🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisia00 wrote:Łooo BillieJean gratulacje! ❤️ Ale tłuścioch!
Masz jakies objawy?
Przeczuwam powtórkę z początku miesiąca hihi oby znowu sypnęło się pełno pozytywniaczków
Było mi niedobrze przez dwa dni, ale bez żadnych wymiotów więc pomyślałam że to podejrzane. Pomyśleć, że byłam wkurzona, że okres tak długo nie nadchodzi, a 25 maja umówiłam się do ginekologa podejrzeć czy u mnie jest w ogóle jakaś szansa, że są owulacje…no to teraz będziemy podglądać pod innym kątem 😅
monii00, Karolaxoxo lubią tę wiadomość
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022 (1cs)
🩵Syn 03.2025 (12cs)
🧑🧑🧒🧒 Marzec 2026 - Starania o 3 dziecko wciąż karmiąc piersią 🤱🏻
Maj 2026 ⏸️ 🙏 -
🌼 Nadeya przykro mi, trzymam kciuki, żeby nowa praca okazała się świetna, a mniej stresu pomógł w staraniach tak jak dziewczyny piszą 🫂
🌼 BillieJean gratulacje! Piękna kreseczka 😍
🌼 Atusiu tulę za biel 🫂
BillieJean lubi tę wiadomość
💁🏻♀97, 💁🏼♂95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Tulę za biele 🫂
Billie gratulacje 🥰
Widać, że wiosna się zrobiła, taki wysyp kreseczek jest, że to chyba rekord 😅
BillieJean, Kinia197, Karolaxoxo, Esbe lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
BillieJean wrote:
https://zapodaj.net/plik-cKiawg04A9
Dziewczyny, nie wiem co tu się wydarzyło, spisałam ten cykl na straty po tym jak 8 maja zrobiłam test i była biel (myślałam że to był dzień w którym musiało coś wyjść, 14 dpo, a widocznie owulacja musiała być późno w tym cyklu).
42 dni bez okresu i nie wydawało mi się to jakoś mocno dziwne, bo karmienie ma duży wpływ na taki rozstrzał.
Ale siknęłam dziś i nie mogę dojść do siebie xD
Gratulacje 😍😍 myślałam ostatnio co u Ciebie 😊 niecj kropek się dobrze zadomowi!
BillieJean lubi tę wiadomość
09/2017 (2cs) ⏸️ -> 06/2018 💙
03/2020 (2cs) ⏸️ -> 11/2020 💙
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Dziękuję, chyba będziemy mieć wizytę tego samego dnia 25 maja ? Dobrze pamiętam, że wtedy idziesz podejrzeć Kropkę ?Axana wrote:Gratulacje 😍😍 myślałam ostatnio co u Ciebie 😊 niecj kropek się dobrze zadomowi!
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022 (1cs)
🩵Syn 03.2025 (12cs)
Maj 2026 ⏸️ 🙏 -
Ooo jaaa gratulacje billie!!!
Tak się cieszę jak widzę Wasze kreseczki, to daje taką nadzieję 😍
U nas wczoraj było ❤️ chociaż wydaje mi się że za późno. Natomiast teraz mam jakby śluz płodny i nie wiem już co myśleć. Chyba że to pozostałości po wczorajszym❤️? Nie mam zbyt dużego doświadczenia
BillieJean, Buburuza lubią tę wiadomość
Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez -
Madzialenka95 wrote:Ooo jaaa gratulacje billie!!!
Tak się cieszę jak widzę Wasze kreseczki, to daje taką nadzieję 😍
U nas wczoraj było ❤️ chociaż wydaje mi się że za późno. Natomiast teraz mam jakby śluz płodny i nie wiem już co myśleć. Chyba że to pozostałości po wczorajszym❤️? Nie mam zbyt dużego doświadczenia
Generalnie może to być i to i to. Najprawdopodobniej pozostałości ale trzeba obserwować. -
BillieJean wrote:Dziękuję, chyba będziemy mieć wizytę tego samego dnia 25 maja ? Dobrze pamiętam, że wtedy idziesz podejrzeć Kropkę ?

Tak! Ta planowana u mojego lekaeza 😍Chociaż mam też wizytę w pìątek żeby otworzyć kartę w luxmedzie, przełożyli mi z początku czerwca 🙈 Pytanie czy tam bedzie sprzęt żeby cokolwiek zobaczyć 😅
Jak się czujesz z tymi krechami?
dla mnie to ciąglw abstrakcja, marzyłam o 3cim a teraz jakby do mnie nie dociera 🙈
05/2026 (1cs) ⏸️❤️ -
Axana, Luxmed sprzęt ma, tylko mają dość dziwaczne dzielenie wizyt na mniejsze - osobno umówić trzeba usg, cytologię, a potem konsultację. Przynajmniej tak było przy rutynowych wizytach. No i z tymi lekarzami to też różnie... Podobno Luxmed ma słabe warunki pracy, więc lekarze niechętnie tam pracują. Chociaż znajoma z poprzedniej pracy prowadziła tam ciążę i była zadowolona, z tym że zrobiła głęboki research wszystkich lekarzy i wybrała dobrego po prostu💁🏻♀97, 💁🏼♂95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, nieregularne cykle długości 26-38 dni z przewagą 32-36 dni
Starania od 02.2025r -
Axana wrote:Tak! Ta planowana u mojego lekaeza 😍Chociaż mam też wizytę w pìątek żeby otworzyć kartę w luxmedzie, przełożyli mi z początku czerwca 🙈 Pytanie czy tam bedzie sprzęt żeby cokolwiek zobaczyć 😅
Jak się czujesz z tymi krechami?
dla mnie to ciąglw abstrakcja, marzyłam o 3cim a teraz jakby do mnie nie dociera 🙈
Narazie kompletna abstrakcja i dużo obaw, ale chcę być dobrej myśli ❤️ damy radę ✊
Axana lubi tę wiadomość
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022 (1cs)
🩵Syn 03.2025 (12cs)
Maj 2026 ⏸️ 🙏 -
Wow! Gratuluje kreseczek dziewczyny! Cudne wieści! ❤️
Tule za biele ❤️🫂
Zniknęłam na chwilkę z tego wątku, bo nie chciałam Was tu zamęczać swoimi rozterkami ciążowymi i nie mogłam się przez chwilkę tu odnaleźć, bo nie nadążałam za dwoma wątkami.
Kropeczek zagnieżdżony w dobrym miejscu, jeszcze nie widzieliśmy serduszka na wczorajszym USG, wizytę mamy dopiero za 2 tygodnie.
Ciąża mocno skurczowa i bólowa, z pobytem w izbie przyjęć z powodu jednostronnego bólu i wymiotów, ale jestem już obstawiona progesteronem dopochwowym i doustnym i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Aktualnie odpoczywam na l4🤭
Buburuza, Kompotlinka, BillieJean, _Dysia_, Kinia197, shaylen, Agi96, Tofuszka, Karolaxoxo, monii00, Kathrine32 lubią tę wiadomość
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27
05.05 ⏸️
18.05 1,7 mm CRL -
Ojej. Odpalam forum, a tu takie dobre wieści. Gratuluję takich tłuścioszków ❤️
Tule mocno za biele i ujemne betki. 🫂🫂🫂
Ja dziś na wycieczce z klasą jestem 🌸
Miłego dnia dziewczyny 😘😘😘😘
BillieJean, Kinia197, Karolaxoxo, monii00 lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
13.05 - beta 5,8
15.05 (45h) beta 46.10
22.05 beta 1882
25.05 beta 5993
03.06 wizyta u Ginka -
Nadeya wrote:Wczoraj zrobiłam betę, w nocy przyszedł wynik.
<0,200 - więc dzisiaj nie ma co marnować testu.
Biorąc pod uwagę, że to był 10dpo, a zwykle faza lutelana u mnie to 11-13 dni - myślę, że ten cykl mogę uznać za stracony.
Z mam nadzieję pozytywnej strony- to oznacza, że w tym tygodniu składam wypowiedzenie i niedługo zacznę pracę w mniej toksycznym miejscu.
Łączy się to z odstawieniem starań na chociaż 2-3 miesiące.
Będę zaglądać jako wolny strzelec 😊
W pewnej szkole z toksyczną dyrekcją krążyło hasło „[nazwa szkoły] w ciążę się nie zachodzi” bo środowisko było tak nieprzyjazne, że się żyło w ciągłym stresie. Maaaaasa dziewczyn tylko zmieniała pracę i w ciążę zachodziła. Trzyma kciuki żeby i u Ciebie tak się skończyło 😘😘😘
Kinia197, BillieJean lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
13.05 - beta 5,8
15.05 (45h) beta 46.10
22.05 beta 1882
25.05 beta 5993
03.06 wizyta u Ginka -
Werox odpoczywaj, oby dolegliwości minęły i żebyś cieszyła się spokojną ciążą i zdrowym Maluszkiem🤞❤️
Werox, Nigri lubią tę wiadomość
Rocznik 92
🩷Córka 08.2022 (1cs)
🩵Syn 03.2025 (12cs)
Maj 2026 ⏸️ 🙏 -
Tofuszka wrote:Axana, Luxmed sprzęt ma, tylko mają dość dziwaczne dzielenie wizyt na mniejsze - osobno umówić trzeba usg, cytologię, a potem konsultację. Przynajmniej tak było przy rutynowych wizytach. No i z tymi lekarzami to też różnie... Podobno Luxmed ma słabe warunki pracy, więc lekarze niechętnie tam pracują. Chociaż znajoma z poprzedniej pracy prowadziła tam ciążę i była zadowolona, z tym że zrobiła głęboki research wszystkich lekarzy i wybrała dobrego po prostu
Lekarza mam tam super, wizyta umówiona jako prowadzenie ciąży, ale idę raczej tylko założyć kartę żeby korzystać z badań. Ciążę planuję prowadzić prywatnie tam gdzie dwie poprzednie
przy tamtyvh w luxmedzie też byłam tylko raz żeby otworzyć kartę
Buburuza, Tofuszka lubią tę wiadomość
05/2026 (1cs) ⏸️❤️

no trudno, niby się człowiek próbował nie nastawiać, tym bardziej że to pierwszy miesiąc starań ale i tak jakoś przykro