Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
Odpowiedz

🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶

Oceń ten wątek:
  • Karolaxoxo Ekspertka

Wysłany: 29 maja, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo ❤️🥹 uspokoiłyście mnie a Dr GPT potwierdził to co piszecie, szkoda tylko że ten lekarz mi nic nie powiedział tylko bezczelnie nastraszył... Nie pójdę więcej tam, anulowałam wizyty u niego. W poniedziałek podzwonię i się zarejestruje prywatnie. Pogadałam z mężem, popłakałam trochę i mam zamiar odpoczywać ile się da chociaż przy dwulatce ciężko będzie 🫣🙃 będę do was zaglądać na czerwcowym wątku i kibicować 🍀🤞❤️

monii00, Buburuza, Nigri, Tofuszka, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość

👩🏻28 👦🏻30
    2021-2023 starania o bobasa
    15.07.2023 ⏸️
    03.2024 4030g 62cm szczęścia 🩷
    05.2025 zaczynamy starania o drugiego bobasa
    11.2025 7tc💔
    05.2026 ⏸️ kropeczko zostań 🍀🤞
    Beta 19.05 --> 51
    Beta 21.05 -->170
    29.05 pierwsze USG
  • _Dysia_ Autorytet

Wysłany: 29 maja, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola bardzo dziękujemy za prowadzenie wątku, który był szczęśliwy dla tylu osób 🥰

Jako, że przeszłam to samo co ty i znam ten potężny strach to mi trochę pomaga mówienie sobie, że tym razem jest inny plemnik, inne jajeczko i inne zakonczenie. Z tego co czytałam to po jednym poronieniu statystyka jest po naszej stronie, dlatego nie przestaje trzymać kciuków za Twoje maleństwo. Czekam na same dobre wieści 🫂💜

Buburuza, Karolaxoxo, Kompotlinka, BillieJean lubią tę wiadomość

🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱

⏸️ 11.2025
    💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie

Powrót do starań od 02.2026 🍀

⏸️ 05.2026 🤞🌈
    28.05 0.58cm człowieczka z serduszkiem 💖

🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈
  • shaylen Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, biel 🤷‍♀️ wiec czekam na okres i działamy 🫡

Nigri lubi tę wiadomość

👱‍♀️28 👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Gilgotka Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Tule za biel 🫂

• Dawdler34 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Karolaxoxo poczytaj sobie (zapytaj dr chatgbt), który z dostępnych ginekologów ma dobry sprzęt do usg. U mnie była duża różnica! Ginekolog z luxmed powiedział, że 'tam nic nie ma, niech pani czeka 2tyg', a prywatnie dzień później był zarodek I serduszko. Także z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że sprzęt ma duże znaczenie!
    Będzie dobrze, 3mam kciuki 💪🏻🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:46

Karolaxoxo, Kompotlinka, Nigri, BillieJean lubią tę wiadomość

👩‍💼91' 🧑‍💼80' + 🐕
    01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
    08.03.2026 - ⏸️
    28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
    04.04.2026 - 0.51cm 💔
    10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia, 7/8w) 💔👼

🌈jeszcze będzie pięknie 🤞
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaylen wrote:
    Tulę za biel. 🫂 Ale nastawienie masz bardzo dobre. 💪😊

Nigri lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Karola współczuję stresu i tego, że trafiłaś na takiego lekarza...Bardzo dobrze, że pójdziesz gdzieś indziej. Trzymam kciuki za Twoje Maleństwo, ale jestem przekonana że będzie wszystko dobrze skoro masz tak szybko wprowadzone leki. 🤗

Karolaxoxo lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • shaylen Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    Tulę za biel. 🫂 Ale nastawienie masz bardzo dobre. 💪😊

Tak troche wiedzialam ze sie nie uda,bo prawdopodobnie mialam owulacje z prawego jajnika, a prawy jajowod mam niedrozny. No ale człowiek jak zwykle sie łudził 😅

👱‍♀️28 👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

05.26 wracamy do gry 🤞
    Czy ponownie stanie się CUD? 🥹

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
  • Aenu Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś piersi bolą mnie strasznie… Rano miałam też ból brzucha i pleców jak na okres, a tu nadal sucho i cisza. Po dwóch bielach postanowiłam na razie nie testować, bo szkoda nerwów. Teraz pozostaje tylko czekać i nie zwariować…

Nigri, shaylen lubią tę wiadomość

‹‹ 78 79 80 81 82
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ