" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka92 wrote:Dziewczyny beta spada, dzisiaj 72,83....😭Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziewczyny kciuki za wszystkie wizyty dziś ✊Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny, serce złamane... Ale może chociaż doktorek przepisze więcej badań i coś się wyjaśni i więcej takie rzeczy nie będą się zdarzały....♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Marteczka , bardzo mi przykro 😔 wiem co czujesz bo sama przez to przechodziłam w listopadzie....
Ale jeśli choć trochę Cię to pocieszy to w styczniu miałam ostatnią miesiączkę i znowu jestem w ciąży ❤ także szybko się udało znowu, czego i Tobie życzę😊
Moja wizyta dopiero o 16.30... Kurcze, przez tą śnieżycę wcale mi się nie chce z domu wychodzić, a muszę jechać prawie 30 km...Blond27 lubi tę wiadomość
-
Marteczka92 wrote:Dzieki dziewczyny, serce złamane... Ale może chociaż doktorek przepisze więcej badań i coś się wyjaśni i więcej takie rzeczy nie będą się zdarzały....
To prawda, warto teraz porobić dodatkowe badania i sprawdzić co trzeba zrobić może zmienić żeby kolejną ciążę utrzymać.
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Marteczka92 wrote:Dziewczyny beta spada, dzisiaj 72,83....😭
O, nieee….. tak bardzo mi przykro, nie tak miało być😢😔Blond27 lubi tę wiadomość
-
Meginka wrote:Moja wizyta dopiero o 16.30... Kurcze, przez tą śnieżycę wcale mi się nie chce z domu wychodzić, a muszę jechać prawie 30 km...
Mi też się nie chce wychodzić! Najchętniej kocyk, herbatka i kanapa 😂
Ciekawa jestem tej wizyty, czy będzie już coś widać, chociażby pęcherzyk... -
Słuchajcie, z innej beczki… może odkrywam Amerykę, ale napiłam się wczoraj wieczorem coli. Mdłości minęły od razu a ja poczułam się… tak normalnie 😳 nie wiem czy to kofeina, czy cukier, ale niesamowicie to zadziałało. Szkoda ze nie powinno się raczej tego pic.
Blond27, Papierowka lubią tę wiadomość
-
Sagi ktoś już mi wpaominal że cola pomaga 🙂 ciekawe, czy efekt jest długotrwały i wystarczy odrobina, czy jednak spora dawka i często.
Mi nic nie dolega, aż się tego boję. Marzę o mdlościach czy coś... 😂 Zaczynam się stresować ta dzisiejsza wizyta, że dowiem się najgorszego, nawet przeszło mi przez głowę żeby przełożyć o tydzień... -
Sagi wrote:Słuchajcie, z innej beczki… może odkrywam Amerykę, ale napiłam się wczoraj wieczorem coli. Mdłości minęły od razu a ja poczułam się… tak normalnie 😳 nie wiem czy to kofeina, czy cukier, ale niesamowicie to zadziałało. Szkoda ze nie powinno się raczej tego pic.
Za to teraz po mega miłościach nie na śladu, właściwie ustąpiły wszystkie objawy i trochę mnie to stresuję. Ale coś kojarzę, że w pierwszej ciąży też coś takiego przerabiałam.
Ale dziewczyny jak mi wywaliło brzuch 😱 słyszałam o tym, że w drugiej ciąży jest szybciej i większy ale tego się nie spodziewałam, a muszę tą ciążę jeszcze do świąt ukrywać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2023, 15:45
-
Sagi wrote:Słuchajcie, z innej beczki… może odkrywam Amerykę, ale napiłam się wczoraj wieczorem coli. Mdłości minęły od razu a ja poczułam się… tak normalnie 😳 nie wiem czy to kofeina, czy cukier, ale niesamowicie to zadziałało. Szkoda ze nie powinno się raczej tego pic.
Ja właśnie słyszałam, że na problemy z żołądkiem działa cola, ale nigdy na sobie nie próbowałam -
Agata1992 wrote:Cały pierwszy trymestr w pierwszej ciąży zaczynałam dzień od jednego łyka coli, tylko to mi pomagało na mdłości.
Za to teraz po mega miłościach nie na śladu, właściwie ustąpiły wszystkie objawy i trochę mnie to stresuję. Ale coś kojarzę, że w pierwszej ciąży też coś takiego przerabiałam.
Ale dziewczyny jak mi wywaliło brzuch 😱 słyszałam o tym, że w drugiej ciąży jest szybciej i większy ale tego się nie spodziewałam, a muszę tą ciążę jeszcze do świąt ukrywać 😂
Ja ostatnio wieczorne patrzę a tu taki brzuszek, ale śmiałam się sama z siebie. Mówię no nie to nie to i zauważyłam że po pierwszej ciąży szybciej mi brzuch rośnie jak zjem mimo że zawsze należałam do szczupłych osób z płaskim brzuchem, ale jednak ciąża zmienia ciało -
eRKow. wrote:Sagi ktoś już mi wpaominal że cola pomaga 🙂 ciekawe, czy efekt jest długotrwały i wystarczy odrobina, czy jednak spora dawka i często.
Mi nic nie dolega, aż się tego boję. Marzę o mdlościach czy coś... 😂 Zaczynam się stresować ta dzisiejsza wizyta, że dowiem się najgorszego, nawet przeszło mi przez głowę żeby przełożyć o tydzień...
Nie jestem z tym sama jupi 😂Blond27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny naprawdę nie żałujcie, ze nie macie tych uciążliwych objawów😅 często jest tak, ze one się dopiero pojawiają po 6tyg, ale to tez nie jest powiedziane ze każda musi je mieć 😉 mnie na przykład piersi nie bolą wcale🤷♀️
Z chęcią oddam moje mdłości, tak ciężko mi się pracuje że szok, a mam najcięższy okres w roku jeśli chodzi o pracę…Blond27 lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Dziewczyny naprawdę nie żałujcie, ze nie macie tych uciążliwych objawów😅 często jest tak, ze one się dopiero pojawiają po 6tyg, ale to tez nie jest powiedziane ze każda musi je mieć 😉 mnie na przykład piersi nie bolą wcale🤷♀️
Z chęcią oddam moje mdłości, tak ciężko mi się pracuje że szok, a mam najcięższy okres w roku jeśli chodzi o pracę…
Ja się martwiłam w ciąży z córką że nie mam wymiotów a tu bach 8 tydzień i są , -
Nadzieja97 wrote:Ja się martwiłam w ciąży z córką że nie mam wymiotów a tu bach 8 tydzień i są ,
Otóż to 😂 -
Ja po wizycie.
5+3, na USG widoczny pęcherzyk ciążowy o średnicy GS 7mm ale bez zarodka.
Za tydzień mam przyjść na ponowne USG.
Pani dr mnie uspokajała że jeszcze może być nie widać zarodka, ale nie wiem czy mnie uspokoiła. Ostatnio był zarodek przy GS 5.8....
Dodatkowo torbiel która była na lewym jajniku nadal tam jest ma już 51mm, w pierwszym trymestrze nic z nią nie robimy, jak się nie wchłonie to w drugim może zostać usunięta laparoskopowo.
No nie wiem czy jestem spokojniejsza 😂Goshas71, Blond27 lubią tę wiadomość
-
eRKow, to są dobre wieści. Pęcherzyk jest w macicy☺️ niestety jak się pójdzie wcześnie na wizytę to czasem tak jest, ze się czuje niedosyt, ale wszystko jest dobrze ❤️