" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Gratuluję wszystkim dwóch kresek 🥰! Pięknie się Wam ten luty zaczął 🥰!
Trzymam kciuki za każde następne testowania 🤞!
W takim tempie to zanim ja wrócę do starań to chyba sama zostanę na temacie testowań na którymś z miesięcznych wątków 😁.Incognitka, MimiM29, LikePink lubią tę wiadomość
👩32 &🧔38
👩❤️💋👨13 luty 2016
03 grudnia 2022 - pierwsze dwie kreski w życiu 🥹
16 stycznia 2023 - brak bicia serca 💔- 9t4d/7t4d - poronienie samoistne 💔
20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹
Idziemy po rodzeństwo dla Tośki ❤️:
12 listopada 2024 - nieśmiałe dwie kreski na teście 🥹
13 listopada 2024 - 11dpo - beta HCG 28 IU/l 🍀, progesteron 15.70 ng/mL 😩
16 listopada 2024 - 14dpo - beta HCG 151.9 IU/l 🤩 średni dwudniowy przyrost 203.6% 🥳, progesteron 32.21 ng/mL 🚀
Zostań z nami, Maluszku 🙏. -
MonikaMonia wpisać Cię na testowanie 10.02? ☺️
Ewiwi a Ty kiedy będziesz testowała? Jeszcze w lutym czy już w marcu? 🙃MonikaMonia lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Dziewczyny nie było mnie tu dzień, a tu tyle cudów się sądziło. 😍 Nie nadrobię wszystkich postów, bo to z 25 stron, ale wszystkim z Was gratulacje i życzę bezproblemowej ciąży 😘
U mnie temperatura spada, jutro nie będę już brać progesteronu, bo to już sensu nie ma. ☹️👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————
06.24 - Udrożniono oba jajowody ✅
10.24 - Rozpoczęcie leczenia w klinice niepłodności -
Lipcowa wrote:MonikaMonia wpisać Cię na testowanie 10.02? ☺️
Ewiwi a Ty kiedy będziesz testowała? Jeszcze w lutym czy już w marcu? 🙃
tak, poproszę
postaram się dotrzymać terminu 😁Lipcowa lubi tę wiadomość
-
Ile ⏸️!!! Niewiarygodne 😍😍😍 Oby cały luty okazał się taki owocny 🍀
To ja Was tutaj zostawię z moim Wstydziochem. Częstujcie się wiruskami 🦠🦠🦠🦠🦠 Będę Was podczytywać, trzymam kciuki za absolutnie wszystkie i każdą z osobna. Walczcie, bo naprawdę warto!
MonikaMonia, M94, Karolka83, nesairah, Dominika96, Elenaa, Lipcowa, Incognitka, Amunicja, Niemampomyslunanick, Niaha, Idawoll, Evondita82, Pfry, Meginka, Ancalime, Czytoto, Paprota9418, Karina, Emka06, Spencer, Sagi, Kajaa93, RoZyCzK4, Ariadne002, agentka93, MimiM29, Czuszka, Anett93, Nowanna, Jagodecka, paulina_, Rica, SandraH.97, Aleksandra_joanna_p, Natala26, Ogoorkowa, WonderWoman, Pauli19, rozalaa, LikePink, Claire, Stysia16, Paucia, Malgosiaa , gattina, Domi94, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Ile ⏸️!!! Niewiarygodne 😍😍😍 Oby cały luty okazał się taki owocny 🍀
To ja Was tutaj zostawię z moim Wstydziochem. Częstujcie się wiruskami 🦠🦠🦠🦠🦠 Będę Was podczytywać, trzymam kciuki za absolutnie wszystkie i każdą z osobna. Walczcie, bo naprawdę warto!
Piękności, rośnijcie zdrowo 🥰 -
Lipcowa wrote:MonikaMonia wpisać Cię na testowanie 10.02? ☺️
Ewiwi a Ty kiedy będziesz testowała? Jeszcze w lutym czy już w marcu? 🙃*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Hej dziewczyny, wow ale ⏸️ gratulacje wszystkim ❤️
ja jeszcze nie wiem kiedy testuje bo 2 dzień i nie ma 🐒
i w sumie nie wiem co robić bo śluz od 2 dni rozciągliwy i bolą mnie piersi od dłuższego czasu także albo @ sie spóźni albo nie wiem co 😤
Pogoda u mnie też nie rozpieszcza, ciapa, leję i wieje jak wściekle mam nadzieję że u was trochę lepsza😊
MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH 🥰RoZyCzK4, LikePink lubią tę wiadomość
-
Wiara Nadzieja Miłość wrote:Ile ⏸️!!! Niewiarygodne 😍😍😍 Oby cały luty okazał się taki owocny 🍀
Jaki uroczy Wstydzioch 🥰🤩🥰 Rośnijcie zdrowo! 🙃🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Elenaa wrote:Hej dziewczyny, wow ale ⏸️ gratulacje wszystkim ❤️
i w sumie nie wiem co robić bo śluz od 2 dni rozciągliwy i bolą mnie piersi od dłuższego czasu także albo @ sie spóźni albo nie wiem co 😤
Pogoda u mnie też nie rozpieszcza, ciapa, leję i wieje jak wściekle mam nadzieję że u was trochę lepsza😊
MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH 🥰
A może teścik skoro 🐒 spóźnia się? 🙃Elenaa, Niaha, Evondita82, Paucia lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
-
Paprota9418 wrote:Karina aaa no to ja dalej mam trochę więcej niż pare kropli…
Jak wcześniej byłam pełna nadzieji ze sie udało tak teraz czuje, ze to nie to i ze to okres jakiś dziwny…
Ja oddałam krew na proga wynik koło 14..
Na szczęście nie muszę nigdzie chodzić po labach tylko pobieram sobie u siebie na oddziale..Paprota9418 lubi tę wiadomość
-
Lipcowa wrote:A może teścik skoro 🐒 spóźnia się? 🙃
-
MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH 🥰Elenaa, Niaha lubią tę wiadomość
10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞
02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨👩👦
10.06.17 r 💏👰🏼♂️👨💼
09.11.22 r --- ⏸️
10.11.22 r --- beta 343,40
28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy
09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3) -
Łooo się dzieje! Brawo! Z całego serca gratuluję i zazdraszczam tak pozytywnie 🙂
U mnie 3dpo, wzdęcia nadal, lędźwie bolą, ciągnie w podbrzuszu.. I wkurza to niemiłosiernie.
Wczoraj z młodym na bilansie w POZ, prosiłam lekarkę o wymacanie mu węzła chłonnego na karku (od jakiegoś czasu mam wrażenie powiększonego). Niby zakłada, że to nie powinno być nic poważnego, ale na w razie usg zrobić.. Taa.. Prywatnie.. Bo oni w pakietach takiego usg nie mają.. Ech..LikePink lubi tę wiadomość
♀️ 41 lat:
* 12.2013 - syn
* 2019 - rozw.
* guz przytarczyc
* podwyższony wapń we krwi
* arytmia
* cykle: 25-28 dni
* starania od: wrzesień 2022
💊 magnez, wit. D 2000, do stycznia PrenaCare Complete, od lutego Pueria Uno; żel Conceive od grudnia 2022
♂️ 38 lat -
MIŁEGO DZIONKA DLA WSZYSTKICH 🥰
A mierzysz temperaturkę z rana? Ja to sobie chwaliłam, bo podpowiadała, kiedy się nie udało i nie było sensu dołować się testami na marne 😉
Jeśli nie, to nie chcę robić złudnej nadziei, ale moje pierwsze objawy były dokładnie takie same - utrzymujący się ból piersi i niesamowicie 💦 w bieliźnie, jak przy najbardziej płodnym śluzie 🙈
A ilu dniowe masz zazwyczaj cykle? To opóźnienie jest typowe, czy raczej masz mętlik? Karola ma rację - jeśli się boisz, to poczekaj jeszcze dzień lub dwa i wtedy koniecznie zatestuj 🤞🏻Elenaa lubi tę wiadomość
-
Lipcowa proszę przepisz mnie na testowanko 20.02😜
Owu jednak dopiero nadchodzi- według Pregna na poniedziałek, a według was?😅
Muszę dorwać Starego🔥🔥
Mogę was poprosić, żebyście spojrzały na poziom Lh?
https://zapodaj.net/540927ed88896.jpg.htmlLipcowa lubi tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Gratulacje dla naszych świeżych brzuchatek ❤️❤️😍
RoZyCzK4, LikePink lubią tę wiadomość
18.03.2023⏸️➡️04.2023 8/9tc💔19.08.23⏸️18.12.2023 19+6tc💔
Mój Maleńki wraz z Tobą odeszła część Nas💔
Kiedyś Cię przytulę😍
Trombofilia złożona: v-leiden, PAI-1, MTHFR
👫Kariotypy prawidłowe, ryzyko 1%
25.09.24 🟢 -
Gratulacje dziewczyny!! Aż miło popatrzeć. Co za ogień 🔥🔥
RoZyCzK4, LikePink lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dotychczas Was tylko podczytywałam, ale czas w końcu dołączyć
Staramy się o malucha od wakacji, zaczął się nasz 8 cykl starań. Ja 26, mąż 31 lat. Dziś byłam na badaniach, czekam na wyniki.
Może coś ruszy, bo dotychczas byłam zbywana, przez lekarzy, aż do ostatniego razu, jak po USG ginekolog stwierdził, że mam PCOS i dostałam skierowanie na badania. Była to wizyta ostatniej szansy, po niej chciałam wszystko robić prywatnie, a tak chociaż coś się udało na pakiet. Ostatnio mam gorszy czas, jestem przybita tą ciągłą nadzieją przeplataną z rozczarowaniem... Ale kiedyś się w końcu uda 🙏
Proszę o wpisanie na testowanie 26 lutegoSagi, Lipcowa, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
Karina nigdy wcześniej nie miałam krwawienia w trakcie cyklu. Jedynym krwawieniem był okres.
Ale tak wewnętrznie czuje ze to nie to..
zatestuje jutro bo mam imprezę z pracy wieczorem.. to wcześnie będzie jeszcze ale sumienie przynajmniej czyste