" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Meginka wrote:Hej, jestem już po wizycie 😊
Ale mam mieszankę emocji 🙈 od stresu po radość 🙈
Wszystko jest w porządku, jestem dziś 6+3 i widziałam pulsujące serduszko mojego dzidziusia ❤
Mam założoną kartę ciąży, termin na 17.10.
Ogólnie dr mówi że nie ma żadnego zagrożenia ale żeby brać duphaston ze względu na wcześniejsze poronienia. Następną wizyta za 3 tygodnie, mam zrobić badania krwi i moczu 🙃
Póżniej może ogarnę zdjęcie to pokaże wam moją fasoleczkę❤
Meginka ile masz lat?Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
Wszystko jest w porządku, jestem dziś 6+3 i widziałam pulsujące serduszko mojego dzidziusia ❤
Ogólnie dr mówi że nie ma żadnego zagrożenia ale żeby brać duphaston ze względu na wcześniejsze poronienia. Następną wizyta za 3 tygodnie, mam zrobić badania krwi i moczu 🙃
Póżniej może ogarnę zdjęcie to pokaże wam moją fasoleczkę❤Meginka lubi tę wiadomość
-
Zosis biedna. 😘 Niech wypisują Cię szybko do domku, co u siebie to u siebie 😊 plus taki, że wiesz co Ci zaszkodziło i już więcej to się nie powtórzy. 🥰
Kil tulę za 🐒. Ale to pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️ marzec za pasem więc Zbieraj siły 😁
balbina28 jeszcze piłka w grze - pamiętaj 🤞🏻🍀
Pluto ale słodziak! 🥰🤩
Meggi110818 ostatnio zastanawiałam się co u Ciebie 😊 Dobrze, że to już za Tobą i to jeszcze jaki pakiet Ci zrobili 🤩 super, że wszystko sprawdzili 😊 i jeszcze ogarnęli z macicą - same plusy 😊w takiej sytuacji marzec będzie Twój jak nic! 😁 Masz bana na starania czy nie?kiedy kontrola?
jak się czujesz?
Meginka świetnie, że wszystko ok 🥰. Nudnej ciąży 🍀
Kłapciuch, Domi super piczory 😁 teraz 🔥🔥
Agata1992 może ta ciąża jest zupełnie inna, bo mieszka tam dziewczynka? 🤭
Paucia jedz jedz - na zdrowie! 😁Paucia, Blond27, Kil, Meginka, pluto_nova, .aś., Domi94 lubią tę wiadomość
-
Staaraczkaaa wrote:w Łodzi
zmęczenie organizmu straszne, tym bardziej że po pracy w domu byłam koło 17 i wszystko robiłam wtedy
szaleństwo totalne. Mam nadzieję że jak skończę to wszystko to będę miała więcej czasu i chęci za ogarnięcie zdrowia i wzięcia się choćby za jakiś ruch
Pewnie, nic się nie martw, bo na wszystko jest odpowiedni czasz tego, co widzę jesteś jeszcze młodziutka, więc wszystko przed Tobą
głowa do góry, cycki do przodu i do boju
Staaraczkaaa lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url]
-
Póżniej może ogarnę zdjęcie to pokaże wam moją fasoleczkę❤
Kochana wspaniałe wieści!Rośnij zdrowy Kropeczku
Matko, zazdroszczę, że jesteś już po wizycie i to SERDUSZKOWEJ, to chyba ogromna ulga
Ja mam wizytę we wtorek, ale będzie to dopiero wg OM 5+5, a owulacja była chyba trochę później, więc w zasadzie idę sprawdzić, czy wszystko jest tam gdzie trzebaMeginka lubi tę wiadomość
11.22- 5t cb 💔
14.02.23- ⏸️ beta 37,2 🍀
13.10.23- Oliwka ♥️
-
Dziewczyny czujecie, że marzec już tuż tuż i wiosna coraz bliżej czy póki co brak wiosennych wibracji? 😊
Ja nie mogę doczekać się wiosennego słoneczka 🌞🌞🌷🌼🌺🌹🏵️💮🌸🌻Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2023, 10:41
Rica, Agata1992, RinTinTin, Blond27, Emka06, Kil, Paucia, Niaha, Spencer, pluto_nova, Newangel, rozalaa, .aś., MerryCherry, agentka93, Domi94, Amunicja lubią tę wiadomość
-
Hejka kobietki tule za 🐒 i ⚪️
Dziś u mnie 4dc i już takie resztki 🫢 kiedyś pamietam miałam 🐒 po 6/7 dni czy to było dobrze? A może teraz jakoś za krótko? Nie wiem🫢😂
Mam nadzieje ze witaminki i metformina coś podziała i owulacja prZyjdzie szybciej niż ostatnio, bo nie wytrzymam tyle czekać szału dostanę 😂Blond27, Rica, Kil lubią tę wiadomość
-
Kłapciuch wrote:
A to te niebieskie są oszukance?Staranie od 08.2022
TSH 2,42 06/06/2023
ft3 4,46 (2,63-5,70)
ft4 14,30 (9,00-19,00)
✔️ MamaDHA Premium
✔️Conceive Plus -
Lipcowa wrote:
Agata1992 może ta ciąża jest zupełnie inna, bo mieszka tam dziewczynka? 🤭
Po cichutku o tym marzę 😍Lipcowa, Blond27, Rica lubią tę wiadomość
-
Karola :) wrote:Kup sobie czysty inozytol w proszku, wychodzi najtaniej 😃 w tabletkach te możesz ale nie wiem jakie są dawki, żebyś nie musiała się faszerować 5 tabletkami dziennie.
Ja w proszku miałam I piłam raz dziennie rano i to wychodziło 2000 inozytolu. Jeśli potrzebujesz więcej to sobie dozujesz wg potrzeb ☺️
No właśnie widziałam, że w tabletkach muszę po 3 dziennie łykać, więc opakowanie 50 szt. nie starczy mi nawet na miesiąc 😕
A można łączyć inozytol z NAC? Orientuje się któraś?Blond27 lubi tę wiadomość
-
Rozzzzi @ potrafi zmieniać się z czasem 😊
kropeczek, AlfaK, StaraniowaOna, Pieskowo, Beige czekamy pod kibelkami 🙃🙃
RinTinTin powtarzasz dzisiaj test ? 😊Blond27 lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny czujecie, że marzec już tuż tuż i wiosna coraz bliżej czy póki co brak wiosennych wibracji? 😊
Ja nie mogę doczekać się wiosennego słoneczka 🌞🌞🌷🌼🌺🌹🏵️💮🌸🌻
W marcu jeszcze moje urodziny, męża urodziny, no i oczywiście dzień kobiet 🌷 także uwielbiam ten miesiąc ❤️ i czuje, że posypie się pełno ⏸️ ☺️Lipcowa, Blond27, Paucia, Niaha, rozalaa, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Dziewczyny czujecie, że marzec już tuż tuż i wiosna coraz bliżej czy póki co brak wiosennych wibracji? 😊
Ja nie mogę doczekać się wiosennego słoneczka 🌞🌞🌷🌼🌺🌹🏵️💮🌸🌻*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Jakie plany na weekend? Aktywnie czy bardziej wypoczynkowo? 😊
My wczoraj z Mężem zamówiliśmy sobie nowe stroje na crossy na nowy sezon 🤩 i teraz tułam się od okna do okna w oczekiwaniu kuriera chociaż wiem, że zamówienie nawet nie wyszło z firmy 😅
Jutro mam wizytę kontrolną po laparo także trzymajcie pół kciuka 🤞🏻🍀 a później obiadek u teściowej także totalny chill 🥰Blond27, Rica, Kil, Emka06, Paucia, Beezi, Ona11, Oli123, Agata1992, izzy91, WonderWoman, pluto_nova, rozalaa, .aś., MonikaMonia, Domi94 lubią tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:Rozzzzi @ potrafi zmieniać się z czasem 😊
kropeczek, AlfaK, StaraniowaOna, Pieskowo, Beige czekamy pod kibelkami 🙃🙃
RinTinTin powtarzasz dzisiaj test ? 😊
Lipcowa, nie powtarzam, rano plamienia, a teraz już się rozkręciła 🐒26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
Agata1992 ile u Was w marcu okazji do świętowania! 🤩 Ja też mam przeczucie, że marzec będzie obfity w ⏸️ 😊
Ewiwi u mnie też ponura aura za oknem - liczę, że w weekend będzie piękniej 🙃 -
RinTinTin wrote:Lipcowa, nie powtarzam, rano plamienia, a teraz już się rozkręciła 🐒
A to 🐒😡.
Tulę. 😘
To pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️ marzec będzie Twój 🍀🤞🏻RinTinTin, Rica lubią tę wiadomość
-
RinTinTin wrote:Lipcowa, nie powtarzam, rano plamienia, a teraz już się rozkręciła 🐒
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2023, 10:53
RinTinTin lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Rica wrote:A to te niebieskie są oszukance?
Rica lubi tę wiadomość