W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Test negatywny . Opozniony skapy okres a w sumie to prawie go brak .. mdlosci zmeczenie.. lekarz poki co nic nie widzi procz torbieli cialka zoltego.. dalam se siana i tyle ale za Wami tesknilam.. przez te kilka tygodni strasznie sie do Was przywiazalam..
olka30, rybka lubią tę wiadomość
Lilys -
Smutno tu było bez ciebie, w zasadzie piszemy tu we trzy, czasami jeszcze jakaś inna dziewczyna coś skrobnie. Chwile słabości mijają, coś o tym wiem Troszkę ich przeżyłam, w przed ostatnią niedzielę była całkiem poważna chwila słabości, wyłam w ramię mojego jak bóbr, a nie potrzebnie..
rybka lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz gratuluje..
ja przez te torbielke zwariuje.. kawy nie papierosa nie tigerka nie.. bo nudzi mnie .. i trzacha.. a nie daj boziuniu zeby taki ktos ofajurzony stanal przy mnie.. o zgrozo... i do tego boli mnie brzuch..
rybka lubi tę wiadomość
Lilys -
Lilys torbiel krwotoczna to jest właśnie objaw endometriozy Mi się raz wchłonęła i co z tego jak wszystkich ognisk nie widać, twój gin powinien zacząć coś myśleć..
Ano damy radę, martwi mnie jedynie kwestia mieszkania Nie mamy kuchni ani łazienki, a już widzę jak moja siostra rozpanoszona na piętrze niżej pozwala mi korzystać, mimo że to nie jej Już się martwię, a to dopiero początek.rybka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, dzisiaj niebo zachmurzone, ale ja się cieszę, bo w końcu trochę chłodniej
Wczorajsza wizyta u gina się nie udała, bo zamiast dr O. przyjmowała dr R. No i miałam zonka.. Co się odwlecze to nie uciecze.. A na NFZ się próbowałam zapisać to się tylko wkur... Terminy na październik, chętnie mnie przyjmą wcześniej, ale płatnie, plus płatne usg, plus płatne badania. Chyba pójdę do swojego starego gina choć sobie obiecałam, że już do tego buca nigdy nie pójdę Ale przynajmniej nie ma do niego takich kolejek, a chyba mi da skierowanie na jakieś badania. Wczoraj odebrałam sobotnią betę : 309,94 Przyrasta ładnie.zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
SWitam mam pytanie jaka temperatura powinna byc normalna w pochwie dzis pierwszy raz mierzylam i wynik jest 37,1 jest to normalne?
rybka lubi tę wiadomość
-
a do kogo chodziłaś?? Beta ładna:) gratuluje:) ciekawe kiedy doktorek wróci...chociaż ja chyba juz do niego nie pójdę...ehhh...
a co do tempki nie pomoge bo ja dopiero zaczynam zabawe z mierzeniem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 08:37
rybka lubi tę wiadomość
-
a ja tez zapytam co do testów owu...bylam wczoraj na piwku..wypiłam drineczka i 1,5 piwka...testy owu robię zawsze ok 20 a jak to po piwku jest latałam co chwilkę do wc...możliwe ze przez to piwko i często chodzenie do wc test owu wyszedł negatywny??
rybka lubi tę wiadomość
-
Do Augustyna, a wczoraj wbiłam do Bobrowskiego..
Zizia powiem ci z perspektywy czasu i tych stresów czy dr O. da zaświadczenie o leczeniu czy nie, powiem że jakbym wiedziała to od razu poszłabym do dr CZ. Moja siostra naopowiadała jaki jest okropny, bo coś jej tam powiedział, a tyle dziewczyn które znam do niego chodzi i wszystkie sobie chwalą. Więc się nie łam i zmieniaj, skoro O. i tak cię odsyła to co się przejmujesz. Też mam chętkę zmienić, ale skoro się udało to nie ma sensu, choć wydaje mi się że Cz. jest o wiele konkretniejszy.zizia_a, rybka lubią tę wiadomość