W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka ja tylko na chwilke olka gratuluje ciazy!!!! zycze ci zdrowej i szczesliwej ciazy!!! tynko gratuluje jeszcze raz tytulu magistra buziaczki dla wszystkich zajrze w wolniejszej chwili..aaa tynko wszystkiego najlepszego z okazji imienin zdrowka radosci milosci zgody i dzidziusia ba blizniakow papaptki!!! aaa witam nowe kolezanki
Tynka1990, Krysti, olka30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
witam , jestem tu nowa, od maja staram sie o dzidzi narazie bez skutku, mam krotkie cykle od 2 miesiecy moj organizm szaleje i mam z tym problem, obecnie mam przepisana luteine w 15 dniu cyklu przez 10 dni zeby uregulowac i wydłużyc cykl, ciezko w takim krótkim cyklu zajść w ciąże ale sie nie poddaje pozdrawiam
Krysti, rybka lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Olka wiedziałam, że znów musi się coś popsuć bo byłoby zbyt pięknie
zosia słońce co tak rzadko nas odwiedzasz? Opowiadaj co u Ciebie
akurat natchnienie mialam by wejsc i dobrą wiadomość zobaczyć, no i zobaczyłam.. u olki strasznie sie ciesze z jej szczęśćiaolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta, 21 lat po dwóch poronienieach jedno dwa lata temu a drugie 7 miesięcy temu;(Staramy się od roku i nadal nic, choć teraz jakoś mam cichą nadziję, kochaliśmy się w dni płodne i miesiączkę powinnam dostać 22,07 a nadal nie dostałam i w dodatku doszły dziś bolące sutki nie całe piersi tylko same sutki, jednak robiłam test i wyszedł negatywny;(
We wtorek jestem u mówiona na wizytę do lekarza.rybka lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie mi proszę co oznacza jak szyjka jest wysoko, twarda i skierowana w kierunku kręgosłupa? Ba się zaczynam martwić
Aaa no i muszę podzielić się z Wami ekstra wiadomością!! Wczoraj Mój Ł mi się oświadczył!!!!!olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:ahh Tynka kochanie mialam troche problemów... ale juz sie układa
akurat natchnienie mialam by wejsc i dobrą wiadomość zobaczyć, no i zobaczyłam.. u olki strasznie sie ciesze z jej szczęśćiaolka30, rybka lubią tę wiadomość