W październiku jesień🍁, plucha🌧, świetna pora na spłodzenie malucha 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojka wrote:Daj znać od razu jak dostanie wyniki proga! Powinny być już po południu co?
Ja też chciałam iść na proga, ale to wypada, ze powinnam... w poniedziałek? To będzie 8DPO... ale jednocześnie 28dc... gdzie zazwyczaj mam 29dni no dziwnie mi się w tym poukładało.
Ale no nic.. zamówiłam sobie już suplementy wspomniane w pierwszym poście wątku.
Za to za Ciebie trzymam gorąco kciuki
Taak, dzis powinny byc wyniki, wiec ja juz siedze i odswiezam strone z wynikami, bo sie stresuje 😂
Jesli w pon bedzie 8dpo to mozesz wtedy pojsc
Z tego co sluchalam podcastu Kasi (wiecej o hormonach) to mowila ze 2 faza cyklu zazwyczaj ma taka sama dlugosc, a pierwsza faza moze miec rozna dlugosc - wlasnie przez przesuniecie owulki. Takze jesli Ci sie przesunela to powinnas miec ten cykl dluzszy niz zazwyczaj.11.12 ⏸️
03.06 Synek na świecie 🥰 (28+5) -
Marikamb wrote:Hej piękne koleżanki, któraś z Was bierze może inofem?
Zastanawiam się czy tym się nie wspomóc.
Umówiłam się na jutro na konsultacje do innego ginekologa, zobaczymy jaka będzie jego opinia na temat ciąży przy jednym drobnym jajowodzie i sprawdzimy z którego jajnika szykuje się owulka - nie tracę nadzeji.
Afirmuje - uda się ❤️
Polecam Miovella, ma lepszy skład ale nie każdemu smak pasuje. Inofem jest taki cytrynowo-słodki. Miovella jest jak lody smietankowe (rozrabiam z mlekiem jako koktaj, lub dodaje do jogurtu). Ferisim też sprawdz jest pomarańczowyMarikamb lubi tę wiadomość
-
@domi88, życzę dużo zdrówka!
@Marikamb, i super - takie podejście to ja lubię Pozytywne myśli, ale też racjonalne działanie.
Ja polecam Fertistim, mi pomógł w przywróceniu owulacji. W smaku jest dość słodki, ale tak idealnie jak dla mniedomi88, Marikamb lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶 od 10/2022
❌️ endometrioza
🍍IVF: 22.05 punkcja. Pobrano 20 🥚, dojrzałych 15, zapłodniono 11.
Mamy 6: ❄️❄️❄️4BA, ❄️❄️❄️3BB
24.06 transfer 4BA 🍀
7 dpt beta 79,7 mIU/ml ❤️, 9 dpt 212 mIU/ml , 11 dpt 584 mIU/ml, 15 dpt 3948 mIU/ml
19.07 wizyta 25 dpt: 0,58 cm zarodka z serduszkiem ❤️
26.08 prenatalne: bobo ma 5,88 cm
11.10 250g synka 🥰
6.11 II prenatalne: misiu waży 470g
-
Dziewczyny, ja jeszcze z pytaniem do Was. Może któraś tak ma W lipcu, wrześniu i w tym cyklu miałam normalną miesiączkę jak zwykle 5,6 dni. Następnie ciągiem pojawiły się nitki brązowe grubości włosa o maksymalnie 1 centymetrze długości, następnie śluz podbarwiony na brązowo. Nie było tego dużo, pół dnia wkładka czysta, a później kilka kropek lub ślady na papierze toaletowym. Zastanawiam się czy to nie wina duphastonu. Po luteinie nie miałam takich akcji. Ogólnie wszystkie wymazy ok, w badaniu ginekologicznym też wszystko w porządku. Nie mam żadnych dolegliwości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 14:04
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵🩵 ( 4.1.1 (3), 4.1.2 )
IVF listopad 🔜 -
@Husky 🫂 kciuki za nowy cykl 🤗
@goska000 trzymam mocno kciuki ✊✊✊
@klaudia_23 oby wyniki były jak najszybciej żebyś się nie stresowała 🤗
@Megipta nie stresuj się na zapas, przecież jesteś młoda ! 😅 a może 🐒 nie przyjdzie ?
@Rosalia oby to był początek szczęśliwego cyklu ❤️
@Bulbasek kciuki ✊✊✊ bądź dobrej myśli, w końcu mają Wam pomóc 🤗
Mnie jakoś cały czas coś ciągnie w jajniku takie kłucie z promieniującym bólem na zmianę ale takie do wytrzymania. W dodatku ciężkie dni w pracy bo koleżanka z którą pracuje znowu ma opiekę na dziecko więc pracuje za 2 😤Rosalia_ lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Myszkaaa20 wrote:@Husky 🫂 kciuki za nowy cykl 🤗
@Megipta nie stresuj się na zapas, przecież jesteś młoda ! 😅 a może 🐒 nie przyjdzie ?
Mnie jakoś cały czas coś ciągnie w jajniku takie kłucie z promieniującym bólem na zmianę ale takie do wytrzymania. W dodatku ciężkie dni w pracy bo koleżanka z którą pracuje znowu ma opiekę na dziecko więc pracuje za 2 😤
Dziękuję :*Myszkaaa20 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜 -
klaudia_23 wrote:A to ktory to dc i dpo bedzie wtedy?
25dc i 8dpo. Też mi się przesunęła owulka o 2 dni.
Dziś jest 4dpo i boli mnie podbrzusze.
Ale w tamtym cyklu bolały mnie piersi jak nigdy, bolał mnie jajnik przez kilka dni mocno więc ogólnie kompletnie się nie sugeruje żadnymi objawami
A cykle mam 30-35 dniowe.
Masz już wyniki? -
Myszkaaa20 wrote:@Husky 🫂 kciuki za nowy cykl 🤗
Mnie jakoś cały czas coś ciągnie w jajniku takie kłucie z promieniującym bólem na zmianę ale takie do wytrzymania. W dodatku ciężkie dni w pracy bo koleżanka z którą pracuje znowu ma opiekę na dziecko więc pracuje za 2 😤
Dzięki Ja mam podobnie, tez na zmiane kłucie w jajnikach. A ile dpo jestes?11.12 ⏸️
Bee90 wrote:25dc i 8dpo. Też mi się przesunęła owulka o 2 dni.
Dziś jest 4dpo i boli mnie podbrzusze.
Ale w tamtym cyklu bolały mnie piersi jak nigdy, bolał mnie jajnik przez kilka dni mocno więc ogólnie kompletnie się nie sugeruje żadnymi objawami
A cykle mam 30-35 dniowe.
Masz już wyniki?
Ale testujesz tak jak miałaś czyli 18.10?
Mam narazie tylko wyniki estradiolu - 156 pg/ml czyli bardzo dobry wynik, bo powinno byc 200-220 max uff jeszcze czekam na progesteron11.12 ⏸️
goska000 wrote:Dziewczyny, ja jeszcze z pytaniem do Was. Może któraś tak ma W lipcu, wrześniu i w tym cyklu miałam normalną miesiączkę jak zwykle 5,6 dni. Następnie ciągiem pojawiły się nitki brązowe grubości włosa o maksymalnie 1 centymetrze długości, następnie śluz podbarwiony na brązowo. Nie było tego dużo, pół dnia wkładka czysta, a później kilka kropek lub ślady na papierze toaletowym. Zastanawiam się czy to nie wina duphastonu. Po luteinie nie miałam takich akcji. Ogólnie wszystkie wymazy ok, w badaniu ginekologicznym też wszystko w porządku. Nie mam żadnych dolegliwości.
Ale pojawialy Ci sie same nitki? czy razem z plamieniem takim brazowym? To moze byc po prostu resztka po okresie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2023, 14:30
11.12 ⏸️
oo to super to już jakaś dobra wiadomość.
No zatestuje, mimo przesunięcia. Zobaczymy. W apce widać że dużo dziewczyn ma już dobre wyniki od 9dpo więc może coś wyjdzie jak się uda
To by był 11. A u Ciebie który to będzie dpo? -
Bee90 wrote:oo to super to już jakaś dobra wiadomość.
No zatestuje, mimo przesunięcia. Zobaczymy. W apce widać że dużo dziewczyn ma już dobre wyniki od 9dpo więc może coś wyjdzie jak się uda
To by był 11. A u Ciebie który to będzie dpo?
U mnie 18.10 bedzie 13dpo. Ale jesli wynik progesteronu bedzie ladny to pewnie zatestuje w 10 lub 11 dpo11.12 ⏸️
klaudia_23 wrote:U mnie 18.10 bedzie 13dpo. Ale jesli wynik progesteronu bedzie ladny to pewnie zatestuje w 10 lub 11 dpo
a mierzysz temperaturę? Jak u Ciebie wyglada jeżeli tak? -
Myszkaaa20 wrote:To idziemy prawie że równo, ja testuje 18.10 ale Ty chyba możesz szybciej 🥰😅
Taak zatestuje pewnie szybciej, ale martwi mnie troche ten wynik progesteronu, ze jest za niski
Jutro chyba skocze jeszcze raz na badanie.11.12 ⏸️
klaudia_23 wrote:Taak zatestuje pewnie szybciej, ale martwi mnie troche ten wynik progesteronu, ze jest za niski
Jutro chyba skocze jeszcze raz na badanie.klaudia_23 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
klaudia_23 wrote:Ale pojawialy Ci sie same nitki? czy razem z plamieniem takim brazowym? To moze byc po prostu resztka po okresie
Nitki, a później śluz podbarwiony na brązowo podczas podcierania i na wkładce. Nie za dużo. I tak wychodziło 5,6 dni miesiączki i kolejne 5,6 dni tego ' plamienia '.09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF listopad 🔜