W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Irma wrote:Cześć dziewczyny. Ja z tego miejsca chciałabym podziękować za wsparcie jakie mi okazałyście na poprzednim wątku. Jednocześnie też chcę się z Wami pożegnać bo mój partner postanowił się ze mna rozstać także ciąży nie będzie. Jeszcze tak wspomnę żeby się wyżalić że zerwanie odbyło się w bardzo dojrzałym stylu a mianowicie dostałam smsa z treścią :"niech każde żyje własnym życiem". Od tej pory nie odbiera telefonu. Jego rzeczy też z domu zniknęły. Wybaczcie ale potrzebowałam się wygadać. Ściskam za Was kciuki.
Hej, nigdy nie gadałyśmy ale chciałabym Ci tylko powiedzieć, że tak niedojrzałe zachowanie zasługuje tylko na kopa w d**** i nie oglądanie się za siebie. Żadna kobieta, tym bardziej kobieta która zdecydowała się na dziecko z takim mężczyną, nie zasługuje na takie traktowanie. Życzę Tobie szybkiego otrząśnięcia się z tego związku, ruszenia dalej i spotkania na swojej drodze kogoś wartościowego 🤗Blond27, MałaStokrotka, Anka1312, Ekta, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Proszę o zapisanie na 11 marca - będzie wtedy 12 dpo.
Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Melduję się, że jestem 👋
Dobrze mi zrobiła ta impreza, na chwilę zapomniałam o staraniach i to w jakim etapie cyklu jestem. Dobry reset 😄😄🥰
Teraz biorę się za nadrobienie, bo jestem kilka stron do tyłu 😅Blond27, Nati94, czarneniebo, Natka2, Aneta2506, Paulina666, Zamieszana93, Mgdra, pluto_nova, MałaStokrotka, Anka1312, Ta.aga.ta, Koteczka82, Okinny lubią tę wiadomość
-
Nati94 widziałam Twój pozytywny owukak, jednak cykl nie będzie zmarnowany.. Mam nadzieję, że działaliście 💕💕 😊
Okinny gdzieś kiedyś czytałam, że w niektych miesiącach łatwiej zajść w ciążę niż w innych. Ile w tym prawdy nie wiem 🤷♀️ Mam jednak nadzieję, że zła passa za nami i marzec będzie pełny bobasków 🍀👶
Irma, tak mi przykro 🥺 naprawdę nie wiem co napisać. To takie dziecinne z jego strony 🤦♀️ że aż słów brakuje.. Trzymaj się 😚😚
Witam się z nowymi staraczkami 👋👋 Miło że dołaczyłyście 😊 obyście lada chwila ujrzały II kreski 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2022, 09:35
Nati94, Sylka , Pfry, MałaStokrotka, Okinny lubią tę wiadomość
-
Irma jeżeli gość w ten sposób się zachował, to nie zasługiwał na to żebyś z nim była ani dzień dłużej... Wiem na pewno to boli, serce Ci pęka , ale to jest początek czegoś nowego. Jesteś tak wartościową kobieta że na pewno trafisz na faceta który to doceni i otoczy Cię miłością. Pamiętaj czas leczy rany, wypłacz się, a potem pierś do przodu ✊✊✊✊💙💙💙💙
Ekta lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Irma wrote:Cześć dziewczyny. Ja z tego miejsca chciałabym podziękować za wsparcie jakie mi okazałyście na poprzednim wątku. Jednocześnie też chcę się z Wami pożegnać bo mój partner postanowił się ze mna rozstać także ciąży nie będzie. Jeszcze tak wspomnę żeby się wyżalić że zerwanie odbyło się w bardzo dojrzałym stylu a mianowicie dostałam smsa z treścią :"niech każde żyje własnym życiem". Od tej pory nie odbiera telefonu. Jego rzeczy też z domu zniknęły. Wybaczcie ale potrzebowałam się wygadać. Ściskam za Was kciuki.
Wiem, że teraz jakiekolwiek słowa pocieszenia nie załatają złamanego serca ale on poprostu nie był Ciebie wart.. Życzę Ci żeby w Twoim życiu pojawił się wartościowy mężczyzna z którym założysz szczęśliwą rodzinkę. Trzymaj się ❤️❤️🤍 01.2022 - cb
(2.04.22) 10dpo ⏸️
(4.04.22) 12dpo - beta 79,69
(6.04.22) 14dpo - beta 263,30
(8.04.22) 16dpo - beta 778,10
(20.04.22)-6+1, dzidzia 5mm
(2.05.22) - prenatalne -
Millix działaliśmy i jak zawsze, gdy się udało, mam przeczucie, że się udało ♥️ Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie myli
Fajnie, że się udało pobawić 😙
Irma, śmieci wyniosły się same..przepraszam za taki tekst ale ciężko uwierzyć, że tak można.Milixx, MałaMk, Anka1312, Koteczka82, Ekta lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Millix działaliśmy i jak zawsze, gdy się udało, mam przeczucie, że się udało ♥️ Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie myli
Fajnie, że się udało pobawić 😙
✊ za przeczucia 🥰 Ja też mam dobre przeczucia do mojego cyklu. Obyśmy się nie myliły 🍀
To co, razem testujemy? 💚Ekta lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:✊ za przeczucia 🥰 Ja też mam dobre przeczucia do mojego cyklu. Obyśmy się nie myliły 🍀
To co, razem testujemy? 💚Milixx lubi tę wiadomość
-
Irma, życzę Ci bardzo dużo siły, zapewniam, ze wyjdziesz z tego o wiele silniejsza i pewna siebie. Przeżyj to tak jak potrzebujesz, a później się podnieś i dbaj o siebie ❤️ Zachowania tego człowieka nawet nie komentuje.Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Też mam dobre przeczucia co do marca, ja co prawda dopiero zaczynam czekanie na owulację, bo dzisiaj kończę okres, ale jakoś jestem pozytywnie nastawiona, pomimo, ze mąż wraca dopiero w okolicach 8 marca i dopiero wtedy możemy działać 😃. Będzie dobrze, marzec będzie szczęśliwy ❤️
Izet, Anka1312, Ekta lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Cześć dziewczyny. Od 2 miesięcy wolny strzelec, tym razem wpiszę się na testowanie. To nasz oficjalny ostatni cykl starań, trzeci miesiąc suplementów u męża i pierwszy ze stymulacją (o ile mi się jeszcze recepta nie przeterminowała 🙈) żeby wyhodować więcej pęcherzyków.
Proszę wstępnie na 25 marca.Nati94, Milixx, Aneta2506, Ekta, Okinny lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:nie, wcześniej tak zdecydowanie nie miałam, ale z drugiej strony to mój pierwszy cykl stymulowany kiedy wiem na pewno kiedy miałam owulację, więc może to coś z tym związane. Testujesz 9marca? ja testuję według zalecenia lekarza 8, więc trzymam za nas kciuki 💪🤞
Chcialabym dotrwać do 9 marca, ale znając mnie to nie wytrzymam i zatestuję wczesniej. Mam nadzieję, że marzec przyniesie nam szczęścieKlaraJa lubi tę wiadomość
1 cs o drugie dziecko
👰♀️ 28
🤵 27
👨👩👧 dziewczynka 2019
Niedoczynność tarczycy, hashimoto -
Irma wrote:Cześć dziewczyny. Ja z tego miejsca chciałabym podziękować za wsparcie jakie mi okazałyście na poprzednim wątku. Jednocześnie też chcę się z Wami pożegnać bo mój partner postanowił się ze mna rozstać także ciąży nie będzie. Jeszcze tak wspomnę żeby się wyżalić że zerwanie odbyło się w bardzo dojrzałym stylu a mianowicie dostałam smsa z treścią :"niech każde żyje własnym życiem". Od tej pory nie odbiera telefonu. Jego rzeczy też z domu zniknęły. Wybaczcie ale potrzebowałam się wygadać. Ściskam za Was kciuki.Starania o pierwsze 👶 od 08.21.
17.09.22- poronienie zatrzymane, puste jajo płodowe 8tc 💔
10.22- starania od nowa 🍀
17.11- ⏸️ 🥺🙏
21.11 - beta hCG 306,8 ❤️
23.11- beta hCG 802
10.12 - (6+4) Dzidzia z bijącym serduszkiem ♥️
30.12- (9+4) 2.7 cm Skarbu 😻
19.01- (12+3) USG I trym: 6 cm 👶
pomiary w normie, niskie ryzyka trisomii! 🥳
28.01- (13+4) 7 cm śpiącego Maluszka 😴
04.03 - (18+5) 270 g Córeczki 💓
20.03- USG II trym: 362 g Kruszynki 💜
31.03- (22+3) 451 g Rozalki 🌸
28.04- (25+3) 900 g⭐
26.05 - (30+3) 1550g🧚♀️
29.05 USG III trym- Zdrowa Królewna 👸
23.06 (34+3) 2400g🌷
15.07 (37+4) 3100g 🧁
26.07.23r.--- Rozalia 3010g 51 cm SN 🩷
-
Bardzo mi przykro 😩
Jeżeli będziesz potrzebować się "wygadać" pamiętaj - jesteśmy! jesteś jedną z nas 💜15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
milam wrote:Cześć dziewczyny. Od 2 miesięcy wolny strzelec, tym razem wpiszę się na testowanie. To nasz oficjalny ostatni cykl starań, trzeci miesiąc suplementów u męża i pierwszy ze stymulacją (o ile mi się jeszcze recepta nie przeterminowała 🙈) żeby wyhodować więcej pęcherzyków.
Proszę wstępnie na 25 marca.
Oczywiście wpisuje, a czemu ostatni? Coś mi umknęło?🤔 - musi skończy się wpisaniem dzidziulka, koniecznie 💜15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Niezmiennie trzymam kciuki dziewczyny i zaglądam od czasu do czasu jak tylko mam możliwośćMilixx, Aneta2506, Nati94, Babova, Paulina666, MałaMk, pluto_nova, MałaStokrotka, Anka1312, Koteczka82, Angelaaaa, Pfry, Ekta lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Witajcie Moje Drogie w marcowym wątku!
Wracam do Was po tych kilku ciężkich dniach. Czuję się psychicznie już lepiej, fizycznie kiepsko- bo do wczorajszego wieczoru męczy mnie bolesna 🐵 po odstawieniu dupka.
Na marzec liczę jak NIGDY wcześniej, ale głównie ze względu na zabieg. 23 marca czeka mnie histerolaparoskopia i próba udrożnienia jajowodów oraz naprawienia wszystkiego co będzie tam nie tak. Aktualnie czekam także na wyniki cytologii, ostatnia 8 miesięcy temu wyszła okej 🙏
26 marca mam też urodziny Mocno liczę, że uda się na urodziny otrzymać wiadomość "udrożnione, zaczynamy stymulację"
Miłego dnia i samych pozytywnych wieści w tym miesiącu :*Aneta2506, Milixx, pluto_nova, MałaStokrotka, Paulina666, Ta.aga.ta, Koteczka82, Emii, Ekta, Okinny lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Przykro mi, Jeśli zachował się w taki sposób to znaczy że nie był Ciebie wart Jeszcze odnajdziesz swoje szczęście