" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia_1989_ wrote:Dziewczyny, czy pojawiają się u Was lekkie plamienia lub lekko zabarwiony krwią śluz? Nie wiem czy to normalne.
U mnie się zdarzały kilkukrotnie i podobno zdarza się to często☺️ ja zawsze jeździłam do lekarza sprawdzić jaka jest przyczyna plamień🙂 -
Nadzieja dobrze ze byłaś u lekarza, zdrówka i nie martw się na zapas 😘
Ja wciaz na zwolnieniu bo wykończył mnie ten wirus. Zadzwonił do mnie kilka dni temu mój doktor i tak się zdenerwowałam ze się popłakałam po odłożeniu telefonu… wiem ze nic złego nie powiedział, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie się zachował ze zadzwonił i zaoferował wsparcie, ale wcale nie chciałam słyszeć ze mogę zacząć krwawić itp. Kazał leżeć, wiec leżę. Mam nadzieje ze na wizycie wszystko będzie ok 🙏 -
Proszę o wpisanie w piątek 24.03 wizyty. Miałam teleporade i pani dr u której chce prowadzić przyjmie mnie bez problemu 🤞 nie wiem jak wytrzymam...
Czytoto, Sagi lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Sagi wrote:Nadzieja dobrze ze byłaś u lekarza, zdrówka i nie martw się na zapas 😘
Ja wciaz na zwolnieniu bo wykończył mnie ten wirus. Zadzwonił do mnie kilka dni temu mój doktor i tak się zdenerwowałam ze się popłakałam po odłożeniu telefonu… wiem ze nic złego nie powiedział, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie się zachował ze zadzwonił i zaoferował wsparcie, ale wcale nie chciałam słyszeć ze mogę zacząć krwawić itp. Kazał leżeć, wiec leżę. Mam nadzieje ze na wizycie wszystko będzie ok 🙏
Co ty mówisz😱 jakie krwawienie? Ze od tej infekcji?
-
Blond27 wrote:Proszę o wpisanie w piątek 24.03 wizyty. Miałam teleporade i pani dr u której chce prowadzić przyjmie mnie bez problemu 🤞 nie wiem jak wytrzymam...
Już wpisuję☺️ to kilka dni raptem, dasz radę❤️
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Czytoto wrote:Co ty mówisz😱 jakie krwawienie? Ze od tej infekcji?
Tak, powiedział ze przy infekcji wirusowej taka wczesna ciąża może się utrzymać albo nie i w razie krwawienia mam dać znać to mi wypisze receptę… No i ze mam leżeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2023, 18:10
-
Sagi wrote:Nadzieja dobrze ze byłaś u lekarza, zdrówka i nie martw się na zapas 😘
Ja wciaz na zwolnieniu bo wykończył mnie ten wirus. Zadzwonił do mnie kilka dni temu mój doktor i tak się zdenerwowałam ze się popłakałam po odłożeniu telefonu… wiem ze nic złego nie powiedział, wręcz przeciwnie, bardzo ładnie się zachował ze zadzwonił i zaoferował wsparcie, ale wcale nie chciałam słyszeć ze mogę zacząć krwawić itp. Kazał leżeć, wiec leżę. Mam nadzieje ze na wizycie wszystko będzie ok 🙏
Dalej Cię męczy ten wirus ? A miałaś gorączkę i było tak że wracała się co 4h ? -
Sagi wrote:Tak, powiedział ze przy infekcji wirusowej taka wczesna ciąża może się utrzymać albo nie i w razie krwawienia mam dać znać to mi wypisze receptę… No i ze mam leżeć.
O matko to się zestresowałam też strasznie chyba też zadzwonię jutro do swojego gina.
Przecież tyle jest chorych kobiet we wczesnej ciąży, z tego co czytałam to nie zwalczana gorączka by mogła zaszkodzić.
Na co receptę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2023, 18:14
-
Nadzieja97 wrote:O matko to się zestresowałam też strasznie chyba też zadzwonię jutro do swojego gina.
Przecież tyle jest chorych kobiet we wczesnej ciąży, z tego co czytałam to nie zwalczana gorączka by mogła zaszkodzić.
Na co receptę ?
Nie wiem. Pewnie na coś na podtrzymanie ciąży. Ale nie nakręcaj się moja historia. Ja miałam naprawdę gwałtowna infekcje, wysoka temperatura, wymioty, etc. Nie miałam siły się ruszyć z łóżka. -
Sagi wrote:Taka styrana jestem teraz. Na szczęście gorączki już nie mam. Jak miałam to ciężko było zbić, raz nawet urosła do 39.
-
Sagi wrote:Nie wiem. Pewnie na coś na podtrzymanie ciąży. Ale nie nakręcaj się moja historia. Ja miałam naprawdę gwałtowna infekcje, wysoka temperatura, wymioty, etc. Nie miałam siły się ruszyć z łóżka.
Myślisz że wymioty były spowodowane ciąża czy infekcja ? -
Hej Girls🤩
Dziękuję za wszystkie dzisiejsze kciuki🥰
Ja sie łączę z wami w bólu jeśli chodzi o przeziebienia.Mam dość już.Od 7 dni mam bólu gardła przy przełykaniu i nic wiecej...pije litrami herbatki z imbirem.miodem.sokiem malinowym i cytryną,spikam gardło Uniben Silver, cmorkam tabletki Prenalen, płukałam już gardło solą,rumiankiem.robilam kisiel z siemienia lnianego i pije sok z cebuli...i póki co nadal bez zmian.Lekarz każe czekać bo nic wiecej nie mogę niby zrobić.
Męczące jest to chorowanie w ciąży kiedy nic nie wolno😑😔
Apropo mojej wizyty dzisiaj to bobo rośnie dziś 9+6 a mamy prawie 4 cm człowieka który wierci się strasznie 😁Ma piekne małe nóżki i rączki🥺🥰
Serduszko dzisiaj dopiero usłyszałam i bije jak dzwon🥰😍
Tak sie ciesze że juz 10 tc i że wszystko jest dobrze🙏
Ulżyło mi po tej wizycie.Kolejna 17.04;) wcześniej prenatalne ;]
U mnie wyniki wszystkie ok oprócz glukozy.Wyszla w gornej granicy ale to pewnie dlatego ze dzien przed mialam te mega mdłości i jadlam tylko gumy Pregna Womi ktore maja duzo cukru.Wiec czeka mnie w tym tyg.krzywa cukrowa do kontroli.
O dziwo mdłości juz nie mam mialam je może 3 dni.Jedynie to przeziębienie mnie wykańcza 🙈Ale kiedys powinno minąć.
Przyznaje sie że dawno tu nie zagladalam ale teraz tak mi czas goni że nie nadażam.Obiecuje poprawe😁😊
A to zdjęcie mojego człowieczka 🥰
Cześć OvuCiocie 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2023, 18:26
Sagi, Goshas71, Blond27, Oli123, Ajo, Arieen, Ona11 lubią tę wiadomość
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
Sagi wrote:Tak, powiedział ze przy infekcji wirusowej taka wczesna ciąża może się utrzymać albo nie i w razie krwawienia mam dać znać to mi wypisze receptę… No i ze mam leżeć.
No naprawdę nieźle postraszył… kochana mam nadzieje, ze teraz będzie już tylko lepiej❤️ wizyta na szczęście niedługo i na pewno będziesz spokojniejsza jak podejrzysz maluszka, wierzę ze wszystko jest u niego dobrze 😘Sagi, Blond27 lubią tę wiadomość
-
RoZyCzK4, piekny mały człowiek😍fajnie, ze dałaś znać co u ciebie, chciałabym żeby mi czas tez tak szybko mijał 😉 już zapisuję kolejną wizytę ☺️
RoZyCzK4, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Kasia_1989_ wrote:Dziewczyny, czy pojawiają się u Was lekkie plamienia lub lekko zabarwiony krwią śluz? Nie wiem czy to normalne.
Blond27 lubi tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)