W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosalie okropna sprawa... Weź pozbądź się tego auta jak najszybciej.
My mamy auto od nowości już kilka lat i nie żałuję żadnej wydanej złotówki - bezpieczeństwo jest najważniejsze... Też kilka lat męczyliśmy się ze starszym autem i pomijając kupę kasy włożoną w naprawy i tak potrafił mieć awarię w trasie-np skrzynia biegów siadła na ekspresówce... Także komfort ze sprawnego auta - bezcenny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 11:33
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Rosalie, działo mi się coś kiedys takiego z samochodem ale nie pamiętam co się wtedy zepsuło...
Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie ❤️ po dzisiejszym spotkaniu z zespołem mam tyle zadań do zrobienia że już się zaczęłam łamać żeby zostać
Nulka, będziesz mieć tyle zadań do samego porodu, jeśli nie pójdziesz na zwolnienie... -
nick nieaktualnyCo do wagi jeszcze, to mi dzisiaj moja kochana matula powiedziała, że jestem grubasem, bo przytyłam już 3kg, a powinnam w całej ciąży przytyć 8 (bo jakaś ciotka tyle przytyła i po porodzie wyglądała, jakby nie była w ciąży, więc sobie mamcia wymyśliła, że jak ktoś się nie opycha, to właśnie tak to powinno wyglądać). A najbardziej bawi mnie to, że mówi mi to ona, która w każdej ciąży tyła po ponad 20kg. Ogólnie to luzik, nie przejmuję się tym, ona ma takie mądrości, napisałam to tak dla śmiechu
A i że nasz syn urodzi się zielony, bo nie jemy mięsa, więc według mojej mamy tylko sałatę 😂 wegetarianizm to wypomina przy każdej możliwej okazji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 13:56
-
Ves wrote:Rosalie okropna sprawa... Weź pozbądź się tego auta jak najszybciej.
My mamy auto od nowości już kilka lat i nie żałuję żadnej wydanej złotówki - bezpieczeństwo jest najważniejsze... Też kilka lat męczyliśmy się ze starszym autem i pomijając kupę kasy włożoną w naprawy i tak potrafił mieć awarię w trasie-np skrzynia biegów siadła na ekspresówce... Także komfort ze sprawnego auta - bezcenny. -
Rosalie, ale się najadlas strachu, współczuje 🥺
Nulka, o której masz te połówkowe ?🧐 czekam i czekam
Ja dziś miałam wizytę i lekarka stwierdziła ze te moje podwyższone trombocyty mogą być po szczepionce covid. Za miesiąc do powtórki badanie. Dostałam tez leki na bakterie w moczu. I najważniejsze - mam zgodę na wylot na urlop nad morze ☺️ także będziemy szukać jakiegoś last minute, o jak się cieszę!
Eve lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyNulka, jeszcze trochę: 2 śluby w najbliższy piątek i sobotę, później 2 sesje narzeczeńskie i 3 ślubne, w połowie października jeszcze jeden ślub, później to obrobić i... Koniec roboty do wiosny 😁 Jakoś bardzo szybko mi w tym roku cały sezon ślubny zleciał, było tak dużo zleceń na ten rok, a zostały już tylko 3. W ogóle cały rok mi strasznie pędzi 🤷
Martyna, jak ja Ci zazdroszczę tego urlopu! -
nick nieaktualnynulka_23 wrote:Martyna, wizyta 17:20 więc jeszcze chwila
Kasiekkk to i tak sporo jeszcze przed Tobą 😱 mi też rok bardzo szybko uciekł, lata jakby wcale nie było
Trochę jest, ale to tylko na ślubach jest ciężko. Z sesjami sobie spokojnie radzę, a obróbka, to już w ogóle luzik, bo jak mam gorszy dzień, to po prostu odpoczywam, nie muszę pracować. A nawet jak siedzę cały dzień przed komputerem, to robię sobie co jakiś czas przerwy na spacer lub żeby poleżeć i zmienić trochę pozycję, bo już mi brzuch dokucza, jak za długo tkwię w jednej.
O, to późnawo ta Twoja wizyta! Ja też dzisiaj cały dzień zaglądam, czy już coś napisałaś po usg 😊 -
Wiecie, najpierw praca później dojazd... Akurat w medicoverze jest tak że usg robi tylko szpital medicover a ode mnie dojazd do niego komunikacja to pół życia zajmuje więc muszę wizyty dopasowywać pod męża (mimo że niestety na wizytę ze mną wejść nie może😟)
-
O kurcze, siedzę przed gabinetem i wiem że to nie ładnie ale właśnie jakaś kobieta po raz pierwszy usłyszała bicie serduszka dziecka żeby nie było, samego przebiegu wizyty nie słychać ale serducho wali że aż miło 😁😁 no i zakładam że to pierwszy raz bo pani płaska jak deska 😂
-
Uff już po Mały nie współpracował. Udało się co prawda wszystko pomierzyć ale ładnego zdjęcia nie mam żadnego Leoś ma 400 g😲😲 no i nadal, niezaprzeczalnie jest Leosiem 😂
Eve, Alis96, Dip88, Kasienka22, Kasiekkk, Ves, Osama, wariancja, Caro lubią tę wiadomość
-
Nulka gratuluję zdrowego Leosia😍
Może na kolejnym zapisuje, mój doktor kazał pracować nad dzieckiem żeby zrobić portret na tym USG 30-32 tc😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 18:34
nulka_23 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nulka_23 wrote:Haha ja mam chyba uparte dziecko 😂 ręka nawet serce zasłaniał i był problem z pomiarami 😂 ale mąż ze mną mógł wejść jako że zaszczepiony 😁😁
To wychowujmy tych uparciuszkow 😉💪👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️