W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaStokrotka wrote:Marcik gratuluję!
Kalli piękny przyrost
Izet najlepszego 🎂
Milixx dużo zdrowka, Aneta wracaj szybko do zdrowia :*
A ja Wam powiem niezły numer: mąż dzisiaj patrzy na półkę w łazience, i pyta co to? Ja do niego, że stary test, nie wyrzuciłam. A on go bierze do ręki i mówi: widać kreskę. Ja nie dowierzam, biorę do ręki i faktycznie: blady bladzioch.
Ale test sprzed tygodnia w sobotę, także tego.. -
Miphuhiz wrote:Hej.
7dpo mam proga 17,64 a norma dla fazy lutealnej to 15,9
Tzn że się odbyła owu ale ciąży chyba nie będzie
Dlaczego, szanse są ☺️skoro masz ładnego proga ☺️Olo323 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Izet Kochana dużo zdrówka, spokoju ducha oraz spełnienia marzeń 💕❤️🌺🌷💋🎀🥳
Kalli95 przyrost Bardzo ładny ☺️😘 teraz czekamy razem z Tobą na wizytę ✊😘🌷💕Kalli95, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Marcik93 wrote:Izet, wszystkiego najlepszego!
Dziękuję wszystkim za gratulacje. Wygląda na to, że wyłapałam bardzo wczesną ciążę - beta z dzisiaj to 21 wg moich obliczeń to 10 dpo.
Mam nadzieję, że ten miesiąc będzie równie piękny dla Was wszystkich, trzymam kciuki za wszystkie testujące!
Gratulacje 😍
Masz jakieś objawy ? ☺️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Gratulacje 😍
Masz jakieś objawy ? ☺️
Oprócz wzdętego brzucha - nic więcej. Ale nie wiem czy to kwestia ciąży, bo w zeszłym miesiącu miałam to samo, a ciąży nie było
Angelaaaa, Kalli95 lubią tę wiadomość
09.2020 - cb </3
11.2021 - sonoHSG - ok
01.2022 - cb </3
06.03.2022 ⏸
07.03.2022 betaHCG - 21; progesteron 31,4
09.03.2022 betaHCG - 80,4
14.03.2022 beta HCG - 704
Hashimoto
MTHFR_1298A>C hetero
PAI-1 4G hetero -
Aneta2506 wrote:Daj znać 😘
Pamiętaj że pierwsze objawy ciąży są praktycznie identyczne jak na 🐒, więc się nie poddawaj ✊
KlaraJa- potwierdzam ja czułam się i byłam przekonana, ze na 100% idzie okres. Wciąż trochę się czuje „okresowo”
Wiec się jeszcze nie poddawaj ✊🤞🍀KlaraJa, Agole, Kalli95, Kluska95 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:KlaraJa- potwierdzam ja czułam się i byłam przekonana, ze na 100% idzie okres. Wciąż trochę się czuje „okresowo”
Wiec się jeszcze nie poddawaj ✊🤞🍀
Dziękuję za słowa wsparcia 😙 ale niestety mam dzisiaj 12/13dpo, teścik zrobiony i jest bialutki oraz 🐒 razem z bólem brzucha 🥴 zagościła już prawie na całego 😞 no nic, pocieszam się tylko tym, że przynajmniej na aromku mam cykl o prawidłowej długości a nie, ponad 60dni 😬 chyba nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu 😅 aż dziwnie się czuję, bo dla mnie to normalne było że z dwa miechy mam spokój, nie powiem że jak byłam młodsza to czasami było mi to na rękę, jeszcze gdybym wiedziała kiedy dokładnie wypadnie to już w ogóle byłoby git 😄 no cóż, trzeba zacisnąć zęby i iść dalej 💪 MalaMk i Nati94 (moje niedoszłe testowe siostry 😄) Wy jutro planowo testujecie? Jak tak to trzymam ✊✊ -
nick nieaktualnyOlo323 wrote:KlaraJa- potwierdzam ja czułam się i byłam przekonana, ze na 100% idzie okres. Wciąż trochę się czuje „okresowo”
Wiec się jeszcze nie poddawaj ✊🤞🍀
O! Też tak mam 😳 już się nawet zaczęłam zastanawiać, co jest nie tak 😳Olo323 lubi tę wiadomość
-
MałaStokrotka wrote:Marcik gratuluję!
Kalli piękny przyrost
Izet najlepszego 🎂
Milixx dużo zdrowka, Aneta wracaj szybko do zdrowia :*
A ja Wam powiem niezły numer: mąż dzisiaj patrzy na półkę w łazience, i pyta co to? Ja do niego, że stary test, nie wyrzuciłam. A on go bierze do ręki i mówi: widać kreskę. Ja nie dowierzam, biorę do ręki i faktycznie: blady bladzioch.
Ale test sprzed tygodnia w sobotę, także tego..
No tak, jak tydzień czasu leżał to faktycznie mógł się odbarwić, ale wiem, że widok piękny dla każdej staraczki 😍
U mnie kilka lat temu spóźniał się okres i zrobiłam pink test a tam cieniutka kreseczka, w ogóle wtedy nie chciałam być w ciąży także przeżywałam małą tragedię do czasu pójścia na betę 🙈 jaki ten los przewrotny.
I tak wiem już, że Pink testy są beznadziejne 😅 -
Dziewczyny gratuluję pięknych bet 🥰 rośnijcie zdrowo.
Milixx, Anetka i wszystkim chorowitkom zdrowia życzę obyście jak najszybciej wróciły do formy ✊✊✊
Któraś pytała czy aromek i zioła ojca sroki nr 3 to nie za dużo na raz. Trzeba by było zapytać lekarza. Ja biorę clo i piję zioła ojca sroki i wszystko jest ok żadnych działań ubocznych nie mam. A jak jest z ovu to do końca nie wiem 🙄
Powtarzam moje pytanie do dziewczyn które biorą/brały clo czy drugi cykl bralyscie tak samo po 1 tabletce czy już po 2 tabletki? Niestety do lekarza mogę dostać się dopiero na monitoring ok 9 dc więc już za późno żeby dopytać a nie mam żadnego kontaktu z doktor ☹️Aneta2506, Milixx lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
KlaraJa wrote:No tak, jak tydzień czasu leżał to faktycznie mógł się odbarwić, ale wiem, że widok piękny dla każdej staraczki 😍
U mnie kilka lat temu spóźniał się okres i zrobiłam pink test a tam cieniutka kreseczka, w ogóle wtedy nie chciałam być w ciąży także przeżywałam małą tragedię do czasu pójścia na betę 🙈 jaki ten los przewrotny.
I tak wiem już, że Pink testy są beznadziejne 😅1 cs o drugie dziecko
👰♀️ 28
🤵 27
👨👩👧 dziewczynka 2019
Niedoczynność tarczycy, hashimoto -
WłaśnieŻeTak wrote:Świetnie, to mnie pocieszyłaś teraz bo mi akurat dzisiaj przyszła paczka z 10-cioma pink'ami
🙈no niestety z tego co słyszałam od paru dziewczyn to też im się nie sprawdził, pinki mają jakąś kreskę fabryczną, którą jak jesteś niedługo po dpo można pomylić z pozytywem. W innym wątku dziewczyny też wpisały Pinki razem z Facelle i Evidence 10 na czarną listę 🌑 Natomiast jeżeli jesteś bliżej terminu spodziewanej miesiączki i kreska jest ciemniejsza to można chyba uznać za wiarygodny wynik 🤔 nie wiem,bo jak się wtedy sparzyłam to już później nimi nie testowałam 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2022, 19:18
-
Gwiazdeczka 93 wrote:Hej ☺️
Dlaczego, szanse są ☺️skoro masz ładnego proga ☺️
Dziewczyny. Warto pić zioła. Mi się po ziołach ojca Sroki bardzo poprawiły parametry. Teraz tylko czekać żeby z tych parametrów była ciążaGwiazdeczka 93, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Ja też potwierdzam że zioła warto pić12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
KlaraJa wrote:No tak, jak tydzień czasu leżał to faktycznie mógł się odbarwić, ale wiem, że widok piękny dla każdej staraczki 😍
I tak wiem już, że Pink testy są beznadziejne 😅
Hmmm mi pinki zawsze mówiły prawdę w przeciwieństwie do tych clearblue .
Dziś np 15dc, sprzątałam w szafce i znalazłam jeden Clearblue, nie wiem co mi strzeliło do glowy że go zrobiłam przecież to 15 dc... ALE ! Chyba jest dodatni przynajmniej ja widzę... I to zrobiło się od razu po minucie.. także tego 😅 mam mieszane uczucia bo to dużo za wcześnie.