" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
moonflower lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Sagi wrote:Są różne typy tego wirusa, te które powodują klykciny nie są onkogenne z tego co pamietam. Poczytaj sobie na spokojnie o tym i nie martw się na zapas
-
Lipcowa przy trójce chorych dzieci na pokładzie jedyna fajna rzeczą będzie jak zasną i walne się wieczorem do łóżka 😅😅😅 biedaki moje,Walentynki już robili na jutro dla koleżanek i kolegów,kupiłam im wszystkim lizaki,zeby dali do tych Walentynek.A tu lipa2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Tule was dziewczyny za te wstrętne małpy i biele!🥺
Następny cykl jest wasz, trzymam mocno kciuki❤️
Ja dziś proszę o wysłanie mi odrobinki wsparcia, bo wizyta u dentysty już się czai za rogiem🙁
Od rana umieram ze stresu.
U mnie z aktualizacji to ból się już zmniejszył, ale nadal przeciwbólowe idą w ruch. Dziś chociaż mogę normalnie funkcjonować i coś zjeść, bo dostatnie dni była Głodówka i tragedia z samopoczuciem
Jedyne, co mnie teraz pociesza to, to, że owu już za chwilę🤭❤️🔥MerryCherry, rozalaa, Emka06, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kropka27 wrote:Evondita82, przytulam, idziemy razem w marzec!
Agata1992, jak samopoczucie? Planujesz powtarzać betę? -
Dziewczyny, proszę Was o poradę, bo już wariuję.. 62 dzień cyklu, 10 dzień od odstawienia duphastonu, beta ujemna, wczoraj bóle podbrzusza, temperatura z tych wyższych, nie spada, na okres się nie zanosi
biorę w międzyczasie tabletki dopochwowe, bo mi coś w cytologii wyszło.. I wariuję ze stresu, że już tyle nie mam okresu. Chcę już zacząć nowy cykl, ale co ja mam zrobić.. lekarz kazał wrócić do siebie, jak dupek nie pomoże do 2 tygodni od odstawienia.. Ale co dalej
mam totalną załamkę, że jest coś grubo nie tak ze mną.. co jeśli długo jeszcze nie dostanę? Nie miałam w życiu problemów, był nieregularny, ale po 30 ileś dni..
-
Bialeekk wrote:Tule was dziewczyny za te wstrętne małpy i biele!🥺
Ja dziś proszę o wysłanie mi odrobinki wsparcia, bo wizyta u dentysty już się czai za rogiem🙁
U mnie z aktualizacji to ból się już zmniejszył, ale nadal przeciwbólowe idą w ruch. Dziś chociaż mogę normalnie funkcjonować i coś zjeść, bo dostatnie dni była Głodówka i tragedia z samopoczuciem
Jedyne, co mnie teraz pociesza to, to, że owu już za chwilę🤭❤️🔥
Białek, silna z Ciebie babka, dasz radę u tego dentysty! 🤞
Swoją drogą... Staraczka z Ciebie "pełną gębą" - ząb boli, ale seksy w owu to priorytet. Ząb, nie ząb - podziałane musi być. 😜Lipcowa, Bialeekk, Stysia16 lubią tę wiadomość
👩🦰35 🧔39
👩❤️👨 2021, początek starań
IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
👶 nasza Księżniczka 07.2024 💗 -
nick nieaktualnyYass wrote:Dziewczyny, proszę Was o poradę, bo już wariuję.. 62 dzień cyklu, 10 dzień od odstawienia duphastonu, beta ujemna, wczoraj bóle podbrzusza, temperatura z tych wyższych, nie spada, na okres się nie zanosi
biorę w międzyczasie tabletki dopochwowe, bo mi coś w cytologii wyszło.. I wariuję ze stresu, że już tyle nie mam okresu. Chcę już zacząć nowy cykl, ale co ja mam zrobić.. lekarz kazał wrócić do siebie, jak dupek nie pomoże do 2 tygodni od odstawienia.. Ale co dalej
mam totalną załamkę, że jest coś grubo nie tak ze mną.. co jeśli długo jeszcze nie dostanę? Nie miałam w życiu problemów, był nieregularny, ale po 30 ileś dni..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 13:04
-
Tule wszystkie za⚪ i wredne 🐵, marzec będzie Wasz ❤️
Co do testów owulacyjnych fajnie mi się sprawdziły z doz, co do ceny to za opakowanie 7szt płaciłam chyba 20zł więc chyba nie ma źle. Na jeden cykl starczało mi jedno opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 13:08
MerryCherry, Niaha, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yass wrote:Dziewczyny, proszę Was o poradę, bo już wariuję.. 62 dzień cyklu, 10 dzień od odstawienia duphastonu, beta ujemna, wczoraj bóle podbrzusza, temperatura z tych wyższych, nie spada, na okres się nie zanosi
Ja miałam cykle po 60 dni ponad, jajeczko nie pękało i robiła się torbiel na jajniku, po jakimś czasie torbiel zanikała i dostawałam okres, i tak miesiąc w miesiąc, dawali mi tabletki anty bo nie miałam wtedy parcia na ciążę, a one przynajmniej blokowały możliwość powstawania torbieli. Domyślam się jednak że u Ciebie jest inaczej bo lekarz by Ci mówił o torbielach na jajniku.
Wróć do lekarza za parę dni zobaczysz co Ci powie. Jak nie powie nic konkretnego to zmień lekarza. -
Białek 🤞🤞🤞🤞
Bialeekk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoonflower wrote:Ja miałam cykle po 60 dni ponad, jajeczko nie pękało i robiła się torbiel na jajniku, po jakimś czasie torbiel zanikała i dostawałam okres, i tak miesiąc w miesiąc, dawali mi tabletki anty bo nie miałam wtedy parcia na ciążę, a one przynajmniej blokowały możliwość powstawania torbieli. Domyślam się jednak że u Ciebie jest inaczej bo lekarz by Ci mówił o torbielach na jajniku.
Wróć do lekarza za parę dni zobaczysz co Ci powie. Jak nie powie nic konkretnego to zmień lekarza. -
Bialeekk wrote:Tule was dziewczyny za te wstrętne małpy i biele!🥺
Jedyne, co mnie teraz pociesza to, to, że owu już za chwilę🤭❤️🔥
Wielkie kciuki!!! Tym razem
Na pewno Ci pomogą (a nie zaszkodzą)Bialeekk lubi tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
14.03- ⏸
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤