WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
Odpowiedz

W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • MoniaB Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:
    Cześć dziewczyny!

Dzięki za wszystkie dobre słowa, pozdrawiam Was po weekendowym panieńskim. ❤️

Dziś nie mogę mieć żadnych wątpliwości co do tego, że się udało - Bąbel od początku wywołuje u mnie zgagę 24/7 😂 Teraz tylko trzymać kciuki by rósł zdrowo. I by odpuścił matce chociaż na ślubie, żeby nie było 🤮 🙈

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie ☺️

A jak tam panieński? Ukrywałaś przed koleżankami? Było ciężko? :)

37💃❤️🏃40

Bez antykoncepcji od 11.2022
    Strania od 04.2024
    6 cs z Aromek

1️⃣ IUI 13.02.2025, Aromek + ovi 12.02, ⚪ 28.02
    🔄 IUI marzec - odwołane, lekarz na urlopie
    🔄 IUI kwiecień - odwołane, przeziębienie
    2️⃣ IUI 1.05 - Mensinorm + zivafert

Wyniki moje i nasienia ok.
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć 😉
    Jakoś szybko idzie nadrabianie, czy ktoś tu jeszcze został?
    Idawoll - utożsamiam się, też mam już dosyć tej roboty, czekam na tulipanka od kokosika jak na zbawienie, co nie zmienia faktu że właśnie do niej idę i na samą myśl mam 🤢
    Kiki - bądź w kontakcie z lekarzem, super że masz taką możliwość, więc śmiało pisz jak coś Cię niepokoi, przytulam 🫂 jak się dziś czujesz?
    Pustynia - potwierdzam to chyba najtrudniejsze doświadczenie, i ten j*ebany czas, który tak się wlecze od cyklu do cyklu wolnym kroczkiem, oby 🐒 nie pokrzyżowała Ci planów
    Miracle - 🤞
    Asia - jak komunia?
    U mnie chyba coś zaczyna majaczyć, 10dc także jak dobrze pójdzie to niedługo odpalimy jednak fabrykę, owu spodziewam się w piątek. Także niebawem magiczne globulki Niny pójdą w ruch i niech przyniosą nam szczęście. Oczywiście chłopu o nich nie powiem bo już i tak twierdzi że jestem zafiksowana na tej ciąży, i właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej ich użyc nie wkurzając chłopa, bo ♥️ też nie chce planować np co dwa dni, bo jego to już stresuje, a nie chce żeby z tego powodu był flak

assialbnn, NinaB, Pustynia lubią tę wiadomość

👸33 🧔 33
    👩‍❤️‍👨 Starania od 10/2024
    👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
    👸02/2025 ❗TSH-2,730
    👸 ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
    👸 ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
    👸 ✓Cytologia/HPV
    👸 💊Euthyrox 12.5
    👸04/2025❗AMH 1,340😭 | WitD 150
    👸❗TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
    👸 ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
    👸 ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
    👸 Progesteron: 7dpo(19.00) 9dpo(8.57) 11dpo(2.51)
    👸 💊 Euthyrox 25, Duphaston

⏳ powtórka 5 tarczycowa, D3, prolaktyna
    🤞badanie nasienia
    ⏳10.06 - wizyta w klinice
  • Powder Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miracle25 wrote:
    Dziewczyny u mnie dzis mocniejsza kreska na pinku i wyszedł pozytywny facelle 🫣🫣🫣. Nadal bladziochy ale moze juz nie cioteczny kuzyn a zwykly cien cienia . Ja zwariuje, wczoraj juz pozegnalam pomysl ze cos sie tu wydarzy a dzis „ here we go again” 🤪. Krew spuszczona. A ja oddycham gleboko.

Odmlodzilam sobie mentalnie cykl, w sensie przyjelam ze owu mogla byc dzien pozniej niz zakladalam ( nie mialam monitoringu, bo majowka). To by dawalo dzis 12 dpo, wiec chyba jest cien cienia szansy. 🫣

Trzymam kciuki za wszystkie wasze wyniki, Darrika, pieknego ogladania 🍆🍆 co by maz byl pelen werwy. Przy okazji- ja mojemu kupuje suplement na libido, tylko dlatego ze kisne z nazwy- Horny Goat 🤣🤣 ( to jest ziolo!)

Kiki daj znac.
    Ale emocje! Wszystkie kciuki na pokładzie za wynik bety 🤞🏻🩷

Horny Goat to każda z nas w dni płodne 😂😂😂🔥

kropka_aga, Gnom, Miracle25, Marzycielka94 lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 🐶

🔮Staranie na luzie od 02.2024
    🔬Staranie na pełnej od 02.2025

⏳4 cs in progress

👩🏻‍🦱 ona
    🕰️ cykle 29-31 dni
    🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress

🧔🏻‍♂️ on
    🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
    💊 pregna start on, androvit, witamina D3

czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨
  • Paulina66 Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w nowym tygodniu ☀️🌼🌿 oby przybyło nam jak najwięcej tulipanków 🌷 u mnie dziś 7dpo, ledwo już wytrzymuje z Brajanem 😵‍💫 co chwilę czuję jakieś ukłucie w podbrzuszu i doszukuję się podobieństw między pierwszą ciążą.

Wydawało mi się, że niezależnie od wyniku testu humor mnie nie opuści, ale jednak chyba zbyt bardzo się nakręcam i bardzo emocjonalnie podchodzę do tego cyklu. Może dlatego, że tak długo czekałam na powrót do starań, a może dlatego, że gdyby się udało w tym cyklu to termin porodu wypadnie na styczeń - a w styczniu poroniłam pierwszą ciążę i wychodząc ze szpitala tak bardzo marzyłam o tym, żeby za rok o tej porze wyjść z niego z bobasem 🥹

Miracle25 trzymam kciuki za betę, może jednak faktycznie coś tam się jednak dzieje 🍀🍀🍀

Padł tu jeszcze temat witaminy D - ja w niecałe 3 miesiące podniosłam poziom z 44 na 96,5 głównie kropelkami z Aura Herbals, więc teraz zmniejszyłam dawkę, żeby nie przesadzić.

Miracle25, Gnom, Zosia667 lubią tę wiadomość

31 👰🏼‍♀️ 33 🤵🏻

starania o pierwsze 👶🏼🍼 od 11.2024

01.2025 💔🪽 9tc

Jeżeli idziesz przez piekło, nie zatrzymuj się, idź dalej. Wszystko się kiedyś kończy - Winston Churchill.
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Ale emocje! Wszystkie kciuki na pokładzie za wynik bety 🤞🏻🩷

Horny Goat to każda z nas w dni płodne 😂😂😂🔥

I to bez tabletek 😂😂😂😂
    aczkolwiek czytałam kiedyś, że niektóre kobiety są agresywne podczas owulacji 😂 to wtedy sa Angry Goat? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 09:09

Powder, Miracle25, emciak, Zosia667 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • Joanka# Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miracle25 wrote:
    A jaka bete miala Twoja przyjaciolka?

Przed szpitalem dobilo jej do ok 1000
    A jak z krwawieniem „okresowym” trafila do szpitala to juz spadala. I jedni lekarze mowili ze moze wyjsc do domu bo juz sie oczyszcza, inni ze nie bo musza poczekac az przestanie krawawic i sprawdza czy sie oczyscila a jeden zadzial od razu bo zeeryfikowal wszystkie wyniki usg.

👩🏻29 👨🏻33
    2021 cb ❤️‍🩹
    2023 👦🏻❤️

Starania o rodzeństwo od marca 2025.
    Kwiecień 2025 cb ❤️‍🩹

👩🏻 hasimoto, euthyrox
    👨🏻 ?
  • Sylwia_G-K Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było o tyle ciężko, że serio mnie bolał pęcherz! 🙈

Dwie z dziewczyn wiedzą i trochę wspierały mnie w unikaniu trudnych rozmów 😂

Ja póki co jestem w fazie niedowierzania - że jak to jestem w ciąży? 😂 WTF 🙈

kropka_aga, Powder, Miracle25, karczoch321, Kokosik, Marzycielka94, Sagi, Olisska, Bergamotka94, Darrika, kasialinkaa, emilgiana, cysterka95, snieżka, S_va_88, Paula6432, Zosia667 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29 & 🤵🏻‍♂️34

💒 06.06.2025 r. 😱

Początki starań 03.2025 r. ❤️
    Cykle 23 dni

⏸️ 06.05.2025 - widzę bladziutką kreskę ☺️
    ⏸️ 07.05.2025, Beta HCG 9,16 U/I
    ⏸️ 08.05.2025
    09.05.2025 - Beta HCG 46,2 U/I
    10.05.2025 - Beta HCG 60,7 U/I
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:

Ja nadal mam takie niedowierzanie, chyba dopiero to do mnie dotrze, jak będę po wizycie... o ile wszystko będzie dobrze :)

Dzisiaj mi się śniły takie głupoty... że byłam w ciąży z bliźniakami.... później że było puste jajo.... masakra....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 09:16

Sylwia_G-K lubi tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • sandrac_94 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia667 wrote:
    Cześć 😉
    Jakoś szybko idzie nadrabianie, czy ktoś tu jeszcze został?
    Idawoll - utożsamiam się, też mam już dosyć tej roboty, czekam na tulipanka od kokosika jak na zbawienie, co nie zmienia faktu że właśnie do niej idę i na samą myśl mam 🤢
    Kiki - bądź w kontakcie z lekarzem, super że masz taką możliwość, więc śmiało pisz jak coś Cię niepokoi, przytulam 🫂 jak się dziś czujesz?
    Pustynia - potwierdzam to chyba najtrudniejsze doświadczenie, i ten j*ebany czas, który tak się wlecze od cyklu do cyklu wolnym kroczkiem, oby 🐒 nie pokrzyżowała Ci planów
    Miracle - 🤞
    Asia - jak komunia?
    U mnie chyba coś zaczyna majaczyć, 10dc także jak dobrze pójdzie to niedługo odpalimy jednak fabrykę, owu spodziewam się w piątek. Także niebawem magiczne globulki Niny pójdą w ruch i niech przyniosą nam szczęście. Oczywiście chłopu o nich nie powiem bo już i tak twierdzi że jestem zafiksowana na tej ciąży, i właśnie się zastanawiam kiedy najlepiej ich użyc nie wkurzając chłopa, bo ♥️ też nie chce planować np co dwa dni, bo jego to już stresuje, a nie chce żeby z tego powodu był flak

Zosia, co to za magiczne globulki? ;D chyba coś ominęłam

👩👨31 lat + 🐶 2 lata

- starania od 09.2023, za nami świadome 11 cykli starań
    - 2.04: wizyta w klinice leczenia niepłodności - lekarz sugeruje ICSI
    - 18.04: wizyta u androloga - walczymy o podniesienie parametrów nasienia

ona:
    - od lutego suplementacja pod okiem dietetyka klinicznego (omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby)
    - badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
    - regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
    - brak chorób przewlekłych
    - walka ze stresem

on:
    - suplementacja (wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli)
    - WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
    - badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
    * morfologia 2% -> 1%
    * ruchliwość A 1% -> 0%
    * ruchliwość B 29 % -> 11,5 %

Wysłany: 12 maja, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropka_aga wrote:
    Ja nadal mam takie niedowierzanie, chyba dopiero to do mnie dotrze, jak będę po wizycie... o ile wszystko będzie dobrze :)

Dzisiaj mi się śniły takie głupoty... że byłam w ciąży z bliźniakami.... później że było puste jajo.... masakra....

No ja chyba trochę też czekam do wizyty.

Jeszcze milion wątpliwości - jak będzie na ślubie, kiedy powiedzieć w pracy jak coś(bo idę na 2-tygodniowy urlop około ślubny) itp.

Plus oczywiście człowiek panika - jakie badania zrobić by być pewna, że jest ok. I to najlepiej już, zaraz, teraz 🙈

Czy tylko ja taka jestem? 😂🫣

kropka_aga, Miracle25 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29 & 🤵🏻‍♂️34

💒 06.06.2025 r. 😱

Cykle 23 dni

⏸️ 08.05.2025
  • Powder Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:

Jeszcze milion wątpliwości - jak będzie na ślubie, kiedy powiedzieć w pracy jak coś(bo idę na 2-tygodniowy urlop około ślubny) itp.

Plus oczywiście człowiek panika - jakie badania zrobić by być pewna, że jest ok. I to najlepiej już, zaraz, teraz 🙈

Nie tylko, bo ja mam bardzo podobnie. Jestem mistrzynią wymyślania scenariuszy i okropnie idzie mi czekanie na cokolwiek. Zwłaszcza jak nie da się tego w żaden sposób przyśpieszyć. Bo najchętniej chciałabym wszystko od razu wiedzieć, zrobić itp. No i z idealnym wynikiem, wiadomo. 😂

Także w tym duchu, zaczynam dzisiaj chodzenie po ścianach w oczekiwaniu na testowanie 1dpo 🤪 (potwierdzę po południu, czy na pewno już po).

Miracle25, Sylwia_G-K, Zosia667, NinaB lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀️ 33 💁🏻‍♂️ 33 🐶 🐶

🔮Staranie na luzie od 02.2024
    🔬Staranie na pełnej od 02.2025

⏳4 cs in progress

👩🏻‍🦱 ona
    🕰️ cykle 29-31 dni
    🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
    💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress

🧔🏻‍♂️ on
    🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
    💊 pregna start on, androvit, witamina D3

czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨
  • Kokosik Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:

Też powiedziałam 2 najlepszym przyjaciółkom. Bardzo mnie wspierają.
    Ale na tym na razie koniec - jakoś nie czuję się jeszcze na siłach żeby mówić. Po prostu się boję

Mąż pojechał do pracy to mam teraz spokój - praca, dom, leżenie kocyk 😂 jakoś minie do pierwszych wizyt 🩷

kropka_aga, Powder, CrazyDaisy, Marzycielka94, kasialinkaa, Zosia667 lubią tę wiadomość

31 👩34 🧔‍♂️
    10 lat AH
    05.2024 rozpoczęcie starań
    11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
    01.2025 walczymy od nowa 🍀

04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
    05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
    07.05 beta 83,50 🥹🩷 (przyrost 159%)
    10.05 beta 466,08 🥹🥰 (201%) prog 40,80 🥰

🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
    🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭

☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny przy poniedziałku! Mnie dziś z rana przywitała 🐒, szybciej niż się spodziewałam, ale to chyba antybiotyk mi przesunął owulkę na 20 dc i skrócił fazę lutealną do 11 dni. W każdym razie BARDZO sie cieszę, że już lada moment będzie owulka i wdrożymy hasło mojego męża w życie 😂 już mu zapowiedziałam plany na następny tydzień, więc niech się nastawia chłopaczyna 😂

Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny badające dziś bety, progi, glukozę i insulinę (Darrika - u Ciebie dodatkowo za ten ostatni, mamy nadzieję szczęśliwy cykl) ❤️❤️❤️

Miłego dnia!❤️

Miracle25, Paulina66, Powder, Darrika, Gnom, White1, ater, Zosia667, NinaB lubią tę wiadomość

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, potwierdzona owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ⬇️ A i B = 30 %
    ⬇️ Morfologia 2 %
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:

Też taka jestem, strasznie panikuję. Już chciałam betę znów robić, czy jest ok... ale się powstrzymałam. Jakiś objaw nie wystąpi, coś mocniej zaboli... już czarne myśli... serio się wykończę. Wizyta za 8 dni...
    Oczywiście wizytę też już chciałabym teraz zaraz... nawet sie zwolniła godzina do gin na dzisiaj i jutro... ale bałam się, że będzie za szybko, w szczególności, że owulacja mi się opóźniła 5 dni, więc ciaża może być młodsza...
    Kokosik wrote:
    Też powiedziałam 2 najlepszym przyjaciółkom. Bardzo mnie wspierają.
    Ale na tym na razie koniec - jakoś nie czuję się jeszcze na siłach żeby mówić. Po prostu się boję

Mąż pojechał do pracy to mam teraz spokój - praca, dom, leżenie kocyk 😂 jakoś minie do pierwszych wizyt 🩷

Ja nikomu nie mówię 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja, 09:33

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanka# wrote:
    I tak i nie, u tej mojej przyjaciolki wlasnie nie bylo nic widac i 90% lekarzy zakladalo po prostu biochem i ze sama sie oczysci, jeden tylko zaczal porownywac usg codzienne wstecz ktore miala wykonywane i zonaczyl ze z jajowodem jest cos nie tak. I tak naprawde jesli nie peklby przy oczyszczaniu sie samoistnym to moglby peknac nawet przy kolejnym cyklu bo juz tak bardzo byl naruszony..
    cale szczescie ze ten jeden lekarz stanal na jej drodze.
    Choć wydaje mi sie ze ona miala akurat strasznego pecha w tej kwestii cp.. ale jak widac zdarza sie.

U mnie beta też dobiła do mniej więcej 1000, na usg lekarze też nic nie mogli wypatrzeć (zarówno w szpitalu, jak i w gabinecie prywatnie). Ogólnie z racji tego, że beta zaczęła spadać, a ja krwawić to wysłali mnie do domu i jeśli nic nie będzie się ze mną złego działo to głównie kazali sprawdzać betę i czekać aż spadnie do 0.
    Dopiero na kontroli w gabinecie, gdzie chyba mieli po prostu lepszy sprzęt ginekolog dopatrzył się „wysuszonej zmiany” przy lewym jajniku i uznał, że to właśnie była prawdopodobnie CP - z dwoma kolejnymi okresami organizm sam nie oczyścił z tego czegoś bez większych komplikacji. Trzymam kciuki Kiki, żeby i u Ciebie wszystko już teraz potoczyło się gładko i żebyś szybko doszła do siebie 🍀

Po sekundzie zastanowienia w sumie nie wiem czy faktycznie aż tak bez komplikacji, bo gdy na kolejnym usg już ten zmiany nie było to nagle lekarz rzucił, że widzi polipa i ognisko Endo. Czy to jakieś następstwo tej zmiany, i dont know 🤷‍♀️
    Ale to była tak dziwna i szybka wizyta, nie do końca ufam tej diagnozie, więc nie wiem jeszcze jak to traktować. Idę w czwartek na kontrolę do innego lekarza, zobaczymy co powie i co tam widzi w środku 🙌

Co do Horny Goat - boska nazwa 🤣 identyfikuje się podwójnie! Antybiotyk trwa, owulka zaraz będzie, a ja w tym momencie czuję się bardziej w związku z tym wymuszonym celibatem jak Angry Goat 🤣

Miracle25, Zosia667 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 10 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna i zioła Ojca Sroki 🍵

Wysłany: 12 maja, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trochę nie miałam wyjścia i musiałam powiedzieć, ale cieszę się, że wiedza. Chociażby w perspektywie wesela, będą wiedziały żeby trzymać welon jak będę wymiotować w razie w 😂

Generalnie dziewczyny się cieszą, przyszły małżonek się cieszy, ja się zacznę cieszyć jak uwierzę 🙈

Czekam do 21.05 do wizyty i zobaczymy co dalej ☺️

kropka_aga, Miracle25, Powder, malrzrz, .aś., NinaB lubią tę wiadomość

🙎‍♀️29 & 🤵🏻‍♂️34

💒 06.06.2025 r. 😱

Cykle 23 dni

⏸️ 08.05.2025
  • kropka_aga Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_G-K wrote:
    Ja trochę nie miałam wyjścia i musiałam powiedzieć, ale cieszę się, że wiedza. Chociażby w perspektywie wesela, będą wiedziały żeby trzymać welon jak będę wymiotować w razie w 😂

Generalnie dziewczyny się cieszą, przyszły małżonek się cieszy, ja się zacznę cieszyć jak uwierzę 🙈

Czekam do 21.05 do wizyty i zobaczymy co dalej ☺️
    Masz wizytę dzień po mnie <3

Sylwia_G-K, Miracle25 lubią tę wiadomość

👱‍♀️ 32
    👨 37
    🐈🐈

Euthyrox N50
    Cykle 29-30 dni

Wit. D 4000
    Cytrynian Magnezu
    B-Complex

ferrytyna 23 (04.25) 😡
    TSH - 1.8 (04.25)
    FT4 1.25 (04.25)
    wit. D - 27,8 (03.25)

01.05 ⏸️
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Powodzenia wszystkim w nowym tygodniu 😊🌸

Kiki, ja myślę, że serducho Ci wariuje z nerwów. Pozostań w kontakcie z lekarzem i dawaj nam znać jak się czujesz 😘 Zapytaj, może jakaś waleriana wchodzi w grę?

U mnie 21 dc i już zatestowalam 😂
    Oczywiscie nic nie wyszło.
    Spodziewam się miesiączki w sobotę, wczoraj zaczęło mnie boleć podbrzusze. Piersi też mnie bolą. Ale ja karmię, więc nawet nie wiem czego bym się miała spodziewać z tymi piersiami.

Miracle25 lubi tę wiadomość

09.02.2023 - ⏸️

age.png
  • olaa Znajoma

Wysłany: 12 maja, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, miłego dnia :)

Crazy Daisy, Sylwia gratulacje :)

Miracle gratuluję i trzymam kciuki :) pierwsza beta była malutka bo coś się dopiero zadziało, beta podwaja się co dwa dni więc dziś test już wyraźniejszy, będzie dobrze <3

Kiki jak się czujesz?

Przytulam za wszystkie małpy i biele.

Sylwia_G-K, Miracle25 lubią tę wiadomość

• ater Autorytet

Wysłany: 12 maja, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gnom trzymam kciuki za wyniki proga i jestem przekonana, że owu była! Niech laboratorium będzie łaskawe i szybciutko daje wynik! ☺️

Mirscle25 mamo, ile emocji nam tu dajesz 🤭🤪 niech ten cień to będzie dobry znak! Nie ma innej opcji!

Zosia widzę, że też kupiłaś globulki. Ja raz będę testować w tym cyklu i liczę na tulipanki u nas 🤭

Paulina66 ok Brajan co miesiąc pojawia się i katuje głowę 🤯 niech te kłucia zwiastują coś dobrego 🤍

Marzycielka 🫂🫂🫂 no to mimo wszystko dobrze, że przyszła szybciej jeśli już musiała przyjść. Mi antybiotyk wydłużył z kolei i czekałam i prawie jajo zniosłam zanim okres przyszedł. U mnie 4dc, więc no będziemy lutowymi mamami 🤪

Sagi to wcześniutko, więc nie uznajemy i kciuki dalej zaciskamy 🤞🏻✨

Paulina66, Sagi, Miracle25, Gnom, Marzycielka94, Zosia667, NinaB lubią tę wiadomość

32🧝‍♀️33🧔🏻‍♂️
    starania od II.24
    02/25 💔
    pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
    team #rodzew2026✨
‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ