" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Stysia, Czytoto, Meginka macie na pokładzie tyle forumowych cioć z magicznymi kciukami za Wasze Kropki, że nie może pójść źle ❤️ 🥰
Dajcie znać po wizytach co i jak, a my nie puszczamy kciuków 🍀🤞🏻Stysia16, Meginka lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Stysia16 wrote:Sagi ja biorę i nie pytam czy mogę xD w dwóch pierwszych ciążach nie mógł być bo covid... W trzeciej, donoszonej był od pierwszej wizyty, jak spojrzał na ekran to zobaczyliśmy serduszko🥹🥹 Stary zdecydowanie przynosi szczęście 🍀🍀
Czytoto ja najpierw wizyta a później praca 🫣 ale znam to uczucie, czym wcześniej tym lepiej 🙉
To musiało być niesamowite przeżycie ale pociągnę temat. bo z tą niezręcznością chodzi mi nie tyle o pozwolenie, co o poczucie że co ten facet ma ze sobą zrobić podczas wizyty, poza oglądaniem USG? Chyba jeszcze dużo muszę się doinformować -
Karolain wrote:Ten cykl i u mnie szczęśliwy 🥰 są dwie kreski ♥️⏸️
Super Kochana, gratuluje 🥰❤️
Pokaż foto, daj nacieszyć oczy 🤩
Kiedy planujesz betę? 😊🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Sagi wrote:Uff cieszę się ze widzę Twoją relację w kółko oczekiwanie, prawda? Na wyniki badań, na wizytę… trzymam kciuki żeby zdrowo kropek rósł.
Dokładnie jak to Stysia napisała najpiękniejszy moment w życiu a jaki stresujący ..
Czekam strasznie, szczególnie że w poprzednich ciążach w 7tyg zaczynało się krwawienie.. I okazywało się że cp.. ale nastawienie doktorka podniosło mnie na duchu 😄 nie wiem czy nie ucieszył się bardziej niż mój mąż, że jego laparoskopia tak szybko przyniosła efekty 😅
Powodzenia dziewczyny jutro ✊️✊️✊️👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
Sagi wrote:Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie pozostałe wizyty jutro
Właśnie powiedzcie mi dziewczyny, czy zabieracie swoich facetów na wizyty i jeśli tak, to jak to wyglada? Zabrałabym swojego na te następna wizyte, może nie na całą, ale żeby zobaczył serduszko jeśli będzie. Tylko ze jakoś tak niezręcznie się z tym pomysłem czuję - jakby nie czuje się „pełnoprawna” ciężarna jeśli wiecie co mam na myśli 😅
Mój w pierwszej ciąży niestety nie mógł być przez Covid ja chyba zacznę mu proponować wizyty ze mną od prenatalnych bo wtedy już jest przez brzuch, zresztą dochodzi taka sytuacja że pracuje w trasie -
Karolain gratulacje 💚 masz fotkę ?
-
Sagi wrote:Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie pozostałe wizyty jutro
Właśnie powiedzcie mi dziewczyny, czy zabieracie swoich facetów na wizyty i jeśli tak, to jak to wyglada? Zabrałabym swojego na te następna wizyte, może nie na całą, ale żeby zobaczył serduszko jeśli będzie. Tylko ze jakoś tak niezręcznie się z tym pomysłem czuję - jakby nie czuje się „pełnoprawna” ciężarna jeśli wiecie co mam na myśli 😅
Ja że swoim byłam na 1 przed laparoskopią właśnie i w sumie spoko, wkońcu jego to też dotyczy, tylko chciałam żeby wyszedł na czas badania. Panie w recepcji jak widzą nas razem to zawsze się pytają czy wchodzimy we dwoje czy tylko ja
A co do ciąży to chyba zabiorę go dopiero na usg przezbrzuszne 😅👩 29
💊Euthyrox 25
🧬MTHFR, Czynnik V - układ heterozygotyczny - 💊Acard 75, Clexane
💊B-Komplex MSE, Magnez, Duphaston, Feroplex
01.2022 -1cs -cp, laparoskopia i
usunięcie prawego jajowodu
06.2022 - 3cs -cp lewy jajowód, metotreksat..
02.01.2023 -Histerolaparoskopia
14.02 ⏸️🧐
15.02 ⏸️🥹✊️
20.02 - beta 459, prog 28ng/ml
22.02 - beta 1010 (116,6%), prog 24,10ng/ml 🤞
23.02 - jest pęcherzyk! 😍🥹
27.02 - beta 7707 (127%), prog 19,80ng/ml
06.03 - serduszko 😍 (6+1)
05.04 - 4,4 cm Skarba ❤️
20.04 - 6,5 cm 🧸
08.05 - 9,5 cm Chłopaka 🥰
20.06 - 497g zdrowego malca 🫠
13.07 - 896g wiercipiętki 👶
04.09 - 2800g bobasa (32+1)😊
02.10 - 3600g miłości 🥰 (36+1)
16.10 - 3850g kluska ❤️ (38 +1)
-
nick nieaktualnyPatisonek 25 wrote:Wątpię że się ktoś zorientuje, przecież to mógł być każdy. Chyba że ktoś rozpozna Twoje pismo 🤣
Co mnie podkusiło, żeby bazgrolić te tytuły na kartce a potem ją na dodatek jeszcze zgubić😅Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wpadam z trochę opóźnionym zapłonem, ale OGROMNE Gartulacje dla nowych kreseczek!!😍❤️
U mnie dziś awaryjna wizyta u dentysty i na nowo umieram z bólu.
Niestety nie obejdzie się bez wizyty u periodontologa 😫
Z dobrych wieści to mimo mocnych przeciwbólowych mega bolą mnie jajniki!😅
Ja już te wszystkie objawy przerabiałam i nawet się nie nakręcam, ale wiecie jak jest😂🤦🏽♀️Jagodecka lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
MerryCherry 😎😎 tytułu z piczorami gdzieś odkopywałam 😎 i łubudubu 🤣🤣
MerryCherry lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
Nowanna wrote:Kurczę tez oddzielnie bierzesz wszystko. Ja się zastanawiam czy jest coś co łyka się w jednej tabletce i ma wszystko z wymienionych 😄.
Biore to samo co Ty oprócz kwasu omega3 i niepokalanka. Glucophage również plus ten jod o którym wspominałam.
Gdyby istniał preparat z inozytolem, kwasem foliowym, witamina D, jodem i ewentualnie czymś innym, co jest wskazane (bez żelaza wspomnianego) to było by ekstra!
Ja biorę Femibion 0, jest jod, ale niestety nie ma w składzie inozytolu 😔 zastanawiam się właśnie, czy od kolejnego cyklu nie kupić sobie czegoś z inozytolem oddzielnie, ale większość chyba jest połączona z kwasem foliowym. Nie chciałabym go dublować. Coś polecacie? 🙂
Chyba nie ma niestety jednego jakiegoś superowego suplementu, który zawierałby wszystko 😆
-
Paucia wrote:Laski,właśnie wracam z monitoringu w 10 dniu cyklu. Mam piękny pęcherzyk dominujący na lewym jajniku 17 mm. Niestety endometrium mam 6 mm
Lekarz zaleca jutro między 14,a 16 zastrzyk. Serduszkowanie jutro,w sobotę najlepiej 2 razy i w niedzielę... + Przepisał mi estrofem,żebym pobrała dziś,jutro i w sobotę (łącznie 5) tabletek,ale dośrodkowo... Strasznie się boję,że za niskie to pierdzielone endo:/ w tamtym miesiącu w tym dniu miałam 7,5 cm 🫤 co myślicie ?
Przy pierwszej ciąży miałam cykl stymulowany i CLO strasznie mi upośledziło endo. Nie pamiętam już, ile miało, ale było biednie 😂 też miałam przepisany estrofem dowcipnie i pomógł, bo w tym cyklu, właśnie z tym najgorszym endo się udało 🙂 także nie łam się, dobrze, że dostałaś coś na endometrium, i więcej wiary ❤️
Paucia lubi tę wiadomość
-
O matko, ale mnie naszło na nocne nadrabianie forum 😅
Podczytuję was dziewczyny od dłuższego czasu, mało się udzielam, bo u mnie ten cykl jest stracony, więc czekam z niecierpliwością na 🐒. Ale serduchem jestem z wami!
Gratuluję (i zazdroszczę zarazem 😁) wszystkich ⏸️, obyście miały nudną ciążę 😊
Tulę wszystkie 🐒 i ⚪️, marzec będzie nasz! 💪Karina, Arieen, Paucia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, czy to jest ten słynny piczor? 🥺
Trzymam kciuki za dzisiejsze testowanka 🍀🍀 gratuluję pięknych Kropek, ⏸️ i bet 😘
Tule najmocniej za biele 😚
Miłego dnia wam 😘😘Ogoorkowa, Sagi, rozalaa, Evondita82, pluto_nova, Lipcowa, Incognitka, .aś., agentka93 lubią tę wiadomość
👱♀️'94
MTHFR hetero
PAI homo
zespół antyfosfolipidowy - wykluczony
KIR AA, brak DS-ów
początek IO
Euthyrox 50
Metformina 1000
3cykle stymulowane ❌
👦'86
morfo 2% -> 4%
słaby czas upłynnienia
Starania
09.2021 - 9tc 💔
Starania rozpoczęte 03.2022
05.22-bc
10.22-bc
08.24 - start IVF -> z 9 zapłodnionych komórek mamy 4x❄
08.2024 - świeży transfer -> cb -
Stysia co to za smutasy bezpodstawne? Wszystko będzie dobrze! ♥️ Ale właśnie, tego chłopa to wprowadzasz od samego początku do samego końca wizyty? Bo my jutro idziemy, potrzebuje taktyki 😆
Bialekk chyba przez Teoje przygody zaczynam się stresować moją poniedziałkowa wizyta u dentysty 🫣 musisz się trzymać tam! 🤞
Domi94 piczor piczor 😀 do roboty 😀Domi94 lubi tę wiadomość
-
Wpadam z małą aktualizacją, bo wczoraj nie miałam siły. W ten piątkowy ranek witam się z Wami ze... Szpitala! Taaa... Do HSG nie doszło, bo zepsuł się im aparat, ale zdążyli mnie przed tym nafaszerować lekami. Więc tak sobie miałam poleżeć chwilę i spadać do domu. Nowy termin 23.03. I jak już tak miałam spadać do domu to się zaczęło - zawroty głowy, wymioty, generalnie nieciekawie... Okazało się, że mój organizm źle zareagował na leki przeciwbólowe - tramal. A że mi nie przechodziło to zostałam na noc... Także ten... Brak słów. Dziś już na szczęście chyba jest dobrze. Czekam na jakiegoś Doktorka i CHCĘ DO DOMU. 🙏
-
Zosis wrote:Wpadam z małą aktualizacją, bo wczoraj nie miałam siły. W ten piątkowy ranek witam się z Wami ze... Szpitala! Taaa... Do HSG nie doszło, bo zepsuł się im aparat, ale zdążyli mnie przed tym nafaszerować lekami. Więc tak sobie miałam poleżeć chwilę i spadać do domu. Nowy termin 23.03. I jak już tak miałam spadać do domu to się zaczęło - zawroty głowy, wymioty, generalnie nieciekawie... Okazało się, że mój organizm źle zareagował na leki przeciwbólowe - tramal. A że mi nie przechodziło to zostałam na noc... Także ten... Brak słów. Dziś już na szczęście chyba jest dobrze. Czekam na jakiegoś Doktorka i CHCĘ DO DOMU. 🙏
Ale Ci się biedna przytrafiło 😔 szkoda, ze miesiąc w plecy, ale chociaż nowy termin wyznaczyli…. To znaczy, ze następnym razem podadzą Ci inny lek?