczki przed oczami, potem drętwienie lewej ręki i lewej częsci twarzy, oczucie otumanienia, bóle w klatce piersiowej. Czyli klasyczny mój nerwicowy atak paniki. Ciśnienie miałam całkiem nieźle. Mama przyjechała mi z tabletkami na nerwy, poszłam spać.
Dramat.
Najgorzej, jak rodzina kłóci się o kasę. Ciągle byłam mediatorem, ale po tylu miesiącach dzisiaj mnie to przerosło.
Mi można wpisać 🐒 ale ciesze się, że terminowo i nawet zdążyłam dzis na siłownie pójść 😁 w tym cyklu wyjątkowo brak jakiekokolwiek PMS 🤔Jagodecka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Wyobraź sobie, ze w pierwszej ciąży miałam plamienia w domniemanym czasie okresu przez pierwsze trzy miesiące 🥴 wiec takie plemienie to rzeczywiście może być wszystko 🤷🏼♀️
Nic dziwnego ze się tak pozno dowiedziałam ze jestem w ciąży heh -
nick nieaktualnyNatosia wrote:Dziewczyny, miałam straszny zjazd.
Dramat.
Najgorzej, jak rodzina kłóci się o kasę. Ciągle byłam mediatorem, ale po tylu miesiącach dzisiaj mnie to przerosło. -
Akczi tulę ;* to pierwszy dzień Twojej ciąży u mnie fizycznie z każdym dniem lepiej tylko ciągle plamię..
Natosia niekoniecznie, ogólnie może zaburzyć temperaturę
Co do stresów w rodzinie.. współczuję. Może spróbuj wypić jednym pociągnięciem szklankę zimnej wody, a później odkręć wodę i lej po nadgarstkach głęboko oddychając?
EwelinaNowa dobrze, że żyjesz w zgodzie z samą sobą, rób to co podpowiada Ci serce
moonflower ale ekstra pomysł z tą sesją na Walentynkowy prezent Chłop na pewno będzie zachwycony mój jeśli <# codziennie to płynne, a jak trochę przerwy to z takimi glutkami właśnie
Natosia co za samozaparcie w nie-testowaniu podziwiam
może pomyśl o przebrażowieniu się?
kropka27 Tulę, to pierwszy dzień Twojej ciąży
Nowanna pik już za chwilę
samantka pik już jest - do dzieła
Ale ekstra piżamki ) natchnęłyście mnie i też czegoś poszukam na następny cykl - w tym mam bana jednak.
Akczi, Nowanna lubią tę wiadomość
-
paulina_, Ariadne002 jak u Was sytuacja? testowałyście?
-
Cześć chciałabym się przywitać bo podczytuje Was już od kilku dni
Wracam na na forum po jakiś 3 latach w staraniach o drugiego maluszka ❤️
Jak faktycznie zaczęliśmy się STARAĆ to pierwsze co pomyślałam: czy to miejsce nadal istnieje?
Istnieje! Tętni życiem! A do tego ja nadal mam zapamiętane hasło 😅
Ja obecnie czekam na testowanie, jutro 10 dpo.
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski gratuluje 🥰 a reszta - nie poddajemy się! Najwyżej zobaczymy się w kolejnym wątku i na pewno nam się uda ❤️Lipcowa, Jagodecka, pluto_nova, Sagi, Evondita82, rozalaa, MP25, Niaha, Beige, alauda, Karina, Olya, SandraH.97, Domi94 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Cześć chciałabym się przywitać bo podczytuje Was już od kilku dni
Jak faktycznie zaczęliśmy się STARAĆ to pierwsze co pomyślałam: czy to miejsce nadal istnieje?
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski gratuluje 🥰 a reszta - nie poddajemy się! Najwyżej zobaczymy się w kolejnym wątku i na pewno nam się uda ❤️
Witaj ☺️ kiedy testujesz? ☺️ Będziemy trzymać kciuki 🍀DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Bialeekk wrote:Dziewczyny, czy seks co 2 dni jest faktycznie skuteczniejszy niż codziennie?🤔
Wujka Google już studiowałam, ale musze wiedzieć z waszego doświadczenia😁
U nas zawsze był codziennie, ale teraz chce trochę przytrzymać starego i tak co 2/3 dni. Nie wiem czy jest sens „wydzielania” dni. Hmmm
Przy pierwszej ciąży miałam monitoring cyklu. Jak pęcherzyki mi urosły i brałam zastrzyk na pęknięcie, to gin mówiła, żeby ❤️ codziennie przez 2-3 dni, nawet rano i wieczorem 😁 -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Cześć chciałabym się przywitać bo podczytuje Was już od kilku dni
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski gratuluje 🥰 a reszta - nie poddajemy się! Najwyżej zobaczymy się w kolejnym wątku i na pewno nam się uda ❤️DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Natosia wrote:Dziewczyny, miałam straszny zjazd.
Dramat.
Najgorzej, jak rodzina kłóci się o kasę. Ciągle byłam mediatorem, ale po tylu miesiącach dzisiaj mnie to przerosło.
Przykro mi Natosia 😞 moj tato w listopadzie stwierdził, ze chce się rozwieść a na święta Bożego Narodzenia udawał ze wszystko jest ok, a mamę kocha. Obecnie wrócił ze granice i mama znów nie ma z nim kontaktu i znów chce się rozwieść 🥴 A w rodzinie mojego męża kuzyni tez tylko czekają aż babcia umrze, bo są nierobami mieszkającymi z mamusia a po śmierci babci to pewnie mieszkanie dostaną....
Z rodzina to tylko dobrze na zdjęciu. Może melisy sobie zaparz? I oglądnij jakiś odmuzdzacz w tv
👫 11.2005
💍 01.2014
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
Beige wrote:Dziewczyny, a jak z aktywnością fizyczna w czasie starań? Trzeba z tego zrezygnować?
Trochę mi ciężko bo tak już od pół roku rezygnuje licząc na ciąże. Teraz wróciłam, ale po owulacji nie wiem co robić czy to będzie miało wpływ? 🧐 Mam na myśli takie zajęcia jak zumba, tabata czy inne zajęcia fitness.
Nie ukrywam, że pozwala mi to nie myśleć lub dać upust tym kiepskim emocjom, które się zbierają kiedy się czeka..
Też się nad tym zastanawiam. Od pół roku właśnie ćwiczę pole dance, i też rozkminiam po owulce, czy te ćwiczenia będą miały wpływ na potencjalne zagnieżdżenie chociażby. Ale z drugiej strony nie można być chyba aż tak przewrażliwionym, bo trzeba by zaraz ze wszystkiego zrezygnować, i jak żyć wtedy? 😃 wychodzę z założenia, że jak zobaczę ⏸️, to zrezygnuję z treningów, póki co sprawiają mi one zbyt dużą radość 😊Jagodecka, Beige lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Cześć chciałabym się przywitać bo podczytuje Was już od kilku dni
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski gratuluje 🥰 a reszta - nie poddajemy się! Najwyżej zobaczymy się w kolejnym wątku i na pewno nam się uda ❤️DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Wszystkim które zobaczyły dwie kreski gratuluje 🥰 a reszta - nie poddajemy się! Najwyżej zobaczymy się w kolejnym wątku i na pewno nam się uda ❤️
Witaj ponownie 🤍 trzymam kciuki gdy będziesz testować.
DorotaAnna lubi tę wiadomość
👫 11.2005
💍 01.2014
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
MerryCherry wrote:Takie przypadki się chyba rzadko zdarzają ale jak widać są 😁
Gorzej ze moja Bożena się nakręca i muszę ja uspokajać, aby wyprawki nie kupowała na necie.. 😁🙋♀️ 36 lat, PCOS, IO, AMH 16
👫 11.2005
💍 01.2014
12x🥚--> 1x❄️ 5.1.1.
9.2024 transfer ❌
15x🥚--> 8x ❄️ 💪
🇸🇪
Lipcowa wrote:Witaj ☺️ kiedy testujesz? ☺️ Będziemy trzymać kciuki 🍀
O matko pewnie jutro już zrobię test 🫣 ja z tych niecierpliwych. L
W ogóle jutro mam kontrolną wizytę u gin tak po prostu cykliczną, jak się rejestrowałam to jeszcze nie podjęliśmy decyzji, że bierzemy się do roboty 😂 tak naprawdę zdecydowaliśmy się jakieś dwa dni przed owulacją nawet nie robiłam testów w tym cyklu. O nie wiem czy mu mówić, że może jestem w ciąży czy pomyśli, że jestem wariatką.
Także zupełnie na świeżo, ale tak dobrze wspominam to miejsce 🥰 że nie mogłam się powstrzymać.
Dziękuje za powitanie ❤️Jagodecka, Ogoorkowa lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJagodecka wrote:Gorzej ze moja Bożena się nakręca i muszę ja uspokajać, aby wyprawki nie kupowała na necie.. 😁