🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam bardzo ❤️🥹 uspokoiłyście mnie a Dr GPT potwierdził to co piszecie, szkoda tylko że ten lekarz mi nic nie powiedział tylko bezczelnie nastraszył... Nie pójdę więcej tam, anulowałam wizyty u niego. W poniedziałek podzwonię i się zarejestruje prywatnie. Pogadałam z mężem, popłakałam trochę i mam zamiar odpoczywać ile się da chociaż przy dwulatce ciężko będzie 🫣🙃 będę do was zaglądać na czerwcowym wątku i kibicować 🍀🤞❤️
monii00, Buburuza, Nigri, Tofuszka, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość
👩🏻28 👦🏻30
2021-2023 starania o bobasa
15.07.2023 ⏸️
03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
11.2025 7tc💔
05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
Beta 19.05 --> 51
Beta 21.05 -->170
29.05 pierwsze USG -
Karola bardzo dziękujemy za prowadzenie wątku, który był szczęśliwy dla tylu osób 🥰
Jako, że przeszłam to samo co ty i znam ten potężny strach to mi trochę pomaga mówienie sobie, że tym razem jest inny plemnik, inne jajeczko i inne zakonczenie. Z tego co czytałam to po jednym poronieniu statystyka jest po naszej stronie, dlatego nie przestaje trzymać kciuków za Twoje maleństwo. Czekam na same dobre wieści 🫂💜
Buburuza, Karolaxoxo, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
No niestety, biel 🤷♀️ wiec czekam na okres i działamy 🫡
Nigri lubi tę wiadomość
-
@Karolaxoxo poczytaj sobie (zapytaj dr chatgbt), który z dostępnych ginekologów ma dobry sprzęt do usg. U mnie była duża różnica! Ginekolog z luxmed powiedział, że 'tam nic nie ma, niech pani czeka 2tyg', a prywatnie dzień później był zarodek I serduszko. Także z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że sprzęt ma duże znaczenie!
Będzie dobrze, 3mam kciuki 💪🏻🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:46
Karolaxoxo, Kompotlinka, Nigri, BillieJean lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
🌸 Karola współczuję stresu i tego, że trafiłaś na takiego lekarza...Bardzo dobrze, że pójdziesz gdzieś indziej. Trzymam kciuki za Twoje Maleństwo, ale jestem przekonana że będzie wszystko dobrze skoro masz tak szybko wprowadzone leki. 🤗
Karolaxoxo lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Kompotlinka wrote:Tulę za biel. 🫂 Ale nastawienie masz bardzo dobre. 💪😊
Tak troche wiedzialam ze sie nie uda,bo prawdopodobnie mialam owulacje z prawego jajnika, a prawy jajowod mam niedrozny. No ale człowiek jak zwykle sie łudził 😅 -
dziś piersi bolą mnie strasznie… Rano miałam też ból brzucha i pleców jak na okres, a tu nadal sucho i cisza. Po dwóch bielach postanowiłam na razie nie testować, bo szkoda nerwów. Teraz pozostaje tylko czekać i nie zwariować…
Nigri, shaylen lubią tę wiadomość
-