W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, na betę pójdę jutro jak mi się uda rano znaleźć chwilę czasu 😊 Na pewno Wam powiem, żebyście trzymały kciuki 🥰
Angelaaaa, Blondyna.B, Domi_naturelover, Mgdra, 2+3, KlaraJa, Magdak, cslza, Anett93 lubią tę wiadomość
-
Ja od razu po becie, potwierdzona ciąża to cieszę się w pełni każdym dniem
Domi_naturelover, Angelaaaa, 2+3, Milixx, Zamieszana93, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Ja suwaczek ustawie dopiero po wizycie 😊 nie wiem co mam ze sobą robić do 13 🥴🥴 dłuży się 🙆🙆
Angelaaaa lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualnymilam wrote:conte a macie już imię wybrane?
Mam dziewczyny, beta 5370. Niby przyrost w normie, coś ok. 117%
Wow jaka beta!!! 🤩 teraz już tak szybko nie będzie rosła ale za 2 dni to już będzie 10tys
Imię ? no skąd! Od początku miał być Tymek albo Ida. Ale coś nam się poodmieniało - Szymek, Tadzio, Marcel, Emil, Paweł, Kazio ... pewnie do narodzin sie nie zdecydujemy :p jest tyle imion, ze nie wiadomo co wybrać😄Domi_naturelover, 2+3, milam, Milixx lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Najdłuższe godziny 😃 Ja zawsze zajmuję głowę jakimiś pierdołami, przeglądam Vinted, oglądam serial, wtedy czas leci tak, że heeej 😂
A jeszcze gorzej jak jest jakieś opóźnienie i siedsisz jeszcze w większych nerwach 😂
Ale potem idę na paznokcie się zrelaksować 😁😁Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Ja suwaczek ustawie dopiero po wizycie 😊 nie wiem co mam ze sobą robić do 13 🥴🥴 dłuży się 🙆🙆
Czekamy na wieści po wizycie 🥰Blond27, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Angelaaaa wrote:A jeszcze gorzej jak jest jakieś opóźnienie i siedsisz jeszcze w większych nerwach 😂
Ale potem idę na paznokcie się zrelaksować 😁😁
Kurczę, u mnie praktycznie brak objawówZaczęłam się wysypiać, nie mdli mnie, sił mam tyle co zawsze, apetyt dopisuje jak zawsze, nawet częstotliwość siusiania się uspokoiła 😂 Wczoraj w drugiej połowie dnia dosyć mocno bolały mnie jajniki, ale dzisiaj - jak ręką odjął. Beta już będzie pod 3000, a ja totalnie się nie czuję w ciąży 😂 Wreszcie zaczęłam pić, bo z tym miałam problem, teraz organizm sam się domaga, ale to tyle
O co chodzi? 😂
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Oj taaaak. Życzę Ci by szybko zleciało!
Kurczę, u mnie praktycznie brak objawówZaczęłam się wysypiać, nie mdli mnie, sił mam tyle co zawsze, apetyt dopisuje jak zawsze, nawet częstotliwość siusiania się uspokoiła 😂 Wczoraj w drugiej połowie dnia dosyć mocno bolały mnie jajniki, ale dzisiaj - jak ręką odjął. Beta już będzie pod 3000, a ja totalnie się nie czuję w ciąży 😂 Wreszcie zaczęłam pić, bo z tym miałam problem, teraz organizm sam się domaga, ale to tyle
O co chodzi? 😂
Ciesz się, że przy 3000 nie czujesz nic, bo ja teraz tragedia a pewnie dziś ok 450...Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Bedą dni, że będziesz się czuła jak nowonarodzona a za chwilę tragicznie, Niektóre dziewczyny w ogóle nie mają objawów ciąży oprócz brzucha i ruchów maluszka
Ciesz się, że przy 3000 nie czujesz nic, bo ja teraz tragedia a pewnie dziś ok 450...Blond27 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:Coś czuję, że będzie tak, że Tobie szybko minie, a u mnie się zacznie i będę ledwo żywa 😂 Masz jakieś pomocne tricki na mdłości, radzisz sobie?
-
Domi_naturelover wrote:Coś czuję, że będzie tak, że Tobie szybko minie, a u mnie się zacznie i będę ledwo żywa 😂 Masz jakieś pomocne tricki na mdłości, radzisz sobie?
Ja w obu donoszonych ciążach nie miałam żadnych objawów, żadnych mdłości, zachcianek, czułam się normalnie (tylko tyłam z powietrza 😉 ) Pracowałam do 7-8 miesiąca.
Moja siostra też nie miała objawów, także nie każdy musi się w ciąży źle czuć.Mgdra, Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Kurczę, u mnie praktycznie brak objawów
Zaczęłam się wysypiać, nie mdli mnie, sił mam tyle co zawsze, apetyt dopisuje jak zawsze, nawet częstotliwość siusiania się uspokoiła 😂 Wczoraj w drugiej połowie dnia dosyć mocno bolały mnie jajniki, ale dzisiaj - jak ręką odjął. Beta już będzie pod 3000, a ja totalnie się nie czuję w ciąży 😂 Wreszcie zaczęłam pić, bo z tym miałam problem, teraz organizm sam się domaga, ale to tyle
O co chodzi? 😂
Ja Ci już pisałam. Ja dwie poprzednie ciąże przeszłam bezobjawowo. Ciesz się, że Tobie też się taka może trafić i nie doszukuj się niczego złego 😊 Chciałabym, żeby i ta ciąża była bezobjawowa jak poprzednie - zobaczymy jak będzie dalej, na razie jest dobrze 😄Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Zwykle pomaga nie dopuszczanie do głodu (zawsze coś jeść), imbir, mi pomagają cukierki ICE ale i tak co zjem to niedługo zwracam więc to słabe
Blondyna ja powiedziałam wczoraj lekarzowi, że czuje się coraz gorzej, zaczyna mnie mdlić i w sumie dlatego nie zrezygnowałam z tak wczesnej wizyty bo obawiam się, że tak wcześnie to chyba niezbyt dobrze, a on na to " to bardzo dobrze i proszę się spodziewać że będzie się Pani czuła coraz gorzej😅" (pocieszający gość 😉). Tak na prawdę to ja dlatego tego 11dpo zrobiłam już test, bo czułam się jakoś "inaczej"... Zawsze myślałam, że to takie "głupie" gadanie dziewczyn jak zajdą, ale teraz już rozumiem 😅 i chętnie zastosuje te triki z cukierkami ice i imbirem, bo nie chciałabym wymiotować w pracy 😬🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 09:14
Zamieszana93 lubi tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Blondyna ja powiedziałam wczoraj lekarzowi, że czuje się coraz gorzej, zaczyna mnie mdlić i w sumie dlatego nie zrezygnowałam z tak wczesnej wizyty bo obawiam się, że tak wcześnie to chyba niezbyt dobrze, a on na to " to bardzo dobrze i proszę się spodziewać że będzie się Pani czuła coraz gorzej😅" (pocieszający gość 😉). Tak na prawdę to ja dlatego tego 11dpo zrobiłam już test, bo czułam się jakoś "inaczej"... Zawsze myślałam, że to takie "głupie" gadanie dziewczyn jak zajdą, ale teraz już rozumiem 😅 i chętnie zastosuje te triki z cukierkami ice i imbirem, bo nie chciałabym wymiotować w pracy 😬🙄
KlaraJa, Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Dziewczyny czy to normalne, że co jakiś czas czuje taki ból jak przed okresem? W sensie brzucha?
Wszystko nam się tam rozciąga, też mnie czasem łapie taki "tępy" miesiączkowy skurcz, jajniki pobolewają
Blond27, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
To idę za waszą radą i celebruję każdy dzień bez objawów, a tricki na mdłości zapisuję na później
Mam nadzieję, że Wam Maluszki trochę odpuszczą i szybko zaczniecie się lepiej czuć
Ale tak jak mówisz Blondyna - są objawy, to wiesz, że jest dobrze, tak ma być, czujesz tę ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 09:47
Blond27, KlaraJa lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28