W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry 🙂
Może nie z rozczarowaniem bo w kościach już czułam, ale ze smutkiem ujrzalam biel 🥺
Dziś jeszcze biorę progesteron i jutro powtórzę test według zalecenia lekarki, ale nie czuje nic co dawałoby mi nadzieje ..
Miłego dnia ❤️
Trzymam mocno kciuki za te które jeszcze nie wstały i nie testowały 😁❤️❤️🤞🤞🙃Morgo, NinaB, Darrika, Agat99, MoniaB, kikix0o, AnitaK, S_va_88, Nayeli, flotek lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
15.07- 3,81cm 👶
1.07- progesteron 20 ng/ml
Besins(progesteron) 3x100mg
Luteina 2x100mg
-
Tulę za biele dziewczyny i @ 🫂🫂🫂
Ja również bez zaskoczenia przychodzę z bielą na teście, 13 dpo wiec juz bez złudzeń, ale czułam, że tak będzie, w ogóle od rozpoczęcia starań wiedziałam, że nie taka jest nasza droga, ale spróbować było warto 😁
Oczywiście się z Wami nie żegnam jeszcze, czekam grzecznie na @ w imie zasady, że dopóki jej nie ma piłka w grze 😜
Kciuki dalej zaciśnięte, niech nam chociaż jeden tulipanek dzisiaj rozkwitnie 🤞🤞🤞NinaB, assialbnn, Miracle25, White1, MoniaB, Olisska, cysterka95, kikix0o, Marzycielka94, grazka0022, CrazyDaisy, emciak, AnitaK, Gnom, S_va_88, Meggi_**, Nayeli, Sylwia_G-K, olaa, Motylek93 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Niestety dołączam do bieli.. ściskam Was dziewczyny ❤️
Jeszcze pewnie zastestuje za 2-3 dni ale bez wiary, że się udało, bo w ostatniej ciazy 11 dpo miałam ładną kreskę..
Jest mi strasznie smutno i żałuję, że testowałam dziś albo, że nie wzięłam wolnego w robocie i muszę tam iść i się uśmiechać cały dzień. Inaczej sobie wyobrażałam to święto w tym roku, a tu nic z moich marzeń najpierw strata synka, a teraz biel.. 😞
Oczywiście wmawiam sobie na pocieszenie, że przynajmniej bez problemu pójdę na rtg zęba, pojadę na zjazd firmowy i wesele bez kłamstw o alkoholu.. ale na pewno nie muszę Wam tłumaczyć że wszystko bym mogła olać albo wymyślać jakieś kłamstwa gdybym tylko zobaczyła te dwie kreski..
Trzymam kciuki za Dziewczyny testujące jeszcze w maju! ❤️ musi się on skończyć tak pięknie jak się zaczął!assialbnn, MoniaB, kikix0o, Nayeli, Morgo lubią tę wiadomość
04.2025 powrót do starań 🐣
💊 Hashimoto
❗wysoka prolaktyna
01.2025 13tc 💙👼 💔 -
nick nieaktualnyDziewczyny życzę nam wszystkim abyśmy już w przyszłym roku obchodziły to piękne święto ❣️❣️
Ja wzięłam urlop na działania 🍆 😅 ciekawe czy jakby kierowniczka wiedziała to by tak chętnie mi go dała 😂Agat99, Miracle25, ater, Bergamotka94, cysterka95, kikix0o, Marzycielka94, S_va_88, Motylek93 lubią tę wiadomość
-
Agat99 wrote:Niestety dołączam do bieli.. ściskam Was dziewczyny ❤️
Jeszcze pewnie zastestuje za 2-3 dni ale bez wiary, że się udało, bo w ostatniej ciazy 11 dpo miałam ładną kreskę..
Jest mi strasznie smutno i żałuję, że testowałam dziś albo, że nie wzięłam wolnego w robocie i muszę tam iść i się uśmiechać cały dzień. Inaczej sobie wyobrażałam to święto w tym roku, a tu nic z moich marzeń najpierw strata synka, a teraz biel.. 😞
Oczywiście wmawiam sobie na pocieszenie, że przynajmniej bez problemu pójdę na rtg zęba, pojadę na zjazd firmowy i wesele bez kłamstw o alkoholu.. ale na pewno nie muszę Wam tłumaczyć że wszystko bym mogła olać albo wymyślać jakieś kłamstwa gdybym tylko zobaczyła te dwie kreski..
Trzymam kciuki za Dziewczyny testujące jeszcze w maju! ❤️ musi się on skończyć tak pięknie jak się zaczął!
Trzymaj się, przytulam 🫂🫂🫂Agat99, flotek lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Belia wrote:Sandra, coś majaczy to jest pewne ale nie wiemy na razie czy to to czy testowa. 8 dpo to strasznie wcześnie. Musisz uzbroić się w cierpliwość ✊🏼
Dziewczyny, dajcie tu dobre wiadomości 🤞🏼 -
Dziewczyny, ja Wam wszystkim życzę dobrego dnia mamy, bo w sercu każda z nas już nią jest. ❤️🌷
Tulę za biele 🫂assialbnn, MoniaB, Darrika, NinaB, Ananabanana, ater, Miracle25, cysterka95, kikix0o, Marzycielka94, CrazyDaisy, Lilinka, Wianek, AnitaK, olaa, flotek, kasialinkaa, Lucy321, Morgo, Motylek93 lubią tę wiadomość
-
Darrika, Agat99 mocno Was przytulam 🫂❤️ i życzę miłego dnia mimo kiepskiego poranka 🥺😘🩷
Darrika, Marzycielka94, Agat99 lubią tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- beta ok. 31 tyś mUI/ml 💚
progesteron 16 ng/ml ....
16.06- 0.53cm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️🩵🩷
6.07- 2,51 cm Ktosia z silnym serduszkiem ❤️
15.07- 3,81cm 👶
1.07- progesteron 20 ng/ml
Besins(progesteron) 3x100mg
Luteina 2x100mg
-
Przytulam za biele 🫂
Szczególnie Asia 🫂♥️
Bardzo mi przykroassialbnn lubi tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
nick nieaktualny
-
Wszystkiego dobrego dziewczyny !!
I przytulasy za biele..
Ja właśnie ruszam na badania prolaktyny itp..
Boli mnie gardlo i temperatura 37.5 ..
Aplikacja przestawiła mi owulacje i wychodzi niby 6 dzień po owulacji. No ja obstawiam 7 albo 8.
Oczywiście w głowie mysli moze to implantacja 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja, 07:54
-
assialbnn wrote:Darrika, Agat99 mocno Was przytulam 🫂❤️ i życzę miłego dnia mimo kiepskiego poranka 🥺😘🩷
Mój poranek w sumie wcale nie jest kiepski 🤭 wiedziałam co wyjdzie na teście, wróciłam do łóżka bo mołoda wolała mama ile razy idziesz siku jak szłam 2 raz zobaczyć test 🤣 i tak się położyłam obok niej i nie czułam smutku, złości, żalu niczego złego. Nadal czuje spokój, uśmiecham się, bo wiem jakie piękne życie nas czeka i że mam ten swój mały cud, który mnie codziennie wita pięknym uśmiechem, chociaż ostatnio słyszenie słowa mamo 48275513848929 razy dziennie mnie wykańcza, to jestem za to wdzięczna jak nigdy ❤️NinaB, Miracle25, cysterka95, kikix0o, AnMiPe, Marzycielka94, CrazyDaisy, Dżozu, Gnom, AnitaK, S_va_88, Meggi_**, MroziaMM, Nayeli, olaa, Idawoll, Morgo, Motylek93, Ilka96 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ragazza wrote:Dziewczyny przytulam za biele.
Ja dalej w szpitalu, jutro będę mieć badana betę, to się okaże czy metotreksat przynosi efekt. Psychicznie jestem tym pobytem już wymęczona. Od dzisiaj miałam mieć urlop...
Przeczytałam tyle historii w tym czasie, że nie jestem już pewna czy dalsze naturalne starania mają w ogóle w naszym przypadku sens. Pewnie HSG coś rozjaśni, ale obawiam się dwóch niedrożnych jajowodów. Po wyjściu umówię się do kliniki na jesień. Może i zaszłam w ciągu roku 2 razy w ciążę, ale co z tego...
Trzymaj się kochana i dawaj nam tu znać 🫂34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Przytulam Dziewczyny ... Darrika, Asia, Agata. 🫂😔
trzymam kciuki za resztęDarrika, assialbnn, Agat99 lubią tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
⏸️ 10.07.2025 🤩
beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
tsh: 3,08 ---> 1,8
prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Dziewczyny przytulam za biele 🫂
Ja już wolę ostatnio nie robić tych testów tylko czekam na plamienie i okres.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia prawie mamy! Za rok to będzie nasz dzień tak na serio 💖🤞Darrika, Luizaczek, MoniaB, Agat99, Ssilvia lubią tę wiadomość
16 cs
👫27
- Histeroskopia --> stan zapalny --> antybiotyk przez 3 cykle
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)
Wrzesień '25 --> Lipiodol prywatnie
Listopad? '25--> MRI oznaczenie ognisk endometriozy
Grudzień/Styczeń '26 --> Laparoskopia
Styczeń - Maj '26 --> pogłębiona diagnostyka immunologiczna/ genetyczna?
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), Estrovita skin (omega 3,6) wit. D, NAC, L-arginina, magnez +B6,B12, Prenacaps ovi, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, Bactrim forte, enterol, cholina -
Ssilvia, dopiero teraz zobaczyłam Twoją odpowiedź z 15 maja, myślałam, że są tutaj jakieś powiadomienia w przypadku odpowiedzi na post, bardzo dziękuję za te informacje. Myślisz, że prolaktyna na poziomie 18 może blokować pękanie pęcherzyków? Tsh mam niby w normie, ale ft4 niskie...
-
MoniaB ja robiłam wymazy w diagnostyce i czekałam 4 dni na wynik ☺️
Wianek assialbnn Agat99 🫂🫂
Darrika ojjj a liczyłam na ⏸️, kciuków nie puszczam oczywiście. Cudnie się patrzy z jakim spokojem podchodzisz do tej sytuacji 🤍 możemy się od Ciebie tyyyle uczyć 😘
Ragazza mam nadzieję, że mimo wszystko scenariusz ułoży się pozytywnie o wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kochana 🤍
Luizaczek owocnego bakłażanowania 🍆🍆
MroziaM z taką temperaturką to każda by miała takie myśli 🤭 zaciskam kciuki 🌸
_____
Co do tytułów to padło wcześniej mega dużo takich fajnych, soczystszych xD chyba, że zmieniamy klimat na łagodniejszy 🤭 Ja się przypominam z moją propozycją Kto się w czerwcu ostro stuka 🍆 tego Brajan nigdy nie oszuka
Jakoś ta końcówka miesiąca taka smutniejsza tu na wątku, więc się nie dziwię, że średnio optymistycznie patrzymy na czerwiec 😵💫kikix0o, MoniaB, Miracle25, Luizaczek, Darrika, Marzycielka94, assialbnn, CrazyDaisy, emciak, Gnom, NinaB, MroziaMM, olaa lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Tulę za biele te które tego potrzebują 🫂 a ciebie Darrika niezmiennie podziwiam za ten spokój i branie życia jakim jest i życzę w opór radości niezależnie od scenariusza 😀🫶🏻
I wszystkim tu składam wszystkiego najlepszego, bo ja w głowie mam Chandlera z przyjaciół - my wewnętrznie już jesteśmy matkami, tylko jeszcze bez dziecka. Przyjdzie w swoim czasie ❤️kikix0o, Miracle25, Darrika, assialbnn, ater, CrazyDaisy, Mardotka lubią tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
▪️Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
ater wrote:MoniaB ja robiłam wymazy w diagnostyce i czekałam 4 dni na wynik ☺️
_____
Co do tytułów to padło wcześniej mega dużo takich fajnych, soczystszych xD chyba, że zmieniamy klimat na łagodniejszy 🤭 Ja się przypominam z moją propozycją Kto się w czerwcu ostro stuka 🍆 tego Brajan nigdy nie oszuka
Dziękuję za odpowiedź! 💛
Jeśli chodzi o tytuł to podoba mi się bardzo! Dałabym może bez słówka nigdy by się lepiej rymowało.
Kto się w czerwcu ostro stuka 🍆
tego Brajan nie oszuka
Darrika, kropka_aga, Marzycielka94, ater, CrazyDaisy, emciak, NinaB lubią tę wiadomość
38💃💛🏃40
16 cs
🍒 od 11.2022 - bez żadnej antykoncepcji
🍒 od 04.2024 - starania staranne
🍒 od 07.2024 - pod opieką gin od płodności
🍒 9 x cykle stymulowane + monitoring
🍒 2 x IUI
🍒 od 08.2025 - start procesu IVF 👣
AMH dobre 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność super 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie lekko obniżone 💦 Inne wyniki moje i męża ok 😇 -
A co do tytułów to ja wrzucałam kiedyś takie 3. Ostatni niektorym przypadł do gustu 🤪
W czerwcu cisnę bakłażana🍆, w lutym nowa rola - Mama 🤱🏻
Moc bakłażana 🍆 i czerwcowego słońca 🌞 - w lutym powitam małego brzdąca 👶🏻
Daj mi bakłażana stary 🍆 zrobię z niego czary-mary 👶🏻Darrika, kropka_aga, Marzycielka94, ater, NinaB, olaa lubią tę wiadomość
👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
▪️Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca