" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Emka06 wrote:Oo to niezły budowlany team tu będziemy miały! My chcemy zacząć w tym roku, albo właśnie na wiosnę '24 😁 Marzy mi się, żeby budowy doglądać z brzuszkiem, ale zobaczymy co los przyniesie 😌🤞
Super tez właśnie jesteśmy na etapie budowy ❤️Lipcowa, Emka06 lubią tę wiadomość
👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Endometrioza III stopnia ❌
21.10.2023- 26.01.2023 ureaplasma ✅
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
08.05.2023r. Beta 789 mlU/ml
10.05.2023r. Beta 1717 mIU/ml
25.12.2023r. Olcia, Nasz Świąteczny Cud 🎄✨
-
Lipcowa wrote:Zosis grunt to odważyć się - później idzie już z górki 😊 ja na 30tke mam zamiar zrobić sobie prawko na A i przesiąść się na ścigacza 😊 ale to jeszcze trochę 😉
A na jakim etapie budowy jesteście? 😊 My mieliśmy zacząć w tym roku ale chyba przeniesiemy na wiosnę '24 i już zaczyna mnie to przerażać 😁
Kończymy powoli ocieplanie poddasza i bierzemy się za robienie podłogówki od marca. U nas długo schodzi, bo wszystko robimy sami. 💪 Ale za to jak kończymy jakiś etap to frajda jest niesamowita. ☺️
Plan jest, żeby się w tym roku wprowadzić. We troje 😍Lipcowa, Ona11, balbina28, Beezi, Emka06, Oli123, Kil, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Natosia wrote:Emka super wieści:)
Nie byłam przygotowana,że na wieczór dostanę jak obuchem w głowie...
Przyszła moja dziewięcio- i siedmio- latka i pytają "mamo a co to seks?bo amelka w szkole ciągle tak mówi i że jest seksowna" 🙄😎 no i wymyśl tu człowieku coś dobrego w kilka sekund 😅😆
Natosia, właśnie... Jak wybrnęłaś? 🤣 -
Nowaanna heeej głowa do góry, sikanie na test dzisiaj czy jutro nie ma wiele sensu, piłka w grze przecież, owu była, tylko się cieszyć, a za dwie kreski kciuki zaciśnięte 😉
Lipcowa zdecydowanie to dobry omen, super że wracasz do siebie, układasz sobie w głowie, pierś do przodu i jedziemy z tym!😅 A co do crossa - suuuper 🤩 Też zamówiłam dzisiaj te horieny! One są takie różowe czy niebieskie? bo ostatnio miałam niebieskie i dla mnie średniawka 🙄 ale tamtych było 50 więc tym razem wzięłam paczkę 30. W sumie zamawiałam Staremu soczewki i tak jakoś same wpadły do koszyka, razem z kilkoma ciążowymi..😏
Emka, trafić na dobrego lekarza to kamień z serca, teraz może być już tylko lepiej ❤️
Estrella - ale historia ❤️
Aś - był pik, mam nadzieję że podziałane 😛
Jeśli chodzi o prowadzącą, to jeśli nikt nie chce to ja się mogę podjąć, będzie mi niezmiernie miło wpisać Wam brzuchole 🤗
Agentka łapiemy wiruski, kreweta - cud 😍 Zdrowo rośnijcie!
Natosia, o matko i córko 😅wybrnęłaś jakoś?🤣
agentka93, .aś., Lipcowa, Nowanna, Estrella, Akczi, Beezi, Emka06 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
agentka93 wrote:
Cudna Krewetka 😍😍😍 kciuki mocno zaciśnięte 🍀🍀 rosnijcie zdrowo i niech wam się nudzi 🤞agentka93, Scarlett 89 lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
A z tym maniokiem to coś słyszałam 🤔 ale chyba nie był to pozytywny wydźwięk - laski z akademii płodności coś mówiły na ten temat, podśmiewując się trochę 🤨👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Mainlylife o matko! A flora jelit po antybiotykach zrujnowana a jak wiemy jelita mają ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu 🤯 nie da się uniknąć kolejnego anty?
Lipcowa gdybym była ginekologiem... 🙈 Niestety nie jestem i muszę się uzbroić w cierpliwość a czas pokaże co tam słychać u Kropki 🤞
A Twój ban już minął? Widziałam że testing gotowy 😍Lipcowa lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Oli123, wooow. Jestem w szoku, ze takie produkty są w tej diecie. Miałam wrażenie, ze Dziewczyny mówią w kółko o tym, ze to takie proste, nieskomplikowane, ze założyłam, ze produkty również są łatwo dostępne. W diecie od Michała Kota nie było takich „udziwnień” 😅. A co do soi to dziś mi na apce mignęło żeby ja ograniczać podczas starań 🤔.
Co do hobby to Lipcowa, wow. Podziwiam. Ja nie jestem typem ryzykanta 😅. W zyciu bym nie wsiadła na moto. Ledwo jeżdżę na rowerze 😅, ale bardzo lubię. Tylko jeżdżę pokracznie.
Teraz rzeczywiście brak sezonu na to.
Co do przerabiania mebli, tez super hobby. Mam do przerobienia kilka krzeseł i mała szafkę. Średnio się na tym znam, ale próbuje 😅.
Ja chodzę na siłownie, latem biegam i jeżdżę rowerem. Lubię squasha, ale bardzo rzadko chodze i nie gram według zasad 😄.
Planszowki rzadko, puzzle lubię ale to również hobby gdzie nie spotkam i nie poznam nowych ludzi 😃.
Seriale to nie hobby wiec się nie liczy 😜.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2023, 21:49
Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Beezi wrote:Agentka, rośnijcie zdrowo! 🍀❤️ co z krwiakiem? Nie mogę uwierzyć, że miałaś być prowadzącą, a zamiast tego wysyłasz nam wiruski 🙈❤️
Byłam u swojego doktorka dziś i powiedział, że jest bardzo mały i w miejscu, które nie zagraża zarodkowi.
Także pod tym względem spore uff… Niestety nadal mnie trochę straszy krwiaczek, bo od czasu do czasu podkrwawiam, ale jest mniejszy niż 3 dni temu, więc wygląda na to, że się opróżnia. Niemniej może się okazać, że z planów wakacyjnych nici, jeśli nadal będą takie epizody. No ale nie to jest najważniejsze. Oby kreweta zdrowo rosła!
Z tym, że miałam być prowadzącą to naprawdę jest hit 😅 Dosłownie rzutem na taśmę te dwie kreski wjechały.
Widziałam Beezi, że się zapowiedziałaś na kwiecień- jak zadziała tzn, że klątwa „planowanej prowadzącej” jest jeszcze silniejsza 🤣rozalaa, Lipcowa, Beezi, Scarlett 89 lubią tę wiadomość
Hashimoto, z.Sjögrena
ANA3 dodatnie
Pai homo 4G
10.2022- puste jajo 8tc.
25.01- beta:80, prog: 31
03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy
11.02- mamy zarodek i serduszko❤️
17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm
28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️
18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸
21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖
11.04- 9,9 cm i 130 gramów obrażonej princessy👑
09.05- 284 gramy małej damy
22.05- 21+0, 405 gramów akrobatki
23.06-25+4, 880 gramów Myszki 🌸
04.07-27+1, jest 1 kilogram💪
21.07-29+4, III prenatalne, 1425g💖
04.08-31+4, 2kg bobasa 🙈
29.08-35+1, 2,7kg dużej panny 🤩
18.09-38+0, ok.3kg, przyjęcie na oddział i czekamy 🍀
28.09- 39+3, 2890g-Iga na świecie💝 -
lipcowa wizyta na sono umówiona na nastepny tydzien,
dziewczyny odniose sie do tematu a propo rozmów o naszym problemie ja niestety mam blokade i nie romzmawiam o tym z nikim tylko z mężem, wszystkie moje najblizsze kolezanki zaszły w 1 cs , dodatkowo usyłaszam kiedy moja kolej bo jako jedyna wziełam ślub a kiedys mówiłam że chciałabym mieć dzieci a w ciągu roku aż 6 koleżanek zaszło lub urodziło ...osttania koleżanka rodzi teraz w maju...ona nawet nie wiedziała że jest coś takiego jak staranie, myślała że jak jest współżycie bez zabezpieczenia to od razu jest dziecko, przykre to jest , bo im tak bardzo zazdroszcze, ale jednocześnie ten ciągły kontakt i słuchanie tylko o ich dzieciach które są w tym samym wieku i że super bo wszystkie tak samo urodziły bardzo mnie smuci że najchetniej bym siedziała w domu sama .... -
Rozala, dziękuje ☺️.
Odnośnie Horientow to ja zamawiałam 30 sztuk i były niebieskie. Nie wiem czym one się różnią, ale niebieskie to takie średniaki, do facelle bez porównania.
A i jeszcze uprawiam sobie mini ogródek na balkonie, tylko często mi wszystko pada, bo duże nasłonecznienie 😅. Mimo, ze podlewam regularnie ☺️.Karina, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Mam pomysła😋
W marzec na pełnej wjeżdżamy💪, w grudniu bobasa pod choinką szukamy
Lipcowa, balbina28, Dzella19, Nowanna, Patisonek 25, Karina, Marteczka92, Oli123 lubią tę wiadomość
👱♀️28
👱♂️38
03.2022 7 tc. 💔
14.04 ⏸9dpo
Nifty - niskie ryzyka, dziewczynka 🩷
13.06 I prenatalne 👍
16.08 II prenatalne 21+2 👍 357g
8.09 (24+4) 607g
29.09 (27+4) 1060g
18.10 III prenatalne 30+2 👍 1427g
8.11 (33+2) 1914g -
Estrella nigdy nie wyjde z podziwu jaką zagadką jest organizm ludzki
Emka06 ja też chciałabym doglądać z brzuszkiem. 😊 Nawet widzę siebie w takich ogrodniczkach z brzuszkiem na budowie 😁 i może w jakiś ładnych kaloszach? 🤔 Mówię Wam laski, ja mam wszystko zaplanowane 🤣🤣 tylko ciąża mi jakoś nie wychodzi 😅
Mainlylife to ta sama infekcja? 🤔
Zosis i to bardzo dobry plan! ❤️
My też będziemy chcieli jak najwięcej zrobić sami - jaka to później satysfakcja 😊
rozalaa saszety różowe, paski niebieskie - miałaś takie? 😊 doskonale rozumiem, że same wpadły 😉 I super - Ty marzec, Beezi kwiecień i lecimy z tym ❤️
Agn1000, Siesiepy jesteście tutaj? 🧐😊Emka06, Karina, Estrella lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Emka06 wrote:Dziewczyny, dziękuję za pamięć i kciuki ❤️ Melduję się po wizycie. Zmiana lekarza to była najlepsza decyzja! Miałam pewne wątpliwości, bo dotychczas chodziłam tylko do kobiet. Ostatnio czułam się nieswojo, ale po dzisiejszej wizycie jestem mega zadowolona. Na USG żadnych zmian, piersi czyste, więc kamień z serca. Owulacja się zbliża - dziś 10dc i pęcherzyk 16mm na prawym jajniku, dostałam zdjęcie pęcherzyka na pamiątkę 😅 Podpytałam o drożność i tu mega zaskoczenie, bo nastawiałam się na spory wydatek, a pan doktor powiedział, że na ile może to robi to na NFZ. Rano zjawię się w szpitalu, a koło południa wracam do domu - super, bo wezmę dzień wolnego i nie będę się musiała tłumaczyć w pracy. Na razie zasugerował monitoring, żeby mieć pewność, że pęcherzyk pęknie. Zadawałam dużo pytań i na wszystko szczegółowo odpowiadał. W trakcie rozmowy powiedział, że mam dobre źródło informacji, więc nie mogłam nie wspomnieć mu o forum 🤭 Już się cieszę na ten monitoring za tydzień 😂❤️
Emka06 lubi tę wiadomość
-
rozalaa wrote:Nowaanna heeej głowa do góry, sikanie na test dzisiaj czy jutro nie ma wiele sensu, piłka w grze przecież, owu była, tylko się cieszyć, a za dwie kreski kciuki zaciśnięte 😉
Lipcowa zdecydowanie to dobry omen, super że wracasz do siebie, układasz sobie w głowie, pierś do przodu i jedziemy z tym!😅 A co do crossa - suuuper 🤩 Też zamówiłam dzisiaj te horieny! One są takie różowe czy niebieskie? bo ostatnio miałam niebieskie i dla mnie średniawka 🙄 ale tamtych było 50 więc tym razem wzięłam paczkę 30. W sumie zamawiałam Staremu soczewki i tak jakoś same wpadły do koszyka, razem z kilkoma ciążowymi..😏
Emka, trafić na dobrego lekarza to kamień z serca, teraz może być już tylko lepiej ❤️
Estrella - ale historia ❤️
Aś - był pik, mam nadzieję że podziałane 😛
Jeśli chodzi o prowadzącą, to jeśli nikt nie chce to ja się mogę podjąć, będzie mi niezmiernie miło wpisać Wam brzuchole 🤗
Agentka łapiemy wiruski, kreweta - cud 😍 Zdrowo rośnijcie!
Natosia, o matko i córko 😅wybrnęłaś jakoś?🤣
Ja mam teraz niebieskie horieny. Kiedyś miałam różowe i wydaje mi się że były lepsze.AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; 03.24 - 0.62
nasienie - ok
Ona: 36 lat, On: 36 lat
12.05.2021 start 1 IVF ICSI
08.08.2021 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
23.10.2021(NATURALS) - 30,79 mIU/ml
25.10.2021 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
25.06.2022 - 2650 g i 50 cm (38+3) witaj Gwiazdeczko 😍😍
23.03.2024(NATURALS) - 28,4 mIU/ml
25.03.2024- 80,8 mIU/ml, prog 20,2 ng/ml 🙏✊
-
balbina28 wrote:
Chciałabym tylko zakomunikować lekkie kłucie prawego jajnika (z rozpędu napisałam prawnika czyli prawego jajnika w skórcie haha) czyli tego, z którego była OWU!! Achh, jak tu się nie nakręcać
Och właśnie pomimo słabych wyników nasienia też dzisiaj zaczęłam się nakręcać, bo co jakiś czas czuję silne kłucie jajnika. Z tym, że lewego, a owulka była z prawego. Ale też nie jestem pewna czy to na pewno jajnik czy może macica bardziej po lewej stronie. W czasie owulki czy też przed miesiączką był to zdecydowanie inny ból 🧐
Nie mam pojęcia co to może znaczyć 🥹balbina28 lubi tę wiadomość
-
Stysia16 u Kropki pewnie wszystko w najlepszym porządku - uwiła sobie gniazdko i grzecznie rośnie 🤞🏻🍀 u mnie nadal ban ale paradoksalnie czuje się naprawdę dobrze fizycznie 😅
Nowanna jazda na rowerze to samo zdrowie 😊
A jakie seriale oglądasz? 😊
agentka93 Twój przypadek to złoto 😁 jeśli taka sytuacja spełni się jeszcze raz to dziewczyny rozpiszą się na miesiące do końca roku 🤣
Dzella19 kciuki za sono 🤞🏻 nie myślałaś żeby porozmawiać z kimś o tym co Cię trapi? A może Twoje koleżanki tylko tak mówią, że rach ciach i ciąża a tak naprawdę nie chcą przyznać się ile to trwało? 😊
Wonderwoman brawa za pierwszą propozycje tytułu 👏🏻👏🏻 ja zaraz też coś wymyślę tylko muszę pobudzić mój kreatywny nerw 🤣😁🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Zosis wrote:Kończymy powoli ocieplanie poddasza i bierzemy się za robienie podłogówki od marca. U nas długo schodzi, bo wszystko robimy sami. 💪 Ale za to jak kończymy jakiś etap to frajda jest niesamowita. ☺️
Plan jest, żeby się w tym roku wprowadzić. We troje 😍
A macie w tym jakieś doświadczenie? Skąd bierzecie info co i jak robić na kolejnych etapach budowy? -
Stysia16 wrote:Mainlylife o matko! A flora jelit po antybiotykach zrujnowana a jak wiemy jelita mają ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu 🤯 nie da się uniknąć kolejnego anty?
Lipcowa gdybym była ginekologiem... 🙈 Niestety nie jestem i muszę się uzbroić w cierpliwość a czas pokaże co tam słychać u Kropki 🤞
A Twój ban już minął? Widziałam że testing gotowy 😍
Będę pytać na wizycie 8.03. Na ten moment będę starać się odżywić jakoś organizm.👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
31.01.2023r. Hycosy i biopsja endometrium- jajowody drożne, ✅zapalenie endometrium ❌
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊
-
agentka93 wrote:Byłam u swojego doktorka dziś i powiedział, że jest bardzo mały i w miejscu, które nie zagraża zarodkowi.
Także pod tym względem spore uff… Niestety nadal mnie trochę straszy krwiaczek, bo od czasu do czasu podkrwawiam, ale jest mniejszy niż 3 dni temu, więc wygląda na to, że się opróżnia. Niemniej może się okazać, że z planów wakacyjnych nici, jeśli nadal będą takie epizody. No ale nie to jest najważniejsze. Oby kreweta zdrowo rosła!
Z tym, że miałam być prowadzącą to naprawdę jest hit 😅 Dosłownie rzutem na taśmę te dwie kreski wjechały.
Widziałam Beezi, że się zapowiedziałaś na kwiecień- jak zadziała tzn, że klątwa „planowanej prowadzącej” jest jeszcze silniejsza 🤣
Na pewno krwiak zejdzie 😊 dbaj o siebie ❤️👩🏼❤️💋👨🏼 31.12.2014r.
💒 2020r.
👱🏻♀️
Hormony ✅
🧔♂️30
badanie nasienia✅
07.05.2023r. ⏸️🙊