🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
-
WIADOMOŚĆ
-
DeLaCruz wrote:
Najlepiej powtórzyć 🙂
Aczkolwiek po tym co widziałam co się dzieje na wrześniowym wątku (te fałszywce) to już nie wiem czy ja bym w cokolwiek uwierzyła 😅🙈
Chyba jednak krew jest najpewniejsza, może droższa, ale jak zrobi się ją tak 11-12dpo to już musi być pozytywna jeżeli to ciąża.DeLaCruz lubi tę wiadomość
Styczeń 2021 - laparoskopia, histeroskopia, drożność.
Jajowody drożne ✅
Endometrioza III stopnia.
Lipiec 2021 - zmiana lekarza, cykl udany ❤️
Heparyna 0,4
Acard 75 💊
Euthyrox 37,5
Luteina + dupek 😏
16 CS - LIPIEC 2021 ⏸️
31.07.2021 - beta - 27,7 🌸
02.08.2021 - beta - 111,5 🌸
17.08.2021 - mamy zarodek i serduszko ❤️
02.09.2021 - 1,82cm człowieczka ❤️
14.09.2021 - mamy 3,45cm 😍
25.09.2021 - I prenatalne, 5,3cm bobasa 👶, na USG brak zastrzeżeń, wyniki z krwi dobre, ryzyka niskie. 😍
28.10.2021 - 16+6 wizyta kontrolna - raczej dziewczynka 🧒
27.11.2021 - 20+6 💖 370g LAURA 💖
09.01.22 - 27+0 💖 1022g 💖
21.01.22 - 28+5 💖 1306g 💖
07.02.22 - 31+2 💖 1710g 💖
22.02.22 - 33+2 💖 2017g 💖
-
Alicjaa18 wrote:Robiłam wieczorem, testy robilam w tamtym roku. A badałam sie jakiś miesiąc temu, prolaktyna za wysoka 31,37 ng, tsh w porzadku. Nie wiem może to o to chodziło.
-
Powtórz jutro😘
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Natis wrote:Ufff.... Nadrobiłam! Powiem Wam, że coraz ciężej Was nadrobić 🙈😂
Co do pytań o starania to wiem jakie to potrafi być męczące, Nam trochę odpuścili jak zaczęliśmy po roku starań mówić oficjalnie że jest problem 😉 choć od mojej przyjaciółki usłyszałam tekst : "ja nie będę się Ciebie o to wypytywać... Jak zajdziesz do zajdziesz"... Powiem Wam, że wtedy te słowa zabolały mnie bardzo bo to był chyba nasz 11 cykl starań i mieliśmy trochę podłamkę, że to już tyle trwa i NIC.
Z przyjaciółką kontaktów nie utrzymuje, jakoś samo się rozeszło... Aktualnie nawet nie wie, że jestem w ciąży i myślę że dowie się przez przypadek jak mnie gdzieś spotka na mieście 😉
Co do tej tragedii odnośnie zabójstwa... To powiem tylko.. Brak mi słów. Nie powiem nic więcej bo to będą same niecenzuralne słowa. 😓
Odnośnie rozbierania testów - proszę bez krępacji 🙈 tutaj chyba 3/4 dziewczyn tak robi 😅
My dzisiaj dostaliśmy wyniki prenatalnych z krwi...
Teraz odliczamy tylko dni do połówkowych ❤️ które będą dopiero 27 listopada! Kupa czasu. Ale mam nadzieję, że w miarę szybko zleci. 😉
Dziękujemy za wszystkie trzymane kciuki 😘Natis lubi tę wiadomość
-
Vivir wrote:Ja mam barszcz ukraiński z fasolką i kapustą kiszoną🙂
Zagryź to jeszcze kiszonym ogórem i wychodzisz na prowadzenie 😅😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 17:46
Marti1984, Vivir lubią tę wiadomość
Lat 39
Starania od 2012
AMH-5,23/Badania wzorowe, rurki drożne, plemniki są cykle i owulki jak w zegarku, więc o co do.. chodzi, że nie wychodzi?!😤
IVF 02.2022 P.krótki
25.02(12dc)punkcja(12p./7pobrano/6kom.zapł./2blastki z 5 doby❄️❄️2AB)
24.03(16dc)-FET/c.sztuczny/embryoglue + AH
Ciąża bezzarodkowa💔-poronienie niezupełne/12.05-zabieg😟
10.08(18dc)-FET/c.nat/embryoglue🙏-Null😓
IVF II P. krótki
16.09(2dc)-start-28.09(14dc)-punkcja(15p./ estradiol >5000/pobrano 2 kom🤷♀️🤯😥/ 1 jedyny blastek-ocalały
❄️421 😍... czeka🍍💖🍀
... i się doczekał 04.03.23 FET/c.nat./embryoglue + AH
Betka: 5dpt-24,34/7dpt-101,02/9dpt-246,96/11dpt-495,07/13dpt-1235,84/16dpt-5851,83/20dpt-20394,85
16.03(16dpt)-jest pęcherzyk
27.03(23dpt)-jest serduszko❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny Jestem u Was pierwszy raz, ale na forum już dość długo. Część z Was kojarzę z innych wątków. Nie jestem jakoś super aktywną forumowiczką, ale chciałabym u Was przycupnąć
O mnie kilka słów macie w stopce, a z dodatkowych rzeczy tylko dodam, że o to trzecie dzieciątko już dość dłuuuugo się staramy... dziś pierwszy dzień mojej ciąży!! No chyba teraz to już musi się udać ( tak przynajmniej powtarzam sobie co miesiąc...)!!!
Jeśli można dołączyć to wpiszcie mnie wstępnie na 25 października.
Powodzenia wszystkim!!!Marti1984, Zagadka919, Namisa, Gwiazdeczka 93, Vivian lubią tę wiadomość
-
Alicjaa18 wrote:Nie badałam jeszcze ale sprawdzę. Mam powtarzać prolatyne za tydzień.
Gin kazała na początek zrobić tsh i prolaktyne -
Alicjaa18 wrote:Kurde ja też zgłupiałam. Zrobiłam test a jestem dopiero 7 dpo. Oczywiście nic nie ma. Niby test od 7 dnia powinien juz wyjść, sama nie wiem.
-
Wgle wybaczcie ze tak odpisuje raz za razem, ale tak ciężko was nadgonić po całym dniu, a co dopiero odpowiedzieć😅
Marti1984 lubi tę wiadomość
-
MartiMarti wrote:To chodzi o tą co w wiadomościach mówią ? Ze udusiła prawdopodobnie swoje dzieci 😭 … straszne , życie jest takie niesprawiedliwe ….
A my tu czekamy każdego miesiąca na cud i walczymy ile się da o dzidziusia … 😩😩 a taka zabije bez skrupułów 🥲 oddała by te dzieci to chociaż by żyły …
Tak udusiła je, dziewczynka jedna miala 8 miesiecy, druga 2 latka, a chlopiec 4 latka. Tragedia po prostu. Byla narkomanka i ludzie o tym wiedzieli, ale nikt sie tym nie zajal. Lepiej zabierać dzieci tym co dbaja niz tym co nie dbaja. Byc moze nie byłoby takiej tragedii. Ale niestety mamy takie prawo pomylone, że to szkoda gadac..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2021, 17:57
-
DeLaCruz wrote:
Ja widzę ten cien, ale do pinkow to trzeba ze sporym dystansem podchodzić. Jutro rano pewnie wszystko sie wyjaśni. Trzymam kciuki ✊DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Alicjaa18 wrote:Kurde ja też zgłupiałam. Zrobiłam test a jestem dopiero 7 dpo. Oczywiście nic nie ma. Niby test od 7 dnia powinien juz wyjść, sama nie wiem.
7 dpo to raczej nierealne zeby wyszło najwcześniej to gdzieś 9 - 10 dpo
-
niecierpliwa93 wrote:Ja dokładnie tak samo 🙂 jednak więcej zajęć mam typowo księgowych i zastanawiałam się nad zmianą pracy czy nie iść gdzieś typowo tylko w kadry, bo jednak bardziej kręci mnie ten temat ale tak cały czas z tym zwlekam i wmawiam sobie, ze po macierzyńskim juz na bank zmienię pracę😂
-
Maciejka🌸 wrote:Dzień dobry dziewczyny Jestem u Was pierwszy raz, ale na forum już dość długo. Część z Was kojarzę z innych wątków. Nie jestem jakoś super aktywną forumowiczką, ale chciałabym u Was przycupnąć
O mnie kilka słów macie w stopce, a z dodatkowych rzeczy tylko dodam, że o to trzecie dzieciątko już dość dłuuuugo się staramy... dziś pierwszy dzień mojej ciąży!! No chyba teraz to już musi się udać ( tak przynajmniej powtarzam sobie co miesiąc...)!!!
Jeśli można dołączyć to wpiszcie mnie wstępnie na 25 października.
Powodzenia wszystkim!!!
Trzymamy mocno kciuki za Ciebie 💚🤞Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
-
No 7 dni od zapłodnienia to moze... Wiadomo, kiedy doszło do zapłodnienia? Nie zawsze 😉 a jeszcze musi się zagnieździć - a to może być 6, a równie dobrze 11 dzień po 🤞 -
Natis wrote:Najlepiej powtórzyć 🙂
Aczkolwiek po tym co widziałam co się dzieje na wrześniowym wątku (te fałszywce) to już nie wiem czy ja bym w cokolwiek uwierzyła 😅🙈
Chyba jednak krew jest najpewniejsza, może droższa, ale jak zrobi się ją tak 11-12dpo to już musi być pozytywna jeżeli to ciąża.
Ja sikańce traktuję z przymrużeniem oka. Jeśli temp nie spadnie w 13dpo to idę na betę i tylko w to uwierzę 😉MartiMarti lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ale macie tempo, wyjde na 15min a tu dwie nowe strony 😂
Marti1984, DeLaCruz, Zagadka919, MałaMi* lubią tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Dzięki wiedziałam że za wczesnie ale jakoś sie łudziłam że się zaskoczę. No nic teraz to czekam minimum na czas @.
No i kolejne badania mnie czekają. Nie wiem dlaczego gin nie mówiła o innych badaniach zrobiłabym wszystko od razu a teraz będę myśleć czy jeszcze coś nie gra.