" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipcowa wrote:Estrella nigdy nie wyjde z podziwu jaką zagadką jest organizm ludzki
Emka06 ja też chciałabym doglądać z brzuszkiem. 😊 Nawet widzę siebie w takich ogrodniczkach z brzuszkiem na budowie 😁 i może w jakiś ładnych kaloszach? 🤔 Mówię Wam laski, ja mam wszystko zaplanowane 🤣🤣 tylko ciąża mi jakoś nie wychodzi 😅
Mainlylife to ta sama infekcja? 🤔
Zosis i to bardzo dobry plan! ❤️
My też będziemy chcieli jak najwięcej zrobić sami - jaka to później satysfakcja 😊
rozalaa saszety różowe, paski niebieskie - miałaś takie? 😊 doskonale rozumiem, że same wpadły 😉 I super - Ty marzec, Beezi kwiecień i lecimy z tym ❤️
Agn1000, Siesiepy jesteście tutaj? 🧐😊
Najpierw grandenella wcześniej leczona lekami na grzybice przez innego gina w ślepo bez posiewu 🙈 potem antybiotyk, kolejna ureoplasma leczona 3 razy bo nie dało się cholerstwa pokonać, kolejny antybiotyk dostałam po hycyos i biopsji żeby nie wdała się infekcja po zabiegu, a teraz zapalenie 🙈👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
lipcowa, tak myślałam o mojej mamie ale jeszcze czekam, po ich dokładnych opowiadaniach raczej wierze im.
Mam jeszcze pytanie do was dziewczyny bo od 2 cykli mam plamienie przed okresem ostatnio trwwały jakos 2 dni w tym cyklu 3 w tym tylko dwa razy widzialam krew ale na papierze okres powinien teraz byc jest tradycyjnie bol brzucha wzielam tabletke jest oki (ogolnie miesiaczki mega bolsne) napisalam sms do gin i napisala ze czekac na okres i narazie nie ma co gdybac ale czy cos myslicie czemu sie tak dzieje?
dodam ze mocnego tradycyjnego krawienia brak jedynie na ciemny braz :<< -
Dzella19 wrote:lipcowa wizyta na sono umówiona na nastepny tydzien,
dziewczyny odniose sie do tematu a propo rozmów o naszym problemie ja niestety mam blokade i nie romzmawiam o tym z nikim tylko z mężem, wszystkie moje najblizsze kolezanki zaszły w 1 cs , dodatkowo usyłaszam kiedy moja kolej bo jako jedyna wziełam ślub a kiedys mówiłam że chciałabym mieć dzieci a w ciągu roku aż 6 koleżanek zaszło lub urodziło ...osttania koleżanka rodzi teraz w maju...ona nawet nie wiedziała że jest coś takiego jak staranie, myślała że jak jest współżycie bez zabezpieczenia to od razu jest dziecko, przykre to jest , bo im tak bardzo zazdroszcze, ale jednocześnie ten ciągły kontakt i słuchanie tylko o ich dzieciach które są w tym samym wieku i że super bo wszystkie tak samo urodziły bardzo mnie smuci że najchetniej bym siedziała w domu sama ....
Dzella, nie martw się tym. Powiem Ci, ze mamy wśród znajomych i rodziny pry, które twierdzą, ze zaszły za pierwszym razem, albo ze wpadły. A po czasie okazało się, ze to była nie prawda. Badali się i diagnozowali. Inni niby pierwszy cs, a jednak testy owu były, mierzenie temp było i później z rozmów wynikało, ze 6 miesięcy współżyli bez zabezpieczenia… . Tak to jest z ludzmi, ze czasami nie mówią prawdy.
Lipcowa, przeróżne. Raczej kryminalne, thrillery, ale również emily in Paris 😅. Lubię tematykę terrorystyczna, homeland, tehran, fauda, ale również polskie kruk, klangor, król, zachowaj spokój, pakt, wataha. Lubię tez polecane wszelkiego rodzaju gambit królowej, ill processo, sukcesja, broudchurch i takie tam .Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Mainlylife wrote:Najpierw grandenella wcześniej leczona lekami na grzybice przez innego gina w ślepo bez posiewu 🙈 potem antybiotyk, kolejna ureoplasma leczona 3 razy bo nie dało się cholerstwa pokonać, kolejny antybiotyk dostałam po hycyos i biopsji żeby nie wdała się infekcja po zabiegu, a teraz zapalenie 🙈
Trzymam kciuki żeby się już ten kołowrotek skończył i żebyś więcej nie musiała brać antybiotykow 🤞🤞2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Ja raczej też nudne życie prowadze ale bardzo lubie czytać książki i robić torty na wszelkie możliwe okazje😁🍰
Nowanna, balbina28, Oli123, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Niaha wrote:A macie w tym jakieś doświadczenie? Skąd bierzecie info co i jak robić na kolejnych etapach budowy?
Ja generalnie pracuję w nieruchomościach - w biurze nieruchomości + u inwestora/dewelopera, więc ogarniam papiery. A mój Mąż... No cóż... To jest ten typ, który jak sobie coś postanowi to zrobi. Jak zaczynaliśmy to YT, artykuły w necie i pytania po ludziach... Na początku rzucił pracę i jeździł codziennie na budowę i walczył. Po roku stwierdziliśmy, że przyda się dodatkowa kasa i wrócił do pracy, ale już nie do wcześniejszej, a na budowę, bo tak Mu się spodobało... 🤷♀️ I tak powoli ciągniemy... Śmiejemy się, że On jest kierownikiem na tej budowie, a ja takim ludkiem od podaj, przytrzymaj itd. 🤣 ale śmiechem żartem chata już prawie stoi na te nasze cztery ręce zbudowana, z małą pomocą rodzinki, bo tu ktoś przyjechał na sobotę, tu na popołudnie i tak leci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2023, 21:55
Niaha, Ona11, Oli123, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Nowanna wrote:Dzella, nie martw się tym. Powiem Ci, ze mamy wśród znajomych i rodziny pry, które twierdzą, ze zaszły za pierwszym razem, albo ze wpadły. A po czasie okazało się, ze to była nie prawda. Badali się i diagnozowali. Inni niby pierwszy cs, a jednak testy owu były, mierzenie temp było i później z rozmów wynikało, ze 6 miesięcy współżyli bez zabezpieczenia… . Tak to jest z ludzmi, ze czasami nie mówią prawdy.
Lipcowa, przeróżne. Raczej kryminalne, thrillery, ale również emily in Paris 😅. Lubię tematykę terrorystyczna, homeland, tehran, fauda, ale również polskie kruk, klangor, król, zachowaj spokój, pakt, wataha. Lubię tez polecane wszelkiego rodzaju gambit królowej, ill processo, sukcesja, broudchurch i takie tam .
moze i tak ale sie udało, ja próbuje caly czas cos robic zeby nie myslec ale tak sie nnie da na te forum tez nie chciałam wchodzić ale tu czuje sie rozumiana i rozumiem inne dziewczyny bo czesto jak cos nas spotyka myslimy ze to dotyczy tylko nas a tak jak sie okazuje nie jest -
Z tego co widziałam na forum sporo dziewczyn ma plamienia przed okresem, tak jakby @ się dopiero rozkręcała 🤷♀️
Chooolera myślałam że po 30 są pakowane inne testy bo te niebieskie się do piku nie wybarwiaja, na nich są u mnie po prostu dwie dość mocne kreseczki, no nic trudno, będą i te 😁
Jeju ale wieje 😵
Uwaga uwaga szukamy tytułu na nowy marcowy wątek!!! ❤️Karina, samantka lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Emka06 wrote:Oo to niezły budowlany team tu będziemy miały! My chcemy zacząć w tym roku, albo właśnie na wiosnę '24 😁 Marzy mi się, żeby budowy doglądać z brzuszkiem, ale zobaczymy co los przyniesie 😌🤞
Dziewczyneczki, jak ja się nie mogę doczekać już tego piątku❤ żeby zobaczyć że wszystko jest w porządku 😊 po cichutku liczę też na ❤ powinno już raczej być widać 😊Emka06, Stysia16, Oli123, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Zosis wrote:Ja generalnie pracuję w nieruchomościach - w biurze nieruchomości + u inwestora/dewelopera, więc ogarniam papiery. A mój Mąż... No cóż... To jest ten typ, który jak sobie coś postanowi to zrobi. Jak zaczynaliśmy to YT, artykuły w necie i pytania po ludziach... Na początku rzucił pracę i jeździł codziennie na budowę i walczył. Po roku stwierdziliśmy, że przyda się dodatkowa kasa i wrócił do pracy, ale już nie do wcześniejszej, a na budowę, bo tak Mu się spodobało... 🤷♀️ I tak powoli ciągniemy... Śmiejemy się, że On jest kierownikiem na tej budowie, a ja takim ludkiem od podaj, przytrzymaj itd. 🤣 ale śmiechem żartem chata już prawie stoi na te nasze cztery ręce zbudowana, z małą pomocą rodzinki, bo tu ktoś przyjechał na sobotę, tu na popołudnie i tak leci..
Super sprawa mega zazdroszczę, też chciałabym, żebyśmy sami ogarniali wszystko, ale kompletnie się na tym nie znamy. -
Dzella19 wrote:lipcowa wizyta na sono umówiona na nastepny tydzien,
dziewczyny odniose sie do tematu a propo rozmów o naszym problemie ja niestety mam blokade i nie romzmawiam o tym z nikim tylko z mężem, wszystkie moje najblizsze kolezanki zaszły w 1 cs , dodatkowo usyłaszam kiedy moja kolej bo jako jedyna wziełam ślub a kiedys mówiłam że chciałabym mieć dzieci a w ciągu roku aż 6 koleżanek zaszło lub urodziło ...osttania koleżanka rodzi teraz w maju...ona nawet nie wiedziała że jest coś takiego jak staranie, myślała że jak jest współżycie bez zabezpieczenia to od razu jest dziecko, przykre to jest , bo im tak bardzo zazdroszcze, ale jednocześnie ten ciągły kontakt i słuchanie tylko o ich dzieciach które są w tym samym wieku i że super bo wszystkie tak samo urodziły bardzo mnie smuci że najchetniej bym siedziała w domu sama ....Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Dzella19 wrote:dziewczyny jezeli wiecie o co chodzi z takimi plamieniami jakie ja teraz mam dajcie znac
Lipcowa lubi tę wiadomość
31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
Nowanna wrote:Rozala, dziękuje ☺️.
Odnośnie Horientow to ja zamawiałam 30 sztuk i były niebieskie. Nie wiem czym one się różnią, ale niebieskie to takie średniaki, do facelle bez porównania.
A i jeszcze uprawiam sobie mini ogródek na balkonie, tylko często mi wszystko pada, bo duże nasłonecznienie 😅. Mimo, ze podlewam regularnie ☺️. -
Beezi wrote:A badałaś proga 7dpo? Jakiej długości masz fazy lutealne? Często te plamienia to problemy z progesteronem w drugiej fazie cyklu.
-
Szczesliwie odnośnie seksownej koleżanki nie musiałam nic mówić,bo wystarczyło im wyjaśnienie seksow.No i powiedziałam im,że kiedy ludzie się kochają i bardzo przytulają to tak niektorzy to nazywają,ale my z
Tata wolimy określenie „miłość”😂 wprawdzie wiedzę odnośnie plemników i jajeczek już mają,ale takie delikatne tematy zostawię na trochę pozniej
Oczywiście od razu powiedziały,ze fuuuuuuj 😅Akczi, Ona11, Beezi, rozalaa, Lipcowa lubią tę wiadomość
2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
Karina wrote:Ja mam taką sytuację, że dwie moje przyjaciółki są w ciąży i będą rodzic w bardzo podobnym czasie. Całe szczęście nie wywierają presji. Trzymają kciuki za mnie ale nie pytają. Mi pozostało się cieszyć ich szczęściem, bo można powiedzieć że będę ich taką przyszywaną ciocią. ♥️
Karina, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Dzella19 wrote:dziewczyny jezeli wiecie o co chodzi z takimi plamieniami jakie ja teraz mam dajcie znac
-
Karina wrote:Też jestem tego samego zdania. Chciałam wyjść na cebulę i zamówiłam horieny a skończyło się na tym, że sikam na horieny i facelle 🤣 oszczędność roku, nie wiem po co to było. Oby to był ostatni cykl takiej inwestycji
Ja identycznie 😂.Karina lubi tę wiadomość
-
Karina wrote:Ja tak mam. Konsultowałam to i ginekolog powiedziała tak jak wcześniej dziewczyny... Macica się oczyszcza 🤔 warto to oczywiście skonsultować przy najbliższej wizycie u gin jeśli zaczęło ciebie to martwić