" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha za udostępnianie wykresów dostałam miesiąc premium🤣🤣🤣🤣
Lipcowa, Evondita82, Domi94 lubią tę wiadomość
*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Dzień dobry 🥰 Mój test tak ładnie ciemnieje! 🥹
Ale powiem wam, ze albo to beznadziejny zbieg okoliczności, albo dziwny objaw ciążowy ale wczoraj w koło południa zaczął bolec mnie zoladek. Do wieczora się pogarszało. Także od wieczora aż po chwile obecna dokucza mi biegunka, ból brzucha, mdłości…. I nie wyspanie. Było mi bardzo zimno i leżałam z termoforem, który nie pomagał i wczoraj Mój zamówił sobie jedzenie wieczorem i powiem wam, ze jak przyszło i poczułam zapach to myślałam, ze zwymiotuje. Jeszcze w ogóle nie mam apetytu i ostatni posiłek jadłam wczoraj o godzinie 7 rano 🫣Ogoorkowa, Patisonek 25, paulina_, nesairah, Czytoto, alauda, Pfry, rozalaa, Niaha, Spencer, LikePink, Nowanna, M94, Jagodecka, Ariadne002, RoZyCzK4, Idawoll, Ajo, Anett93, Emka06, Lipcowa, Scarlett 89, Aleksandra_joanna_p, Rica, Evondita82, SandraH.97, WonderWoman, Malgosiaa , pluto_nova, Domi94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlya wrote:
Ale powiem wam, ze albo to beznadziejny zbieg okoliczności, albo dziwny objaw ciążowy ale wczoraj w koło południa zaczął bolec mnie zoladek. Do wieczora się pogarszało. Także od wieczora aż po chwile obecna dokucza mi biegunka, ból brzucha, mdłości…. I nie wyspanie. Było mi bardzo zimno i leżałam z termoforem, który nie pomagał i wczoraj Mój zamówił sobie jedzenie wieczorem i powiem wam, ze jak przyszło i poczułam zapach to myślałam, ze zwymiotuje. Jeszcze w ogóle nie mam apetytu i ostatni posiłek jadłam wczoraj o godzinie 7 rano 🫣 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIncognitka wrote:Kurczę dziewczyny byłam pewna, że owu była 16dc. A tu od wczoraj śluz rozciągliwy i libido takie, że szok. Aż musiałam strzelić owulaka 😜https://zapodaj.net/08671596b44f0.jpg.html
To moja pierwsza przygoda z testami, byłam pewna, że owulacja już była i nie kupowałam wiecej. 🙄 -
Natosia wrote:ech niestety już nie do końca mam.
Pracowała w szpitalu (i to w tym szpitalu, w którym moja ciocia była ponad 30 lat położną i ja się urodziłam, moje chrześniaki a potem cała trojka moich dzieci),ale już nie pracuje ani w tym, ani w żadnym. Dla mnie to bardzo ważna kwestia, ponieważ mam nerwicę lękową (w terapii, jednak nie wiem czy w czasie ciąży się nie uaktywni trochę bardziej) i muszę mieć zaufanego lekarza, który będzie mógł wykonać cc (oczywiście wiem,że to zależy, czy akurat będzie na dyżurze, jednak szczęśliwie wcześniej mi się to udawało).Mam namiary na jedną podobno fajną gin z tego szpitala, będe u niej 16.02 i mam nadzieję,że złapię to "flow"
ja unikam gin mężczyzn, więc faktycznie, mój mąż nie ma powodów do zazdrości. Jak Twój jest przystojny to już w ogóle:D
Kurcze to wielka szkoda ze juz tam nie pracuje jak miałaś takie zaufanie do niej a z doświadczenia wiem że to jest bardzo ważne więc oby z tą lekarką z polecenia się Tobie udało. Ja tam lekarza nie zmieniam 🤭
A ja właśnie wolę mężczyzn jak docent był na urlopie i w zastępstwie była pani dr to nie dość że każde jego zdanie podważała i musiałam konsultować ostatecznie to z nim to była bardzo nie sympatyczna i niedelikatna🙈
Nie powiem bo jest przystojny 🤭🤣 bratowa też do niego chodziła w ciąży i to samo stwierdziła 🤣Starania od 2021
💔01.2022 /12.2022 /10.2023 💔
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
AMH- 3.33, Kir Bx,NK 15,7%
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Trombofilia MTHFR homo, PAI-1 4G/5G ❌️
Mammografia/USG piersi✅️Cytologia ✅️
Cross-match 33.2%❌️immunosupresja (equoral i encorton)
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
histeroskopia -polipowate endo -łyżeczkowanie
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
trombofilia MTHFR hetero, PAI-1, V-Leiden hetero❌️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
Lipiec 2024 ➡️immunosupresja
05.08.2024 IUI pęcherzyk nie pękł😪
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
➡️zmiana kliniki i lekarza -
Jagodecka wrote:MarzycielkaMadzik Jak nie ma🐒 to nie trac nadzieji. Moze za wczesnie sikalas?
Pfry Zaufaj chlopu😉 a noz cos przeczuwa. Moze chce Cie pozytywnie podniesc na duchu ale moze jednak rzeczywiscie jakis wewnetrzny instynkt mowi mu ze to TEN cykl. Trzymam kciuki🤞
Patisonek25 Tez chce takiego przystojnego doktorka😍 Ja wiecznie trafiam na starych dziadow... Niby doswiadczonych niby znajacych sie na rzeczy ale nie patrzy sie na nich z przyjemnoscia if ju nol lot aj min😄
Ha ha to musisz się przenieść do mojego 🤣Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
witaminy ✅️Hormony ✅️Hycosy- jajowody drożne✅️zespół antyfosfolipidowy ✅️p.p/plemnikowe✅️Kariotyp✅️
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
Olya wrote:
Ale powiem wam, ze albo to beznadziejny zbieg okoliczności, albo dziwny objaw ciążowy ale wczoraj w koło południa zaczął bolec mnie zoladek. Do wieczora się pogarszało. Także od wieczora aż po chwile obecna dokucza mi biegunka, ból brzucha, mdłości…. I nie wyspanie. Było mi bardzo zimno i leżałam z termoforem, który nie pomagał i wczoraj Mój zamówił sobie jedzenie wieczorem i powiem wam, ze jak przyszło i poczułam zapach to myślałam, ze zwymiotuje. Jeszcze w ogóle nie mam apetytu i ostatni posiłek jadłam wczoraj o godzinie 7 rano 🫣
Super kreseczki 💪Olya lubi tę wiadomość
Starania od 2021
🖤Poronienia nawykowe🖤
👱♀️34 L
Allo-mlr 37.3%✅️
p/c p.jądrowe , ANA ✅️
🔥-17kg
👨35 L
bad nasienia ✅️morfo 4%
Kariotyp-✅️
19.11.2022 1 IUI ☑️💔
06.04.2023 2 IUI ❌️
09.05.2023 3 IUI ❌️
06.09.2023 4IUI ☑️💔
03.09.2024 IUI ❌️
30.09.2024 IUI ❌️
Czekam pod kibelkiem! ❤️ Niech magia trwa 🍀🍀🍀
Patisonek 25, Ogoorkowa, Pfry, Niaha, Nowanna, M94, RoZyCzK4, EwelinaNowa 😊, Anett93, Scarlett 89, Evondita82, pluto_nova, Domi94 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Facelle:
Ładny, szybko 2 kreska, wyraźniejsza i różowa 😍 a to i tak tylko 12 h między testami 🤞
https://zapodaj.net/121d72a16b26b.jpg.html
Doz (wczoraj rano biel wizira):
Ja pier%^%!
Na jednym kontrolna zupełnie się nie wybawiła, w sensie żadna! Nie patrzyłam,czy ładnie podciąga się probka, bo już z patykiem facella między nogami byłam 🤣
Drugi z tego samego opakowania też ta kontrolna kulawa jakąś, ale majaczy w tle testowa, jak wczorajszy facelle 😍🥹🤞
https://zapodaj.net/03091fb06c3a9.jpg.html
Idę na betę, jeszcze wzięłam proga i tsh. Trzymam kciuki za resztę i Wy Trzymajcie za ciemnienie testów! ❤️
I przepraszam,że linki z zapodaj, ale nie laduje mi się ta stronka z 1 posta ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 06:08
nesairah, Czytoto, alauda, Paprota9418, gattina, Pfry, rozalaa, Marteczka92, Spencer, Niaha, LikePink, Arieen, Olya, Patisonek 25, RoZyCzK4, Idawoll, Ajo, Claire, Anett93, Emka06, Lipcowa, Ancalime, Sagi, Rica, Evondita82, Kajaa93, pluto_nova, Domi94, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Scarlett 89,
A jak! Wczoraj poprawione 🔥 ale mąż do mnie mówi 'moze jutro?' to odpowiedziałam 'jutro też będzie 😁'
Lipcowa,
nie odpuszczam działania, jestem ciekawa co z tego wyjdzie, ale wizyta dala nadzieję i uspokoiła, że tym razem jednak wszystko jest dobrze.
Patisonek25,
Nie dziwię się, że chciałabyś powrócić do starań, ale masz świetnego lekarza, więc podjął najlepsza decyzję no jestem ciekawa co z tego wyjdzie, ale od razu mam lepszy nastrój i widzę w tym sens, bo po ostatniej 'diagnozie' byłam lekko wycofana w tym. W ogóle to jestem w szoku, że tak szybko owulacja przyszła i cudem udało mi się ją wyłapać. Wystarczył jeden dzień później zacząć robić testy i już bym myślała, że cykl bezowulacyjny.
Domi94,
O, a co chcecie robić? Jakiś wspólny, czy każdy swój?
Ogoorkowa,
Beta najpewniejsza, nie ma co sikać 😉 trzymam kciuki 🤞
Patisonek 25, Lipcowa, Domi94 lubią tę wiadomość
♏ Ona - 32 lat
AMH - 1,42
czynnik V R2 homo / MTHFR hetero / PAI-1 homo
09.2022 Sono-HSG - drożne oba
05.2023 Histeroskopia - wycięcie polipa
09.2024 Laparoskopia + drożność - wycięcie: wodniaka, lewego jajowodu, torbieli endometrialnej; prawy jajowód drożny
🆘 endometrioza III stopnia
witamina D3 / magnez / omega 3 / PrenaCare Start / kurkumina / NAC / resweratrol
♋ On - 33 lata
morfologia 4,85%
fragmentacja 17%
witamina D3 / omega 3 / PrenaCare Start / NAC / sok pomidorowy / olej z czarnuszki
+ od 12.2022 żel Ferti-Lily
07.2022 Klinika -> 3x IUI - naturalne cykle ❌
06-07.2023 - 2x stymulacja (aromek 5-9 dc + duphaston) ❌
12.2023-01.2024 - aromek (3-7dc + Ovitrelle + duphaston) 2x IUI ❌ -
Ogooorkowa dwa testy się nie mylą, leć na betę ale dziękujemy - tymi kreseczkami już zrobiłaś nam dzień 😁
Laski, czy Wy widzicie mój wykres? Wydaje mi się że mam udostępniony ale chyba nie da się wejść 🫤
Ogoorkowa, Biedronka@, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
rozalaa wrote:Ogooorkowa dwa testy się nie mylą, leć na betę ale dziękujemy - tymi kreseczkami już zrobiłaś nam dzień 😁
Laski, czy Wy widzicie mój wykres? Wydaje mi się że mam udostępniony ale chyba nie da się wejść 🫤 -
Ogoorkowa wrote:Tak, ja mogę wejść 2dpo, ładny wzrost temperatury?👩 28
🧔29
1 IVF
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
rozalaa wrote:Ooo to super właśnie to mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury tak jak ma być - bo zdarzało mi się mierzyć ale źle 😝 i tak się zastanawiam czy jest okej, rozumiem że owu się odbyła i można trochę odpocząć 😅
Ja właśnie upuściłam krwi 🫡 -
https://zapodaj.net/8c701b050552f.jpg.html
Boże, dziewczyny nie wierzę w to! Serce mi wali jak nie wiem co! Z jednej strony się cieszę, bo udało się tak szybko, a z drugiej strach
Chciałam iść na betę, ale dziś czwartek a pewnie synevo w sobotę nieczynne 😅 więc chyba zacznę w poniedziałek z mierzeniem bety, a na razie będę trzymała rękę na pulsie mierząc tempke . Niech to się nie kończy 🙏🙏🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 07:13
Niaha, rozalaa, LikePink, Nowanna, .aś., Amunicja, Biedronka@, M94, Ariadne002, Olya, Ogoorkowa, RoZyCzK4, alauda, Idawoll, nesairah, Spencer, Kropkaxyz, Emka06, Anett93, anka, Patisonek 25, Lipcowa, dominikawa, Scarlett 89, Pauli19, Meginka, Ancalime, Sagi, Czytoto, Natala26, Rica, Evondita82, Kajaa93, agentka93, paulina_, SandraH.97, WonderWoman, gattina, pluto_nova, Domi94 lubią tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Trzymam kciuki za piękne bety i progi dzisiaj 🥰
A daj spokój kobieto, ja mam serio dobre libido ale dzisiaj to już nie damy rady 😂 było wczoraj i wcześniej też, myśle że pływaki tam się może już dobierają do tego jaja 🤭
Cały cykl jedziemy z kubeczkiem FertiLily - mam nadzieje że to coś pomoże, a z tego co widziałam na kubeczkowym wątku to Meeg ze stycznia w szczęśliwym cyklu stosowała 😍Stysia16, Ogoorkowa, Natosia, Evondita82 lubią tę wiadomość
👩 28
🧔29
1 IVF
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
rozalaa wrote:Ogooorkowa dwa testy się nie mylą, leć na betę ale dziękujemy - tymi kreseczkami już zrobiłaś nam dzień 😁
Laski, czy Wy widzicie mój wykres? Wydaje mi się że mam udostępniony ale chyba nie da się wejść 🫤
Widzę Twój wykres, naprawdę świetna temperatura wzrost dobrze pokrywa się z pikiem na teście teraz pozostaje tylko czekać (ewentualnie dodatkowo co jakiś czas pojesc ananasa 😁 )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 07:18
-
Naiha - kupię dzisiaj! endo faktycznie!
Jeju Stysia16 😂 gratulacje!!! Co się tu wyprawia ❤️
Lipcowa - to jest jakieś szaleństwo 😂
Stysia16, Lipcowa lubią tę wiadomość
👩 28
🧔29
1 IVF
19.08 FET❄️ ❄️