W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Olisska wrote:Jakoś tak mam dużo energii i nadziei przez to, że w końcu ruszyliśmy z tą stymulacją,oby znowu przyniosła upragniony efekt 🫶🏻
To zaciskam mocno kciuki 🤞🏻🤍 i czekam na pozytywne wieści!
Marzycielka94, Olisska lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Ja się cieszę na ten luty, już mam żarcik w zanadrzu „idzie luty, podkuj buty”😂
Widzę siebie na spacerkach w zimowej scenerii i z kubkiem kawy na wynos !! 🥹 afirmuje o tulipanka mocno mocnoooo, tym bardziej, że zaraz mijają nam 3 miesiące od badań nasienia i intensywnej suplementacji, zdrowego żywienia, ruchu i częstszego serduszkowania❤️Miracle25, ater, Olisska, Darrika, AnMiPe, Sagi, emciak, Sylwia_G-K, Zosia667, NinaB, olaa lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Marzycielka94 wrote:Ja się cieszę na ten luty, już mam żarcik w zanadrzu „idzie luty, podkuj buty”😂
Widzę siebie na spacerkach w zimowej scenerii i z kubkiem kawy na wynos !! 🥹 afirmuje o tulipanka mocno mocnoooo, tym bardziej, że zaraz mijają nam 3 miesiące od badań nasienia i intensywnej suplementacji, zdrowego żywienia, ruchu i częstszego serduszkowania❤️
No ja nie widzę innej opcji! I afirmuje dla Ciebie mocno też 🌷 kiedy Ty miałaś tę cb? 🤔 Że cos tam wyszła beta?Marzycielka94 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:No ja nie widzę innej opcji! I afirmuje dla Ciebie mocno też 🌷 kiedy Ty miałaś tę cb? 🤔 Że cos tam wyszła beta?✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Marzycielka94 wrote:W grudniu 2024 r. (beta 6) i teraz w marcu 2025 r. (beta coś 4,5), nie wiem, czy to uznać za cb, bo niskie te bety, ale jednak urosły powyżej 1, więc może coś było na rzeczy? Licho wie
Ja bym uznala. Wydaje mi sie, ze kazdy wynik gdzie jest konkretna wartosc a nie <niz cos oznacza.Marzycielka94, Olisska lubią tę wiadomość
-
Miracle25 wrote:Ja bym uznala. Wydaje mi sie, ze kazdy wynik gdzie jest konkretna wartosc a nie <niz cos oznacza.✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Hej Dziewczyny po weekendzie 🫂 udało się nadrobić
Wspaniałe przyrostyza biele i małpy tulę 🫂
Ja w weekend miałam podły humor .. dzisiaj 6 dpo i w głębi czuję ,że oczywiście nic z tego nie będzie
Byłam w sobotę u znajomej, która urodziła tydzień temu synka . Nie sądziłam ,że widok dziecka w jakiś sposób na mnie wpłynie, zawsze uważałam ,że nie wpadnę w to koło starań i wyczekiwania tej ciąży.. a jednak tak 🤯
Jeszcze znajoma wie o staraniach i zapytała czy coś już w brzuszku się wykluwa ... wiem ,że pytała z ciekawości ale to pytanie mnie zasmuciło i nie wiem jakoś dziwnie mi się zrobiło ...
Poniedziałek i muszę trochę pomarudzić .. odpuściłam od razu po owu bieganie.. bo jak to mój mąż stwierdził wytrzepie plemniki 😂ale dzisiaj wracam na pełnej bo mi to dobrze robi na głowę 🤯
Miłego dnia i całego nowego tygodnia oby było dużo 🌷🌷🌷🌷🌷🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 11:14
kropka_aga, Powder, Miracle25 lubią tę wiadomość
-
ater wrote:To zaciskam mocno kciuki 🤞🏻🤍 i czekam na pozytywne wieści!
Za Ciebie i Zosię też trzymam kciuki, liczę że potwierdzicie skuteczność tych globulek od Niny 😅🤞Marzycielka94, ater, Zosia667, NinaB lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 20 cs o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek + ovitrelle ❌
3. Aromek + ocitrelle ⏳
Team #rodzew2026 -
emilgiana wrote:Sprawdzam czy już mogę coś napisać 🙈
Ja się nawet zalogowac nie mogłam -
Olisska jaką Wy macie petardę jeśli chodzi o nasienie 🔥 Czy Twój chłop bierze coś konkretnego?
Marzycielko ja manifestuję ten luty, jak nie wiem. 😅🤞 Jak skończy się @ to jeszcze może zdążę.
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
Dostałam powiadomienie, że moje konto jest zablokowane i nie mogę się udzielać..Starania na luzie od 01.2022r.
Starania mega na poważnie od 01.2024r.
🙋🏻♀️ 27 lat
PCOS, IO 😬
Stymulacja Lametta ❌
Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
TSH: 3.83 ulU/ml
🙋🏼 30 lat
Budowa, ilość, ruchliwość ✅
Morfologia: 6% 💪🏻✅
Nosi się to pragnienie jak kamień pod skórą. Nie widać go, ale boli przy każdym kroku.
To tęsknota do kogoś, kto jeszcze nie ma imienia, ale już ma miejsce w sercu, w ramionach, w życiu.
Każdy miesiąc to nowa nadzieja,
i nowe rozczarowanie, które milknie w poduszce.
A mimo to serce nadal szepcze:
‘Jeszcze poczekam. Raz jeszcze.’ -
kropka_aga wrote:Ja się nawet zalogowac nie mogłam
O kurczę.. co to się dzieje?
Ja niby mam zablokowane a jednak mogę pisać..kropka_aga lubi tę wiadomość
Starania na luzie od 01.2022r.
Starania mega na poważnie od 01.2024r.
🙋🏻♀️ 27 lat
PCOS, IO 😬
Stymulacja Lametta ❌
Clostilbegyt + Ovitrelle ❌
TSH: 3.83 ulU/ml
🙋🏼 30 lat
Budowa, ilość, ruchliwość ✅
Morfologia: 6% 💪🏻✅
Nosi się to pragnienie jak kamień pod skórą. Nie widać go, ale boli przy każdym kroku.
To tęsknota do kogoś, kto jeszcze nie ma imienia, ale już ma miejsce w sercu, w ramionach, w życiu.
Każdy miesiąc to nowa nadzieja,
i nowe rozczarowanie, które milknie w poduszce.
A mimo to serce nadal szepcze:
‘Jeszcze poczekam. Raz jeszcze.’ -
Olisska wrote:@Miracle25 mocne kciuki za betę 😊
@Sylwia ja też mam wizytę 21.05 , co prawda nie ciążową (😂)tylko monitoring. Mam nadzieję, że tam ładnie jajniki ruszą po letrozolu, spróbuję też wysępić wymaz na ureaplasme.
Jakoś tak mam dużo energii i nadziei przez to, że w końcu ruszyliśmy z tą stymulacją,oby znowu przyniosła upragniony efekt 🫶🏻
A co do wymazu - jak taki wysępić? Mam wizytę w przyszłym tyg w Medicover i chciałabym taki załatwić... tylko też nie wiem co jest w moim pakiecie (taki podstawowy) czy muszę go najpierw podnieść, czy nie lepiej iść prywatnie👧25.5 🧑26.5 🐈🐈 ⏳️05.24 💉01.25
👧 PCOS | AMH 6.16 | MUCHa ✅️ drożność ✅️
🧑 HBA 78% | MAR 1% | DFI 19% | nasienie ✅️
❌️01.25-06.25 6 cykli Lametta + Zivafert
😴07.25 brak lametty = brak owulacji
🔜08.25 7 cykl stymulowany 🤞 -
Aga i Emilgiana - w piątek bodajże była wielka afera na forum, bo zablokowali naszego Kokosika, więc emocji nie brakowało. Zerknijcie parę stron wcześniej, chodziło o wrzucanie linków do zdjęć, na razie nadal jest to zablokowane✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
emilgiana wrote:O kurczę.. co to się dzieje?
Ja niby mam zablokowane a jednak mogę pisać..
Byly jakieś akcje, Kokosik tez miała bana... Nie wiem czy wyłapałam bana za dodanie 2x linka czy co, ale przecież zdjęcie dodawałam 30.04 i 1.05 a później nicWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 11:34
-
AnMiPe wrote:Olisska jaką Wy macie petardę jeśli chodzi o nasienie 🔥 Czy Twój chłop bierze coś konkretnego?
Marzycielko ja manifestuję ten luty, jak nie wiem. 😅🤞 Jak skończy się @ to jeszcze może zdążę.✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Dziewczyny,
Nadrobiłam was przez cały weekend, miałam intensywny weekend więc odcięłam się od czytania forum, ale dzisiaj wszystko nadrobiłam.
Trzymam kciuki za wszystkie z Was.
Ja osobiście jestem 7/8 po i 9 dzień po ovitrelle i powiem szczerze że strasznie się cykam robić testy ciążowe. Co prawda pierwszy powinnam zrobić tak po 12 dniach od ovitrelle, ponieważ w zeszłym miesiącu długo mi się utrzymywał. Ogólnie to zastanawiam się czy wgl jest szansa na zapłodnienie, nie mam żadnych objawów, nic mnie nie boli więc wkręcam sobie już że skoro nic nie czuję to pewnie się nie udało. Działaliśmy zgodnie z zaleceniami lekarza. Jednakże ten brak objawów na mnie źle działa, albo jestem nienormalna że na siłę próbuje się doszukać. Przez te wahania nastroju to niestety spinam się z mężem o głupoty, wiadomo godzimy się od razu ale no mimo wszystko przez moje wahania nastroju wybuchają kłótnie.
Plus w pracy wszystko się sypie i najchętniej to bym chciała być w ciąży i pójść na l4, żeby nie musieć znosić tego stresu…
Zosia667, MoniaB lubią tę wiadomość
09/2025 odstawienie AH po 4 latach
starania na poważnie od 03/2025
- stwierdzone PCOS, hiperprolaktynemia czynnościowa
- 2 x stymulacja letrazolem
- badanie drożności jajowodów - oba drożne
- aktualnie kolejna (3) stymulacja
————————————————-
💊Pueria uno, resweratrol, cynk, magnez, olej z wiesiołka, OVULOMED (wcześniej fertistim), glucophagne -
Marzycielka94 wrote:Może faktycznie trzeba to uznać. Widzę w sumie, że druga cb była 3 miesiące po pierwszej, więc nie chce się napalać, ale zaraz będą kolejne 3 miesiące od ostatniej cb 🙈
No ja się już napaliłam za Ciebie🤣bo mi się przypomniało to właśnie. Także już próby były, organizm gotowy i mozna niedługo oglądać🍆🍆Miracle25, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
milka_91 wrote:Poniedziałek i muszę trochę pomarudzić .. odpuściłam od razu po owu bieganie.. bo jak to mój mąż stwierdził wytrzepie plemniki 😂ale dzisiaj wracam na pełnej bo mi to dobrze robi na głowę 🤯
Twój mąż odblokował mi nową fobię🤣 że sobie wytrzypię plemniki haha
milka_91, Powder, malrzrz, Miracle25, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:Twój mąż odblokował mi nową fobię🤣 że sobie wytrzypię plemniki haha
W poprzednim cyklu poszłam biegać na drugi dzień po potwierdzonej owu i, jak wróciłam to stwierdził ,że wytrzepałam🤣 . Teraz grzecznie siedziałam na dupie 🤣
Bergamotka94, Miracle25 lubią tę wiadomość