W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ..
U mnie można już wpisać biel.. w sobotę zobaczyliśmy z mexem jakiś cień cienia.. pojechaliśmy na bete.. no i wynik o 11.30- beta 0.69.. ja juz wiedziałam że nic z tego.. dziś jeszcze mąż mnie poprosił żebym powtórzyła test.. tak jak myslalam biało... jestem naprawdę zalamana.. łzy mi same napływają do oczu.. nie daje rady funkcjonować w biurze.. mimo Clo, dwóch pęcherzyków, zastrzyku ovi nie udało się kolejny raz.. chyba muszę odpocząć od forum.. pojawię się może na czerwcowym wątku.. ja już nie wiem co robić..
Mam pytanie jeszcze o koncentrat ananasa? Brać go cały cykl czy w jakieś określone dni?
Może dziewczyny które zobaczyły w tym cyklu napiszą co stosowały.. może mogę coś jeszcze zrobić.. nie wiem..
Całuję Joll..Tabeaa lubi tę wiadomość
Ona 28
On 31
Pierwsza ciąża , córeczka w niebie.😇
23.06 ||
21.02.23 Franek 3130, 54cm 💙
Kwiecień 2024 lekarz mówi że z męża wynikami nie mamy szans. Zapisuje nas na czerwiec na invitro.
24.04.24 cud! Dwie kreski 🫣
25.04. beta 27,89
27.04 beta 61,34 💙💙
7.05 poronienie samoistne 😭
05.06 udana kwalifikacja do invitro
09.06 🏥 zaczynamy procedurę 💗💙
27.06 transfer 💜💜
06.07 beta >0.10 😭
.....
20.07 transfer 5.1.1
24.07 || 😱
25.07 beta 20.370 🥹🥹🥹 trzymaj się kropeczku ❤️
27.07 102,800 😱😱🥹🥹
29.07 409,400 💜🔥
31.07 986,400 💜
08.08 USG 🏥 mamy pęcherzyk ❤️
16.08 26dpt mamy serduszko i 8mm człowieka ❤️❤️
❄️❄️ Czekają na swoją kolej.. -
Cześć dziewczyny witam się w nowym tygodniu, zapisałam się już na testowanie w czerwcu, tak więc wracam do gry 💪🏼 Zaczynają się u mnie płodne dni, więc jest nowa nadzieja.
Gratuluje wszystkim które ujrzały w ostatnim czasie dwie kreseczki 🥰 piękną końcówkę maja Nam tutaj zafundowałyście, oby ta dobra passa trwała dalej i przeszła z Nami również na czerwcowy wątek 😇
Daruśka coś tam przebija, czekamy na rozwój wydarzeń ✊🏻
Co do planów wakacyjnych to my w sierpniu jedziemy do PL, mój chce spędzić trochę więcej czasu u siebie, żeby poodwiedzać znajomych, także urlop za granicą planujemy dopiero w październiku. W planach ponownie Wyspy Kanaryjskie bo bardzo nam się podobało na Fuertawerturze. W sierpniu planuje zachaczyć jedynie o Trójmiasto, mam tam siostrę więc na pewno wpadnę z odwiedzinami i przy okazji skorzystamy trochę z Polskiego morza, zawsze lepsze to niż nic 🤗
Miłego dnia dziewczynyMonk@, Babova, verliebtindich, 2+3, Anett93, Chrupka , Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Akataa wrote:Co do wakacji, my mieliśmy jechać za 2 tyg. w Dolomity, no ale, że są ⏸️, to będziemy szukać czegoś raczej lokalnie. Przez poprzednią ciąże odpadła nam Sycylia, coś nam te Włochy nie są pisane. 😅Mam nadzieję, że z dzidziutkiem jeszcze nadrobimy. Tylko, że my lubimy wypoczynek raczej na surowo, aktywnie i blisko natury, tj. namiot, trekkingi, wspinanie, ferraty. Morze by mogło dla nas nie istnieć, typowi ludzie gór z nas i mimo, że od 2 lat blisko gór mieszkamy, to i tak każde wolne spędzamy w górach, ewentualnie na Jurze. 😄 Także wymyślenie urlopu "na spokojnie" to dopiero dla nas wyzwanie. 🤔
Kocham Jurę, z okolic pochodzę i wracam z wielką nostalgią.
Chciałabym tam mieszkać, ale mąż absolutnie się nie zgadza, bo mówi, że nie wytrzymałby z moją rodziną tak blisko. I w sumie mu się nie dziwię, bo ja też wolę widywać się z nimi rzadziej -
Nutka, na myślałam, że Ty na wolnym najpierw byłaś właśnie, ale w sumie t już zleciało sporo, to tyle wolnego raczej byś nie miała 😂 super, odpoczywaj, mam nadzieję, że obędzie się bez przykrych objawów
Niestety, ja nie z Łodzi, ale dziękuję 🥰 Zaraz będziemy obdzwaniać lekarzy, może ktoś się znajdzie na szybko.
Joll, przykro mi, mocno tulę... Ja niestety nie pomogę jeśli chodzi o ananasa, to koncentratu nie brałam, ale tak szczerze, to nie sądzę, żeby to było coś decydującego... Może i trochę pomaga, ale jeśli masz jakiś większy problem, to raczej ananas tutaj nie pomoże.
Jo_ana, dobrze Cie widzieć ❤️ cieszę się, że wracasz z nowymi siłami i humorem 😊 owocnych starań zatem i czekamy na Twoje ⏸️ w nowym wątku 🥰jo_ana lubi tę wiadomość
-
Joll213 wrote:Hej dziewczyny ..
U mnie można już wpisać biel.. w sobotę zobaczyliśmy z mexem jakiś cień cienia.. pojechaliśmy na bete.. no i wynik o 11.30- beta 0.69.. ja juz wiedziałam że nic z tego.. dziś jeszcze mąż mnie poprosił żebym powtórzyła test.. tak jak myslalam biało... jestem naprawdę zalamana.. łzy mi same napływają do oczu.. nie daje rady funkcjonować w biurze.. mimo Clo, dwóch pęcherzyków, zastrzyku ovi nie udało się kolejny raz.. chyba muszę odpocząć od forum.. pojawię się może na czerwcowym wątku.. ja już nie wiem co robić..
Mam pytanie jeszcze o koncentrat ananasa? Brać go cały cykl czy w jakieś określone dni?
Może dziewczyny które zobaczyły w tym cyklu napiszą co stosowały.. może mogę coś jeszcze zrobić.. nie wiem..
Całuję Joll..
Tulę 😢😢😢
Odpocznij, zbierz siły i nie poddawaj się 😘 -
jo_ana wrote:Cześć dziewczyny witam się w nowym tygodniu, zapisałam się już na testowanie w czerwcu, tak więc wracam do gry 💪🏼 Zaczynają się u mnie płodne dni, więc jest nowa nadzieja.
Gratuluje wszystkim które ujrzały w ostatnim czasie dwie kreseczki 🥰 piękną końcówkę maja Nam tutaj zafundowałyście, oby ta dobra passa trwała dalej i przeszła z Nami również na czerwcowy wątek 😇
Daruśka coś tam przebija, czekamy na rozwój wydarzeń ✊🏻
Co do planów wakacyjnych to my w sierpniu jedziemy do PL, mój chce spędzić trochę więcej czasu u siebie, żeby poodwiedzać znajomych, także urlop za granicą planujemy dopiero w październiku. W planach ponownie Wyspy Kanaryjskie bo bardzo nam się podobało na Fuertawerturze. W sierpniu planuje zachaczyć jedynie o Trójmiasto, mam tam siostrę więc na pewno wpadnę z odwiedzinami i przy okazji skorzystamy trochę z Polskiego morza, zawsze lepsze to niż nic 🤗
Miłego dnia dziewczyny
💗💗💗💗jo_ana lubi tę wiadomość
-
Pluto, daruśka powtarzałyście testy dzisiaj? Gdzie foty🙂
pluto_nova lubi tę wiadomość
Na pokładzie:
💙 09.2012 sn
💜 04.2015 cc
💜 05.2017 cc
09.2019 cichutko marzy mi się 4...
01.2022 starania na serio...
03.2022 BC 💔😭
16 cykl starań po BC...
17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
12.07 14:00 prenatalne
-
Dzień dobry w poniedziałek! Oby to był dla wszystkich dobry dzień ❤️
Ja dziś 3dpo, i już od 1dpo bolą mnie sutki, nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, ze po dwóch okropnie długich (jak na mnie) cyklach w końcu miałam normalną owulacje w normalnym dniu cyklu, normalnie czuje ze ją miałam, progesteron na mnie ewidentnie oddziałuje i wszystko jest git. Nawet gdyby nie wyszło teraz, to przynamniej wróciło wszystko do normy. 🥰Kofii, peonia, AgulaM, wellwellwell, Monk@, 2+3, Anett93, Anati, RoZyCzK4, Tabeaa lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Całuję Joll..
😢 Odpocznij, daj sobie trochę czasu 💞
O ananasie nic nie wiem niestety😟 -
Pluto, daruśka przepięknie! Coś te końce miesiąca ostatnio są dla nasz szczęśliwe 🥰 Niech kreski ciemnieją a bety rosną!
Jo_ana fajnie że jesteś, niech czerwiec będzie owocny 🍓🤞
Joll, przytulam 😥 Odstaw forum, odpocznij i wracaj z nowymi siłami 💪
Nadrabiałam was wczoraj wieczorem i dziś rano, tyle naskrobałyście 🙈 Ja miałam intensywny weekend - część w pracy, część w rozjazdach z okazji dnia matki i innych okoliczności urodzinowo imieninowych- końcówka maja jest dla nas zawsze intensywna 😅 Az dobrze wrócić do pracy i mieć trochę odpocząć 😂
Lubię tematy wakacyjne 🏝☀️ My też nic nie mamy zaklepanego ale my sobie wyjazdy bliższe i dalsze zawsze ogarniamy sami więc nie myślimy o tym zbyt wcześnie 🙃 Tylko kierunek wybieramy 🗺🧭 Nie jesteśmy zupełnie ludźmi plaży i dużych hoteli, ostatnio upodobaliśmy sobie północ i dwa urlopy które mieliśmy od początku roku spędzaliśmy w dość chłodnych i surowych warunkach pogodowych 🤩
Temat działki z kolei porzuciliśmy, z czego bardzo się cieszę 😅 Powiedziałam mężowi że teraz, kiedy w najbliższych planach są dzieci, my mamy tu pracę, to chciałabym mieć blisko do centrum miasta, bo dojazdy (żłobki, przedszkola, zajęcia pozalekcyjne) to koszmarna wizja, ale za jakieś 20 lat będę szukała spokoju w domku pod lasem 😂 I uznaliśmy wspólnie że jeśli coś postawimy od zera to trudniej będzie nam to zostawić i się przeprowadzić. A ja jestem za młoda na zapuszczanie korzeni 😅 Wiec będziemy szukać domu w stanie deweloperskim, odkupimy od kogoś w surowym i to będzie dla nas lepsze rozwiązanie 🏡 no i dzięki zmianie decyzji przynajmniej nie musimy się tym zajmować teraz bo dopiero 2 lata temu kupiliśmy mieszkanie, jeszcze rok sobie dajemy, chyba że wcześniej trafimy na jakąś okazję 😁jo_ana, pluto_nova lubią tę wiadomość
👩 i 🧑 27 lat
💑 2011
👰🤵 2020 -
Poziomka9204 wrote:Właśnie myślimy nad Gdańskiem 🙂
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
https://naforum.zapodaj.net/33cc7a5849db.jpg.html
teraz widzę ze rozmazane
na pewno będę jeszcze testować
dla mnie coś tam majaczy
ale to dopiero 10dpo dzisiaj👩🏻 27 👨🏼30
👧🏼 Nikola 13.07.2018 - stan przedrzucawkowy, małowodzie - na szybko cc w piątek 13-ego 🙈😊
jeden jajowód ❌
Starania o rodzenstwo 👶 od 03.2021
03.01.22 badania w 3dc
badania nasienia 02.2022 wszystko w normie
czerwiec/lipiec 2022. 3 stymulowany
5-9 dc letrozole
8-12dc estrofem
Prenatal Uno
Wit. D 4000
Zestaw witamin B
Wit C
Olej z wiesiołka do owu
Wit E
Euthyrox 75/100 -
A ja miałam jechać dziś na betę ale nie mam jak,test dziś też biały temperatura zaś odbiła....nie wiem co myśleć.🤔12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Wow, ile kreseczek się posypało w ostatnich dniach
Pluto, powtarzasz betę jutro? Wiedziałam że coś będzie, klątwa działa! następna będzie Pocahontas
Daruśka - dawaj szybciutko nowe zdjęcie, jaram się jakby to był moj test i moje oczekiwanie
Akataa - kiedy beta? planujesz robić? jesli już pisałas, przepraszam, nie dałam rady nadrobic wszystkich stron, tyle naprodukowałyściePocahontas16, pluto_nova, Tabeaa lubią tę wiadomość
3.11.2014 - poronienie zatrzymane (8/12 tc)
11.07.2017 - Zosia (23 cs)
07.01.2023 - Kornelia (1 cs) -
gabi5443 wrote:Wow, ile kreseczek się posypało w ostatnich dniach
Pluto, powtarzasz betę jutro? Wiedziałam że coś będzie, klątwa działa! następna będzie Pocahontas
Daruśka - dawaj szybciutko nowe zdjęcie, jaram się jakby to był moj test i moje oczekiwanie
Akataa - kiedy beta? planujesz robić? jesli już pisałas, przepraszam, nie dałam rady nadrobic wszystkich stron, tyle naprodukowałyście
Proszę o mnie nie zapominać, bo czekam w kolejce do klątwy 🤣
A razem ze mną czeka Anetka 💗💗💗AgulaM, gabi5443, Milixx, Monk@, Kofii, Kluska95, Gwiazdeczka 93, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Proszę o mnie nie zapominać, bo czekam w kolejce do klątwy 🤣
A razem ze mną czeka Anetka 💗💗💗verliebtindich, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Całuję Joll..
Przykro mi, daj sobie czas na ochłonięcie i wracaj z nowymi silami 💪