X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne 🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃
Odpowiedz

🎃 w październiku fiku miku, latem bobas na kocyku 🎃

Oceń ten wątek:
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi* wrote:
    A wiecie co? Ja sie dzis obudziłam z taka nadzieją. Czuje taki spokój. Pierwszy raz od bardzo bardzo dawna poczułam ze może nam sie udać. Mam w sobie takie uczucie, które ciężko mi opisać... Nie wiem co to sie podziało 🤷🏻‍♀️ pewnie znów sie bez sensu nakręcam a tu dopiero 4dc 🤦🏻‍♀️

Wiesz co, ja też w tym cyklu tak miałam od pierwszego dnia. Czułam, że to będzie ten cykl😜 może to głupie ale takie uczucie mi towarzyszyło właśnie. Trzymam kciuki😊

Ancia, pokazuj ten test😁

MałaMi*, 910608, Lolita lubią tę wiadomość

24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
    13.10.22 ➡️ II kreski
    27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
    01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨‍👩‍👧‍👧❤
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
    11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
    17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️
  • Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti37 wrote:
    Zamiast podbijać wynik progesteronu po przez suplementacje proga to popracować nad poprawą jakości owu. Dobra owulacja to i dobry poziom progesteronu
    Oo chętnie przycuone, jak można poprawić jakośc owulacji??😊

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Dziewczyny, muszę bo wykituję... Będzie trochę zawodowej prywaty. Pamiętacie jak pisałam Wam o tym, jak potraktowali dziewczynę, która poroniła i miała dużo L4? ... Możliwe, że nie 😂 i wcale się nie zdziwię, bo tutaj mamy dużo tematów, ale do sedna...

Dzwoni rano portier do nas i mówi, że jakiś pan przyszedł pierwszy raz do pracy i ponoć do naszego labo. Razem z kolegą patrzymy po sobie, bo nic nie wiemy na ten temat. Szybki telefon do kierownika, on też nic nie wie... W końcu idziemy z kolegą do "nowego" a ten podaje mi rękę i mówi: o cześć i gratuluję, dzięki Tobie dostałem pracę. A ja się go pytam: przepraszam, nie wiem o czym mówisz... A on do mnie: no jak to, podczas rozmowy kwalifikacyjnej pani prezes powiedziała mi, że jesteś w ciąży, idziesz na L4 i pilnie potrzebuje zastępstwa za Ciebie. Laski. Jak ja to usłyszałam... Nogi pode mną się ugięły, oczy zamroczyły, serce zaczęło walić jak młot a kolega później powiedział, że zrobiłam się cała blada i szykował się do tego, by mnie złapać w odpowiednim momencie 😂.. I mówię gościowi, że nie jestem w ciąży i nigdzie się nie wybieram a poza tym, zaczynać znajomość od takich niezweryfikowanych słów to jest nietaktowne i bezczelne... Oczywiście, w.k.u.r.w 🤬 na maxa (u mnie, dla jasności). Poleciałam do kierownika, on mi na to, że owszem, zgłaszał zapotrzebowanie ale na inne stanowisko. Ogólnie sam był w szoku, bo mu nikt nic nie powiedział. Poszedł do prezeski a mąż do mnie dzwoni w tym samym czasie (pracuje w tej samej firmie co ja, tylko na innym stanowisku) i mówi: co się u Ciebie dzieje? A ja: właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży i idę na ciążowe L4? A mój: ja pitole, już zaczynają? 😂 Niby to śmieszne ale wcale mi do śmiechu nie jest. Czekam na rozwój sytuacji, kierownik poszedł na mocnym 🤬🤬🤬 do prezeski zapytać się co ona odpitala.

Edit. Jeszcze jedno słowo tego nowego grubasa a mu przywalę. Mało tego, jeszcze sama polecę do prezeski i ją... No, coś jej zrobię.

Masakra😳 no oby to była dobra wróżba dla Ciebie ale sytuacja jest co najmniej niepoważna i zachowanie pani prezes też. Już nie wspomne o tym "nowym"😐

13.10.22 ➡️ II kreski
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
  • MałaMi* Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaJa wrote:
    Wiesz co, ja też w tym cyklu tak miałam od pierwszego dnia. Czułam, że to będzie ten cykl😜 może to głupie ale takie uczucie mi towarzyszyło właśnie. Trzymam kciuki😊

Ancia, pokazuj ten test😁
    Za kciuki nie dziękuję 😊 co by nie zapeszac. Mam nadzieję i to wielką ze sprawdzi sie to i u mnie 🙂

KaJa lubi tę wiadomość

2021 -Starania o pierwsze 👶🏻🥰
    19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
    22.02.2022- beta 3752,6💞🥺🥺
    24.02.2022- beta 7111,7 💞🥺😍
    28.02.2022- dzidzia 4,5mm, mamy ❤
    14.03.2022- dzidzia 17,1mm ❤
    13.04.2022- I prenatalne, dzidzia 6.67cm 🎀🤰🏻💞
    09.05.2022- babyBOY! 160g szczęścia💙
    01.06.2022- badania połówkowe 350g szczęścia 💙
    16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
    Cudzie trwaj! 🥰😊
    👰-24 PCOS? IO
    Fertistim, PregnaStart, Euthyrox 37.5, Glucophage,Wit.D, Wit.B12
    🤵-26 Fertistim, Wit.D, MACA, NAC, Q10, Wit.B12, Wit.C, Cynk, Selen
    4lata po 👰🤵
    👫+🐕
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Dziewczyny, muszę bo wykituję... Będzie trochę zawodowej prywaty. Pamiętacie jak pisałam Wam o tym, jak potraktowali dziewczynę, która poroniła i miała dużo L4? ... Możliwe, że nie 😂 i wcale się nie zdziwię, bo tutaj mamy dużo tematów, ale do sedna...

Dzwoni rano portier do nas i mówi, że jakiś pan przyszedł pierwszy raz do pracy i ponoć do naszego labo. Razem z kolegą patrzymy po sobie, bo nic nie wiemy na ten temat. Szybki telefon do kierownika, on też nic nie wie... W końcu idziemy z kolegą do "nowego" a ten podaje mi rękę i mówi: o cześć i gratuluję, dzięki Tobie dostałem pracę. A ja się go pytam: przepraszam, nie wiem o czym mówisz... A on do mnie: no jak to, podczas rozmowy kwalifikacyjnej pani prezes powiedziała mi, że jesteś w ciąży, idziesz na L4 i pilnie potrzebuje zastępstwa za Ciebie. Laski. Jak ja to usłyszałam... Nogi pode mną się ugięły, oczy zamroczyły, serce zaczęło walić jak młot a kolega później powiedział, że zrobiłam się cała blada i szykował się do tego, by mnie złapać w odpowiednim momencie 😂.. I mówię gościowi, że nie jestem w ciąży i nigdzie się nie wybieram a poza tym, zaczynać znajomość od takich niezweryfikowanych słów to jest nietaktowne i bezczelne... Oczywiście, w.k.u.r.w 🤬 na maxa (u mnie, dla jasności). Poleciałam do kierownika, on mi na to, że owszem, zgłaszał zapotrzebowanie ale na inne stanowisko. Ogólnie sam był w szoku, bo mu nikt nic nie powiedział. Poszedł do prezeski a mąż do mnie dzwoni w tym samym czasie (pracuje w tej samej firmie co ja, tylko na innym stanowisku) i mówi: co się u Ciebie dzieje? A ja: właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży i idę na ciążowe L4? A mój: ja pitole, już zaczynają? 😂 Niby to śmieszne ale wcale mi do śmiechu nie jest. Czekam na rozwój sytuacji, kierownik poszedł na mocnym 🤬🤬🤬 do prezeski zapytać się co ona odpitala.

Edit. Jeszcze jedno słowo tego nowego grubasa a mu przywalę. Mało tego, jeszcze sama polecę do prezeski i ją... No, coś jej zrobię.

Lubie to za "nowego grubasa" bo się uśmiechnęłam 😂 nie lubię za bezczelność. Wal ale prosto w oczy albo między nogi!

KaJa, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    Oo chętnie przycuone, jak można poprawić jakośc owulacji??😊

Na poprawe jakości komórek polecany jest NAC między innymi. Dziewczyny biorą też Q10, wit a+e (dobrze wpływa na endometrium ale po pozytywnym teście odstawiamy bo wit A jest niezalecana w ciąży)
    Samej owulacji nie da sie poprawić raczej, można poprawiać jakość tych komórek jajowych i endometrium. Wtedy i owulacja będzie ładna😊
    Takie sposoby przynajmniej ja znam😁

Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość

13.10.22 ➡️ II kreski
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaJa wrote:
    Na poprawe jakości komórek polecany jest NAC między innymi. Dziewczyny biorą też Q10, wit a+e (dobrze wpływa na endometrium ale po pozytywnym teście odstawiamy bo wit A jest niezalecana w ciąży)
    Samej owulacji nie da sie poprawić raczej, można poprawiać jakość tych komórek jajowych i endometrium. Wtedy i owulacja będzie ładna😊
    Takie sposoby przynajmniej ja znam😁

Mioinozytol czytałam, że wzmacnia jakość owulacji ale mogło mi się coś popiętrolić 😋

Asia2309 lubi tę wiadomość

Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • KaJa Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    Mioinozytol czytałam, że wzmacnia jakość owulacji ale mogło mi się coś popiętrolić 😋

A to też 😊 no i ruch przede wszystkim i zdrowa dieta😊

BuBu90 lubi tę wiadomość

13.10.22 ➡️ II kreski
    08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
  • MałaMi* Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:

Bardzoo nieprofesjonalne zachowanie ze str prezeski... Ale co tu duzo mówić. Moja koleżanka z pracy bardzo zle sie czuła na początku ciąży. Oczywiscie my o ciazy nie wiedzieliśmy. Poszła poinformować szefa, ze sytuacja wyglada tak i tak. Ze jest to sam początek i chce go poinformować, ze idzie na L4, ale ma zamiar wrócić jak sie jej polepszy. I zaznaczyła, ze nie chce informować o tym współpracowników bo jest na to za wczesnie. A co zrobił szef? Tego samego dnia poprosił do siebie naszego kolegę który mial przejąć jej obowiązki i powiedział mu o ciazy. A ze jest to największy plotkarz w firmie to odrazu wiedzieliśmy juz wszyscy..

19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
    16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
    Cudzie trwaj! 🥰😊
    👰-24 PCOS? IO
    4lata po 👰🤵
    👫+🐕
  • Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:

Hej,Hej Pamiętamy tę historię,ale hit u Cb....no masakra...jedna osoba coś przekręci i już takie kwiatki....

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • niecierpliwa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:

No sytuacja delikatnie mówiąc bardzo nieciekawa.
    Takie załatwianie spraw za plecami zamiast najpierw porozmawiać ze wszystkimi których to dotyczy jest mega nie fair.
    Z tym grubasem dowalilas, aż się uśmiałam 😂

starania od 07.2021
    👱‍♂️ ’92
    👩 ’93
    Cykle regularne 28 dni 👍
    TSH 09.2021 2,77 ; 10.2021 1,35 👍
    ft3 4,46, ft4 15,59 👍
    Estradiol 125,8 👍
    FSH 5,1 👍
    LH 5,8 👍
    Prolaktyna 454,7 👍
    Testosteron 1 👍
    Cholesterol ❌
    Stan przedcukrzycowy ❌
    Insulinooporność ❌
    Suplementy: wit. D, Fertistim, wit. B complex, wit. A+E
  • Rudakostka Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduje u mnie biel😶

Anielka❤️2018
    Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
    15.11.21 ❤️beta 5.30
    17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
    22.11.21 ❤️ beta 610
    26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
    07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
    16.12.21 CRL 1,39
    4.01.22 CRL 3,71😍
    13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
    5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍

Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
    On 32

8599yx8ddt8kjge7.png
  • niecierpliwa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi* wrote:
    Za kciuki nie dziękuję 😊 co by nie zapeszac. Mam nadzieję i to wielką ze sprawdzi sie to i u mnie 🙂
    Trzymam kciuki żeby to faktycznie był ten cykl :)

Wczoraj też tak pisałyście o tych przeczuciach, że się to to i co od wczoraj mam?
    Przeczucie, że może teraz się udało :D
    Niestety okazuje się, że autosugestia działa u mnie aż za dobrze :D

starania od 07.2021
    👱‍♂️ ’92
    👩 ’93
    Cykle regularne 28 dni 👍
    TSH 09.2021 2,77 ; 10.2021 1,35 👍
    ft3 4,46, ft4 15,59 👍
    Estradiol 125,8 👍
    FSH 5,1 👍
    LH 5,8 👍
    Prolaktyna 454,7 👍
    Testosteron 1 👍
    Cholesterol ❌
    Stan przedcukrzycowy ❌
    Insulinooporność ❌
    Suplementy: wit. D, Fertistim, wit. B complex, wit. A+E
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2021, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa jeśli chcesz to mogę oddać ci wizyte 29 listopada :)

• Lolita Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betti37 wrote:
    Dobry lekarz, z dobrym sprzętem nie ma opcji że ok.20 tc nie widzi płci
    U mnie już na pierwszych prenatalnych było praktycznie wiadomo co zaraz też potwierdzone zostało w badaniu Nifty (bada dna dziecka)
    Zgadzam się, chyba że dzieć ewidentnie nie współpracuje i zaciska nogi :) no ale wtedy lekarz powinien powiedzieć, że nie wiadomo a nie czarować. My też od 13 tc już wiedzieliśmy, że będzie chłopiec i niespodzianki nie było.

Qx7mp2.png
    11.2019 cb 💔 02.2021 SYNEK ❤️ 10.2021 - 12 dpo (1 cs) ⏸ 🍀
  • Anciaancia Ekspertka

Wysłany: 20 października 2021, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karm3lka wrote:
    Chcemy zobaczyć :)

Dziewczyny, zrobiłam na szybko zdjęcie jak wychodziłam z domu, bo się spieszylam, teraz siedzę w pracy i tak patrzę to nic na nim nie widać☹️ No ale podsyłam

https://ibb.co/Sfv8ZZ0

Starania od 06.2021

07.2021- cb💔
  • 910608 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu, w tym Twoim cyklu to napięcie jak w najlepszym thrillerze :D Niech temperatura rośnie, niech rośnie do soboty i jeszcze przez 9 miesięcy 🤞

MartiMarti, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco, więc jeszcze przebieramy z niecierpliwością nogami razem z Tobą 🍀

KaJa, szkoda mi tego rosołu. Ale jeśli kropkowi się nie spodobał, to nie ma o czym dyskutować :D Królewicz/Królewna wie lepiej!
    MałaMi* wrote:
    A wiecie co? Ja sie dzis obudziłam z taka nadzieją. Czuje taki spokój. Pierwszy raz od bardzo bardzo dawna poczułam ze może nam sie udać. Mam w sobie takie uczucie, które ciężko mi opisać... Nie wiem co to sie podziało 🤷🏻‍♀️ pewnie znów sie bez sensu nakręcam a tu dopiero 4dc 🤦🏻‍♀️

Ja do tego cyklu też początkowo podchodziłam na spokojnie. Nim dalej w las, to niestety mniej wierzę w powodzenie. Wszystko przez głupią chorobę:( Ale u Ciebie jest jeszcze trochę czasu, więc niech to będzie TEN cykl! <3

Ultra-Dżasta, ja podziwiam, ja bym nie wytrzymała. Przywaliłabym i pewnie uciekłabym gdzieś se popłakać ze złości. Co za burak! I organizacja też do dupy. Jak to kierownik nie wiedział, że ktoś nowy przyjdzie? xD żart jakiś

KaJa lubi tę wiadomość

age.png

05/2021 - 💔
    02/09/21 - 💔
    27/10/21 - ⏸ 🤯 beta 484 ⏩ 6677🙏 (2️⃣5️⃣cs)
    23/11/21 - USG ⏩ 1 cm 👶
    23/12/21 - I prenatalne ⏩ 58 mm człowieka, pomiary w normie 👌
    15/02/22 - połówkowe ⏩ 346 g dziewczynki, w USG PRUV 😔
    14/07/22 - Inka 🎀, 2730g, 48 cm
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    910608 wrote:
    BuBu, w tym Twoim cyklu to napięcie jak w najlepszym thrillerze :D Niech temperatura rośnie, niech rośnie do soboty i jeszcze przez 9 miesięcy 🤞

MartiMarti, u Ciebie wykres wygląda bardzo obiecująco, więc jeszcze przebieramy z niecierpliwością nogami razem z Tobą 🍀

KaJa, szkoda mi tego rosołu. Ale jeśli kropkowi się nie spodobał, to nie ma o czym dyskutować :D Królewicz/Królewna wie lepiej!

Ja do tego cyklu też początkowo podchodziłam na spokojnie. Nim dalej w las, to niestety mniej wierzę w powodzenie. Wszystko przez głupią chorobę:( Ale u Ciebie jest jeszcze trochę czasu, więc niech to będzie TEN cykl! <3

Ultra-Dżasta, ja podziwiam, ja bym nie wytrzymała. Przywaliłabym i pewnie uciekłabym gdzieś se popłakać ze złości. Co za burak! I organizacja też do dupy. Jak to kierownik nie wiedział, że ktoś nowy przyjdzie? xD żart jakiś

A jakie tam u mnie napięcie 😁 moja temperatura robi sobie ze mnie jaja 😋 zgadala się pewnie z cierpliwością i rozsądkiem żeby mi robić na złość za to, że mi z nimi nie po drodze 😂

Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • 910608 Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BuBu90 wrote:
    A jakie tam u mnie napięcie 😁 moja temperatura robi sobie ze mnie jaja 😋 zgadala się pewnie z cierpliwością i rozsądkiem żeby mi robić na złość za to, że mi z nimi nie po drodze 😂

Przy poprzedniej ciąży miałam to samo. To mnie na tyle sfrustrowało, że po owulce... przestałam mierzyć temperaturę, obraziłam się na nią i na termometr 😅 Skoki nie były duże, ale widoczne, tak codziennie o 3-5 kreski skakało. I... w 30 dc stestowałam II. Niech u Ciebie będzie podobny scanariusz 🤞, tylko może bez tej całej frustracji. To zbędny "ozdobnik"

karm3lka lubi tę wiadomość

age.png

05/2021 - 💔
    02/09/21 - 💔
    27/10/21 - ⏸ 🤯 beta 484 ⏩ 6677🙏 (2️⃣5️⃣cs)
    23/11/21 - USG ⏩ 1 cm 👶
    23/12/21 - I prenatalne ⏩ 58 mm człowieka, pomiary w normie 👌
    15/02/22 - połówkowe ⏩ 346 g dziewczynki, w USG PRUV 😔
    14/07/22 - Inka 🎀, 2730g, 48 cm
  • MałaMi* Autorytet

Wysłany: 20 października 2021, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    910608 wrote:

Wszystko jest możliwe. Wiele ciąż bylo tutaj na forum w trakcie/po chorobie. Pamiętaj póki nie ma 🐒 szansa zawsze jest. Trzymam kciuki 🤞🏻☘️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2021, 08:30

19.02.2022- ⏸🥺🤰🏻
    16.10.2022 - Ignacy 🥰♥️
    Cudzie trwaj! 🥰😊
    👰-24 PCOS? IO
    4lata po 👰🤵
    👫+🐕
‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ