W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnWer, gratulacje!!! Nie martw się na zapas tą szybką ciążą, natura wie co robi A z alko, no cóż, ja mam nie lepszą historię, nawet nie chcę już do tego wracać, bo czasu nie cofnę. Ja dodatkowo zrobiłam permanentne brwi, nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby zrobić wcześniej test i także tak...
Dip88 lubi tę wiadomość
-
wariancja wrote:AnnWer, gratulacje!!! Nie martw się na zapas tą szybką ciążą, natura wie co robi A z alko, no cóż, ja mam nie lepszą historię, nawet nie chcę już do tego wracać, bo czasu nie cofnę. Ja dodatkowo zrobiłam permanentne brwi, nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby zrobić wcześniej test i także tak...
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Byłam jednak wczoraj na wizycie. W ndz tak mnie zaniepokoił ten ból brzucha, że udało mi się wcisnąć wczoraj. Jest pęcherzyk Wszystko ok. Dostałam Letrox, bo tarczycą już trochę poszalała i Clexane. Będę trochę spokojniejsza. Kolejna wizyta w poniedziałek - 12.07. Mam nadzieję, że już będzie kropek
AnnWer jest piękny bladzioch Trzymam kciuki! A przebojami się nie przejmuj. Miałam podobnie przed ciąża z córką
Kasiekkk w jaki kolor celujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2021, 15:27
nulka_23, Dip88, Belie, wariancja, Ariadne002 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Hej Dziewczyny! Byłam jednak wczoraj na wizycie. W ndz tak mnie zaniepokoił ten ból brzucha, że udało mi się wcisnąć wczoraj. Jest pęcherzyk Wszystko ok. Dostałam Letrox, bo tarczycą już trochę poszalała i Clexane. Będę trochę spokojniejsza. Kolejna wizyta w poniedziałek - 12.07. Mam nadzieję, że już będzie kropek
AnnWer jest piękny bladzioch Trzymam kciuki! A przebojami się nie przejmuj. Miałam podobnie przed ciąża z córką
Kasiekkk w jaki kolor celujesz?Caro lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie nadążam czytać co tu piszecie a potem nie pamietam co komu miałam odpisac 🙈🙈🙈🙈🤭🤯
Także wszystkim zdrowia i pamiętajcie ze kg nie są ważne, ważny jest zdrowy dzidziuś ❤️ Chyba ze któraś co chwile 🍿🥂🍷🍺🍔🍕🍟 to wtedy trzeba przystopować 😂Dip88 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Dziewczyny nie nadążam czytać co tu piszecie a potem nie pamietam co komu miałam odpisac 🙈🙈🙈🙈🤭🤯
Także wszystkim zdrowia i pamiętajcie ze kg nie są ważne, ważny jest zdrowy dzidziuś ❤️ Chyba ze któraś co chwile 🍿🥂🍷🍺🍔🍕🍟 to wtedy trzeba przystopować 😂Iskra444, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Dip 😅😅😅 Ja miałam dziś urwanie głowy z chodzeniem po urzędach, potem zakupy i takie tam. Wypiłam rano kakałko i bagietkę i zero wymiotów 😍🤞🏻Dzis tak się zmęczyłam, ze aż mnie glowa boli.
Teraz maz wiezie sushi bo mnie ochota naszła 😍
Jutro mam badania krwi i moczu. Dajcie znać jakie robilyscie w 1 trymestrze, to może sobie coś dorzucę do listy mam jakąś bardzo okrojoną25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyDo mnie dzisiaj dzwonili z przychodni. Już się przestraszyłam, że chcą mi odwołać wizytę jak zobaczyłam nieodebrane połączenie. Na szczęście chcieli tylko potwierdzić wizytę 🙂
U nas dzisiaj znowu bardzo ciepło. Słabo znoszę takie temperatury ostatnio.
-
Osama wrote:Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty 😊
Ja niestety dzisiaj obudziłam się i znowu krwawilam. Mniej jak wczoraj rano no i w głowie mam że lekarz mówił że po badaniu tak może być. Badanie było naprawdę mało delikatne. Jednak ta krew przeraża.Osama lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Dziewczyny nadrobiłam czytanie 😁
Gratuluje wszystkim wizyt i zobaczenia maluchów 😁
Jestem w szoku, że na tak wczesnym etapie można już stwierdzić płeć, myślałam że czeka mnie to za jakieś dwa miesiące 😂
Ja się jeszcze naczekam na moją wizytę 😅 ale będzie wtedy 12 + 3 więc może też już zobacze czy to on czy ona 😀
Co do brzuszka to mi rośnie w zaskakujacym tempie, i przytyłam około 2-3 kg 🙊
Dziś musiałam jechać do biura i wracałam godzinę w korkach, w zatłoczonym autobusie bez klimatyzacji, tragedia!
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Annwer jeśli to Cię pocieszy to ja w 1 ciąży opilam się z żalu, że nie jestem w ciąży a następnego dnia wyszedł bladzioch.
Tradycji stała się zadość bo w tej ciąży byłam na szczepieniu, u kosmetyczki na kwasach, na tomografie zęba i wypiłam piwko. Wpadajmy z mężem a test zrobiłam 3 dni po spóźnionej @ 😂😂 jak nigdy przez prawie rok 😄
Jeszcze nie mogę być pewna ale jeśli na tym etapie zarodek się utrzymał to będzie wszystko ok8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Ja po pracy zajęłam się swoim ogródkiem 🌻🌷🌹
Martyna, ja miałam takie badania https://zapodaj.net/0c252e46911c0.jpg.html
Co do kilogramów jeszcze to ja się już czuje obrzydliwie gruba... Tak mi biodra przybrały a i tak zawsze były spore więc się siebie wręcz brzydze i omijam wagę z daleka 🐘🐘🐖🐖
W 5 10 15 znowu - 70% na wszystko 😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2021, 17:49
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Ja po pracy zajęłam się swoim ogródkiem 🌻🌷🌹
Martyna, ja miałam takie badania https://zapodaj.net/0c252e46911c0.jpg.html
Co do kilogramów jeszcze to ja się już czuje obrzydliwie gruba... Tak mi biodra przybrały a i tak zawsze były spore więc się siebie wręcz brzydze i omijam wagę z daleka 🐘🐘🐖🐖
W 5 10 15 znowu - 70% na wszystko 😁😁
Tez mam problem z zaakceptowaniem zmieniającego się ciała, myślę tylko o tym jak je ukryć 😒
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasienka22 wrote:Tez mam problem z zaakceptowaniem zmieniającego się ciała, myślę tylko o tym jak je ukryć 😒
Kasienka22 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Nie zrobila nawet usg jestem wsciekla juz, gdzie nie pojde, to kazdy lekarz byle jaki! Zamiast sie skupic na moim zdrowiu i zapytac jak sie czuje, to pierdzielila tylko o tym, zebym ziemniakow nie jadla, bo jeszcze bardziej utyje 🤬 wyc mi sie chce po tej wizycie