W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
To poczekamy jeszcze co reszta dziewczyn o tym myśli 🙂
Osama też jestem na grupie rodzących w styczniu i może raz coś tam w komentarzu komuś napisałam, za dużo osób itd do tego już nie raz na takich grupach wychodziły informacje, że ktoś coś wyniósł z grupy, czy jakiś inny numer odwalił, dlatego nie lubię i nie udzielam się raczej. A tu jest nas garstka, trochę już tu ze sobą jesteśmy i chyba możemy sobie już w jakimś stopniu zaufać 😅
AnnWer no śmiesznie, ja pamiętam jak wtedy na początku nie mogłyśmy się przyzwyczaić i się gubiłyśmy która jest która 😂 Nawet post z nickami z ovu sobie zrobiłyśmy i co chwile zaglądałyśmy tam żeby się nie pomylić 🤣🤣 Ale ogólnie grupa nam się udała 🙂
-
Nulka my miałyśmy na grupie dwie dziewczyny, które specjalnie założyły sobie fb tylko dla samej grupy, nawet takie bez zdjęcia itp 😉
Ale to już wasza decyzja, niech wszystkie dziewczyny się zastanowią, wypowiedzą i pomyślimy. Nic na siłe 😉 -
nick nieaktualny
-
Martyna w sensie na messengerze?
Mi się wydaje, że grupa na fb byłaby lepiej przejrzysta 🤔 My miałyśmy kilka postów przypiętych na górze żeby nie szukać np z terminami porodów, później tylko aktualizowałyśmy datę porodu, wagę itd albo zrobiłyśmy sobie post wyprawkowy, wrzucałyśmy tam co kupowałyśmy od wózków, fotelików po termometry itp itd można było wszystko fajnie w każdej chwili odnaleźć i takie różne w zależności od pomysłów.
Jak chcecie, ale byłoby super gdyby wszystkie dziewczyny stąd chciały być i czy np Nulka zdecydowałaby założyć fb chociaż dla samej grupy, bo inaczej brakowałoby dziewczyn i to już napewno nie byłoby to samo. Niewiadomo czy wszystkie mają fb, a nawet jak mają czy będą chciały i tak dołączyć, bo może też nie każda ma ochotę się „ujawnić”.Eve, Ariadne002, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Grupa na FB to super pomysł 🙂 Mamy swoją grupę zakmneita z dziewczynami z października 2017 i do teraz piszemy na niej codziennie.
Najlepiej każdego dnia, kto pierwszy ten lepszy 😅, zakłada post dnia z datą i pod tym postem piszemy. Wtedy przejrzyście wszystko można znaleźć. A nawet o wiele łatwiej wrzucać zdjęcia 🙂 Także tak, jestem na tak 😅
W ogóle jak piszecie, że jesteście już tak w tych wyprawach to już sama bym się za to ostro wzięła 🥰 Tak sobie myślę, że do końca roku bym chciała mieć w miarę załatwione ubranka i ogarnięty pokój - co będzie nie lada wyzwaniem 😅 - potem domawiać pojedyncze sztuki, a w styczniu postawić łóżeczko, załatwić fotelik, wózek. Tak żeby w lutym już mieć wszystko gotowe 🙂 Mam już jakieś ciuszki kupione. Jak będę mogła już na luzie je wyciągnąć to napewno wrzucę co nieco 😁Dip88 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasiekk hahah ale i tak jak nie mamy siebie w znajomych to zobaczymy co najwyżej zdjęcie profilowe, no chyba że masz w ustawieniach fb zaznaczone żeby wszystko było publiczne. Ja mam malutko zdjęć i to z kiedyś coś tam, nawet nigdy na fb małego zdjęcia nie wrzuciłam, jakoś nie jestem za udostępnianiem nawet znajomym takich rzeczy 🤷🏻♀️ Tylko profilowe zdjęcie mam w miarę aktualne 😅
Fajnie, że tyle dziewczyn jest chętnych 🙂 Mam nadzieje, że każda się zgodzi, a i np czy Nulka założy sobie, chociaż takie byle jakie konto aby mieć, żeby być z nami na grupie 🙏🏼 -
Ja już po wizycie wszystko ok z serduszkiem i ze wszystkim 🥰 potem wrzucę zdjęcie 😘
Mała waży 373g i mamuśka zakupiła pierwsze ubranka w pepco wrzucę potem fotki .Caro, Ariadne002, Dip88, Eve, Papierowka, Kasiekkk, Kasienka22, wariancja, Ves, Osama, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Dip, nie no luzik, są ustawione tylko dla znajomych, ale zerknęłam z ciekawości. Teraz też już od lat nic tam nie wstawiam, po prostu bawi mnie, ile udostępniałam, jak byłam młodsza
Chyba każdy przechodził ten etap 😂 pare lat temu robiłam sobie przeglad Facebooka i byłam zalamana sama sobą 😂Kasiekkk lubi tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛