" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Elenaa wrote:Dziewczyny chyba nie będę testować 😮💨 śluz dalej rozciągliwy ale zauważyłam tez mikro niteczki krwi. Nie łudzę się nawet że to może być implantacja 🥺 ale może i dobrze bo nowy cykl przed nami ale czy starczy sił i nerwów? 🥺
-
LikePink wrote:Nesairah no właśnie spisałam ten cykl na straty, bo tylko 1sex mógł się zakończyć ciążą ale to było przed pikiem, więc marne szanse widziałam. Brak kreski 9dpo., 10dpo. tylko bardziej mnie w tym uświadomił - w końcu z synem miałam 9dpo fajną kreseczkę i dlatego przekreśliłam już ten cykl. No i jakim cudem miałoby się udać w 1cyklu 🤷🏼♀️ wszystko było przeciw temu cyklowi a tu takie zdziwko 🙈🙈🙈
Dziewczyny pytałyście, czy idę na betę - nie idę, bo mieszkam za granicą, więc wiadomo. Jeśli do tygodnia kreski będą ciemnieć, to za tydzień umowie się na wizytę do położnej tak w okolicach 7/8 tydzień. Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze 🙏🏻 Ja za Was też trzymam.
RoZyCzk4 szczypię Cię ale leciutko boś w ciąży 😁
Wiesz, te testu owu to tylko jeden ze wskaźników, w sumie nie wiadomo kiedy była Ogromnie gratuluję! Jejku ja już jutro 9dpo i się zastanawiam czy siknąć rano 🙈 -
Lipcowa wrote:Starczy. Wdech i wydech. Jesteś silna. Nie poddawaj się 🍀
-
Karina wrote:Ja takie mikro krwawienie miałam w terminie owulacji. Dziewczyny mówiły, że to jak najbardziej możliwe i nie ma co się zrażać.
-
Patisonek 25 wrote:Dajesz nadzieję 😊 na razie muszę i tak poczekać na resztę wyników i dopiero pojadę na wizytę. Czy przez wysoką prolaktynę lekarz Wam wstrzymał starania? Wysłałam lekarzowi wyniki ale od dziś zaczął urlop więc nie liczę że szybko odpisze.
Nie Kochana, lekarz nie wstrzymuje starań, ale tak jak było w moim przypadku - musiałam postosować 4 tygodnie Bromocorn, po czym oznaczyć poziom prolaktyny , bo często jak wyregulujesz poziom prolaktyny, to automatycznie wyrównują się cykle i powraca naturalna owulacja. U mnie tak było, ale trudno się było i tak w owulację wstrzelić, dlatego musiałam mieć Ovitrelle Wszystko będzie dobrze!12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
kobietki raczej przez parę dni nie będzie mnie zbyt dużo tutaj. waśnie się dowiedziałam że zmarł ojciec moich synów. wprawdzie kwestiami pogrzebu zajmuje się rodzina, ale ile ma do załatwienia innych spraw to szok po prostu...*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Ewiwi wrote:kobietki raczej przez parę dni nie będzie mnie zbyt dużo tutaj. waśnie się dowiedziałam że zmarł ojciec moich synów. wprawdzie kwestiami pogrzebu zajmuje się rodzina, ale ile ma do załatwienia innych spraw to szok po prostu...
Paucia lubi tę wiadomość
-
Elenaa wrote:Ciężko wiesz 🥺 wiem że jest dużo staraczek które naprawdę długo walczą, ale jakoś nie umiem sobie z tym poradzić wszystkim. Zaczynam wątpić że kiedykolwiek się uda I już nawet nie mam ochoty tu wchodzić, zapisywać tego wszystkiego i czytać, choć bardzo się cieszę jak zobaczę u kogoś ⏸️ i bardzo kibicuje żeby wszystko było ok. Badania dobre, owulki są, cykle regularne wszystko książkowo i nic z tego nie wychodzi 🙁 a na drugi dzień słyszę że ta w ciąży po pierwszym CS, ta wpadła itd. 🥺 rodzina też nie pomaga... kto czytał kiedyś mój pierwszy wpis w pamiętniku ten wie o co chodzi. Masakra, naprawdę współczuję wszystkim kto się dłużej stara albo ma jakieś przeszkody po drodze. Mimo to trzymam za was kciuki żeby wszystko szło po waszej myśli 🤞🏼
Ściskam Cię mocno, mocno. Trochę wiem jak to jest, z tym, że ja miałam początkowo problem z utrzymaniem ciąży, dwie poroniłam i dopiero trzecią donisilam. Trwało to łącznie prawie dwa lata. Życie bardzo często sprawdza naszą wytrzymałość i cierpliwość. Po każdej burzy wychodzi słoneczko i piękna tęcza i tego Ci życzę 🌈🍀Elenaa lubi tę wiadomość
2/2023 💔 6tc poronienie
12/2021💙mamy pięknego, wymarzonego chłopca👶
2/2021 💔 6 tc poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
5/2020 💔 7 tc poronienie, łyżeczkowanie
Ona
29 lat
zapracowana mama
On
28 lat
bez nałogów
mało aktywny tryb życia
szczupły
01/2023 chcemy drugiego bobasa
Starania bez spiny, co będzie to będzie!
3/2021 klinika leczenia niepłodności -> jest ok -
Dziewczyny ja dziś po monitoringu pęcherzyk ma 2,3cm może jest szansa ze pęknie i luty dla mnie tez będzie szczęśliwy 😃 w poniedziałek znowu monit ✊🏻
rozalaa, LikePink, Niaha, Dominika96, Ogoorkowa, SandraH.97, MerryCherry, Domi94, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Elenaa - głowa do góry, zobacz jaka młodziutka jesteś 🥹 statystyki mówią o średnio pół roku starań - wszystko musi zagrać - proces tworzenia się nowego życia jest skomplikowany - ale pamiętaj że na to warto czekać 😍 też często płacze, miałam już takie załamania że sama siebie nie poznawałam, ale za każdym razem trzeba podnieść głowę i walczyć dalej!
Paucia, MonikaMonia, Lipcowa, LikePink, Elenaa, Sagi lubią tę wiadomość
👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎
🧔29
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅
1 IVF
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->❄️❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF 🔜 -
Ewiwi wrote:kobietki raczej przez parę dni nie będzie mnie zbyt dużo tutaj. waśnie się dowiedziałam że zmarł ojciec moich synów. wprawdzie kwestiami pogrzebu zajmuje się rodzina, ale ile ma do załatwienia innych spraw to szok po prostu...
Przykro mi, dużo siły dla Was -
Ewiwi bardzo mi przykro:(2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualnyDominika96 wrote:Dziewczyny często zdarzają Wam się fałszywe testy bądź poczasiaki z dozu strumieniowego? Wczoraj na allegraku miałam jakiś śmieszy cień, dziś zrobiłam i już było coś więcej. Pomyślałam sobie, że fiksuje. Ale nie wylałam moczu, więc zrobiłam test z dozu. W pierwszej chwili coś prześwitywało. Myślę sobie, pewnie fabryczna. Pojechałam na zakupy, wracam a tutaj cień, który widać gołym okiem? Wkręcam sobie czy jest jakaś nadzieja?
Dobra widzialam, moze jutro zrob facelle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 16:31
-
rozalaa Stysia dziękuje za słowa otuchy też mam nadzieję że wyjdzie i u mnie to słońce 🤞🏼🥰
rozalaa, Stysia16 lubią tę wiadomość
-
Owulacja była ale słabej jakości..
plan jest na IUI w tym cyklu…
Liczymy jutro jako pierwszy dzień miesiączki..
Mąż robi badania w poniedziałek już był wcześniej umówiony i zależnie od wyników mam albo zacząć brać Clo albo nie..
Przynajmniej jest plan.. -
Beezi wrote:Jak nam się ten luty zaczyna, jakaś magia! Gratulacje dla wszystkich dwóch kreseczek i brzuszków ❤️❤️❤️ oby tylko ciemniało, a ciąże były nudne 🤞🍀
Ewiwi, tulę za tę 🐒 😥
Witam się już po kursie, zostałam oficjalnie open water diver, dzisiaj nurkowalam na 18m, na razie tyle mogę maksymalnie, oglądałam rafy i wieeeeelkie ławice sardynek, dosłownie miliony sardynek w zasięgu wzroku. Mega doświadczenie 🔥 Potem dotarliśmy do kolejnego hotelu i powiem Wam, że to jest miejsce, które aż zachęca do odpoczynku i ❤️, a że owu na dniach to zamierzamy działać 🔥 Chyba nigdy nie byłam w tak super miejscu i jeszcze w tak dobrych pieniądzach. 😅
Poza tym, dziewczyny, reprymenda się należy, jest DRUGI dzień miesiąca a Wy naprodukowałyście ponad 50 stron, kto by to nadrobił? 😂
A podzielisz się (może być na priv) gdzie wyjechaliście i jaki to był hotel? -
Przykro mi -
Emka06 wrote:Tak, robiłam większość badań z pierwszej strony. Wszystko dobrze, jedynie ferrytyna nisko. Teraz TSH też mi wyszło za nisko, ale odstawiłam Euthyrox i zobaczymy za jakiś czas. Na USG tarczyca wygląda prawidłowo. W planach mamy badanie nasienia, a jak będzie okej to zrobię drożność.👱♀️Dominika, 28
🙋♂️ Sebastian, 32
👱♀️Io ❌
Morfologia ✅
Panel tarczycowy ✅
Witamina D3 ✅
Witamina B12✅
Ferrytyna ✅
Testosteron ✅
Homocysteina ✅
🙋♂️ Morfologia ✅
Badanie nasienia ✅
————————————