🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam bardzo ❤️🥹 uspokoiłyście mnie a Dr GPT potwierdził to co piszecie, szkoda tylko że ten lekarz mi nic nie powiedział tylko bezczelnie nastraszył... Nie pójdę więcej tam, anulowałam wizyty u niego. W poniedziałek podzwonię i się zarejestruje prywatnie. Pogadałam z mężem, popłakałam trochę i mam zamiar odpoczywać ile się da chociaż przy dwulatce ciężko będzie 🫣🙃 będę do was zaglądać na czerwcowym wątku i kibicować 🍀🤞❤️
monii00, Buburuza, Nigri, Tofuszka, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
11.2025 7tc💔
05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170
29.05 5+3 pierwsze USG-> pusty pęcherzyk
08.06 wizyta 6+4🤞🍀
Beta 75tys/Prog 44
Jest mały 7mm wojownik z pięknym ❤️

-
Karola bardzo dziękujemy za prowadzenie wątku, który był szczęśliwy dla tylu osób 🥰
Jako, że przeszłam to samo co ty i znam ten potężny strach to mi trochę pomaga mówienie sobie, że tym razem jest inny plemnik, inne jajeczko i inne zakonczenie. Z tego co czytałam to po jednym poronieniu statystyka jest po naszej stronie, dlatego nie przestaje trzymać kciuków za Twoje maleństwo. Czekam na same dobre wieści 🫂💜
Buburuza, Karolaxoxo, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość
-
No niestety, biel 🤷♀️ wiec czekam na okres i działamy 🫡
Nigri lubi tę wiadomość
-
@Karolaxoxo poczytaj sobie (zapytaj dr chatgbt), który z dostępnych ginekologów ma dobry sprzęt do usg. U mnie była duża różnica! Ginekolog z luxmed powiedział, że 'tam nic nie ma, niech pani czeka 2tyg', a prywatnie dzień później był zarodek I serduszko. Także z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że sprzęt ma duże znaczenie!
Będzie dobrze, 3mam kciuki 💪🏻🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja, 07:46
Karolaxoxo, Kompotlinka, Nigri, BillieJean lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
🌸 Karola współczuję stresu i tego, że trafiłaś na takiego lekarza...Bardzo dobrze, że pójdziesz gdzieś indziej. Trzymam kciuki za Twoje Maleństwo, ale jestem przekonana że będzie wszystko dobrze skoro masz tak szybko wprowadzone leki. 🤗
Karolaxoxo lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Tulę za biel. 🫂 Ale nastawienie masz bardzo dobre. 💪😊
Tak troche wiedzialam ze sie nie uda,bo prawdopodobnie mialam owulacje z prawego jajnika, a prawy jajowod mam niedrozny. No ale człowiek jak zwykle sie łudził 😅 -
dziś piersi bolą mnie strasznie… Rano miałam też ból brzucha i pleców jak na okres, a tu nadal sucho i cisza. Po dwóch bielach postanowiłam na razie nie testować, bo szkoda nerwów. Teraz pozostaje tylko czekać i nie zwariować…
Nigri, shaylen lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się po małej przerwie na forum i proszę o radę. Tak mi wypadło, że testuje 2x w maju, na początku miesiąca test ujemny, jutro rano będzie 9/10dpo, ale dziś oczywiście już mnie podkusilo i zrobiłam test z dość rozcieńczonego popołudniowego moczu. Powiedzcie mi, czy tu widac jakiś cień czy widzę to oczami wyobraźni?Wychodzi na to że dziś tak 8/9 dpo.
https://ibb.co/0y2QwBVZ2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Od 07.25r staramy się o rodzeństwo
Aktualnie 8cs
3x cb 💔
Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N -
Dziewczyny przytulam 🫂
🌸Iiris kurcze im dłużej patrzę to chyba coś widzę gdzieś w tej okolicy 🥹 trzymam kciuki oby to było to 🤞 🍀

Iiris lubi tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
15.07.2023 ⏸️
11.2025 7tc💔
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170
08.06 wizyta 6+4🤞🍀
Beta 75tys/Prog 44
Jest mały 7mm wojownik z pięknym ❤️

-
Kompotlinka Karolaxoxo
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Niestety po 3 biochemach wiem, że dodatni test to dopiero początek stresu co będzie dalej, ale cieszyłabym się, że będzie mi dane chociaż spróbować utrzymać ciążę na nowym zestawie leków. Plus byłaby to ciąża z lewego jajnika, który martwił mnie bo jeszcze nigdy z niego nie zaskoczyło. Ale staram się też nie nastawiać jakoś w 100% na to, że jutro rano będzie dodatni, choć jest to trudne2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Aktualnie 8cs
3x cb 💔
Mutacja PAI, rozchwiane cytokiny, niedoczynność tarczycy Hashimoto -Encorton, Acard, Progesteron Besins, Cyclogest, Euthyrox N -
Karolaxoxo wrote:Dziękuję Wam bardzo ❤️🥹 uspokoiłyście mnie a Dr GPT potwierdził to co piszecie, szkoda tylko że ten lekarz mi nic nie powiedział tylko bezczelnie nastraszył... Nie pójdę więcej tam, anulowałam wizyty u niego. W poniedziałek podzwonię i się zarejestruje prywatnie. Pogadałam z mężem, popłakałam trochę i mam zamiar odpoczywać ile się da chociaż przy dwulatce ciężko będzie 🫣🙃 będę do was zaglądać na czerwcowym wątku i kibicować 🍀🤞❤️
Ja w mojej pierwszej ciąży, z której urodziłam córkę też miałam krwiaka i brałam progesteron. Krwiak się wchłonął i wszytko było ok
2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Aktualnie 8cs
3x cb 💔
Iiris wrote:Hej dziewczyny, witam się po małej przerwie na forum i proszę o radę. Tak mi wypadło, że testuje 2x w maju, na początku miesiąca test ujemny, jutro rano będzie 9/10dpo, ale dziś oczywiście już mnie podkusilo i zrobiłam test z dość rozcieńczonego popołudniowego moczu. Powiedzcie mi, czy tu widac jakiś cień czy widzę to oczami wyobraźni?Wychodzi na to że dziś tak 8/9 dpo.
https://ibb.co/0y2QwBVZ
Szczerze to ja nic nie wiedzę ale to zdjęcie może w rzeczywistości wygląda to inaczej 🤔
Powtórz jutro i daj znać 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja, 21:05
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Nigri wrote:Szczerze to ja nic nie wiedzę ale to zdjęcie może w rzeczywistości wygląda to inaczej 🤔
Powtórz jutro i daj znać 🙂
W rzeczywistości moim zdaniem nie widać było tego lepiej. No nic, zobaczę jutro rano
2022r. zdrowa córeczka ☺️ (2cs)
Aktualnie 8cs
3x cb 💔
Cześć dziewczyny! Przepraszam, że tak się wtrącę w wątek, ale poczytuję sobie was czasem i chciałabym Cię jakoś wesprzeć. W drugiej ciąży moja 1 wizyta była w 5+4, ponieważ zaczęłam plamić tydzień wcześniej, nie mogę znaleźć opisu, ale na zdjęciach z USG również nie widać ciałka żółtego ani tym bardziej zarodka. Dostałam też luteinę i podjechałam 2 tygodnie później (bo wciąż miałam plamienia, które ciągnęły się do 12tc) i był zarodek z serduszkiem. A skąd plamienia? Nie wiadomo, nic nie było widać. Mam nadzieję, że to trochę ukoi twój strach 🫂🍀Karolaxoxo wrote:Cześć dziewczyny, jestem właśnie po mojej pierwszej wizycie (dzisiaj dokładnie 5t+3d) i mam straszny mętlik w głowie... Lekarz zobaczył pęcherzyk ciążowy w macicy, ale na ten moment jest jeszcze bez ciałka żółtego. Do tego powiedział, że obok pęcherzyka coś się delikatnie odkleja albo tworzy się mały krwiak. 🥺
Dostałam Luteinę dopochwowo 2 razy dziennie. Kolejną wizytę mam dopiero za niecałe 4 tygodnie (24 czerwca), ale planuję zapisać się gdzieś prywatnie za jakieś 10 dni, żeby sprawdzić, czy wszystko się ładnie dokleiło i czy pojawiło się serduszko. Mam ogromną nadzieję że tak będzie 🥹🍀
Mam z tyłu głowy poronienie z listopada i czuję że będzie powtórka, nie chce ale coraz bardziej czuje że tak będzie....
Podnieście mnie trochę na duchu, bo bardzo się boję 😭
🙆🏼♀️ 30l.
👧🏼 08.2022 (1cs)
👧🏼 02.2025 (1cs)
🪫 Hashimoto, PCOS, IO -
Aiina wrote:Cześć dziewczyny! Przepraszam, że tak się wtrącę w wątek, ale poczytuję sobie was czasem i chciałabym Cię jakoś wesprzeć. W drugiej ciąży moja 1 wizyta była w 5+4, ponieważ zaczęłam plamić tydzień wcześniej, nie mogę znaleźć opisu, ale na zdjęciach z USG również nie widać ciałka żółtego ani tym bardziej zarodka. Dostałam też luteinę i podjechałam 2 tygodnie później (bo wciąż miałam plamienia, które ciągnęły się do 12tc) i był zarodek z serduszkiem. A skąd plamienia? Nie wiadomo, nic nie było widać. Mam nadzieję, że to trochę ukoi twój strach 🫂🍀
Dziękuję Ci bardzo, tak jestem już trochę spokojniejsza ❤️
🌸 Aenu przytulam mocno 🫂 w końcu wzejdzie i dla Ciebie słońce ☀️ mocno trzymam kciuki 🍀🤞
Aiina, Buburuza lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
15.07.2023 ⏸️
11.2025 7tc💔
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170
08.06 wizyta 6+4🤞🍀