W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:A facelle?
Skoczę dzisiaj do apteki może uda mi się kupić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzeba patrzeć jaką ma czułość faktycznie bo ja się ostatnio nacięłam. Było napisane że super czuły a się okazało że ma 20iul/ml a np. Facelle ma 10iul/ml, także szukajcie informacji na opakowaniu albo w necie zanim kupicie 🙂
Gabs lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O matko, powiem wam, że w tym cyklu mam zakaz ❤️, więc bez sensu nawet testy owu. Czytam wszystkie wasze testy, wszelkiego rodzaju, i widzę jak mi ciężko bez tego żyć, to jest uzależnienie 😛
Nie wiem tylko, czy mi służy 🤦👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
nick nieaktualnyAncalime wrote:Wiem coś o tym - mój jeździ w delegacje po 4-5 tygodni. Starania się to w naszym przypadku wypadkowa możliwości czasowych, finansowych oraz zawodowych 🙄.
Natomiast mam go akurat od paru dni do końca przyszłego tygodnia w domu. Wierzę, że się uda 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
U mnie temperatura dziś znowu nisko, ciężko coś ogarnąć w takim bałaganie na wykresie.. chociaż testy wczoraj buły mocno pozytywne to jednak mam wątpliwości a przy kaszlu kuje mnie prawy jajnik...🙄 Nie spodziewam się cudów. Może kolejny cykl będzie łaskawszyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2021, 07:30
-
Olcykowa wrote:Trzeba patrzeć jaką ma czułość faktycznie bo ja się ostatnio nacięłam. Było napisane że super czuły a się okazało że ma 20iul/ml a np. Facelle ma 10iul/ml, także szukajcie informacji na opakowaniu albo w necie zanim kupicie 🙂
Na tym moim Pinku jest napisane, że jego czułość to 10 mlU/ml.
Jak nie zdążę kupić dzisiaj Facelle to zatestuję tym co mam, mam nadzieję, że wytrzymam do jutra rana
Celina - też nie wiem czy takie uzależnienie od robienia testów służy psychice, sama widzę po sobie. Co cykl mówię sobie, że już odpuszczam i staram się podchodzić do tego na luzie, a potem znów kilka dni przed @ mi odbija i zaczynam testowanie -
Gabs wrote:
Celina - też nie wiem czy takie uzależnienie od robienia testów służy psychice, sama widzę po sobie. Co cykl mówię sobie, że już odpuszczam i staram się podchodzić do tego na luzie, a potem znów kilka dni przed @ mi odbija i zaczynam testowanie
Ja tego nie widziałam az do teraz, jak juz faktycznie mogę tylko patrzeć z boku 🤦 do tego wielki smutek, że cykl stracony. A przecież jeden cykl w tym stosie cykli, to co to jest? A przecież to dla badań, dla zdrowia 🤦👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
MartiMarti wrote:No i tak pisałam wam o tym ze spadła mi temperatura dzisiaj (6dpo) i poszłam się kąpać a na wkładce trochę krwi ale takiej brązowej (tak jakby się @ miała zacząć) ale to zdecydowanie za wcześnie , jutro idę określić proga ale biorę duphaston 2x dziennie to chyba nie możliwe żeby mi miesiączka przyszła i żebym miała mega niski próg przy dupku 😬 ale mam zagwostkę teraz ! 🤔🤔🤔🤔🤔
🤞🤞
-
Szykuje się kolejna fala testowania! Trzymam kciuki dziewczyny ❤️ Facelle w moim przypadku się super sprawdził, 10 dc biało aż raziło, a w 12 dc po 30 sek pokazała się kreska przy becie 20, więc jak to mi już dziewczyny uzmysłowiły - piłka nadal w grze!
Wczoraj powiedziałam mężowi, pokazałam mu tęczę i powiedziałam, że znalazłam ją i to może jakiś znak że nam się uda, odwróciłam tęczę, a tam test. Mąż pomyślał, że jak wiedźma włożyłam test za tęczę, żeby bardziej zadziałała i żeby się udało zajść w ciążę 😂 dopiero jak się popłakałam i powiedziałam, że się już udało to zrozumiał. Chodził szczęśliwy cały wieczór, wróciła mu energia. Całe szczęście, że to on odpowiada w naszym związku za pozytywne myślenie. Ja jestem tak zestresowana i tak bardzo się boję powtórki sprzed roku, że on mnie musi przywoływać do porządku. Tęcze zawiesiliśmy w pustym pokoju, który był przeznaczony dla dziecka, już z rana byłam jej dotknąć 🌈
Zarażam wszystkie ciążowymi wiruskami 🦠🦠🦠🦠 i czekam na kolejne kreseczki! ⏸Dorka, Mgdra, niecierpliwa93, Paulina1106, Gravity, Natis, Anjucha, MałaMi* lubią tę wiadomość
Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈
-
Byłam na becie, wyniki niby w przeciągu 24h ale muszą być dzisiaj.. No bez jaj 😅 jakoś nie chce mi się wierzyć, że z tych dwóch testów- cieni może być bobo. Ale nie wytrzymałabym czekając dalej.
Czytoto, PoprostuM, Vivian, MartiMarti lubią tę wiadomość
15.04.2022 Aleksander 🥰 -
nick nieaktualny
-
Dorka wrote:No ja myślę w sobotę spróbuję facelle dokładnie będę testować w sobotę o 8:08 taki mam plan 😂
-
Pani Miśka wrote:Melduję @, uff chociaż nie spóźniła się długo. Trzymam kciuki za drugą połowę miesiąca kochane!
Vivian, Pani Miśka lubią tę wiadomość
-
celina550 wrote:Ja tego nie widziałam az do teraz, jak juz faktycznie mogę tylko patrzeć z boku 🤦 do tego wielki smutek, że cykl stracony. A przecież jeden cykl w tym stosie cykli, to co to jest? A przecież to dla badań, dla zdrowia 🤦
Właśnie podejdź do tego tak, nie jest stracony bo zrobisz badania i będziesz mogła potem lepiej się przygotować
PoprostuM - łapię wiruski i czekam do jutra
Tym razem wszystko musi być w porządku, chociaż rozumiem Twój stres i obawy.PoprostuM lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wszystkie testujące
Ja mam jakiegoś dola ostatnio, żadnych objawów owulacji a już 19dc także pewnie cykl bezowulacyjny, znów stracony miesiącmam nadzieję że chociaż nie będę miała czekać tyle na @ co ostatnio 🤦 we wrześniu mam kontrolę torbieli może znów uslrosla i stąd takie cykle...
-
Czytoto wrote:Oby wrzesień był da nas łaskawy, taka piękna pora roku ☺️
Taaak! Dziewczyny, wrzesień to najcudowniejszy miesiąc na świecie i w ogóle to ja jestem ogromną fanką jesieni!! Poza tym aaaaj, majowo czerwcowe dzieciaczki 🥰🥰
Mocno Was ściskam ❤️
Tęczowa dzidzia, którą bardzo chcemy poznać 🌈