W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:Mogę tez się dopisać do tej listy? Czy za późno dołączyłam ?
Oczywiście! Wpisać Cię na tego 9tego? Czy jednak na wczoraj ?
Oczywiście wpisze na razie z kciukami, ale nie mogę się doczekać 🌸
Koteczka, no wlasnie tak to wygląda, ale niepokoi mnie ten Estradiol. Endometrium jest bardzo słabe, dostalam od wczoraj Estrofem, ale przecież nie wywaliłoby go tak po jednej tabletce. Coś mi tu nie gra... -
Ja dzisiaj znowu siknęłam na facelle paskowy 😍 ucieszył mnie ten widok.
Byłam już a alabie zrobić powtórna betę i progaKluska95, Ferox, Lolka997, verliebtindich, Kofii, Nutka85, Kasiooola, Kori, Anett93, gabi5443, AgulaM, Westie, Tulipan, Ekta, KlaraJa, Koteczka82, Poziomka9204, 2+3, Kasik85, dracaena, Lipcowa, Yoanne lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Oczywiście! Wpisać Cię na tego 9tego? Czy jednak na wczoraj ?
Oczywiście wpisze na razie z kciukami, ale nie mogę się doczekać 🌸
Koteczka, no wlasnie tak to wygląda, ale niepokoi mnie ten Estradiol. Endometrium jest bardzo słabe, dostalam od wczoraj Estrofem, ale przecież nie wywaliłoby go tak po jednej tabletce. Coś mi tu nie gra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 11:24
verliebtindich lubi tę wiadomość
-
2+3 wrote:Podziwiam za 4 na pokładzie i starania o 5 bobasa 🙂 Chociaż im więcej dzieci tym weselej 🙂
Też jestem po 3 ciążach powiedzmy zdrowych i donoszonych, w każdym razie dzieci okazy zdrowia, a teraz trafił się bc 😐 był to dla mnie lekki szok i zaczęłam się zastanawiać czy może to zły pomysł, że może nie ten organizm, nie ten już wiek 😐2+3 lubi tę wiadomość
20 cs
Starania od 09.2021
05.2022 cb
JA : 35 lata Mąż : 35 lata
2014 Dominik
2015 Zuza
2018 Natalia
2020 Aleksandra -
Pocahontas16 wrote:Mam jeszcze pytanko, w którym dniu cyklu robilyscie droznosc? Czy 10/11 nie będzie już za późno jeśli przeloze?
Tak przynajmniej oddziałowa mi powiedziała.👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Cześć dziewczyny...
Dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, wyszły piękne dwie kreski. Jednakże wczoraj dowiedziałam się, że to niestety ciąża pozamaciczna najprawdopodobniej w jajowodzie... leżę od wczoraj na oddziale ginekologicznym i czekam... Pierwsza ciąża i taki traf... nasz kropek zabłądził...
Jest mi cholernie ciężko...Trzymajcie proszę kciuki, aby wszystko skończyło się dobrze...Ona👱♀️ 26
AMH 2.0
-Witamina D
-Kwas foliowy
-Inozytol
-Euthyrox 75
-NAC
-KoenzymQ10
-Resveratrol
-Probiotyk OmniBiotic10
On🧔 27
-Witamina D, C,E
-Kwas foliowy
-L-karnityna
-Resveratrol
-Koenzym Q10
Starania o pierwszego 👶 od 12.2021
05.05.2022-->II niestety CP w jajowodzie, poronienie trąbkowe...💔
maj-->lipiec przerwa w staraniach, czekanie na HSG
29.07.2022-->HSG, oba jajowody drożne, wszystko okej, lekarz daje zielone światło
03.2023-->kolejna CP💔, metotreksat, teoretycznie podziałał beta spadała ale jajowód nie wytrzymał, kilka dni po wyjściu ze szpitala krwotok wewnetrzny i usunięcie lewego jajowodu...
19. 04. 2024--> pierwsza wizyta u M.P.
Czerwiec 2024--> histeroskopia, wycięcie zrostów (adenomioza)
23.08.2024--> początek 1 stymulacji 😍1 procedura IVF--> 0 blastocyst💔
21.11.2024-->początek 2 stymulacji ❤️ -
SandraH.97 wrote:Cześć dziewczyny...
Dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, wyszły piękne dwie kreski. Jednakże wczoraj dowiedziałam się, że to niestety ciąża pozamaciczna najprawdopodobniej w jajowodzie... leżę od wczoraj na oddziale ginekologicznym i czekam... Pierwsza ciąża i taki traf... nasz kropek zabłądził...
Jest mi cholernie ciężko...Trzymajcie proszę kciuki, aby wszystko skończyło się dobrze...
Bardzo mi przykro... 😢😢😢
Trzymamy kciuki...
Wszystko dobrze się skończy, zobaczysz!
Jesteśmy z Tobą 💗💗SandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Jest mi cholernie ciężko...Trzymajcie proszę kciuki, aby wszystko skończyło się dobrze...SandraH.97 lubi tę wiadomość
20 cs
Starania od 09.2021
05.2022 cb
2014 Dominik
2015 Zuza
2018 Natalia
2020 Aleksandra -
Dziewczyny poszłam za waszą radą i zrobiłam dziś betę i progesteron. Będę miała czarno na białym jak pójdę do ginekologa.
Nutka85, Żelka1990, Ekta, Anett93, 2+3 lubią tę wiadomość
20 cs
Starania od 09.2021
05.2022 cb
2014 Dominik
2015 Zuza
2018 Natalia
2020 Aleksandra -
Pocahontas16 wrote:Mam jeszcze pytanko, w którym dniu cyklu robilyscie droznosc? Czy 10/11 nie będzie już za późno jeśli przeloze?
Mi mówili że od 6 dnia do owulacji można robić, sama miałam w 12 dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 12:12
👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Smerfetka_1988 wrote:Nie jesteś sama z takim podejściem, ja też mam podobne i myślę że to wcale nie jest złe. Owszem jest mi smutno i wczoraj sobie poplakam Ale myślę że tak musiało być. Jest to moja pierwsza ciąża biochemiczna i mam nadzieję że ostatnia,gdzie mam 4 dzieci zdrowo urodzonych. Nie zamierzam też czekać tylko odrazu chcemy próbować 😀
Kochana podziwiam cię za staranie o 5 dzidziusia ale za razem zazdroszczę tak pozytywnie im w domu dzieci więcej tym weselej ❤️💙Smerfetka_1988 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Żelka1990 wrote:
Ładna bardzo ładna kreska... !!! Trzymam kciuki mocno mocno 🥰🥰Żelka1990 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Jest mi cholernie ciężko...Trzymajcie proszę kciuki, aby wszystko skończyło się dobrze...
Trzymaj się! 😞😞😞 będzie dobrze, musi byćSandraH.97 lubi tę wiadomość
-
Kurcze z mojego badania w tym miesiącu nici.... Dzisiaj mi nie zrobi, bo plamienie, a od poniedziałku jest na urlopie..... Musimy przełożyć na przyszły cykl.... Masakra, chciałam już miec to zrobione
Dodatkowo nie będę miała monitoringu i będę musiała ovitrelle dać na czuja...... Nw czy wgl użyć ovitrwlle czy zobaczyć czy sam peknie, ale znowu jak nie peknie na stymulowanym to moze się torbiel zrobić...
Umówiłam się do gine z Medicover ale na 12 maja to będzie 13 dc i nie wiem czy już nie za późno na monitoringWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2022, 13:48