W sierpniu gwiazdy spadają, marzenia o dzieciach spełniają🌠
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartiMarti wrote:Co ma być co będzie .. przez 3 lata można się przyzwyczaić do porażek ☺️
O nie, nie ma co się przyzwyczajać, czuję że tym razem będzie inaczej
Anka - porażka, tyle czekać na jeden wynik! Uzasadnili to jakoś? Przecież to nienormalne...
Dorka - u mnie wynik był szybko, poszłam na badanie o 15.30 a o 20.00 już miałam wynik Mam nadzieję, że u Ciebie będzie podobnieNatis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabs wrote:O nie, nie ma co się przyzwyczajać, czuję że tym razem będzie inaczej
Anka - porażka, tyle czekać na jeden wynik! Uzasadnili to jakoś? Przecież to nienormalne...
Dorka - u mnie wynik był szybko, poszłam na badanie o 15.30 a o 20.00 już miałam wynik Mam nadzieję, że u Ciebie będzie podobnie -
Ciekawostka dnia
Całowanie się poprawia relacje w parze. Co więcej, ma również właściwości prozdrowotne: redukuje stres oraz zły cholesterol
To może całuśny weekend?Gabs, Czytoto, Dorka, Zagadka919, niecierpliwa93, Blondyna.B, MałaMi*, MartiMarti, Ancalime, KaJa, Paulina1106, Kremówka, Grażyna1820, Minka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartiMarti wrote:Zobaczymy ☺️ Powolutku bez zbędnych emocji narazie .. zrobię betę dla świetego spokoju może ona rozwieje moje wątpliwości …
Miałaś go nie raz więc pewnie wiesz ile u Ciebie mniej więcej, u mnie do max 8dpo.
Trzymam kciuki 🤞 kreska piękna 🤩MartiMarti lubi tę wiadomość
starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Za 2 tyg będę miała juz nowy cykl... ale siedzę teraz w prywatnym i czekam chociaż to 9 dpo....
Piękne kreseczki dziewczyny 😍 -
nick nieaktualnyCzytoto wrote:Dobrze ze poszłaś prywatnie. Co to wgle jest ze tak długo trzeba czekać??? Chyba sobie jaja robią... przecież w przypadku ciąży to jest bardzo ważne badanie😡
Piękne kreseczki dziewczyny 😍 -
nick nieaktualny
-
Anka wybacz przez przypadek polubiłam, jakaś masakra tyle czekać...Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo jaaaacie ale super! statystycznie co drugi dzień mamy tu nową ciężarówę to dobra wróżba dla nas, pozostałych oczekujących
Ja nie wiem, jak Wy wyczekujecie testowania, moje cykle wróciły do normy sprzed tabsów, czyli >30 dni wiec moje testowanie się z tego powodu przesuwa i gdzieś ok 1 września powinno być i już prawie jajko zniosłam ... a temperatura u mnie utrzymuje temperaturę ze skoku owulacyjnego a dziś mierzona pół godz później niż zawsze
btw. zaczęłam ten polecany przez Was serial, Good girl, bo mi się the good doctor skończył ale czuję, ze ten też szybko pójdzie, więc może podrzućcie coś jeszcze na zapas hahahKremówka lubi tę wiadomość