" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
izzy91 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i chyba nie jest dobrze 😭 co prawda jest zarodek i bijące ❤️ ale pęcherzyk żółtkowy wydaje się za duży ciąża też wygląda na 2 tyg młodsza 😣
Chciało mi się płakać jak wychodziłam od lekarza. Niby mówił że ten pęcherzyk się może jeszcze unormować, ale może też być tak że ciąża przestanie się rozwijać 😭
Za tydzień mam przyjść na kontrolę.
Do tego pojawiło mi się jakieś plamienie więc dostałam duphaston.
Jeszcze wszystko może być dobrze, trzymam za to kciuki. Czeka Cię ciężki tydzień, ale oby z dobrymi wiadomościami ✊ -
Malina23 wrote:32 DC, a mnie ogarnia stres przed testowaniem:(
-
nick nieaktualny
-
Izzy, trzymaj się, to będzie ciężki tydzień, ale mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze ❤️
Marteczka, gratuluję, piękna kreseczka😍
Niaha, trzymam mocno kciuki za przyrost✊
Blond27, czekamy na wieści☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2023, 15:47
Niaha, Blond27, Marteczka92 lubią tę wiadomość
-
MerryCherry wrote:@Izzy,nie załamuj się. Nie takie rzeczy się tutaj działy i wszystko było dobrze😘💪. Wierzę ,że się wszystko unormuje. Lekarz powiedział ci jaki był puls maluszka?
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie ❤️ chyba muszę po prostu przejść ten pierwszy szok i powinno być lepiej. W piatek mam jeszcze wizyte w Medicover więc może coś już bedzie wiadomo. -
Malina23 rozumiem stres ale wierzę, że pozytywnie zaskoczysz się 😊
Blond27 lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
@izzy91 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! 🍀🍀🍀
-
nick nieaktualnyizzy91 wrote:Tak, 155/min
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie ❤️ chyba muszę po prostu przejść ten pierwszy szok i powinno być lepiej. W piatek mam jeszcze wizyte w Medicover więc może coś już bedzie wiadomo. -
żeby uspokoić głowę ponownie wykonałam test i kreska ciemnieje 🥹
Z rana (facelle paskowy)
Z teraz (facelle strumieniowy)
Sagi, Marteczka92, MerryCherry, Blond27, Ona11, Kamsi, Sara30, Arieen, Czytoto, Natosia, Beezi, WonderWoman, Lipcowa, RiverS, Meginka, Ogoorkowa, MonikaMonia, Spencer, Emka06, Oli123, Akczi, rozalaa, Evondita82, Ajo, Devana, Kil, Domi94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izzy91 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i chyba nie jest dobrze 😭 co prawda jest zarodek i bijące ❤️ ale pęcherzyk żółtkowy wydaje się za duży ciąża też wygląda na 2 tyg młodsza 😣
Chciało mi się płakać jak wychodziłam od lekarza. Niby mówił że ten pęcherzyk się może jeszcze unormować, ale może też być tak że ciąża przestanie się rozwijać 😭
Za tydzień mam przyjść na kontrolę.
Do tego pojawiło mi się jakieś plamienie więc dostałam duphaston.Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Kochana moja czuje, że będzie wszystko dobrze. Najważniejsze że jest serduszko a to już dobry znak 💜✊✊✊✊ przed Tobą najgorszy tydzień ale zobaczysz że będzie dobrze. Chodzisz do pracy?
Chodzę ale ja mam bardzo lekka i niestresujaca pracę. Gin proponował mi L4 ale jakbym miała siedzieć tydzień w domu i tylko się zastanawiać czy będzie ok czy nie to bym oszalała. -
Tak w tym wypadku to lepiej że pracujesz bo głowę czymś zajmiesz 💜Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Piękni ciemniej 💜 a jak beta?
Niaha lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Piękni ciemniej 💜 a jak beta?
Postanowiłam jednak betę zbadać w środę.
Rano miałam wartość 7.
Skonsultowałam ten progesteron z lekarzem i powiedziała, że zapisze mi Cyclogest. Wartości te nie są niepokojące, ale dla spokojnej głowy mogę je brać.
Mąż uważa, że lepiej wziąć niż sobie potem wyrzucać, że czegoś się nie zrobiło.
Dodatkowo poleciła zakupić jakieś witaminy dla kobiet w 1 trymestrze. Wiem, że był tu już taki wątek na grupie, ale ciężko jest mi znaleźć informacje. Jakie Wy polecacie?
Jestem zestresowana i podekscytowana zarazem 🤞Ogoorkowa, Oli123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny